Πρόβλημα με εγκατάσταση Αntivirus

Συζητήσεις για θέματα που σχετίζονται με software.
Post Reply
nantia_86
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Πρόβλημα με εγκατάσταση Αntivirus

Post by nantia_86 » Sat Jan 28, 2006 1:15 pm

Η πανέξυπνη αδερφή μου εγκατέστησε ένα antivirus χωρίς να διαγράψει το προηγούμενο το οποίο είχε λήξει και αφού έγινε η πρώτη επανεκκίνηση κόλλησε. Μετά του έκανε επανεκκίνηση από την κεντρική μονάδα αλλά πάλι κόλλησε λίγο πριν μπει στα Windows. Τι μπορούμε να κάνουμε αφού δεν μπαίνει καν στα Windows για να σώσουμε την κατάσταση?Νομίζω ότι υπάρχει κάποιος τρόπος να γυρίσουμε τον υπολογιστή σε κάποια παλαιότερη ημερομηνία, αλλά δεν τον θυμάμαι!
Καλύτερα να κάνεις κάτι που τελικά μπορεί ν'αποδειχτεί ότι ήταν και λάθος, παρά να μετανιώσεις που δεν το έκανες...
Image
The Punisher
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by The Punisher » Sat Jan 28, 2006 1:29 pm

Αυτό που λες είναι το restore, το οποίο δυστυχώς γίνεται αποκλειστικά μέσα από τα "Παράθυρα" . Να υποθέσω ότι ούτε σε Safe Mode bootάρει σε Windows??
ablaz3r
byte level
byte level

Post by ablaz3r » Tue Jan 31, 2006 2:27 am

Σε safe mode πρέπει να bootarei... Πάτα το F8 όταν αρχίζει και κάνει boot και από το menu που θα σου εμφανίσει επέλεξε "Safe Mode". Μετα πας έναρξη-προγράμματα-βοηθήματα-εργαλεία συστήματος-Επαναφορά συστήματος. Επέλεξε ημερομηνία πριν από εκείνη που εγκατέστησες το antivirus...
Νίκος
Fairy
Gbyte level
Gbyte level

Post by Fairy » Sat Feb 04, 2006 4:49 pm

Εγώ με τη σειρά μου προσπάθησα κάποια στιγμή απλώς να εγκαταστήσω
το Norton Antivirus και από εκείνη τη στιγμή ο υπολογιστής άνοιγε
μονάχα σε safe mode! :cry: Στο restore δοκίμασα διάφορες ημερομηνίες
πριν την εγκατάσταση, αλλά δεν είδα κανένα αποτέλεσμα. Τελικά όλα
έφτιαξαν όταν απλώς απεγκατέστησα το antivirus από safe mode...

Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί μπορεί να συνέβη αυτό; Δεν πιστεύω καθόλου πως το πρόγραμμα
ήταν προβληματικό μιας και είναι αρκετά διαδεδομένο.
Η δική μου θεωρία είναι ότι ο υπολογιστής μου ηταν κάποιων ετών, οπότε μάλλον το πρόγραμμα του έπεσε λίγο βαρύ...
Ισχύει κάτι τέτοιο; Τι θα πρέπει να προσέξω από δω και πέρα για να μην την ξαναπατήσω;
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Sun Feb 05, 2006 12:27 pm

Ότι είναι βαρύ το Norton είναι μια αλήθεια και μάλιστα σκληρή. :-) Δεν προσπαθείς να βάλεις κανένα άλλο Antivirus?Πιό ελαφρύ?
Τι να προσέξεις?Νομίζω πως όλα τα προϊόντα λογισμικού δίνουν ελάχιστες απαιτήσεις.Προσάθησε να της υπερκαλύπτεις, όχι να είσαι οριακά!
Fabio

Post by Fabio » Sun Feb 05, 2006 11:16 pm

silegav wrote:Ότι είναι βαρύ το Norton είναι μια αλήθεια και μάλιστα σκληρή. :-) .....

Όχι μόνο βαρύ αλλά και κακοπρογραμματισμένο!Γενοκότερα σέρνεται το πρόγραμμα.Μην μιλήσουμε για τα κατάλοιπα που αφήνει στην registry μετά από απεγκατάσταση(αν και το panda βαδίζει στα χνάρια του!)!!!!!
kos7706
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by kos7706 » Tue Jun 12, 2007 5:12 pm

Εγώ πριν κάποιες μέρες εγκατέστησα το Norton 2006
και τώρα θέλω να το κάνω απεγκατάσταση και
δεν μπορώ.κάποια ιδέα?
Image
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by ciao » Thu Jun 14, 2007 2:47 am

Δοκίμασε "σιγά-σιγά" και "προσεκτικά" να το κάνεις remove/delete από την registry.
Πληκτρολογείς στο Run "regedit" (χωρίς τα εισαγωγικά) και μετά στο edit πηγαίνεις find και πληκτρολογείς αρχικά norton και αφού τα βρεις και τα διαγράψεις όλα μετά ξανακάνε το ίδιο με τη λέξη symantec.
Αλλιώς υπάρχουν διάφορα προγραμματάκια που δουλεύουν σαν uninstallers που θα σου κάνουν τη δουλειά σου.
S.S.D.D.
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Thu Jun 14, 2007 12:58 pm

Σίγουρα από safe mode θα bootarei. Άρα σβήσε από εκεί ό,τι πρέπει. Όταν ξαναμπεις στα windows ρίξε και κανένα καθάρισμα στη registry με κανένα εργαλειάκι.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
kos7706
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by kos7706 » Sat Jun 16, 2007 11:55 am

Eυχαριστώ παιδιά πάντως το norton όντω πολύ
βλακεία...
Image
Post Reply

Return to “Software”