βιβλια για κατατακτηριες
-
- Buffer underflow exception
- Academic status: 2nd year
βιβλια για κατατακτηριες
για σας παιδια, ειμαι νεος στο φορουμ και θα ηθελα να συμμετασχω στισ κατατακτηριες τον νοεμβρη του 2011. το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν χρηματα για να αγορασω τα βιβλια, υπαρχει καπου που θα μπορουσα να τα βρω ή ηλεκρονικά να τα κατεβάσω? ευχαριστώ.
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
- Gewitter
- Venus Former Team Member
- Academic status: PhD
Re: βιβλια για κατατακτηριες
Δίνεις μαθηματικά,java και εισαγωγή στην επιστήμη των υπολογιστών λογικά...andyblack wrote:για σας παιδια, ειμαι νεος στο φορουμ και θα ηθελα να συμμετασχω στισ κατατακτηριες τον νοεμβρη του 2011. το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν χρηματα για να αγορασω τα βιβλια, υπαρχει καπου που θα μπορουσα να τα βρω ή ηλεκρονικά να τα κατεβάσω? ευχαριστώ.
Λοιπόν...κοίτα...μαθηματικά δίνονται δωρεάν σημειώσεις απο τον ίδιο τον καθηγητή που τις παίρνεις χωρίς κάποιο δικαιολογητικό, java σημασία έχει η παρακολούθηση, η εξάσκηση και υπάρχουν και διαφάνειες στο internet όσο για την εισαγωγή χρειάζεσαι βιβλίο σίγουρα(και στα άλλα εδώ που τα λέμε θες λίγο πολύ)...ή θα τα αγοράσεις/δανειστείς από παλιούς φοιτητές ήτε μπορείς να διαβάζεις στη βιβλιοθήκη της σχολής που έχει όλα τα συγγράματα...
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Java δεν θεωρω οτι χρειαζεται βιβλιο.Μια χαρα θα τα καταλαβει απο το επισημο site της oracle και θα κανει και ευκολο copy paste. 

-
ευχαριστω παιδια! η βιβλιοθηκη που βρίσκεται?
andyblack wrote:ευχαριστω παιδια! η βιβλιοθηκη που βρίσκεται?
δευτερος οροφος στη μεση περιπου, ενα μερος με δυο ξυλινες πορτες η μια διπλα στην αλλη, κατω απο τα σκαλακια για την πρυτανεια
ultimate_aektzis wrote:Java δεν θεωρω οτι χρειαζεται βιβλιο.Μια χαρα θα τα καταλαβει απο το επισημο site της oracle και θα κανει και ευκολο copy paste.
ακομα δεν εχω συνηθισει αυτο το "oracle" διπλα στη java

-
και κατι τελευταιο φιλε μου, μηπως ξερεις ποτε παραγματοποιουνται οι εξετασεις για τις κατατακτηριες? μηπως μαζι με τους πρωτοετης τον φεβρουαριο?
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Ρώτα τη γραμματεία για ακρίβεια:
Η Γραμματεία του Τμήματος Πληροφορικής βρίσκεται στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πατησίων 76, Αθήνα, Τ.Κ. 10434) και είναι στη διάθεση των φοιτητών κατά τις ημέρες και ώρες:
Δευτέρα και Τετάρτη 12.00 - 14.00
Παρασκευή 11.00 - 13.00
Η Γραμματεία του Τμήματος Πληροφορικής βρίσκεται στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πατησίων 76, Αθήνα, Τ.Κ. 10434) και είναι στη διάθεση των φοιτητών κατά τις ημέρες και ώρες:
Παρασκευή 11.00 - 13.00
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
PASCAL wrote:Ρώτα τη γραμματεία για ακρίβεια:
Παρασκευή 11.00 - 13.00
Επειδη θα μπερδευτει αν δεν ειναι της ΑΣΟΕΕ να το αλλιως.Οπως μπαινεις απο την πορτα στην Δεριγνυ 2ο "δωματιο" στο αριστερο σου χερι.Πισω απο κατι ταμπλω.

-
λολ Ευχαριστώ!
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Sorry, είναι κι αυτά:
Διεύθυνση:
Kτίριο επί της οδού Πατησίων, Iσόγειο
Προϊστάμενos Γραμματείας:
κ. Σακελλαρίου Χρήστος
Επικοινωνία:
Τηλ. +30-210-8203314-6
Fax: +30-210-8226105
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
infotech@aueb.gr

Διεύθυνση:
Kτίριο επί της οδού Πατησίων, Iσόγειο
Προϊστάμενos Γραμματείας:
κ. Σακελλαρίου Χρήστος
Επικοινωνία:
Τηλ. +30-210-8203314-6
Fax: +30-210-8226105
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
infotech@aueb.gr
Καλησπέρα και καλως σας βρήκα.
Ενδιαφέρομαι να δώσω κατατακτήριες στο τμήμα σας. Τα μαθήματα είναι αυτά που είδα ( μαθηματικά 1, εισαγωγή στην επιστήμη Η/Υ, εισαγωγή στον προγραμματισμό); Ισχύει οτι οι κατατακτήριες γίνονται μαζι με τις εξετάσεις του χειμερινού εξαμήνου και οτι γράφουμε ίδια θέματα και στην ίδια αίθουσα με τους πρωτοετής; Τι δυσκολίας είναι τα εν λόγο μαθήματα; Ψάχνω φροντιστήριο για την προετοιμασία μου. Υπάρχει κανείς που να έχει δώσει κατατακτήριες ή να γνωρίζει κάτι σχετικά με το ποιό είναι το καλύτερο απο θέμα τιμής/απόδοσης; Τα μαθήματα στη σχολή πότε ξεκινάνε για να παρακολουθήσω και καμμία παράδοση; και κυρίως που να δώσω την περισσότερη έμφαση;

- Gewitter
andag wrote:Καλησπέρα και καλως σας βρήκα.Ενδιαφέρομαι να δώσω κατατακτήριες στο τμήμα σας. Τα μαθήματα είναι αυτά που είδα ( μαθηματικά 1, εισαγωγή στην επιστήμη Η/Υ, εισαγωγή στον προγραμματισμό); Ισχύει οτι οι κατατακτήριες γίνονται μαζι με τις εξετάσεις του χειμερινού εξαμήνου και οτι γράφουμε ίδια θέματα και στην ίδια αίθουσα με τους πρωτοετής; Τι δυσκολίας είναι τα εν λόγο μαθήματα; Ψάχνω φροντιστήριο για την προετοιμασία μου. Υπάρχει κανείς που να έχει δώσει κατατακτήριες ή να γνωρίζει κάτι σχετικά με το ποιό είναι το καλύτερο απο θέμα τιμής/απόδοσης; Τα μαθήματα στη σχολή πότε ξεκινάνε για να παρακολουθήσω και καμμία παράδοση; και κυρίως που να δώσω την περισσότερη έμφαση;
Τα μαθήματα θέλουν απλά παρακολούθηση και προσωπική δουλειά.Όχι φροντιστήριο.Κατά τάλλα ισχύουν τα παραπάνω!
Το εξάμηνο ξεκινάει στισ 17/10 όσον αφορά το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στο www.aueb.gr

Για περισσότερα ρώτα πάλι εδώ

πωωω τι λες τώρα! Σαββατόβραδο 12 η ώρα και πήρα αμέσως απάντηση; Εντυπωσιάστηκα!! χαχαGewitter wrote:Τα μαθήματα θέλουν απλά παρακολούθηση και προσωπική δουλειά.Όχι φροντιστήριο.Κατά τάλλα ισχύουν τα παραπάνω!
Το εξάμηνο ξεκινάει στισ 17/10 όσον αφορά το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στο http://www.aueb.gr![]()
![]()
![]()
Για περισσότερα ρώτα πάλι εδώ

- Gewitter
Jesasss!!!σοβαρά??
τότε δεν μπορώ να σε συμβουλέψω και πολύ..μπορώ μόνο να σου πω "Πάρε ένα βιβλίο 3ης λυκείου μαθηματικά κατεύθυνσης και ξεκίνα αμέσως τώρα!!!!"... το σίγουρο είναι θα χρειαστείς διπλάσια ίσως και τριπλάσια δουλειά από κάποιον άλλο..αλλά δες αν το έχεις μόνος σου,ρώτα και τους καθηγητές(βοηθάνε αρκετά) και μετά απευθύνσου κάπου έξω.
τότε δεν μπορώ να σε συμβουλέψω και πολύ..μπορώ μόνο να σου πω "Πάρε ένα βιβλίο 3ης λυκείου μαθηματικά κατεύθυνσης και ξεκίνα αμέσως τώρα!!!!"... το σίγουρο είναι θα χρειαστείς διπλάσια ίσως και τριπλάσια δουλειά από κάποιον άλλο..αλλά δες αν το έχεις μόνος σου,ρώτα και τους καθηγητές(βοηθάνε αρκετά) και μετά απευθύνσου κάπου έξω.
- Clouseau
- Kilobyte level
Αν αυτό σημαίνει οτι δεν έχεις ιδέα απο μαθηματικά και προγραμματισμό, θα δυσκολευτείς πολύ. Κυρίως επειδή ξεκινάς Οκτώβρη, κατα τη γνώμη μου αν θες να κάνεις σοβαρή δουλειά θα πρέπει να ξεκινήσεις απο Ιούνιο.Ειμαι απο θεωρητική.
Όπως και να έχει, το οτι έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις τα μαθήματα είναι πολύ θετικό και σου προτείνω να συμμετέχεις σαν κανονικός πρωτοετής, να λύνεις ασκήσεις, να παρακολουθείς εργαστήρια(java, όχι html και unix που κάνουν στην επιστήμη υπολογιστών) κλπ.
Απο φροντιστήρια παίζουν τα: Αρνός, Ψαχούλιας και Ήχος και αν δεν κάνω λάθος είναι και τα 3 στο κέντρο. Πρέπει να σου πω πως οι τιμές τους ήταν ΠΑΡΑ πολύ τσουχτερές και προσωπική μου άποψη είναι οτι δεν αξίζει να πας σε κάποιο τέτοιο.
Το καλό της υπόθεσης είναι οτι συνήθως ενα 5 σε κάθε μάθημα αρκεί για να περάσεις. Καλή επιτυχία!
Exceptions, gotta catch 'em all!
Έδωσα κατατακτήριες τον προηγούμενο Φλεβάρη. Όντως, οι κατατακτηριες δίνονται στην εξεταστική του Φλεβάρη μαζί με τους πρωτοετείς. Τα θέματα είναι τα ίδια. Εάν δεν έχεις ιδέα από Πληροφορική, ξεκίνα χθες. Θέλει δουλειά. Και φισικά παρακολουθήσεις. Δε νομίζω ότι είναι ανέφικτο πάντως, όποιο και αν είναι το background σου.andag wrote:Καλησπέρα και καλως σας βρήκα.Ενδιαφέρομαι να δώσω κατατακτήριες στο τμήμα σας. Τα μαθήματα είναι αυτά που είδα ( μαθηματικά 1, εισαγωγή στην επιστήμη Η/Υ, εισαγωγή στον προγραμματισμό); Ισχύει οτι οι κατατακτήριες γίνονται μαζι με τις εξετάσεις του χειμερινού εξαμήνου και οτι γράφουμε ίδια θέματα και στην ίδια αίθουσα με τους πρωτοετής; Τι δυσκολίας είναι τα εν λόγο μαθήματα; Ψάχνω φροντιστήριο για την προετοιμασία μου. Υπάρχει κανείς που να έχει δώσει κατατακτήριες ή να γνωρίζει κάτι σχετικά με το ποιό είναι το καλύτερο απο θέμα τιμής/απόδοσης; Τα μαθήματα στη σχολή πότε ξεκινάνε για να παρακολουθήσω και καμμία παράδοση; και κυρίως που να δώσω την περισσότερη έμφαση;
Μπορεις να παρακολουθείς και τα μαθηματα αν σου ειναι ευκολο. Αν χρειάζεται να κάνεις φροντιστήριο εσυ το ξέρεις...Ο Clouseau σου είπε κάποια αλλα αν δεν μπορεις να αντέξεις το κοστος υπάρχει και η λύση να βρεις 2-3 φοιτητές και να σου κάνουν το μαθημα που θελεις με αντάλλαγμα ενα freddo και δυο τοστ ζαμπον τυρι. Οπως καταλαβαινω ομως θέλεις πολυ διάβασμα andag αλλα υπάρχει χρονος.andag wrote:Πιστεύεις πως δεν χρειάζεται φροντηστήρια ούτε αν δεν έχεις επαφή με τα συγκεκριμένα μαθήματα; Ειμαι απο θεωρητική.
που θα πάει θα το δουμε...
- StRanastassis
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Επιστήμη των υπολογιστών είναι εύκολο μάθημα.Προγραμματισμό σίγουρα θα χρειαστεί να παρακολουθείς διαλέξεις και προσωπική ενασχόληση (υπάρχει πολύ υλικό στο διαδίκτυο αρκεί να ξέρεις καλά αγγλικά). Στα μαθηματικά θα πρέπει πραγματικά να κάνεις ένα μεγάλο άλμα στις γνώσεις που έχεις τώρα.Θα σου πρότεινα άμα μπορείς να κάνεις κάποιο ιδιαίτερο αρχίζοντας με το διαφορικό και ολοκληρωτικό λογισμό που διδάσκεται στα μαθηματικά κατεύθυνσης τρίτης λυκείου και για να καλύψεις οτιδήποτε κενά αν υπάρχουν γενικότερα στα μαθηματικά.andag wrote:Καλησπέρα και καλως σας βρήκα.Ενδιαφέρομαι να δώσω κατατακτήριες στο τμήμα σας. Τα μαθήματα είναι αυτά που είδα ( μαθηματικά 1, εισαγωγή στην επιστήμη Η/Υ, εισαγωγή στον προγραμματισμό); Ισχύει οτι οι κατατακτήριες γίνονται μαζι με τις εξετάσεις του χειμερινού εξαμήνου και οτι γράφουμε ίδια θέματα και στην ίδια αίθουσα με τους πρωτοετής; Τι δυσκολίας είναι τα εν λόγο μαθήματα; Ψάχνω φροντιστήριο για την προετοιμασία μου. Υπάρχει κανείς που να έχει δώσει κατατακτήριες ή να γνωρίζει κάτι σχετικά με το ποιό είναι το καλύτερο απο θέμα τιμής/απόδοσης; Τα μαθήματα στη σχολή πότε ξεκινάνε για να παρακολουθήσω και καμμία παράδοση; και κυρίως που να δώσω την περισσότερη έμφαση;
Ναστε καλά για το ενδιαφέρον παιδια! Λοιπον απο μαθηματικά εκτος απο αυτά της γενικής δεν έχω ιδέα. Ούτε απο προγραμματισμό.
Μόνο ενδιαφέρον για τους υπολογιστές απο μικρός. Για τα φροντηστήρια με προβληματίσατε γιατι γιατί τα λεφτά είναι όντος πολλά. Απο την άλλη λόγο ειδικών συνθηκών (ελλείψεων και σημασίας των εξετάσεων) θα χρειαστώ σίγουρα βοήθεια για να αυξύσω όσο γίνεται τις πιθανότητες μου. Βρήκα τα εξης βιβλία για τα συγκεκριμένα μαθήματα: Μαθηματικά: Διαφορικός και ολοκληρωτικός λογισμός M.Spivak, Απειροστατικός Λογισμός T.Finney, Διαφορικός και ολοκληρωτικός λογισμός 1 apostol, Σημειώσεις καθηγητη (μαθηματικά). Εισαγωγη στην επιστήμη των Η/Υ: Εισαγωγή στην επιστήμη Η/Υ. Εισαγωγή στον προγραμματισμό: Σημειώσεις στο internet. + τα μαθηματικά κατευθυνσης. Σωστά; Σκέφτηκα πως μια καλή λύση θα είναι να μου κάνει μάθημα κάποιος απο εσάς. Αν υπάρχει κάποιος που να κάνει ή να θέλει να κάνει ας μου το πεί. Δεν ζητάω δωρεάν εννοείται έτσι; Anemos εσύ πως τα πήγες με τις κατατακτήριες πέρυσι;