Επεισόδια στη σχολή
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Επεισόδια στη σχολή
Μήπως ξέρει κανείς τί έγινε σήμερα το απόγευμα στη σχολή? Μιλάω κατά της 6:30 με 7. Κατέβηκα κάτω και είδα μία γενική αναταραχή...
Είχε προηγηθεί τίποτα?
Είχε προηγηθεί τίποτα?
What to say man...what to say....
- proskopos
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Επεισόδια στη σχολή
Ναι εκεί ήμουν... έμαθα ότι μαζευτηκαν 5-6 απο ΔΑΠ και την έπεσαν σε εναν απο ΠΑΣΠ και μετα μαζεύτηκαν και άλλοι απο ΠΑΣΠ και έπαιξαν ελληνικό-κλασσικο βρωμόξυλο..
Το βρωμόξυλο το είδα τα υπόλοιπα τα άκουσα (δεν ξέρω αν είναι αλήθεια.. )
Το βρωμόξυλο το είδα τα υπόλοιπα τα άκουσα (δεν ξέρω αν είναι αλήθεια.. )
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Κλασσικά πράγματα. Η εφαρμογή της δημοκρατίας στο υπόγειο της σχολής!
Πάντως, αυτοί που βλέπουμε τώρα να πλακώνονται και να μας βγάζουν ανούσιες ανακοινώσεις στα αμφιθέατρα ίσως να είναι αυριανοί βουλευτές της χώρας.
Ένα έχω να πω: τα βίντεο με παρόμοιες "συμπλοκές" και με τον όρο "συμπλοκές" εννοώ το κλασικό ελληνικό βρωμόξυλο που αναφέρεις, σε μερικά χρόνια που αυτοί θα αποκτήσουν κάποια θέση θα είναι priceless!!!
Πάντως, αυτοί που βλέπουμε τώρα να πλακώνονται και να μας βγάζουν ανούσιες ανακοινώσεις στα αμφιθέατρα ίσως να είναι αυριανοί βουλευτές της χώρας.
Ένα έχω να πω: τα βίντεο με παρόμοιες "συμπλοκές" και με τον όρο "συμπλοκές" εννοώ το κλασικό ελληνικό βρωμόξυλο που αναφέρεις, σε μερικά χρόνια που αυτοί θα αποκτήσουν κάποια θέση θα είναι priceless!!!
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Eδώ υπάρχουν άλλα κι άλλα βίντεο + ηχογραφημένες συνομιλίες και δεν έχει γίνει τίποταcrash_override wrote:Ένα έχω να πω: τα βίντεο με παρόμοιες "συμπλοκές" και με τον όρο "συμπλοκές" εννοώ το κλασικό ελληνικό βρωμόξυλο που αναφέρεις, σε μερικά χρόνια που αυτοί θα αποκτήσουν κάποια θέση θα είναι priceless!!!

Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Δεν εννοώ να τιμωρηθούν για το οτιδήποτε.
Απλά φαντάσου το εξής: Πόσο τέλειο θα ήταν ένα βιντεάκι με τον Καραμαλή ή Παπανδρέου κτλ στα φοιτητικά τους χρόνια να πετάνε καρέκλες!
Βέβαια είναι λιγάκι άκυρο γιατί όλοι αυτοί σπούδασαν στο εξωτερικό.
Απλά φαντάσου το εξής: Πόσο τέλειο θα ήταν ένα βιντεάκι με τον Καραμαλή ή Παπανδρέου κτλ στα φοιτητικά τους χρόνια να πετάνε καρέκλες!
Βέβαια είναι λιγάκι άκυρο γιατί όλοι αυτοί σπούδασαν στο εξωτερικό.
- Crab
- Mbyte level
- Academic status: N>4
δε χαμπαριάζει ο ελληνας...crash_override wrote: Ένα έχω να πω: τα βίντεο με παρόμοιες "συμπλοκές" και με τον όρο "συμπλοκές" εννοώ το κλασικό ελληνικό βρωμόξυλο που αναφέρεις, σε μερικά χρόνια που αυτοί θα αποκτήσουν κάποια θέση θα είναι priceless!!!
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=832225
- WoLfeN Ilic
- Mbyte level
exactly..Crab wrote:δε χαμπαριάζει ο ελληνας...crash_override wrote: Ένα έχω να πω: τα βίντεο με παρόμοιες "συμπλοκές" και με τον όρο "συμπλοκές" εννοώ το κλασικό ελληνικό βρωμόξυλο που αναφέρεις, σε μερικά χρόνια που αυτοί θα αποκτήσουν κάποια θέση θα είναι priceless!!!
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=832225
εδω εχουμε δει μαχαιροβγαλτες να καθονται στα εδρανα της βουλης, να λανσαρουν σε εκπομπες και οχι μονο αυτο αλλα να παραδιδουν και διαλεξεις εναντια στη βια
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
το πανεπιστήμιο για να αναπνεύσει πρέπει να απαλλαγεί από τους φοιτητοπατέρες.η πολιτική και ειδικά αυτή των τραμπουκισμών και της καφρίλας έξω από τα πανεπιστήμια.αν είναι τόσο μάγκες να πα να κάνουν τις μαγκιές τους στο βίλα μερσέντες και στους υπολοιπους τεκέδες που κάνουνε τα παρτάκια τους.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
Ο μόνος τρόπος να φύγουνε είναι να σταματήσει ο κόσμος να ασχολείται με αυτούς, να τους έχει ανάγκη ή τουλάχιστον να κάνει ότι τους έχει ανάγκη ή να πιστεύει ότι τους έχει ανάγκη,να μην τους μιλάει, να αντιδρά όταν κάποιος τρώει χρόνο για να κάνει ανακοίνωση στο μάθημα, να σνομπάρει κάθε είδους εκδηλώσεις των παρατάξεων. Γενικά αν δεν τους δώσεις αξία δεν έχουν νόημα ύπαρξης.ja_the_invincible wrote:το πανεπιστήμιο για να αναπνεύσει πρέπει να απαλλαγεί από τους φοιτητοπατέρες.η πολιτική και ειδικά αυτή των τραμπουκισμών και της καφρίλας έξω από τα πανεπιστήμια.αν είναι τόσο μάγκες να πα να κάνουν τις μαγκιές τους στο βίλα μερσέντες και στους υπολοιπους τεκέδες που κάνουνε τα παρτάκια τους.
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
πάρε να χεις+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++nickpro wrote:Ο μόνος τρόπος να φύγουνε είναι να σταματήσει ο κόσμος να ασχολείται με αυτούς, να τους έχει ανάγκη ή τουλάχιστον να κάνει ότι τους έχει ανάγκη ή να πιστεύει ότι τους έχει ανάγκη,να μην τους μιλάει, να αντιδρά όταν κάποιος τρώει χρόνο για να κάνει ανακοίνωση στο μάθημα, να σνομπάρει κάθε είδους εκδηλώσεις των παρατάξεων. Γενικά αν δεν τους δώσεις αξία δεν έχουν νόημα ύπαρξης.ja_the_invincible wrote:το πανεπιστήμιο για να αναπνεύσει πρέπει να απαλλαγεί από τους φοιτητοπατέρες.η πολιτική και ειδικά αυτή των τραμπουκισμών και της καφρίλας έξω από τα πανεπιστήμια.αν είναι τόσο μάγκες να πα να κάνουν τις μαγκιές τους στο βίλα μερσέντες και στους υπολοιπους τεκέδες που κάνουνε τα παρτάκια τους.

f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
- dexter
- Venus Former Team Member
και από μένα και στους 2ja_the_invincible wrote:πάρε να χεις+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++nickpro wrote:Ο μόνος τρόπος να φύγουνε είναι να σταματήσει ο κόσμος να ασχολείται με αυτούς, να τους έχει ανάγκη ή τουλάχιστον να κάνει ότι τους έχει ανάγκη ή να πιστεύει ότι τους έχει ανάγκη,να μην τους μιλάει, να αντιδρά όταν κάποιος τρώει χρόνο για να κάνει ανακοίνωση στο μάθημα, να σνομπάρει κάθε είδους εκδηλώσεις των παρατάξεων. Γενικά αν δεν τους δώσεις αξία δεν έχουν νόημα ύπαρξης.ja_the_invincible wrote:το πανεπιστήμιο για να αναπνεύσει πρέπει να απαλλαγεί από τους φοιτητοπατέρες.η πολιτική και ειδικά αυτή των τραμπουκισμών και της καφρίλας έξω από τα πανεπιστήμια.αν είναι τόσο μάγκες να πα να κάνουν τις μαγκιές τους στο βίλα μερσέντες και στους υπολοιπους τεκέδες που κάνουνε τα παρτάκια τους..
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Last edited by netharis on Wed Mar 24, 2010 3:46 pm, edited 1 time in total.
Reason: linefeed
Reason: linefeed
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
- Bloody Mary
Ήταν κανείς σήμερα αργά το απόγευμα σχολή? Πήγα για μάθημα στις 7 και ακυρώθηκε μου είπαν λόγω επεισοδίων... Άδικα 2 ώρες δρόμος
Τουλάχιστον αν ξέρει κανείς ας πει τι έγινε, γιατί δεν κατάφερα να μάθω τελικά...

Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
- cypher
Eγω ρωτησα στην εισοδο και ειπαν οτι ειχε γινει καποια επιθεση απο χρυσαυγιτες η κατι τετοιο. Αν και δεν ειμαι σιγουρος αν καταλαβα σωστα.Bloody Mary wrote:Ήταν κανείς σήμερα αργά το απόγευμα σχολή? Πήγα για μάθημα στις 7 και ακυρώθηκε μου είπαν λόγω επεισοδίων... Άδικα 2 ώρες δρόμοςΤουλάχιστον αν ξέρει κανείς ας πει τι έγινε, γιατί δεν κατάφερα να μάθω τελικά...

- enum21
Σε ποιους? Στους πωλητές έξω απο τη σχολή?cypher wrote:Eγω ρωτησα στην εισοδο και ειπαν οτι ειχε γινει καποια επιθεση απο χρυσαυγιτες η κατι τετοιο. Αν και δεν ειμαι σιγουρος αν καταλαβα σωστα.Bloody Mary wrote:Ήταν κανείς σήμερα αργά το απόγευμα σχολή? Πήγα για μάθημα στις 7 και ακυρώθηκε μου είπαν λόγω επεισοδίων... Άδικα 2 ώρες δρόμοςΤουλάχιστον αν ξέρει κανείς ας πει τι έγινε, γιατί δεν κατάφερα να μάθω τελικά...

- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Damn, θα βγει ανακοινωση λογικα, αλλα πορκέ?cypher wrote:Eγω ρωτησα στην εισοδο και ειπαν οτι ειχε γινει καποια επιθεση απο χρυσαυγιτες η κατι τετοιο. Αν και δεν ειμαι σιγουρος αν καταλαβα σωστα.Bloody Mary wrote:Ήταν κανείς σήμερα αργά το απόγευμα σχολή? Πήγα για μάθημα στις 7 και ακυρώθηκε μου είπαν λόγω επεισοδίων... Άδικα 2 ώρες δρόμοςΤουλάχιστον αν ξέρει κανείς ας πει τι έγινε, γιατί δεν κατάφερα να μάθω τελικά...
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Κι εγώ κάτι για Χρυσή Αυγή άκουσα... Πάντως, ήρθε ο Σαζόνωφ στο εργαστήριο και είπε ότι αποφάσισαν να τα κλείσουν. Όταν έφευγα πάντως (~19.20) ήταν ήρεμα τα πράγματα... 

Le vent nous portera...
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Στο paspasoee που ειδα λιγο λενε οτι επεσε λιγο ξυλο μονο.Joanna wrote:Κι εγώ κάτι για Χρυσή Αυγή άκουσα... Πάντως, ήρθε ο Σαζόνωφ στο εργαστήριο και είπε ότι αποφάσισαν να τα κλείσουν. Όταν έφευγα πάντως (~19.20) ήταν ήρεμα τα πράγματα...
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- mpatsis
- Gbyte level
- Academic status: MSc
Ναι κάτι κολοπαίδια είχαν έρθει και πλακωθήκανε με τους μαύρους απέξω. Τσιμπήσανε και μερικές από πασπίτες και αναρχικούς και έφυγαν. Είχαν κλειδωθεί από ώρα οι πόρτες από ότι έμαθα ( γιατί ήμουν γήπεδο και όχι σχολή ) για κάποιους άλλους που είχε ακουστεί πως θα ερχόντουσταν αλλά ευτυχώς η ράδιο αρβύλα κατά κάποιον περίεργο τρόπο βγήκε αληθινή.cypher wrote:Eγω ρωτησα στην εισοδο και ειπαν οτι ειχε γινει καποια επιθεση απο χρυσαυγιτες η κατι τετοιο. Αν και δεν ειμαι σιγουρος αν καταλαβα σωστα.Bloody Mary wrote:Ήταν κανείς σήμερα αργά το απόγευμα σχολή? Πήγα για μάθημα στις 7 και ακυρώθηκε μου είπαν λόγω επεισοδίων... Άδικα 2 ώρες δρόμοςΤουλάχιστον αν ξέρει κανείς ας πει τι έγινε, γιατί δεν κατάφερα να μάθω τελικά...

Για τα χτεσινά επεισόδια από έγκυρες πηγές δεν έπεσε βρομώξυλο. Μόνο μια μικροσυμπλοκή έγινε με 2 - 3 ψηλές.
Last edited by mpatsis on Wed Mar 24, 2010 9:52 pm, edited 1 time in total.
I'm Starting With The Man In The Mirror. I'm Asking Him To Change His Ways...
Aueb's NLP Group!

May the foss be with you!!!
Aueb's NLP Group!

- lost_noni_dw
- Mbyte level
Πραγματικα εικονες ντροπης... η ΑΣΟΕΕ σε λιγο δεν θα λεγεται πανεπιστημιο αλλα καπως αλλιώς... Ας πάρουν τα γραφειακια τους κι ας πανε σε αλλη παραλια, εδω ερχομαστε οχι μονο για να παρουμε πτυχιο αλλα κ για να μαθουμε τι θα πει αξιοπρεπια κ σεβασμος λεξεις που προφανως ειναι αγνωστες σε αυτους. Μα δεν καταλαβαινουν οτι ειναι απλα μαργιονετες των μεγαλων πολιτικων κ των συμφεροντων τους????? 

- enum21
Την αξιοπρέπεια και το σεβασμό θα έπρεπε ήδη να τα είχαμε μάθει. Κανείς στα 18++ δεν μαθαίνει έννοιες τις οποίες έπρεπε να έχει διδαχθεί από μικρή ηλικία. Και επειδή είναι άγνωστες όχι μόνο σε αυτούς αλλά σε πολλούς-πολλούς συνανθρώπους μας έχουμε τα δυσάρεστα γεγονότα που γίνονται καθημερινά..lost_noni_dw wrote:Πραγματικα εικονες ντροπης... η ΑΣΟΕΕ σε λιγο δεν θα λεγεται πανεπιστημιο αλλα καπως αλλιώς... Ας πάρουν τα γραφειακια τους κι ας πανε σε αλλη παραλια, εδω ερχομαστε οχι μονο για να παρουμε πτυχιο αλλα κ για να μαθουμε τι θα πει αξιοπρεπια κ σεβασμος λεξεις που προφανως ειναι αγνωστες σε αυτους. Μα δεν καταλαβαινουν οτι ειναι απλα μαργιονετες των μεγαλων πολιτικων κ των συμφεροντων τους?????

- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Ρε παιδια το ξύλο ξεκίνηστε σε μαύρους, δεν ήταν παραταξιακοί αυτοί που το άρχισαν. Οι παραταξιακοί και το στέκι το τελείωσαν, σύμφωνα με τα λεγόμενα του μπάτση δηλαδή. Αρα σε αυτή την περίπτωση δεν εκαναν κατι κακό, τι να κάνανε δηλαδή να τους βλέπανε να δέρνουν χωρίς λόγο τους μετανάστες?
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \