Πιθανόν να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία, πλέον στην Ελλάδα δεν υπάρχει χώρος για να περπατήσει ο οποιοσδήποτε ανενόχλητος ή ασφαλής.
Μοτοσυκλέτα χτύπησε και σκότωσε πεζό σε πεζόδρομο
Πηγή
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 008_268217
Θάνατος πεζού σε πεζόδρομο
- dexter
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
Re: Θάνατος πεζού σε πεζόδρομο
αμάν πια!έλεος με τα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα..
δυστυχώς η αθήνα είναι η πιο εχθρική πόλη για πεζούς,ποδηλάτες και άτομα με ειδικές ανάγκες..
πρέπει επιτέλους να αλλάξει αυτή η κατάσταση..
όχι άλλοι αδικοχαμένοι άνθρωποι από βλακείες..
δυστυχώς η αθήνα είναι η πιο εχθρική πόλη για πεζούς,ποδηλάτες και άτομα με ειδικές ανάγκες..
πρέπει επιτέλους να αλλάξει αυτή η κατάσταση..
όχι άλλοι αδικοχαμένοι άνθρωποι από βλακείες..

http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Αργά ή γρήγορα θα γινόντανε και αυτό. Τα μηχανάκια και οι μηχανές ούτε στην σειρά πίσω απο τα αυτοκίνητα δεν περιμένουν πλέον και για την προσπέραση χρησιμοποιούν το πεζοδρόμιο..
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- Proxenos
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Εννοείς στο φανάρι; Γιατί, το έκαναν ποτέ;HdkiLLeR wrote:Αργά ή γρήγορα θα γινόντανε και αυτό. Τα μηχανάκια και οι μηχανές ούτε στην σειρά πίσω απο τα αυτοκίνητα δεν περιμένουν πλέον και για την προσπέραση χρησιμοποιούν το πεζοδρόμιο..
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
- koki
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Ναι ρε παιδιά όσοι έχετε μηχανή.. ας είστε λίγο λογικοί ... Για το καλό όλων.
Εντάξει το να χωράς ανάμεσα από τα αμάξια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αφού μπορείς πρέπει να το κάνεις ΔΙΑΡΚΩΣ. Εντάξει είσαστε "έξυπνοι" και χώνεστε, αλλά να υπάρχει και μια λογική...
Οδηγώ 8 χρόνια και πολύ, κυρίως στην πόλη, ΜΙΑ φορά δεν μου έχει τύχει να κάνω μαλα**α σε μηχανάκι, και μου έχουν κάνει εκατοντάδες. Το χειρότερο είναι να προσπαθώ να πάω ξυστά στο διαχωριστικό για να περάσει ασθενοφόρο σε τρελλή κίνηση, και να έρχεται το κωλόπαιδο με τη μηχανή να σφηνώνεται και να θέλω να βγω να το σφάξω επί τόπου. Ας μην λέω τον πόνο μου, απλά όπως και με όλα τα οχήματα, οι "μάγκες" είναι οι μαλάκες και ουχί οι έξυπνοι. Keep that in mind.
Εντάξει το να χωράς ανάμεσα από τα αμάξια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αφού μπορείς πρέπει να το κάνεις ΔΙΑΡΚΩΣ. Εντάξει είσαστε "έξυπνοι" και χώνεστε, αλλά να υπάρχει και μια λογική...
Οδηγώ 8 χρόνια και πολύ, κυρίως στην πόλη, ΜΙΑ φορά δεν μου έχει τύχει να κάνω μαλα**α σε μηχανάκι, και μου έχουν κάνει εκατοντάδες. Το χειρότερο είναι να προσπαθώ να πάω ξυστά στο διαχωριστικό για να περάσει ασθενοφόρο σε τρελλή κίνηση, και να έρχεται το κωλόπαιδο με τη μηχανή να σφηνώνεται και να θέλω να βγω να το σφάξω επί τόπου. Ας μην λέω τον πόνο μου, απλά όπως και με όλα τα οχήματα, οι "μάγκες" είναι οι μαλάκες και ουχί οι έξυπνοι. Keep that in mind.
``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '
Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία
Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία

Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D