*estrngd wrote:σωστά κι αυτά, σκεφτήτε όσοι φτιάχνετε .net ότι κατά 90% δεν θα τρέχει σε άλλους browsers πλην internet explorer. Επιθυμείτε και εσείς την επιβολή του; Γιατί μπορεί να βγεί και το ανάποδο (να μην "αγοράσουν" το προϊόν σας!)
Οτι έχω φτιάξει χρησιμοιώντας ASP.NET παίζει τόσο σε Opera όσο και σε FF με τον δεύτερο να χρησιμοποιώ σαν default. Το πρώτο πράγμα που κοιτάει ενας Web Developer (ειδικά αν είναι αρχάριος όπως εγώ) είναι η πλατφόρμα που θα χρησιμοποιήσει για να αναπτύξει την εφαρμογή του να είναι Cross-Browser.
Θα ήθελε κάποιος να μου υποδείξει ένα site ή κάτι που έχει φτιάξει κάποιος χρησιμοποιώντας ASP.NET που δεν παίζει σε άλλους browsers πλην του explorer?
Συμφωνώ πως απαίτηση προκειμένου να τρέξει ένα τέτοιο site είναι ο server να έχει windows (αν και αυτό όπου να ναι θα αλλάξει με το
mono-project) και την αντιστοιχη έκδοση του Framework εγκατεστημένη. Αλλά ο server, οχι ο client. Ο client το μόνο που πρέπει να έχει είναι ένα browser που να καταλαβαίνει HTML και Javascript. Αυτό διαβάζω και αυτο βλέπω να γίνεται στην πράξη τουλάχιστον στην μεγαλύτερη πλειψηφία. Αν υπάρχουν εξαιρέσεις θα ήθελα πάρα πολυ να τις μάθω.
edit: Να σημειώσω πως οι γνώσεις μου για το πως συμπεριφέρονταν τα προιόντα της MS 1 χρόνο και πίσω είναι μηδαμινές.