Vivodi MaXx: Το ADSL της Vivodi ξεκινά πλέον από τα 2Mbit!
Σήμερα είμαι μες στην τρελλή χαρά!
Γύρισα σπίτι και βρήκα την 512/128 να έχει γίνει 2048/256... Τουλάχιστον έτσι φαίνεται από το http://adsltest.forthnet.gr.
Δεν έχω κάνει τεστ με μεγάλα κατεβάσματα, αλλά κάτι ψιλά (~100MB) που δοκίμασα πηγαίνει σφαίρα...
Έχει αναβαθμιστεί κάποιος άλλος να πεί εντυπώσεις;
Υ.Γ. Κυψέλη μένω...
Γύρισα σπίτι και βρήκα την 512/128 να έχει γίνει 2048/256... Τουλάχιστον έτσι φαίνεται από το http://adsltest.forthnet.gr.
Code: Select all
click START to re-test
Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 223.08Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 1.76Mb/s
Your PC is connected to a Cable/DSL modem
Information: Other network traffic is congesting the linkΈχει αναβαθμιστεί κάποιος άλλος να πεί εντυπώσεις;
Υ.Γ. Κυψέλη μένω...
It is by will alone I set my mind in motion...
- lewton
- Kilobyte level

Εγώ παιδιά για να γλιτώσω όλα αυτά τα προβλήματα που έχουν κάποιοι κατά την αναβάθμιση, είμαι από τον Αύγουστο με προπληρωμένο στα 2048/640 (είχα πληρώσει 189€ για 6 μήνες).
Η αλήθεια είναι ότι τον Γενάρη που λήγει, και αν δεν έχει αλλάξει κάτι στις τιμές, μάλλον θα την κάνω για Tellas Zisto, γιατί αν το upload πέσει από 640 σε 256 θα μου κακοφανεί χοντρά...
Η αλήθεια είναι ότι τον Γενάρη που λήγει, και αν δεν έχει αλλάξει κάτι στις τιμές, μάλλον θα την κάνω για Tellas Zisto, γιατί αν το upload πέσει από 640 σε 256 θα μου κακοφανεί χοντρά...
Stop playing games... feel them.

- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Να ρωτήσω κάτι ίσως offtopic? Αυτό τι σημαίνει για το Forthnet φοιτητικό?
Ευχαριστώ
Είναι κάποιος περιορισμός? Τι είναι η ακαδημαική IP? Υπάρχουν αντίστοιχες ρυθμίσεις και σε άλλες εταιρίες όπως η Vivodi?Σημείωση: Η παραπάνω υπηρεσία δίνεται μέσω
FORTHnet IP. Κατά συνέπεια περιεχόμενο που
ελέγχεται από τα Ακαδημαϊκά Ιδρύματα και
απαιτεί Ακαδημαική IP δεν είναι προσβάσιμο.
Ευχαριστώ
Υπάρχουν κάποια site στα οποία το αν θα έχεις πρόσβαση εξαρτάται από την IP σου (π.χ. κάποια ηλεκτρονικά περιοδικά). Σε διάφορα τέτοια site που η ΑΣΟΕΕ έχει συνδρομή, μπορείς να συνδεθείς μόνο από κάποια IP που "ανήκει" στην ΑΣΟΕΕ (π.χ. υπολογιστές στα εργαστήρια, μέσω WiFi ή dial-up, κλπ). Άρα, μέσω των φοιτητικών πακέτων DSL (οποιασδήποτε υπηρεσίας) δεν θα μπορείς να έχεις πρόσβαση εκεί πέρα (όπως και μέσω των κανονικών συνδέσεων DSL), γιατί η IP που σου δίνεται "ανήκει" στον πάροχο και όχι στην ΑΣΟΕΕ.
It is by will alone I set my mind in motion...
- P3
- Venus Project Founder

- Academic status: Alumnus/a
Δeίτε τι έβγαλε η Vivodi : http://venus.cslab.aueb.gr/portal/index ... &Itemid=55
Άρχισαν οι χριστουγεννιάτικες προσφορές. Για να δούμε τι θα κάνουν οι υπόλοιποι!
Άρχισαν οι χριστουγεννιάτικες προσφορές. Για να δούμε τι θα κάνουν οι υπόλοιποι!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
- Sergeant_Eikosaris
- Kilobyte level

- Academic status: MSc
- P3
- Venus Project Founder

Καλώς ήρθες στο club. Από τότε που υποτίθεται ότι μας αναβαθμίσανε, σε μεγάλα κέφια πιάνω 50KB/s. Εγώ πάντως τη διέκοψα και θα πάρω το MAxXx της Vivodi.Sergeant_Eikosaris wrote:Εγώ τι να πώ που (και καλά) έχω σύνδεση 1024 στην HOL και μπαίνω με 512 την μία, 768 την άλλη (μια δυο φορές μπήκα και με 1.0 Mbps!!!) << Είναι δυνατόν να μπαίνω με διαφορετική ταχύτητα κάθε φορά??>> και πιάνω στο τσακίρ κέφι 50-60.Έλεος!!!
Αυτό που αναφέρεις είναι πρόβλημα Ο.Τ.Ε.Sergeant_Eikosaris wrote:Εγώ τι να πώ που (και καλά) έχω σύνδεση 1024 στην HOL και μπαίνω με 512 την μία, 768 την άλλη (μια δυο φορές μπήκα και με 1.0 Mbps!!!) << Είναι δυνατόν να μπαίνω με διαφορετική ταχύτητα κάθε φορά??>> και πιάνω στο τσακίρ κέφι 50-60.Έλεος!!!
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- P3
- Venus Project Founder

Ειπα να πω κι εγώ την εμπειρία μου από τη Vivodi.
Έκανα αίτηση για το ΜαXx από τις 16/1/2007 και ακόμα δεν έχω δει φως στο τούνελ!!! κάθε μέρα τους παίρνω τηλ και κάθε μέρα μου λένε το ίδιο πράγμα εδώ και 4 βδομαδες "η γραμμη σας εχει παραδοθει απο τον ΟΤΕ και μενουν καποιες τελευταιες ρυθμίσεις" Ήμαρτον ποσες είναι αυτες οι τελευταίες ρυθμίσεις? Τεσπα εγώ εστειλα καταγγελία στην ΕΕΤΤ και εστειλα και ΦΑΞ στη Vivodi με συνημένη την καταγγελία στην ΕΕΤΤ, ελπίζοντας να τους τσούξει λίγο!
Αυτό που με εκνευρίζει εμένα είναι ότι σου λένε ότι σε 20 εργασιμες θα ειναι ολα οκ και εχουν περασει 50 απο τότε, και παρόλαυτα το μονο που έχουν να σου πουν είναι "Έχετε δίκιο!". Το ξέρω, ότι έχω δίκιο αλλά "Εσείς τι κάνετε για αυτό???"
Αυτά!
Έκανα αίτηση για το ΜαXx από τις 16/1/2007 και ακόμα δεν έχω δει φως στο τούνελ!!! κάθε μέρα τους παίρνω τηλ και κάθε μέρα μου λένε το ίδιο πράγμα εδώ και 4 βδομαδες "η γραμμη σας εχει παραδοθει απο τον ΟΤΕ και μενουν καποιες τελευταιες ρυθμίσεις" Ήμαρτον ποσες είναι αυτες οι τελευταίες ρυθμίσεις? Τεσπα εγώ εστειλα καταγγελία στην ΕΕΤΤ και εστειλα και ΦΑΞ στη Vivodi με συνημένη την καταγγελία στην ΕΕΤΤ, ελπίζοντας να τους τσούξει λίγο!
Αυτό που με εκνευρίζει εμένα είναι ότι σου λένε ότι σε 20 εργασιμες θα ειναι ολα οκ και εχουν περασει 50 απο τότε, και παρόλαυτα το μονο που έχουν να σου πουν είναι "Έχετε δίκιο!". Το ξέρω, ότι έχω δίκιο αλλά "Εσείς τι κάνετε για αυτό???"
Αυτά!
- kill bill
- Kilobyte level

P3 ήμουν κι'εγώ στη θέση σου το Μάιο.Έκανα αίτηση μέσω του Δίοδος για 512 τότε, μου είπαν σε 14 εργάσιμες
και ενεργοποιήθηκε μετά απο 2 μήνες.Και όποτε έπαιρνα τηλέφωνο να ρωτησώ μου έλεγαν τα ίδια και ότι λογικά αύριο το μεσημέρι θα έχω Internet.
To χειρότερο είναι ότι έτυχε να ενεργοποιηθεί σε περίοδο διακοπών και όταν επέστρεψα για να μου πουν τα στοιχεία μου μου έβγαλαν την ψυχή.Γενικά καμία εταιρία δεν έχει ενά σοβαρό κέντρο εξυπηρέτησης.
Από ταχύτητα είμαι αρκετά ευχαριστημένος.Δεν ξέρω επίσης αν προσέξατε ότι στην έρευνα του PC world βγήκε ο καλύτερος ISP.
και ενεργοποιήθηκε μετά απο 2 μήνες.Και όποτε έπαιρνα τηλέφωνο να ρωτησώ μου έλεγαν τα ίδια και ότι λογικά αύριο το μεσημέρι θα έχω Internet.
To χειρότερο είναι ότι έτυχε να ενεργοποιηθεί σε περίοδο διακοπών και όταν επέστρεψα για να μου πουν τα στοιχεία μου μου έβγαλαν την ψυχή.Γενικά καμία εταιρία δεν έχει ενά σοβαρό κέντρο εξυπηρέτησης.
Από ταχύτητα είμαι αρκετά ευχαριστημένος.Δεν ξέρω επίσης αν προσέξατε ότι στην έρευνα του PC world βγήκε ο καλύτερος ISP.

- P3
- Venus Project Founder

Σήμερα με πήραν τηλ από τη vivodi να μου πουν ότι έχει πρόβλημα ο κόμβος μου και γιάυτό αργούν να μου προσφέρουν την υπηρεσία. Μου είπαν ότι μπορώ να ακυρώσω την αίτηση και να μου επιστρέψουν τα λεφτά μου ή να περιμένω μέχρι να φταιχτεί. Τι να κάνω να την ακυρώσω και μαζί με αυτή να ακυρωθεί και τόσος χρόνος αναμονής και υπομονής???? Τέσπα μου είπαν ότι αυτό μπορεί να πάρει από μια βδομάδα μέχρι και γώ δεν ξέρω πόσο! Εν'τω μεταξύ στην ίδια πολυκατοικία με μένα ζεί κι άλλος που έχει shared LLU στη vivodi. Πώς γίνεται λοιπόν να έχει πρόβλημα ο κόμβος μου ενώ ήδη υπάρχει αγκατεστημένος και λειτουργεί μια χαρά??? Και πόσο καιρό πια χρειάζεται για να τιαχτεί μια βλάβη?? Στη γειτονιά μου έχουν χτιστεί 2 όροφοι σε μια πολυκατοικία απο τότε. Στο τέλος θα έχει χτιστεί η πολυκατοικία αλλά ενος ρημάδις κόμβος dsl δεν θα είναι σε θέση να λειτουργήσει!
Αν έχουν το θεό τους!!!!!!!
Αν έχουν το θεό τους!!!!!!!
- P3
- Venus Project Founder

Ένα άρθρο που περιγράφει την κατασταση πλήρως:
http://venus.cslab.aueb.gr/portal/index ... &Itemid=55
Τελικά δεν είμαι ο μόνος που έχει πρόβλημα! Βροχή οι καταγγελίες, σου λέει, στην ΕΕΤΤ!!
http://venus.cslab.aueb.gr/portal/index ... &Itemid=55
Τελικά δεν είμαι ο μόνος που έχει πρόβλημα! Βροχή οι καταγγελίες, σου λέει, στην ΕΕΤΤ!!