Κλοπή εξοπλισμού από CSLAB1
- Swtos
- Kilobyte level
- Academic status: MSc
Κλοπή εξοπλισμού από CSLAB1
Χτες ακουσα πως την Κυριακη μπήκαν καποιοι στο cslab1 και εκλεψαν διαφορα μηχανήματα από το εργαστηριο όπως 2 προβολικά, εκτυπωτή κτλ. Μηπως πρέπει να γινει κατι επιτέλους με την ασφάλεια στο χώρο του Πανεπιστημίου? Ξεφραγκο αμπέλι εχουμε γίνει...οποιος θέλει μπαινει μεσα και κανει ότι γουσταρει...Μήπως αν είχαμε καποιο προσωπικό ασφαλειας όλο το 24ωρο θα ήταν καλύτερα ή αυτο παραβιάζει ακαδημαικές ελευθερίες? Περιμένω σχόλια...
-My father made him an offer he couldnt refuse
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract
-The Godfather
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract
-The Godfather
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
παραβίασαν την πόρτα, άρα είχαν πρόσβαση στη πτέρυγα. (πως άραγε...?)
το θέμα της ασφάλειας είναι καυτή πατάτα. πριν ανοίξεις κουβέντα για ένστολη φρουρά σε πανεπιστημιακό χώρο και γίνει πανικός από ανταλλαγή ιδεολογιών, ας τοποθετηθεί μια θωρακισμένη πόρτα σε κάθε εργαστήριο και ας αγοραστεί κάποιο ντουλάπι προστασίας για να βάζουν τα προβολικά, laptop κλπ
το θέμα της ασφάλειας είναι καυτή πατάτα. πριν ανοίξεις κουβέντα για ένστολη φρουρά σε πανεπιστημιακό χώρο και γίνει πανικός από ανταλλαγή ιδεολογιών, ας τοποθετηθεί μια θωρακισμένη πόρτα σε κάθε εργαστήριο και ας αγοραστεί κάποιο ντουλάπι προστασίας για να βάζουν τα προβολικά, laptop κλπ
- Swtos
- Kilobyte level
- Academic status: MSc
Σκαρφαλώσαν με καποιο μαγικο τροπο στην ταρατσα. Μετα σπασαν το δωμα και κατεβηκαν κατω...αμα λεω εγω ξεφραγκο αμπελι...Einherjar wrote:Μα οι πτέρυγες δεν είναι κλειστές τις Κυριακές;
-My father made him an offer he couldnt refuse
-What was that?
-The Godfather
-What was that?
-The Godfather
- sandra
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Είναι επιβεβαιωμένο αυτό? Καλά πως δεν ακούστηκε τίποτα? τσίλο δεν έχει σχέση με ιδεολογίες έχει να κάνει ότι δεν καταλαβαίνουν ότι τέτοιες κινήσεις μόνο βλάπτουν. Άντε να ξαναδοθούν χρήματα για να αντικατασταθούν τα κλεμμένα. Τα οποία πάνε πάντα από την τσέπη του φορολογούμενου. Πρέπει να είναι φοβερά έξυπνο να κλέβεις τον εαυτό σου, και να καταστρέφεις την περιουσία σου...
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Μεγάλη γυφτιάSwtos wrote:Σκαρφαλώσαν με καποιο μαγικο τροπο στην ταρατσα. Μετα σπασαν το δωμα και κατεβηκαν κατω...αμα λεω εγω ξεφραγκο αμπελι...Einherjar wrote:Μα οι πτέρυγες δεν είναι κλειστές τις Κυριακές;
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
Re: Κλοπή εξοπλισμού από CSLAB1
Φυσικά και παραβιάζει ελευθερίες! Μήπως να βάλουμε και κάμερες?Swtos wrote:Μήπως αν είχαμε καποιο προσωπικό ασφαλειας όλο το 24ωρο θα ήταν καλύτερα ή αυτο παραβιάζει ακαδημαικές ελευθερίες? Περιμένω σχόλια...
Πιστεύω πως με μία θωρακισμένη πόρτα σε συνδιασμό με ενισχυμένα παράθυρα και ντουλάπες ασφαλίας που μέσα θα μπαίνει ο ακριβός εξοπλισμός θα είμαστε μια χαρά. Μόνο η συμμορία των 13 θα το ανοίγει!!
- sandra
- Wow! Terabyte level
Αν η ελευθερία μας είναι να καταστρέφουμε κάθε τρεις και λίγο χώρο του πανεπιστημίου τι να πω. Το άσυλο αναφερόταν στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών όχι υπολογιστών και εξαρτημάτων από τα εργαστήρια...
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
- Serendipity
- Gbyte level
xrokos wrote:Τα ζώα δεν καταδέχτηκαν να κλέψουν κανά pc, τους φάνηκαν παλιά.
ποπο αυτο ειπα κ εγω,τον εκτυπωτη που ειναι κ καινουριος....

-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--

-
- Kilobyte level
- Serendipity
- Gbyte level
tsilochr wrote:[geek mode]Serendipity wrote:ποπο αυτο ειπα κ εγω,τον εκτυπωτη που ειναι κ καινουριος....![]()
στο cslab1, τα μισά pc είναι νεότερα από τον εκτυπωτή
[/geek mode]
εισαι σιγουρος?γιατι εγω σε κατι pc που εχω κατσει εχουν κατι οθονες γομαρια που ειτε τρεμοπαιζουν ειτε τα δειχνουν ολα σε αποχρωση ροζ η γρι-μπλε,και επισης το πληκτρολογιο ειναι βρομερο...σε λιγο θα βγαλω κανα μαμουνι απο εκει μεσα και τελος τα μισα ποντικια δεν εχουν μπιλια απο κατω....
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

--Albert Einstein--

-
- Kilobyte level
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Και στο σχολείο μου γινόταν αυτό! Λες να είναι οι ίδιοι, απλά να άλλαξαν πεδίο δράσης?Costantine wrote:Σωστά, άλλο κουλό αυτό. Κλέβουν τις μπίλιες από τα ποντίκια!Serendipity wrote: και τελος τα μισα ποντικια δεν εχουν μπιλια απο κατω....
Έλεος!

Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη