Ωστόσο με λίγο ψάξιμο σε κάποια forum είδα ότι αυτές οι ποινές είναι μόνο για εκφοβισμό. Και ήθελα να ρωτήσω και τους συμφοιτητές μου (

Νote: To κύρηγμα περί καθηκόντων απέναντι στη Δημοκρατία κρατήστε το στους εαυτούς σας παρακαλώ

Thanx

Oχι βέβαια! Τα λεφτά τα μοιράζεται ο δικαστικος αντιπρόσωπος (1000) μαζί με τον γραμματέα(100). Αυτό από εμπειρία γιατί έτυχε σε μια φίλη μου να προτείνουν να πάει γραμματέας για 100 ευρώ. Και η τιμές είναι συνηθως fix.The Punisher wrote:παίζουν και λεφτά πάντως , σωστά ?![]()
Και μάλλον έχει δίκιο.the_night_watchman wrote:η μαμα μου ειπε πως μαλλον αν δεν πας,ερχεται καποιος αστυνομικος στο σπιτι σου για να σε παει στο εκλογικο κεντρο (δεν ειναι 100% σιγουρο αυτο).
Και ο γραμματέας πληρώνεται με 100€, καλά τα λέει ο Stoupeace.the_night_watchman wrote:ναι,μονο ο δικαστικος πληρωνεται...
Ε όχι και πίτσες!! Κάτι μισόκλειστα σαντουιτς και κάτι μερίδες από φαγητό σαν της σχολής και πολύ είναι!ultimate_aektzis wrote:Παντως οι πιτσες ειναι κερασμενες.
ερχεται καποιος αστυνομικος στο σπιτι σου για να σε παει στο εκλογικο κεντρο (δεν ειναι 100% σιγουρο αυτο).
ναι το σκεφτικα κ εγω αυτο,οποτε μετα εξαρταται απ την περιπτωση.μπορείς να βάλεις τους γονείς σου (ή όποιον μένει μαζί σου) να πουν ότι λείπεις. Ο αστυνομικουλίνος δεν έχει δικαίωμα να ψάξει το σπίτι και για τέτοια πράγματα δεν βγαίνουν εισαγγελικές αποφάσεις (φαντάζομαι!)
Είναι θέμα του δικαστικού αυτό, το αν θα κινήσει διαδικασίες.the_night_watchman wrote:ναι το σκεφτικα κ εγω αυτο,οποτε μετα εξαρταται απ την περιπτωση.μπορείς να βάλεις τους γονείς σου (ή όποιον μένει μαζί σου) να πουν ότι λείπεις. Ο αστυνομικουλίνος δεν έχει δικαίωμα να ψάξει το σπίτι και για τέτοια πράγματα δεν βγαίνουν εισαγγελικές αποφάσεις (φαντάζομαι!)
δλδ αν πεσεις σε αστυνομικο τμημα που θα αδιαφορισει τοτε γλιτωνεις ευκολα αλλα αμα πεσεις σε περιεργους μπορει να επιμεινουν κ να ερθουν κ την επομενη,μεχρι να σε πετυχουν (δεν ξερω μετα τι γινεται!!!).
Το πολύ πολύ να πετάξω κανά Buzz Lightyear να του αποσπάσω την προσοχή.enum21 wrote:ερχεται καποιος αστυνομικος στο σπιτι σου για να σε παει στο εκλογικο κεντρο (δεν ειναι 100% σιγουρο αυτο).![]()
![]()
![]()
Stoupeace??? Άλλαξες γνώμη??
χαχαχαχαpara wrote:Την επόμενη να τον κάνουν τι; Να φάει ό,τι φαγητό απέμεινε;
para wrote:Την επόμενη να τον κάνουν τι; Να φάει ό,τι φαγητό απέμεινε;
Φυλάκιση τουλάχιστον 3 μηνών μέχρι 2 χρόνια, καθώς και στερηση των αξιωμάτων και θέσεων που προβλέπονται στο άρθρο 63 του Ποινικού Κώδικα, από έξι μήνες μέχρι δύο χρόνια.the_night_watchman wrote:By the way...τι κυρωσεις λεει???