Δεν το ήξερα...Θα το εφαρμόσω... Πάντως αν είναι για γαϊδερο προτιμώ να μείνω γεροντοκόρη...xristina wrote:Έχετε ακούσει ότι αν βάλεις κουφέτα από γάμο κάτω από το μαξιλάρι σου βλέπεις αυτόν που θα παντρευτείς. Ξέρω 3 γυναίκες που έχουν δει γάιδαρο. Άρα μερικές φορές βγαίνουν![]()
Εγώ έχω εξάσφαλίσει ήδη δύο γάμους αλλά φοβάμαι μη μου έρθει τελικά κανένα γαιδούρι στον ξύπνιο μου!
Ναι...Μουχει τύχει πολλάκις...v@lkyrja wrote:το χειροτερο ειναι να δεις οτι λυνεις στον υπνο σου ενα προβλημα του ξυπνιου σου (οταν ημουν στο σχολειο ε3ισωσεις και προβληματα φυσικης, μαθηματικων κτλ κτλ και τωρα ποια κωδικας... ) και οταν ξυπνας να σπας το κεφαλι σου να θυμηθεις ποια ηταν η λυση που βρηκες!!
Ακου και το χειρότερο: Να δίνεις σε διαγώνισμα λάθος απάντηση και να διαπιστώνεις στον ύπνο σου ότι ήταν λάθος και να ξέρεις εκείνη τη στιγμή τη σωστή...
Επίσης κουφό: Μετά την προφορική εξέταση στα Αγγλικά (Proficiency) να βλέπω τον εαυτό μου να μιλάει με ευχέρεια, ενώ στην πραγματικότητα να αντιμετωπίζω δυσκολία.
Το έχετε κατοχυρώσει?Ethel wrote:Ζηλιάρηδες όλοι σας! Μην αντιγράφετε!!! Ναι αλλά ποιος το είπε πρώτος? Αυτό μετράει μόνο!!!!

Μετράει και ποιος άλλος το πιστεύει και ενστερνίζεται τη γνώμη του προλαλήσαντα... (TaRaNTuLa παίρνω το αίμα μας πίσω