Πηγή: http://www.pestaola.gr/2007/10/04/vixta ... vironment/Ομολογώ ότι το όνομα Vixta είναι καλό αλλά και λίγο περίεργο, τουλάχιστον για εμάς τους Έλληνες που γνωρίζουμε και την λέξη βήχα. Anyway, μιλάμε για ένα linux distribution βασισμένο σε Fedora, KDE και φυσικά μπόλικα γραφικά Vixta. Η δουλειά είναι καταπληκτική και φαίνεται στα screenshots που ακολουθούν, φοβάμαι όμως ότι η Microsoft δεν θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα όπως έκανε παλιότερα με το Lindows. Πριν οι δικηγόροι αρχίσουν τα δικά τους περί πνευματικών δικαιωμάτων, windows και διάφορα άλλα, γρήγορα για download εδώ.
Τα Vixta έχουν Windows δεν είναι Vista
- P3
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Τα Vixta έχουν Windows δεν είναι Vista
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
- gasparosoft
- Gbyte level
Κοίτα λογικά δεν νομίζω να έχουν τα προβλήματα των Windows μιας και βασίζονται σε Fedora και KDE..Πάντως αξιζει να τα κατεβάσουμε.Εγώ ξεκινάω τώρα...dane wrote:τελικά αυτά τα vixta αξίζουν?μοιάζουν με windows?αν μοιάζουν,έχουν και τα προβλήματα των windows?γενικά,αν τα έχει κατεβάσει κάποιος ας μας πει την άποψη του...
- marios
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
κοίτα, σίγουρα θα είναι πιο σταθερά, αλλά δεν ξέρω τι παίζει απο κει και πέρα... όταν στρέφεσαι στα γραφικά, χάνεται η σταθερότητα...
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N