hp drivers

Συζητήσεις για θέματα που σχετίζονται με hardware.
Post Reply
Alucard
bit level
bit level

hp drivers

Post by Alucard » Mon Mar 10, 2008 10:51 pm

Αγορασα εναν πολυμηχανιμα της hp ,το θεμα ειναι οταν βαζω τους drivers σε καποια στιγμη μου ζηταει να βαλω το usb ,οταν το βαζω τα windows βγαζουν το γνωστο σε ολους "εντοπιστηκε νεο υλικο....." ,το manual λεει να πατησω "ακυρο " ομως η εγκατασταση κολαει σε αυτο το σημειο .....Αν καποιoς εχει αντιμετωπισει αυτο το προβλημα μπορει να μου πει τι εκανε γιατι εχει αρχισει και γινεται εκνευριστικο.
Bloody Mary
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a
Re: hp drivers

Post by Bloody Mary » Tue Mar 11, 2008 12:15 am

Είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και όσο κι αν το έψαξα δεν έβγαλα άκρη (ούτε μέσω Ιντερνετ βρήκα κάτι που να με διαφωτίσει). Τελικά ύστερα από πολλή προσπάθεια αντι να συνδέσω το πολυμηχάνημα με τον υπολογιστή με usb, το συνέδεσα μέσω δικτύου με Ethernet. Το κορυφαίο είναι πως ενώ είχα προσπαθήσει να κάνω άπειρες φορές σύνδεση με usb και αποτύγχανε συνεχώς, μεσω Ethernet έγινε η εγκατάσταση κανονικά, με την πρώτη!
Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.
Alucard
bit level
bit level

Post by Alucard » Tue Mar 11, 2008 9:15 am

ωραια!!!!!γιατι αυτο που εχω εχει μονο usb.
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Tue Mar 11, 2008 9:22 am

Eγώ που έχω πολυμηχάνημα hp δεν μου έχει εμφανίσει τέτοιο πρόβλημα.Για δοκίμασε να μην πατήσεις καθόλου άκυρο(παρότι σου λέει να πατήσεις) :smt017 .
Alucard
bit level
bit level

Post by Alucard » Tue Mar 11, 2008 11:08 am

Τα ιδια....παντως που ρωτησα στο μαγαζι μου ειπαν οτι καμια φορα εχουν προβλημα οι drivers με τα windows (μεσω καποιων ενημερωσεων),πρεπει να ξαναβαλω τα windows και μετα να δοκιμασω να περασω τους drivers,παντως αυτο που θα κανω ειναι να το γυρισω πισω και να παρω κατι αλλο και σιγουρα οχι hp.
Post Reply

Return to “Hardware”