Πέρα απο αυτά κοιτάξτε και να δικαιώματα σας στο root directory πχ /home2/students/plir/p3040105
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++ ------END GEEK CODE BLOCK------ "UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Τα δικαιώματα τα έχω σωστά. Βασικά δεν είχα βάλει σελίδα index.html επομένως δε μπορεί να φορτώσει μόνο του αρχική σελίδα. Αυτό το είχα κάνει με σκοπό να μπορούν να φαίνονται τα αρχεία που έχω ανεβασμένα σε "στυλ" ftp.
Παρατήρησα ότι γράφοντας την αρχική σελίδα τη φορώνει σωστά, επομένως το πρόβλημα είναι ότι τα αρχεία που έχω δεν γίνεται να φαίνονται σαν το ftp ενώ παλιότερα γινόταν.
Φτιάξε ένα υποφάκελο μέσα στο Public_html και βάλε εκεί ότι αρχεία θέλεις (φυσικά φτιάξε και σε αυτόν το φάκελο τα δικαιώματα - δώσε και execute αν δεν το έχεις ήδη βάλει). Αν δεν παίξει ούτε και αυτό τότε κοίταξε και τα δικαιώματα του home dir σου, δηλαδή δώσε σωστά δικαιώματα στο /p30.... folder.
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων