Πρόβλημα με εγκατάσταση Αntivirus
- nantia_86
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
Πρόβλημα με εγκατάσταση Αntivirus
Η πανέξυπνη αδερφή μου εγκατέστησε ένα antivirus χωρίς να διαγράψει το προηγούμενο το οποίο είχε λήξει και αφού έγινε η πρώτη επανεκκίνηση κόλλησε. Μετά του έκανε επανεκκίνηση από την κεντρική μονάδα αλλά πάλι κόλλησε λίγο πριν μπει στα Windows. Τι μπορούμε να κάνουμε αφού δεν μπαίνει καν στα Windows για να σώσουμε την κατάσταση?Νομίζω ότι υπάρχει κάποιος τρόπος να γυρίσουμε τον υπολογιστή σε κάποια παλαιότερη ημερομηνία, αλλά δεν τον θυμάμαι!
-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
- Fairy
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Εγώ με τη σειρά μου προσπάθησα κάποια στιγμή απλώς να εγκαταστήσω
το Norton Antivirus και από εκείνη τη στιγμή ο υπολογιστής άνοιγε
μονάχα σε safe mode!
Στο restore δοκίμασα διάφορες ημερομηνίες
πριν την εγκατάσταση, αλλά δεν είδα κανένα αποτέλεσμα. Τελικά όλα
έφτιαξαν όταν απλώς απεγκατέστησα το antivirus από safe mode...
Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί μπορεί να συνέβη αυτό; Δεν πιστεύω καθόλου πως το πρόγραμμα
ήταν προβληματικό μιας και είναι αρκετά διαδεδομένο.
Η δική μου θεωρία είναι ότι ο υπολογιστής μου ηταν κάποιων ετών, οπότε μάλλον το πρόγραμμα του έπεσε λίγο βαρύ...
Ισχύει κάτι τέτοιο; Τι θα πρέπει να προσέξω από δω και πέρα για να μην την ξαναπατήσω;
το Norton Antivirus και από εκείνη τη στιγμή ο υπολογιστής άνοιγε
μονάχα σε safe mode!

πριν την εγκατάσταση, αλλά δεν είδα κανένα αποτέλεσμα. Τελικά όλα
έφτιαξαν όταν απλώς απεγκατέστησα το antivirus από safe mode...
Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί μπορεί να συνέβη αυτό; Δεν πιστεύω καθόλου πως το πρόγραμμα
ήταν προβληματικό μιας και είναι αρκετά διαδεδομένο.
Η δική μου θεωρία είναι ότι ο υπολογιστής μου ηταν κάποιων ετών, οπότε μάλλον το πρόγραμμα του έπεσε λίγο βαρύ...
Ισχύει κάτι τέτοιο; Τι θα πρέπει να προσέξω από δω και πέρα για να μην την ξαναπατήσω;
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
- ciao
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
Δοκίμασε "σιγά-σιγά" και "προσεκτικά" να το κάνεις remove/delete από την registry.
Πληκτρολογείς στο Run "regedit" (χωρίς τα εισαγωγικά) και μετά στο edit πηγαίνεις find και πληκτρολογείς αρχικά norton και αφού τα βρεις και τα διαγράψεις όλα μετά ξανακάνε το ίδιο με τη λέξη symantec.
Αλλιώς υπάρχουν διάφορα προγραμματάκια που δουλεύουν σαν uninstallers που θα σου κάνουν τη δουλειά σου.
Πληκτρολογείς στο Run "regedit" (χωρίς τα εισαγωγικά) και μετά στο edit πηγαίνεις find και πληκτρολογείς αρχικά norton και αφού τα βρεις και τα διαγράψεις όλα μετά ξανακάνε το ίδιο με τη λέξη symantec.
Αλλιώς υπάρχουν διάφορα προγραμματάκια που δουλεύουν σαν uninstallers που θα σου κάνουν τη δουλειά σου.
S.S.D.D.