Να φύγουν οι αναρχικοί από την ΑΣΟΕΕ(ΟΠΑ)

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Silver
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a

Να φύγουν οι αναρχικοί από την ΑΣΟΕΕ(ΟΠΑ)

Post by Silver » Thu Dec 11, 2008 9:21 pm

Τελικά με το δημοψήφισμα μάλλον τα πράγματα μπερδεύτηκαν περισσότερο και θίχτηκαν και άλλα θέματα
τα οποία δεν έχουν άμεση σχέση με τους καταληψίες.

Και επειδή οι εξωπανεπιστημιακοί δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια δεν πρόκειται να κάτσω και εγώ.

Οπότε εδώ και τώρα, όποιος/α θέλει οι εξωπανεπιστημιακοί να φύγουν άμεσα από τη σχολή ας υπογράψει σε αυτήν την ιστοσελίδα http://www.gopetition.com/online/23959.html.

Αν μαζευτούν αρκετές υπογραφές μπορούμε να ακουστεί και η δικιά μας η φωνή. Και να είστε σίγουροι ότι θα ενημερώσω όσους περισσότερους μπορώ σχετικά με αυτό. Και πρώτον από όλους τον κ. πρύτανη.

Ενημέρωση: Λόγω δικιάς μου απερισκεψίας δεν έγινε σωστά το petition και θα ξαναδημιουργηθεί το συντομότερο. Θα ενημερώσω το topic μόλις γίνει.

Ενημέρωση 2: Αυτή τη φορά έγινε σωστά.
Last edited by Silver on Fri Dec 12, 2008 6:20 pm, edited 3 times in total.
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Re: Να φύγουν οι αναρχικοί από την ΑΣΟΕΕ(ΟΠΑ)

Post by Zifnab » Thu Dec 11, 2008 9:32 pm

το γεγονός ότι κάποιος υπέγγραψε ως ο mitsos opidoulas μάλλον πρόκειται για αφελή φάρσα που σκοπό έχει να χλευάσει την ελεύθερη ιδέα του συναδέλφου Silver... Τί να πω?! Είμαστε σοβαροί? :smt013
Silver
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Silver » Thu Dec 11, 2008 9:42 pm

Zifnab wrote:το γεγονός ότι κάποιος υπέγγραψε ως ο mitsos opidoulas μάλλον πρόκειται για αφελή φάρσα που σκοπό έχει να χλευάσει την ελεύθερη ιδέα του συναδέλφου Silver... Τί να πω?! Είμαστε σοβαροί? :smt013
Ή πολύ απλά το έχει συνήθειο να υπογράφει έτσι. Όπως και να έχει η υπογραφή του μέτρησε και όπως έλεγε και ένας γνωστός ηθοποιός (ο Marlon Brando αν θυμάμαι καλά) "Δεν με νοιάζει τι λένε για μένα, φτάνει να λένε σωστά το ονομά μου".

Μόλις ξεπεράσω τις 50 υπογραφές πάει στον κ. πρύτανη και όσο αυξάνονται θα στέλνεται και αλλού.
Τελείωσα!!!!
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Thu Dec 11, 2008 9:47 pm

υπο αυτήν την έννοια μιας και δεν ανακοινώθηκαν επισήμως τα 600+ ονόματα που συμφώνησαν να γίνει η Γ.Σ αρχικά και έπειτα να κλείσει με το έτσι θέλω αφού δεν υπήρχε "αντίπαλο" πλαίσιο, μιλάμε για κάτι αντίστοιχο...Γενικά μπορώ και εγώ να φέρω άλλους 100 φίλους μου δεν έχει να λέει κάτι - αντίθετα στο wecareaueb για το πρόγραμμα εξετάεων - νομίζω έμπαινε το email του dias!? Η κάτι τέτοιο τέλος πάντων...
Serendipity
Gbyte level
Gbyte level

Post by Serendipity » Fri Dec 12, 2008 11:28 am

εγω χτες εστειλα ενα μυνημα στο blog τους να μου πουν ακριβως ποιοι ειναι,αν ειναι μελη της φοιτητικης κοινοτητας κλπ κ αν εχουν κανει γενικη συνελευση ή εστω μια συνελευση με παροντα μελη του φοιτητικου συλλογου και φυσικα το comment μου δεν το εμφανισαν ουτε απαντησαν(κατα τα αλλα προασπιζονται την δημοκρατια)..σημερα θα κατεβω απο τη σχολη να δω τι παιζει..αν μαζευαμε υπογραφες πιστευεται θα γινοταν τπτ?
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

ImageImage

My new blog Serendipity's thoughts!
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Fri Dec 12, 2008 11:32 am

πιστεύω μόνο με την παρουσία μας εκεί μπορούμε να πετύχουμε κάτι, δεν είναι δημοκράτες, ισχύουν οι νόμοι της ζούγκλας.
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Fri Dec 12, 2008 11:36 am

Serendipity wrote:εγω χτες εστειλα ενα μυνημα στο blog τους να μου πουν ακριβως ποιοι ειναι,αν ειναι μελη της φοιτητικης κοινοτητας κλπ κ αν εχουν κανει γενικη συνελευση ή εστω μια συνελευση με παροντα μελη του φοιτητικου συλλογου και φυσικα το comment μου δεν το εμφανισαν ουτε απαντησαν(κατα τα αλλα προασπιζονται την δημοκρατια)..σημερα θα κατεβω απο τη σχολη να δω τι παιζει..αν μαζευαμε υπογραφες πιστευεται θα γινοταν τπτ?
ΔΕΝ προασπίζουν την δημοκρατία... ΔΕΝ πιστεύουν σε καθεστώτα....
Αυτοί εκεί μέσα (έστω κάποιοι) θέλουν να αποφυλακιστούν άλλοι αναρχικοί....
:lol: Να κάνουμε μια κατάληψη για να πάει επιτέλους ο Gasparosoft στην Αράχωβα γιατί ο Μάριος το έχει πάρει κατάκαρδα...
viva la liberacion
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
Silver
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Silver » Fri Dec 12, 2008 1:10 pm

Δυστυχώς πρόβλημα στη σύνδεση δεν μου επέτρεψαν να το φτιάξω χθες το petition. Λογικά εκτός απροόπτου σε λίγη ώρα θα είναι έτοιμο. Ευχαριστώ όλους έσας με τις συμβουλές σας και τις παρατηρήσεις σας.

Την ιδέα την πήρα από το ΑΠΘ. Είχα βάλει τη δημοσίευση στο θέμα "θα κλείσει?" αν το είχατε προσέξει. Ειρηνική διαδικασία και πολύ αποτελεσματική.
Τελείωσα!!!!
arp
bit level
bit level
Academic status: 4th year

Post by arp » Fri Dec 12, 2008 1:50 pm

Όταν είχε γίνει μια αδικαιολόγητη επίθεση στο γραφείο του κ. Βασσάλου οι κύριοι του Venus έσπευσαν να επισημάνουν και να καταδικάσουν το
γεγονός.

Όταν δολοφωνείται ένας νέος άνθρωπος από την "Δημοκρατία" που ζούμε, δε σας συγκινεί το ίδιο τουλάχιστον;

Για μένα αυτό δείχνει ότι το πανεπιστήμιο δεν δημιουργεί ανθρώπους αλλά εγωιστές που τους νοιάζει μόνο ο εαυτούλης τους, τα μαθηματάκια τους και οι κατώτεροι των περιστάσεων καθηγητούληδες. Οι οποίοι παρεπιπτόντως δεν μπορούν ούτε ένα ****** προτζέκτορα να φτιάξουνε.

Συγνώμη για το ******* ! Και κάντε το κόπο να βάλετε μια ανακοίνωση για τον άδικο χαμό ενός παιδιού.
Last edited by The Punisher on Fri Dec 12, 2008 1:52 pm, edited 2 times in total.
Reason: *****
George1488
byte level
byte level

Post by George1488 » Fri Dec 12, 2008 2:22 pm

Μη κρίνεις απο τον εαυτό σου. Από ότι φένεται είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Εδώ δε μιλάμε για το θάνατο του παιδιού(που όλοι καταδικάσαμε), αλλά για να ανοίξει η σχολή. Μην μπερδεύεις τη βούρτσα με την ....... οδοντόβουρτσα. Κρίμα που είμαι εγωιστής και με νοιάζει να μορφωθώ και να κάνω μάθημα, και δεν με νοιάζει να βγεί ο Μπάμπης ο Σουγιάς απο τη φυλακή.
Και να ξέρεις ότι γνωρίζουμε να συνδέουμε και προτζέκτορα, και είναι πιο έυκολο απο το να τον σπάμε :lol: .
arp
bit level
bit level

Post by arp » Fri Dec 12, 2008 2:36 pm

George1488 wrote:Μη κρίνεις απο τον εαυτό σου. Από ότι φένεται είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Εδώ δε μιλάμε για το θάνατο του παιδιού(που όλοι καταδικάσαμε), αλλά για να ανοίξει η σχολή. Μην μπερδεύεις τη βούρτσα με την ....... οδοντόβουρτσα. Κρίμα που είμαι εγωιστής και με νοιάζει να μορφωθώ και να κάνω μάθημα, και δεν με νοιάζει να βγεί ο Μπάμπης ο Σουγιάς απο τη φυλακή.
Και να ξέρεις ότι γνωρίζουμε να συνδέουμε και προτζέκτορα, και είναι πιο έυκολο απο το να τον σπάμε :lol: .
Ήμουνα εκτός τόπου και χρόνου όταν έγραφά το μήνυμα. Μάλλον έχεις δίκιο. Όταν ανοίξει η σχολή θα φτιάξω μόνος μου τους προτζέκτορες.
Εσύ συνέχισε να γελάς και να υποθέτεις ότι εγώ ή κάποιος άλλος εχεφρων θα επέλεγε να τον σπάσει.
Last edited by arp on Fri Dec 12, 2008 2:42 pm, edited 1 time in total.
Serendipity
Gbyte level
Gbyte level

Post by Serendipity » Fri Dec 12, 2008 2:39 pm

χμ εσυ να υποθεσω εισαι μαζι με τους "φοιτητες της ζωης" στην σχολη?κ αγωνιζεσαι?διοτι αυτοι εκει μεσα μονο φοιτητες δεν ειναι.
και οπως εχουν πει πολλοι παραπανω ολοι αγανακτησαμε και θυμωσαμε με τον ατυχο χαμο του παιδιου.αλλα τωρα μιλαμε για την καταπατηση των δικαιωματων μας σαν φοιτητες...δλδ η σχολη να ανηκει σε εμας κ οχι σε ασχετους που την κλεινουν γιατι ετσι γουσταρουν κ την καταστρεφουν
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

ImageImage

My new blog Serendipity's thoughts!
rose
Gbyte level
Gbyte level

Post by rose » Fri Dec 12, 2008 2:43 pm

<oφφ>Πλην όμως το πανεπιστήμιο δεν ανήκει αποκλειστικά στους φοιτητές του</οφφ>
που θα πάει θα το δουμε...
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Fri Dec 12, 2008 3:59 pm

@rose Ωστόσο οι """φοιτητές""" που είναι μέσα στην ΑΣΟΕΕ συμπεριφέρονται λες και τους ανήκει!!
kaseri
bit level
bit level
Academic status: N>4

Post by kaseri » Fri Dec 12, 2008 4:13 pm

Γιατί κάνετε petition? Δεν μπορείτε να πάτε στη σχολή να διεκδικήσετε αυτό που θεωρείτε ότι σας ανήκει? Αυτοί που κράζετε ως φασίστες/τραμπούκους/αναρχικούς, έχουν κλειστή τη σχολή γιατί είναι μέσα και την κρατάνε. Εσείς από που διεκδικείτε το δικαίωμά σας ως righteous φοιτητές της ΑΣΟΕΕ? Από το απολυτήριο λυκείου και το confirmation mail που σας ήρθε από το venus forum?

Αν θέλετε να έχει υπόσταση η κίνησή σας (την οποία επ'ουδενί δεν κρίνω σαν καλή ή κακή, είναι ελεύθερο δικαίωμά σας) κατεβείτε στη σχολή και αρχίστε να το παίρνετε σοβαρά. Ένα κλικ δεν σε κάνει υπερασπιστή των ιδεών σου.
rapadder
Gbyte level
Gbyte level

Post by rapadder » Fri Dec 12, 2008 4:22 pm

Πράγματι ένα κλικ είναι αρκετό.
kaseri wrote:Δεν μπορείτε να πάτε στη σχολή να διεκδικήσετε αυτό που θεωρείτε ότι σας ανήκει?
Σε μια άδεια σχολή δεν μπορείς να κάνεις διάλογο. Σε μια σχολή χωρίς φοιτητές δεν μπορείς να συζητήσεις με τους φοιτητές. Χωρίς διάλογο και χωρίς φοιτητές δεν μπορείς να διεκδικήσεις τίποτα.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Fri Dec 12, 2008 4:42 pm

Όταν ξεμπερδέψετε με τους αναρχικούς, διώξτε και την τρύπα του όζοντος
kaseri
bit level
bit level

Post by kaseri » Fri Dec 12, 2008 4:55 pm

PASCAL wrote:Όταν ξεμπερδέψετε με τους αναρχικούς, διώξτε και την τρύπα του όζοντος
Αυτή μπορεί και να θέλει δύο petition.Ένα μεγάλο και ένα λίγο μικρότερο :)

Επί της ουσίας, και πέρα από την πλάκα, κατεβείτε 20 venus-ίτες στη σχολή, δείτε με τα ίδια σας τα μάτια τι συμβαίνει, συζητείστε με τα παιδιά που πολλοί είναι φοιτητές ΑΣΟΕΕ απ'ότι ξέρω, και μετά κανονίστε την πορεία σας. Μην κρίνετε από (ενδεχομένως biased λόγω φόρτισης/ειρωνίας) μαρτυρίες 3-4 ατόμων.
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Fri Dec 12, 2008 4:58 pm

venus-ίτες
Το venus δεν εκπροσωπεί τους φοιτητές σε οποιαδήποτε κίνηση κάνουν
και μετά κανονίστε την πορεία σας
Υποννοείς κάτι?
kaseri
bit level
bit level

Post by kaseri » Fri Dec 12, 2008 6:09 pm

Zifnab wrote: Το venus δεν εκπροσωπεί τους φοιτητές σε οποιαδήποτε κίνηση κάνουν
κανονίστε την πορεία σας
Υποννοείς κάτι?
Για όνομα του θεού. Εννοω άτομα από εδώ μέσα που θέλουν να φύγουν οι αναρχικοί από τη σχολή, και με το "κανονίστε την πορεία σας" εννοώ σχεδιάστε την επόμενη κίνησή σας. Τι εξέλαβες από το ποστ μου?
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Fri Dec 12, 2008 6:12 pm

τπτ το συγκεκριμένο - μπορώ να το μεταφράσω με 5 διαφορετικούς τρόπους - απλά δεν κατάλαβα τί εννοούσες :smt023
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Fri Dec 12, 2008 6:17 pm

Επίσης, μπορεί να είστε αρκετοί που ακόμα δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε αναρχικο απο μπαχαλο, εξεγερμενο απο αναρχικο, και τεσπα τα χετε κανει ολα ταραμοσαλατα στο κεφαλι σας, οπως τα προβαλλει η τιβι (συγχαρητηρια και παλι στους κρατικους), αλλά δεν δέχομαι ως venus user να χαρακτηρίζομαι ως υποστηρικτής αυτής της κίνησης που προτείνει ο Silver. Ισα ισα, ειμαι αντίθετος.

++ Zifnab που επισημανες την πολυμορφία του venus.

Tώρα για τα petition κτλ, μόνο γελασα είναι η αλήθεια. Αυτά που ακούγονται περί σωματικής ακεραιότητας παλι γελοία μου φαίνονται. Η μόνη περίπτωση που θα πρέπει να ανησυχείτε θα είναι αυτή που προτάθηκε από κάποιον "Οι-αστυνομια-και-τα-ΜΜΕ-ειναι-φιλοι-μας" thinker, να πάτε δηλαδή με καναλια και μπάτσους για να προβάλλετε το θέμα. Εκει ισως κινδυνεύσετε απο καμιά ξώφαλτση πέτρα που θα έχει στόχο τους παραπάνω.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”