hp drivers
hp drivers
Αγορασα εναν πολυμηχανιμα της hp ,το θεμα ειναι οταν βαζω τους drivers σε καποια στιγμη μου ζηταει να βαλω το usb ,οταν το βαζω τα windows βγαζουν το γνωστο σε ολους "εντοπιστηκε νεο υλικο....." ,το manual λεει να πατησω "ακυρο " ομως η εγκατασταση κολαει σε αυτο το σημειο .....Αν καποιoς εχει αντιμετωπισει αυτο το προβλημα μπορει να μου πει τι εκανε γιατι εχει αρχισει και γινεται εκνευριστικο.
- Bloody Mary
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Re: hp drivers
Είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και όσο κι αν το έψαξα δεν έβγαλα άκρη (ούτε μέσω Ιντερνετ βρήκα κάτι που να με διαφωτίσει). Τελικά ύστερα από πολλή προσπάθεια αντι να συνδέσω το πολυμηχάνημα με τον υπολογιστή με usb, το συνέδεσα μέσω δικτύου με Ethernet. Το κορυφαίο είναι πως ενώ είχα προσπαθήσει να κάνω άπειρες φορές σύνδεση με usb και αποτύγχανε συνεχώς, μεσω Ethernet έγινε η εγκατάσταση κανονικά, με την πρώτη!
Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
ωραια!!!!!γιατι αυτο που εχω εχει μονο usb.
- gasparosoft
- Gbyte level
Eγώ που έχω πολυμηχάνημα hp δεν μου έχει εμφανίσει τέτοιο πρόβλημα.Για δοκίμασε να μην πατήσεις καθόλου άκυρο(παρότι σου λέει να πατήσεις)
.

Τα ιδια....παντως που ρωτησα στο μαγαζι μου ειπαν οτι καμια φορα εχουν προβλημα οι drivers με τα windows (μεσω καποιων ενημερωσεων),πρεπει να ξαναβαλω τα windows και μετα να δοκιμασω να περασω τους drivers,παντως αυτο που θα κανω ειναι να το γυρισω πισω και να παρω κατι αλλο και σιγουρα οχι hp.