Συζητήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν το networking και ευρυζωνικές συνδέσεις, providers, τηλεφωνικά δίκτυα, δίκτυα κινητής κτλ.
-
ciao
- Wow! Terabyte level

- Academic status: PhD
S.S.D.D.
-
nap
- Kilobyte level

-
Σήμερα είμαι μες στην τρελλή χαρά!
Γύρισα σπίτι και βρήκα την 512/128 να έχει γίνει 2048/256... Τουλάχιστον έτσι φαίνεται από το
http://adsltest.forthnet.gr.
Code: Select all
click START to re-test
Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 223.08Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 1.76Mb/s
Your PC is connected to a Cable/DSL modem
Information: Other network traffic is congesting the link
Δεν έχω κάνει τεστ με μεγάλα κατεβάσματα, αλλά κάτι ψιλά (~100MB) που δοκίμασα πηγαίνει σφαίρα...
Έχει αναβαθμιστεί κάποιος άλλος να πεί εντυπώσεις;
Υ.Γ. Κυψέλη μένω...
It is by will alone I set my mind in motion...
-
Paralias
- Gbyte level

- Academic status: Alumnus/a
Εγώ γιατί όχι ακόμα;;;
Και μάλιστα εδώ και μία βδομάδα περίπου η σύνδεση απλά σ-ε-ρ-ν-ε-τ-α-ι...
Μήπως έκαναν καμία λ@λ@κία;;Να πάρω να δώσω βλάβη;
-
lewton
- Kilobyte level

-
Δήωσε βλάβη αν θες, αλλά δεν περιμένεις καλύτερα να βγει ο μήνας;
Υποτίθεται ότι έχουν δεσμευτεί ότι μέχρι τις 30/11 θα έχουν τελειώσει οι αναβαθμίσεις.
Stop playing games... feel them.

-
Paralias
- Gbyte level

To θέμα είναι ότι σέρνεται η σύνδεση,οπότε υποθετω ότι καθώς γυρνάει η γραμμή στη vivodi για να πάρει ταχύτητα κάπου έχουν κάνει λ@λ@κία σε κάποιο ζεύγος κ γι'αυτό έχ πρόβλημα.
Αν δεν είχαν αναβαθμίσει ακόμα τη γραμμή μου τότε θα ήμουν κανονικά με 512 και όλα όπως πριν..
-
M.I.T.as
- byte level

Και εμένα αναβαθμιστηκε και κατέβασα ενα 50ΜΒ αρχείο με μεγαλύτερη ταχύτητα 224 και μεσο όρο 197!!!
It is forbidden to kill. therefore all murderers are punished unless they kill in large numbers and to the sound of trumpets.
Voltaire
-
P3
- Venus Project Founder

Μάλλον από γενάρη που λήγει η δική μου DSL θα το χτυπήσω το ΜαΧx4 shared LLU, γιατί αμα περιμένω από τον ΟΤΕ φέξε μου και γλύστρησα. Από τότε που αναβαθμίστηκε η γραμμή μου ούτε 512 δεν πιανω!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
-
lewton
- Kilobyte level

-
Εγώ παιδιά για να γλιτώσω όλα αυτά τα προβλήματα που έχουν κάποιοι κατά την αναβάθμιση, είμαι από τον Αύγουστο με προπληρωμένο στα 2048/640 (είχα πληρώσει 189€ για 6 μήνες).
Η αλήθεια είναι ότι τον Γενάρη που λήγει, και αν δεν έχει αλλάξει κάτι στις τιμές, μάλλον θα την κάνω για Tellas Zisto, γιατί αν το upload πέσει από 640 σε 256 θα μου κακοφανεί χοντρά...

-
vangos
- Mbyte level

Σήμερα μου ενεργοποιήθηκε η γραμμή μέσω του προγράμματος Δίοδος@vivodi. Είναι στα 1024kbps. Αφού όλες οι γραμμές γίνονται 2048 γιατί το Δίοδος μένει στα 1024???
-
theo_
- Venus Project Founder

γιατί πληρώνεις λιγότερα...?
δεν ξέρω.. υποθέτω!
πάντως στη HOL που κοίταζα είχα παρατηρήσει ότι οι ταχύτητες που προσέφεραν μέσω του ΔΙΟΔΟΣ ήταν χαμηλότερες από αυτές που έδιναν κανονικά..
People are never more insecure than when they become obsessed with their fears at the expense of their dreams
-
lewton
- Kilobyte level

-
vangos wrote:Σήμερα μου ενεργοποιήθηκε η γραμμή μέσω του προγράμματος Δίοδος@vivodi. Είναι στα 1024kbps. Αφού όλες οι γραμμές γίνονται 2048 γιατί το Δίοδος μένει στα 1024???
Γιατί το ΕΔΕΤ δίνει ως 1024.

-
Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
-
Να ρωτήσω κάτι ίσως offtopic? Αυτό τι σημαίνει για το Forthnet φοιτητικό?
Σημείωση: Η παραπάνω υπηρεσία δίνεται μέσω
FORTHnet IP. Κατά συνέπεια περιεχόμενο που
ελέγχεται από τα Ακαδημαϊκά Ιδρύματα και
απαιτεί Ακαδημαική IP δεν είναι προσβάσιμο.
Είναι κάποιος περιορισμός? Τι είναι η ακαδημαική IP? Υπάρχουν αντίστοιχες ρυθμίσεις και σε άλλες εταιρίες όπως η Vivodi?
Ευχαριστώ

-
nap
- Kilobyte level

-
Υπάρχουν κάποια site στα οποία το αν θα έχεις πρόσβαση εξαρτάται από την IP σου (π.χ. κάποια ηλεκτρονικά περιοδικά). Σε διάφορα τέτοια site που η ΑΣΟΕΕ έχει συνδρομή, μπορείς να συνδεθείς μόνο από κάποια IP που "ανήκει" στην ΑΣΟΕΕ (π.χ. υπολογιστές στα εργαστήρια, μέσω WiFi ή dial-up, κλπ). Άρα, μέσω των φοιτητικών πακέτων DSL (οποιασδήποτε υπηρεσίας) δεν θα μπορείς να έχεις πρόσβαση εκεί πέρα (όπως και μέσω των κανονικών συνδέσεων DSL), γιατί η IP που σου δίνεται "ανήκει" στον πάροχο και όχι στην ΑΣΟΕΕ.
It is by will alone I set my mind in motion...
-
P3
- Venus Project Founder

Δeίτε τι έβγαλε η Vivodi :
http://venus.cslab.aueb.gr/portal/index ... &Itemid=55
Άρχισαν οι χριστουγεννιάτικες προσφορές. Για να δούμε τι θα κάνουν οι υπόλοιποι!
-
lewton
- Kilobyte level

-
Το είδα αυτό της Vivodi αλλά δεν το διαφημίζω για να μην την πληρώσω τη νύφη εγώ (αν αρχίσει να σέρνεται το δίκτυο).

-
Sergeant_Eikosaris
- Kilobyte level

- Academic status: MSc
by Sergeant_Eikosaris » Fri Dec 15, 2006 7:11 pm
Εγώ τι να πώ που (και καλά) έχω σύνδεση 1024 στην HOL και μπαίνω με 512 την μία, 768 την άλλη (μια δυο φορές μπήκα και με 1.0 Mbps!!!) << Είναι δυνατόν να μπαίνω με διαφορετική ταχύτητα κάθε φορά??>> και πιάνω στο τσακίρ κέφι 50-60.Έλεος!!!
-
P3
- Venus Project Founder

Sergeant_Eikosaris wrote:Εγώ τι να πώ που (και καλά) έχω σύνδεση 1024 στην HOL και μπαίνω με 512 την μία, 768 την άλλη (μια δυο φορές μπήκα και με 1.0 Mbps!!!) << Είναι δυνατόν να μπαίνω με διαφορετική ταχύτητα κάθε φορά??>> και πιάνω στο τσακίρ κέφι 50-60.Έλεος!!!
Καλώς ήρθες στο club. Από τότε που υποτίθεται ότι μας αναβαθμίσανε, σε μεγάλα κέφια πιάνω 50KB/s. Εγώ πάντως τη διέκοψα και θα πάρω το MAxXx της Vivodi.
-
xrokos
- Gbyte level

Sergeant_Eikosaris wrote:Εγώ τι να πώ που (και καλά) έχω σύνδεση 1024 στην HOL και μπαίνω με 512 την μία, 768 την άλλη (μια δυο φορές μπήκα και με 1.0 Mbps!!!) << Είναι δυνατόν να μπαίνω με διαφορετική ταχύτητα κάθε φορά??>> και πιάνω στο τσακίρ κέφι 50-60.Έλεος!!!
Αυτό που αναφέρεις είναι πρόβλημα Ο.Τ.Ε.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
-
P3
- Venus Project Founder

Ειπα να πω κι εγώ την εμπειρία μου από τη Vivodi.
Έκανα αίτηση για το ΜαXx από τις 16/1/2007 και ακόμα δεν έχω δει φως στο τούνελ!!! κάθε μέρα τους παίρνω τηλ και κάθε μέρα μου λένε το ίδιο πράγμα εδώ και 4 βδομαδες "η γραμμη σας εχει παραδοθει απο τον ΟΤΕ και μενουν καποιες τελευταιες ρυθμίσεις" Ήμαρτον ποσες είναι αυτες οι τελευταίες ρυθμίσεις? Τεσπα εγώ εστειλα καταγγελία στην ΕΕΤΤ και εστειλα και ΦΑΞ στη Vivodi με συνημένη την καταγγελία στην ΕΕΤΤ, ελπίζοντας να τους τσούξει λίγο!
Αυτό που με εκνευρίζει εμένα είναι ότι σου λένε ότι σε 20 εργασιμες θα ειναι ολα οκ και εχουν περασει 50 απο τότε, και παρόλαυτα το μονο που έχουν να σου πουν είναι "Έχετε δίκιο!". Το ξέρω, ότι έχω δίκιο αλλά "Εσείς τι κάνετε για αυτό???"
Αυτά!
-
kill bill
- Kilobyte level

P3 ήμουν κι'εγώ στη θέση σου το Μάιο.Έκανα αίτηση μέσω του Δίοδος για 512 τότε, μου είπαν σε 14 εργάσιμες
και ενεργοποιήθηκε μετά απο 2 μήνες.Και όποτε έπαιρνα τηλέφωνο να ρωτησώ μου έλεγαν τα ίδια και ότι λογικά αύριο το μεσημέρι θα έχω Internet.
To χειρότερο είναι ότι έτυχε να ενεργοποιηθεί σε περίοδο διακοπών και όταν επέστρεψα για να μου πουν τα στοιχεία μου μου έβγαλαν την ψυχή.Γενικά καμία εταιρία δεν έχει ενά σοβαρό κέντρο εξυπηρέτησης.
Από ταχύτητα είμαι αρκετά ευχαριστημένος.Δεν ξέρω επίσης αν προσέξατε ότι στην έρευνα του PC world βγήκε ο καλύτερος ISP.
-
P3
- Venus Project Founder

Σήμερα με πήραν τηλ από τη vivodi να μου πουν ότι έχει πρόβλημα ο κόμβος μου και γιάυτό αργούν να μου προσφέρουν την υπηρεσία. Μου είπαν ότι μπορώ να ακυρώσω την αίτηση και να μου επιστρέψουν τα λεφτά μου ή να περιμένω μέχρι να φταιχτεί. Τι να κάνω να την ακυρώσω και μαζί με αυτή να ακυρωθεί και τόσος χρόνος αναμονής και υπομονής???? Τέσπα μου είπαν ότι αυτό μπορεί να πάρει από μια βδομάδα μέχρι και γώ δεν ξέρω πόσο! Εν'τω μεταξύ στην ίδια πολυκατοικία με μένα ζεί κι άλλος που έχει shared LLU στη vivodi. Πώς γίνεται λοιπόν να έχει πρόβλημα ο κόμβος μου ενώ ήδη υπάρχει αγκατεστημένος και λειτουργεί μια χαρά??? Και πόσο καιρό πια χρειάζεται για να τιαχτεί μια βλάβη?? Στη γειτονιά μου έχουν χτιστεί 2 όροφοι σε μια πολυκατοικία απο τότε. Στο τέλος θα έχει χτιστεί η πολυκατοικία αλλά ενος ρημάδις κόμβος dsl δεν θα είναι σε θέση να λειτουργήσει!
Αν έχουν το θεό τους!!!!!!!
-
P3
- Venus Project Founder

Ένα άρθρο που περιγράφει την κατασταση πλήρως:
http://venus.cslab.aueb.gr/portal/index ... &Itemid=55
Τελικά δεν είμαι ο μόνος που έχει πρόβλημα! Βροχή οι καταγγελίες, σου λέει, στην ΕΕΤΤ!!