European Robotics Week @ AUEB

Εδώ μπορείτε να ενημερώνετε ή να ενημερώνεστε για τη διοργάνωση διαφόρων συνεδρίων και σεμιναρίων.
Post Reply
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school
European Robotics Week @ AUEB

Post by stoupeace » Wed Nov 30, 2011 4:03 pm

Την Παρασκευή 02/12

Μέσα στα πλαίσια της european robotics week, το StudentGuru AUEB σε συνεργασία με το CSRI (Ινστιτούτο Γνωσιακής Έρευνας και Τεχνολογίας) σας καλούμε να έρθετε στις 2 του Δεκέμβρη στην αίθουσα Δ21 του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και να μιλήσουμε για τα ρομπότ.

Θα πραγματοποιηθεί μία μικρή σειρά από ομιλίες (με βασικό ομιλητή το κοινό), ώστε να γνωρίσουμε καλύτερα τι κρύβεται πίσω από το robocop, τον εξολοθρευτή και τον R2D2!

Το πρόγραμμα είναι:
  • 15:00-15:30 «Τι είναι τα ρομπότ;» Διάλογος με το κοινό
  • 15:30-16:00 «Ρομπότ: μύθοι, πραγματικότητα και νοημοσύνη», εισαγωγική ομιλία, Δρ. Κατερίνα Πάστρα, Ινστιτούτο Γνωσιακής Έρευνας και Τεχνολογίας (http://www.csri.gr)
  • 16:00-16:10 Συζήτηση
  • 16:10-16:20 Διάλλειμμα
  • 16:20-16:50 «GuarddoG: το ρομπότ-φύλακας», παρουσίαση φοιτητικής εργασίας από τον Ammar Qammaz (http://www.ammar.gr)
  • 16:50-17:00 Συζήτηση
  • 17:00-17:10 Διάλλειμμα
  • 17:10-17:40 «Kinect και Robotics SDK», τεχνική παρουσίαση από τον Γιώργο Καρακατσιώτη, Ινστιτούτο Γνωσιακής Έρευνας και Τεχνολογίας και Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • 17:40++ «Τι είναι λοιπόν τα ρομπότ;» Επίδειξη συστημάτων και διάδραση με το κοινό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα κληρωθούν:
  • 1 optical mouse,
  • 1 Office 2010 home and student edition,
  • 1 αντίτυπο της επίσημης βιογραφίας του Steve Jobs,
  • και 1 εισαγωγικό βιβλίο ρομποτικής

όλα προσφορά του Ινστιτούτου Γνωσιακής Έρευνας και Τεχνολογίας.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!
StudentGuru AUEB
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
XaviannNJ
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Re: European Robotics Week @ AUEB

Post by XaviannNJ » Wed Nov 30, 2011 7:53 pm

Κάπως τελευταία στιγμή η ειδοποίηση. :-( Κρίμα και φαίνεται πολύ ενδιαφέρον! Θα ανέβει κάποιο βίντεο από τις ομιλίες;
Cause we all live under the same sun......

http://www.youtube.com/watch?v=MwyXnft6ZVk
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by mikem4600 » Wed Nov 30, 2011 8:00 pm

stoupeace wrote:Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα κληρωθούν:
(...)
  • 1 αντίτυπο της επίσημης βιογραφίας του Steve Jobs
(...)
:smt043
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
Ισοβίτης
Venus Former Team Member

Post by Ισοβίτης » Wed Nov 30, 2011 8:33 pm

XaviannNJ wrote:Κάπως τελευταία στιγμή η ειδοποίηση. :-( Κρίμα και φαίνεται πολύ ενδιαφέρον! Θα ανέβει κάποιο βίντεο από τις ομιλίες;
Για βίντεο θα το δούμε. Δυστυχώς, επειδή εμείς δεν είμαστε κομματική παράταξη, δεν μας αφήνουν να κλείσουμε νωρίς αίθουσες... Είχαμε ήδη κλείσει μία για την Τρίτη, οπότε έπρεπε να περιμένουμε.

Τέλος πάντων, είναι φοβερή ευκαιρία να έρθετε μεθαύριο. Φέρτε και φίλους σας από άλλα Πανεπιστήμια. Ρομπότ λέμε!!
Συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί...

Image

Find me: Image Image Image Image Image
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Fri Dec 02, 2011 9:24 pm

Just back από το talk :)

Παρότι είχα τα τεχνικά μου προβλήματα ( γενικά το physical build μου δεν είναι για πολλές μετακινήσεις :-p ) , ελπίζω να σας άρεσε σαν event , είχε ένα αρκετά καλό flow νομίζω

Ο Erevodifontas κατέγραψε σε video το όλο event οπότε λογικά κάπου θα γίνει upload , ενώ και εγώ με την κάμερα που έφερα και χάρη στον cypher :smt023 έχω ένα αρκετά μεγάλο απόσπασμα από το δικό μου speech , το οποίο δεν είναι όμως πλήρες.. γιατί χωράει 30 minutes max η κάμερα και κατέληξα να μιλάω για κοντά μιάμιση ώρα ( sorry about that :roll: ) ..

Παρακάτω παραθέτω τα slides μου αλλά σε αρκετά compressed μορφή γιατί το venus έχει 5MB file limit ..

:smt023
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
Post Reply

Return to “Συνέδρια - Σεμινάρια”