όνειρα

Σίγουρα όλο και κάτι δε θα ταιριάζει με τις παραπάνω ψυχαγωγικές κατηγορίες...
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Thu Jun 24, 2004 4:41 pm

xristina wrote:Έχετε ακούσει ότι αν βάλεις κουφέτα από γάμο κάτω από το μαξιλάρι σου βλέπεις αυτόν που θα παντρευτείς. Ξέρω 3 γυναίκες που έχουν δει γάιδαρο. Άρα μερικές φορές βγαίνουν :)
Εγώ έχω εξάσφαλίσει ήδη δύο γάμους αλλά φοβάμαι μη μου έρθει τελικά κανένα γαιδούρι στον ξύπνιο μου!
Δεν το ήξερα...Θα το εφαρμόσω... Πάντως αν είναι για γαϊδερο προτιμώ να μείνω γεροντοκόρη...
v@lkyrja wrote:το χειροτερο ειναι να δεις οτι λυνεις στον υπνο σου ενα προβλημα του ξυπνιου σου (οταν ημουν στο σχολειο ε3ισωσεις και προβληματα φυσικης, μαθηματικων κτλ κτλ και τωρα ποια κωδικας... ) και οταν ξυπνας να σπας το κεφαλι σου να θυμηθεις ποια ηταν η λυση που βρηκες!!
Ναι...Μουχει τύχει πολλάκις...

Ακου και το χειρότερο: Να δίνεις σε διαγώνισμα λάθος απάντηση και να διαπιστώνεις στον ύπνο σου ότι ήταν λάθος και να ξέρεις εκείνη τη στιγμή τη σωστή...

Επίσης κουφό: Μετά την προφορική εξέταση στα Αγγλικά (Proficiency) να βλέπω τον εαυτό μου να μιλάει με ευχέρεια, ενώ στην πραγματικότητα να αντιμετωπίζω δυσκολία.

Ethel wrote:Ζηλιάρηδες όλοι σας! Μην αντιγράφετε!!! Ναι αλλά ποιος το είπε πρώτος? Αυτό μετράει μόνο!!!!
Το έχετε κατοχυρώσει? :)
Μετράει και ποιος άλλος το πιστεύει και ενστερνίζεται τη γνώμη του προλαλήσαντα... (TaRaNTuLa παίρνω το αίμα μας πίσω :twisted: )
YiannisF
byte level
byte level

Post by YiannisF » Thu Jun 24, 2004 5:22 pm

Σε ένα επεισόδιο του "Εύρηκα", ο Καφετζόπουλος είπε ότι τα όνειρα είναι κάτι σαν defragment του εγκεφάλου! Καλό ε; Και μου κάνει και λογικό.
Υπάρχουν πάντως πολλοί ισομορφισμοί (λέξη κλεμμένη από Γκρίτζαλη) μεταξύ ανθρώπινου οργανισμού και Η/Υ, δε νομίζετε;

:smt015 :smt015 :smt015
Image
.::YF::.
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by Ethel » Thu Jun 24, 2004 6:12 pm

xristina wrote:Έχετε ακούσει ότι αν βάλεις κουφέτα από γάμο κάτω από το μαξιλάρι σου βλέπεις αυτόν που θα παντρευτείς. Ξέρω 3 γυναίκες που έχουν δει γάιδαρο. Άρα μερικές φορές βγαίνουν :)
:-D Κι εγώ ξέρω μια που έχει δει γάιδαρο και την πειράζω. Αλλά γενικώς δεν τα πιστεύω αυτά. Κοριτσίστικες μλκιούλες μου κάνουν.
xristina wrote: Εγώ έχω εξάσφαλίσει ήδη δύο γάμους αλλά φοβάμαι μη μου έρθει τελικά κανένα γαιδούρι στον ξύπνιο μου!
Tα πάντα είναι θέμα επιλογής!
ailouros wrote: Να τολμήσω να ρωτήσω ποια είναι η αγαπημένη σας στάση ύπνου;
M'αρέσει να κοιμάμαι μπρούμυτα (αυτή εννοείς στάση superman?), αλλά δεν κάνει αν έχεις φάει πολύ.
semika wrote: Το έχετε κατοχυρώσει?
Μετράει και ποιος άλλος το πιστεύει και ενστερνίζεται τη γνώμη του προλαλήσαντα... (TaRaNTuLa παίρνω το αίμα μας πίσω)
Nαι εντάξει έτσι όπως το θέτεις μετράει αλλά να μην παινέψουμε το σπίτι μας; :-D :-D
There's no place like 127.0.0.1
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Thu Jun 24, 2004 6:36 pm

Ethel wrote:Kαλημέρα hdkiller!!! Είδα στον ύπνο μου ότι οδηγούσες μια Porche Carrera,σαν αυτή που είδαμε χτες, κόκκινη, αλλά λέει όταν την είδα γκρίνιαζα γιατί δεν ταίριαζε με το μαγιώ μου.[/img]

Τι ώρα να σε περιμένω;
( :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D )
Ethel:
Οι άνδρες που οδηγούν BMW (βλέπε ablz3r) έχουν την πιο ενεργή σεξουαλική ζωή στην Ευρώπη. Αυτοί με Porsche την πιο χαμηλη... Μήπως το μαγιώ σου πάει καλύτερα με το γαλάζιο της Z4?? Χιχι.. :-D :-D

PS-> Για όσους το διάβασαν 2 φορές σόρρυ.
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by TaRaNTuLa » Thu Jun 24, 2004 7:02 pm

Εγώ στον ύπνο προσπαθώ να μη λύνω ασκήσεις...θα μου πεις τι κάνεις και στον ξύπνιο αλλά γιατί να χαλάω τον ωραίο ύπνο μου-"κανόνια να βαράνε δε σηκώνομαι...";;;;;
semika wrote:Οι άνδρες που οδηγούν BMW (βλέπε ablaz3r) έχουν την πιο ενεργή σεξουαλική ζωή στην Ευρώπη. Αυτοί με Porsche την πιο χαμηλη... Μήπως το μαγιώ σου πάει καλύτερα με το γαλάζιο της Z4?? Χιχι.. :-D :-D
Aυτοί με ιταλικό τι κάνουν;;;Μπρίκια κολλάμε;;; :evil: Δεν ξέρω τι λένε οι στατιστικές,αλλά τα ιταλικά έχουν καλό όνομα για την αντοχή των αναρτήσεών τους...Μιλάω εκ πείρας.... :lol: :lol: :-D :-D :-D :-D

Υ.Γ. Μας έφαγε η εξεταστική.... :roll:
Υ.Γ.2 Σιγά το κουβαδάκι του Νίκου.... :lol:
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Thu Jun 24, 2004 7:22 pm

TaRaNTuLa
Οχι και κουβαδάκι!!!
Eσείς με ιταλικό δεν κολλάτε μπρίκια...Ισα-ίσα
Μιλάω εκ πείρας ;) ;) ;) ;) (Με πιάνς?)
Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Fri Jun 25, 2004 12:09 am

Δανάη επίτηδες το άνοιξες το θέμα? Τώρα που δεν μπορώ να γράψω ε? Ξέρεις την άποψή μου για τα όνειρα...Προτιμώ τα όνειρα που γίνονται συνειδητά! Θα συνεχίσω αυτό το post όταν επιστρέψω στην έδρα μου γιατί έχω φωνές πάνω από το κεφάλι μου! Μάλλον θα γράψω πολλά... Πάντως έχω ένα όμορφο όνειρο αυτό τον καιρό...Καμιά φορά είναι πιο όμορφο όταν κάποια όνειρα γίνονται πραγματικότητα!!!Δεν συμφωνεις? Σκέφτομαι και εγώ πολύ τις διακοπές μου μετα τις 9... ;)
The road goes on forever...
ailouros
Gbyte level
Gbyte level

Post by ailouros » Fri Jun 25, 2004 1:40 am

Στάση σούπερμαν:η στάση που έχει ο σούπερμαν όταν πετάει δηλαδή το ένα χέρι γροθια και ψηλά και το άλλα κάτω.Στον ύπνο υλοποιείται μπρούμυτα ενώ τα υπόλοιπα παραμένουν ίδια! :-D
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Fri Jun 25, 2004 1:50 am

Vasilis wrote:Δανάη επίτηδες το άνοιξες το θέμα? Τώρα που δεν μπορώ να γράψω ε? ....Σκέφτομαι και εγώ πολύ τις διακοπές μου μετα τις 9...
:smt058 :) :) Εγώ να δεις πως τις σκέφτομαι τις διακοπές σου μετά τις 9... και δεν ξέρω αν το έκανα επίτηδες, μάλλον επηρεάστηκα από αυτό που συζητούσαμε..
ailouros wrote: Να τολμήσω να ρωτήσω ποια είναι η αγαπημένη σας στάση ύπνου;
Εμένα μου αρέσει να κοιμάμαι στο πλάι-συνήθως αριστερά, με το ένα χέρι κάτω από το μαξιλάρι και τα πόδια μου λυγισμένα.
ailouros wrote:Ο ύπνος είναι μια εποικοδομητική διαδικασία ,κατά την οποία καταστρέφονται οι ελεύθερες ρίζες του μεταβολισμού και συντελείται αναστολή της γήρανσης και ενίοτε ανάπτυξη(βλ. μωρά)
Αναστολή της γήρανσης και ανάπτυξη;;Πάρα πολύ ενδιαφέρον!!Έτσι εξηγείται γιατί όταν ξυπνάω νιώθω ότι έχω και γ**ω τα δέρματα...
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Gbyte level
Gbyte level

Post by ailouros » Fri Jun 25, 2004 2:02 am

Δερματάκι μωρού που λέμε!Επίσης κάτι που δεν είναι επιστημονικό συμπέρασμα αλλά απλή παρατήρηση που μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε είναι η εξής:όταν κάποιος κοιμάται και ονειρεύεται έχει την έκφραση(μοιάζει) μωρού/παιδιού όποιος και αν είναι αυτός και όσο σκληρός και κακός και αν είναι στον ξύπνιο του!

"Δέξου αυτό το φιλί στο μέτωπό σου.
Τώρα που χωρίζουμε θα σου το ομολογήσω:
Δεν είχες άδικο να λες πως όλη μου η ζωή
εστάθηκ'ένα όνειρο.
Κι αν η ελπίδα επέταξε
μια νύχτα είτε μια μέρα,
είτε σε μια οπτασία,ή μέσα στο άπειρο,
είναι γι'αυτό λιγότερο φευγάτη;
Ότι θωρούμε ή φαινόμαστε,δεν είναι
παρά ένα όνειρο μέσα σε κάποιον όνειρο."
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Fri Jun 25, 2004 3:40 am

semika wrote: Ethel:
Οι άνδρες που οδηγούν BMW (βλέπε ablz3r) έχουν την πιο ενεργή σεξουαλική ζωή στην Ευρώπη. Αυτοί με Porsche την πιο χαμηλη... Μήπως το μαγιώ σου πάει καλύτερα με το γαλάζιο της Z4?? Χιχι.. :-D :-D

Όλοι οι υπόλοιποι ναι όχι όμως ο HdkiLLeR :-D ...θα έχει και ενεργητικότατη σεξουαλική ζωή και Porshe...έτσι για να την λέω σε κάθε Ζ4,Ζ8,Ζ φεύγα...
:-D :-D :-D

ΥΓ:Μα καλά ξέρεις τόσα απο ποιότητα αυτοκινήτων αλλά απο ποιότητα οδηγού; Το αμάξι δεν κάνει τον driver οπότε προς οποιονδήποτε με bmw η τπτ παρεμφερές εδω μέσα ας έρθει να του δείξω πως μετράει το saxo... :razz:
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Fri Jun 25, 2004 11:07 am

HdkiLLeR wrote: ΥΓ:Μα καλά ξέρεις τόσα απο ποιότητα αυτοκινήτων αλλά απο ποιότητα οδηγού; Το αμάξι δεν κάνει τον driver οπότε προς οποιονδήποτε με bmw η τπτ παρεμφερές εδω μέσα ας έρθει να του δείξω πως μετράει το saxo... :razz:
Ωχ...πάλι τις κόντρες θα αρχίσει... Ρε παιδιά δεν τον καταλάβατε ακόμα; Μην του λέτε τέτοια δε θέλει και πολύ....
Ένα από τα όνειρά του είναι σε κάθε φανάρι να ξεκινάει κόντρα και να τα παίρνει όλα...... Τι μου θύμησα...... :roll:
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Fri Jun 25, 2004 11:07 am

HdkiLLeR wrote:
Όλοι οι υπόλοιποι ναι όχι όμως ο HdkiLLeR :-D ...θα έχει και ενεργητικότατη σεξουαλική ζωή και Porshe...έτσι για να την λέω σε κάθε Ζ4,Ζ8,Ζ φεύγα... :-D :-D :-D
Φαίνεται δεν ανήκεις στους 2.253 οδηγούς ΙΧ που έλαβαν μέρος στο Galop. Για ρίξε μια ματιά στο
http://www.eportal.gr/newsfeed/index.ph ... 18&Itemid=

Ωστόσο εσύ έχεις και άλλο ατού...Είσαι Ελλήνας...Και ξέρεις τι λένε για τους Ελληνες ;)

HdkiLLeR wrote: ΥΓ:Μα καλά ξέρεις τόσα απο ποιότητα αυτοκινήτων αλλά απο ποιότητα οδηγού; Το αμάξι δεν κάνει τον driver οπότε προς οποιονδήποτε με bmw η τπτ παρεμφερές εδω μέσα ας έρθει να του δείξω πως μετράει το saxo... :razz:
Για ποιότητα οδηγού σε σχέση με το αυτοκίνητο, μετά από προσωπικό test drive, άριστα παίρνουν οι "Ιταλοί" :!: Για σας τους άλλους :-D όποιος ξέρει ας μιλήσει...

Και επειδή ξεφύγαμε....
ailouros wrote:Να τολμήσω να ρωτήσω ποια είναι η αγαπημένη σας στάση ύπνου;
Εμένα δε με νοιάζει πως θα κοιμηθώ..Αρκεί να έχω τον αρκούδο μου αγκαλίτσα ;)
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Fri Jun 25, 2004 11:19 am

semika wrote: Εμένα δε με νοιάζει πως θα κοιμηθώ..Αρκεί να έχω τον αρκούδο μου αγκαλίτσα ;)
Έλα???? Κι εγώ έχω τέτοιο κόλλημα! Έχω ένα σκυλάκι (κουκλάκι όχι αληθινό) από 3 χρονών και κοιμάμαι μαζί του από τότε!!! Πριν 2 χρόνια βέβαια προστάθηκε και ο Λέων Λεονταράκης (:smt007) και κοιμάμαι και με τα 2 αγκαλιά... Καλά στο κρεββάτι μου σχεδόν δε χωράω να κοιμηθώ, έχω εκτός απο τα 2 παραπάνω, άλλα 2 αρκουδάκια και ένα στρουμφάκι!!!!
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Fri Jun 25, 2004 11:27 am

Ethel wrote:... προστάθηκε και ο Λέων Λεονταράκης (:smt007) ...
Λέων Λεονταράκης... :lol: :lol: Τι μας θύμισες τώρα... (Καστανιά speaking)

Εγώ έχω 2 αρκούδους. Τον "αρκουδίνο" και τον "eso_etoimos".
Αλλά γενικά δε μπορώ... Θέλω παρεούλα και στον ύπνο :oops:
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Fri Jun 25, 2004 11:32 am

semika wrote: Λέων Λεονταράκης... :lol: :lol: Τι μας θύμισες τώρα... (Καστανιά speaking)
Μην το γελάς από κει το πήρα!!!!
semika wrote: Εγώ έχω 2 αρκούδους. Τον "αρκουδίνο" και τον "eso_etoimos".
Αλλά γενικά δε μπορώ... Θέλω παρεούλα και στον ύπνο :oops:
Κάτσε να γυρίσει να σου πω εγώ που τον λές αρκούδο!!!!
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Fri Jun 25, 2004 11:35 am

Μεταξύ μας είπαμε...
Χιχί!
jimmyD
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by jimmyD » Fri Jun 25, 2004 1:33 pm

Εμένα η Ζ4 μοθ αρέσει περισσότερο από την porche (φατσικά πάντα)
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...
Image
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Fri Jun 25, 2004 4:21 pm

Επίσης ένα άλλο όνειρό μου είναι να ζήσω για λίγα χρόνια στο εξωτερικό. Όπου να΄ναι, καλά όχι και στη Ζιμπάμπουε αν και παίζει να΄ναι καλύτερα σε μερικά πράγματα από δω!
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Sat Jun 26, 2004 10:52 pm

Moderation message

Tα post που ανήκαν σε διαφορετική θεματική ενότητα μεταφέρθηκαν στο topic Ταξίδια-εξορμήσεις
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by TaRaNTuLa » Sun Jun 27, 2004 11:19 am

Εμένα από στάση ύπνου μ'αρέσει η μπρούμυτη και να με τρίβει η....(αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει!! ;) .............. Καλά είπαμε να οργιάσει,αλλά όχι και έτσι!!!!!!!! :-D ).Ανάλογα βέβαια και από το πόσο κουρασμένος είμαι.Μπορεί να πέσω και να ξεραθώ σε μια θεόστραβη θέση...

Εγώ δεν έχω να πω κάτι για τη σεξουαλική ζωή των "Γάλλων" (βλ. HdKiller),αλλά ελπίζω να έχουν απο αυτό(TaRaNTuLa-----Αίτηση Επικοινωνίας------->Ethel , Ethel-----Επιβεβαίωση Αιτήματος------->TaRaNTuLa :-D ),γιατί από αμάξια...δεεεν!!!! :razz:
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Sun Jun 27, 2004 12:15 pm

Το πρωί όταν ξυπνάτε θυμάστε το όνειρο (ή τα όνειρα) που έδατε το βράδυ?

Εγώ σπάνια...Μόνο όνειρα που με επηρεάζουν θυμάμαι.
Διάβασα οτι βγήκε μια μηχανή που τη φοράς σαν κυάλια κ καταγράφει τα όνειρα που είδες!!!
Ουάου. Αν έρθει κ στην Ελλάδα θα κάνει θραύση!!
Post Reply

Return to “Άλλα ψυχαγωγικά θέματα”