κι εγώ, δε θυμάμαι το άλλο τέλοςh4wk wrote:την έχω δεί μπόλικες φορές την ταινία και πάντα έβλεπα μόνο το τέλος που λέει ο zweistein....lol
Ταινία της ημέρας
- stoupeace
- Wow! Terabyte level

- Academic status: High school
Re: Ταινία της ημέρας
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- cypher
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Eιδα και εγω το Paranormal Activity χτες.
Πλακα ειχε. Δεν ηταν βεβαια τοοοοοσο τρομακτικο οσο το παρουσιαζαν στο trailer και ειχε αρκετες σεναριακες τρυπες. Μενει ομως σε ενα topic μεχρι το τελος και κραταει εν μερη την αγωνια. Οι καπως τρομαχτικες/ξαφνιαστικες σκηνες ειναι δυο κυριως:

Kαι τρειλερακι:
Link
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Kαι τρειλερακι:
Link

Για παρόμοιες ταινίες δες το REC και το The Blair Witch Project.
Το τέλος του Paranormal Activity το έχουν αλλάξει για να προβληθεί στο σινεμά γιατί έχει βγει πολύ καιρό πριν με διαφορετικό τέλος
Το τέλος του Paranormal Activity το έχουν αλλάξει για να προβληθεί στο σινεμά γιατί έχει βγει πολύ καιρό πριν με διαφορετικό τέλος
- zweistein
- Wow! Terabyte level

Είδα το zombieland και είχε παρα πολύ γέλιο. Πιστεύω ότι αξίζει να το δουν οι fan του είδους.

Πήγα χθές στον κινηματογράφο και είδα το 2012.. τέλειο.. ειλικρινά παιδιά πρέπει να το δείτε.. 5stars
Link
Link
aquila non captat muscas. numero 5
- abujafar
- Mbyte level

Θα παω σημεραthefreak wrote:Πήγα χθές στον κινηματογράφο και είδα το 2012.. τέλειο.. ειλικρινά παιδιά πρέπει να το δείτε.. 5stars![]()
Μ ειπανε οτι εχει γινει πολυ καλη δουλεια στα εφε !
ναι όντως αξίζει να το δείτε στον κινηματογράφο λόγω των εφέ.. θα έλεγα είναι μέσα στο top10 movie list μου λόγω των εφέ και το σενάριο δεν πάει πίσω..abujafar wrote:Θα παω σημεραthefreak wrote:Πήγα χθές στον κινηματογράφο και είδα το 2012.. τέλειο.. ειλικρινά παιδιά πρέπει να το δείτε.. 5stars![]()
- zweistein
- Wow! Terabyte level

thefreak wrote:ναι όντως αξίζει να το δείτε στον κινηματογράφο λόγω των εφέ.. θα έλεγα είναι μέσα στο top10 movie list μου λόγω των εφέ και το σενάριο δεν πάει πίσω..abujafar wrote:Θα παω σημεραthefreak wrote:Πήγα χθές στον κινηματογράφο και είδα το 2012.. τέλειο.. ειλικρινά παιδιά πρέπει να το δείτε.. 5stars![]()
Επειδή ξενερώνω πολύ με τις βιβλικές θεματολογίες, θα με ενδιέφερε να μου πει κάποιος κατά ποσο συνδέεται η ταινία με θρησκεία, ή και κατά ποσο δίνει λογική εξήγηση για ότι δείχνει.

- abujafar
- Mbyte level

Σημερα το βραδυ θα το δω, οποτε θα πω αυριο εγω 
δεν αναφέρει σχεδόν πουθενά για βίβλους, θρησκείες και τέτοια , παιρνουν μια πιο "επιστημονική" προσέγγιση του "2012 hoax" αν και ο λόγος που μου άρεσε δεν έχει καμια σχέση με το ότι αναφέρεται στο "2012 hoax"..zweistein wrote:
Επειδή ξενερώνω πολύ με τις βιβλικές θεματολογίες, θα με ενδιέφερε να μου πει κάποιος κατά ποσο συνδέεται η ταινία με θρησκεία, ή και κατά ποσο δίνει λογική εξήγηση για ότι δείχνει.
- zweistein
- Wow! Terabyte level

thefreak wrote:δεν αναφέρει σχεδόν πουθενά για βίβλους, θρησκείες και τέτοια , παιρνουν μια πιο "επιστημονική" προσέγγιση του "2012 hoax" αν και ο λόγος που μου άρεσε δεν έχει καμια σχέση με το ότι αναφέρεται στο "2012 hoax"..zweistein wrote:
sounds nice

- emperormario
- Wow! Terabyte level

Kαλά, αν δε πάρει οσκαρ αυτή η ταινία στα ειδικά εφέ, δε ξέρω ποια θα πάρει..Τουλάχιστον οπτικά, γιατί ηχητικά ήθελε πιο πολύ "νευρο"
ΥΓ1:Θεός ο Ρώσος
ΥΓ2: Η ταινία ο ορισμός της αμερικανιάς και του κλισέ..Αλλά μάρεσαν μερικές πινελιές χιούμορ που έπεσαν απο εδώ και απο εκεί
ΥΓ1:Θεός ο Ρώσος
ΥΓ2: Η ταινία ο ορισμός της αμερικανιάς και του κλισέ..Αλλά μάρεσαν μερικές πινελιές χιούμορ που έπεσαν απο εδώ και απο εκεί
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- zweistein
- Wow! Terabyte level

saw it once more

a bit scary, a bit cool, a bit interesting.
just a little bit splatter :P

a bit scary, a bit cool, a bit interesting.
just a little bit splatter :P

- the_night_watchman
- Mbyte level

- zweistein
- Wow! Terabyte level

Είδα το 9 σήμερα, καλο ήταν.. αξίζει να το δουν οι fan του είδους. Πολύ surreal σκηνοθεσία.

Link
Στην αρχή το animation δεν μου γέμισε το μάτι, αλλά αφού την είδα ομολογώ ότι ήταν αρκετά καλή, με καλό χιούμορ.
Συνήθως δεν μου αρέσουν οι μεταφορές βιβλίων του Dahl σε ταινίες, αλλά η συγκεκριμένη τελικά ήταν η εξαίρεση.
- zweistein
- Wow! Terabyte level

Είδα και εγώ το 2012.
Η βάση της ιστορίας ήταν εντελώς από το knowing. Αλλα βεβαια καμια σχέση το υπόλοιπο.
Ναι είχε φοβερα εφέ. M'άρεσε η ερμηνεία του Woody Χάρελσον, αυτός ο άνθρωπος κάνει τρελούς ρόλους (ειδικά στο zombieland!)
Και ναι είχε τρελό χιούμορ σε κάποιες περιπτώσεις!
Η βάση της ιστορίας ήταν εντελώς από το knowing. Αλλα βεβαια καμια σχέση το υπόλοιπο.
Ναι είχε φοβερα εφέ. M'άρεσε η ερμηνεία του Woody Χάρελσον, αυτός ο άνθρωπος κάνει τρελούς ρόλους (ειδικά στο zombieland!)
Και ναι είχε τρελό χιούμορ σε κάποιες περιπτώσεις!

- legendmary
- bit level

- Academic status: MSc
λοιπον εγω πηγα και ειδα το Twilight-New Moon. ωραιο ηταν αν και καμια σχεση με το πρωτο! λιγο βαρετο καποια στιγμη με τους ερωτες της Μπελας με τον Τζεικομπ αλλα γενικα ειναι τραβηχτικο εργο, δεν το παρατας να φυγεις 
- emperormario
- Wow! Terabyte level

http://www.imdb.com/title/tt0111161/
Δεν έχω λόγια..
Δεν έχω λόγια..
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- zweistein
- Wow! Terabyte level

emperormario wrote:http://www.imdb.com/title/tt0111161/
Δεν έχω λόγια..
++++++(++(+++++^∞)*∞)/0!!!!!!!!

- S.a.kiss.007
- Mbyte level

- Academic status: 4th year
Είδα το Επαφές Τέταρτου Τύπου σήμερα... Δεν ήταν να το δω, αλλά έτυχε...
Αν και είμαι λίγο ευαίσθητος στο είδος, μπορώ να πω πως η σκηνοθεσία πετύχαινε να σε τρομάξει με το γνωστό "Based on Actual Events" και βίντεο (υποτίθεται) τραβηγμένα live. Πάντως την πρωταγωνίστρια (την κανονική ψυχίατρο, όχι τον Γιόβοβιτς) λες και την βρήκανε για την ταινία. Από τις πιο τρομακτικές live παρουσίες
Δεν θα πω πως άξιζε (για μένα) αλλά με επηρέασε... Πάω να δω καμιά κωμωδία μπας και κοιμηθώ σήμερα

Αν και είμαι λίγο ευαίσθητος στο είδος, μπορώ να πω πως η σκηνοθεσία πετύχαινε να σε τρομάξει με το γνωστό "Based on Actual Events" και βίντεο (υποτίθεται) τραβηγμένα live. Πάντως την πρωταγωνίστρια (την κανονική ψυχίατρο, όχι τον Γιόβοβιτς) λες και την βρήκανε για την ταινία. Από τις πιο τρομακτικές live παρουσίες
Δεν θα πω πως άξιζε (για μένα) αλλά με επηρέασε... Πάω να δω καμιά κωμωδία μπας και κοιμηθώ σήμερα
- zweistein
- Wow! Terabyte level

το είδα, καλή ήταν (MilaS.a.kiss.007 wrote:Είδα το Επαφές Τέταρτου Τύπου σήμερα... Δεν ήταν να το δω, αλλά έτυχε...![]()
Αν και είμαι λίγο ευαίσθητος στο είδος, μπορώ να πω πως η σκηνοθεσία πετύχαινε να σε τρομάξει με το γνωστό "Based on Actual Events" και βίντεο (υποτίθεται) τραβηγμένα live. Πάντως την πρωταγωνίστρια (την κανονική ψυχίατρο, όχι τον Γιόβοβιτς) λες και την βρήκανε για την ταινία. Από τις πιο τρομακτικές live παρουσίες![]()
Δεν θα πω πως άξιζε (για μένα) αλλά με επηρέασε... Πάω να δω καμιά κωμωδία μπας και κοιμηθώ σήμερα![]()
E.NE.NE_
ME.NA.AM_
ME.EN.DE.EN_
KI.ULUTIM _
IGI.KAR_
A.E.SA
IE.KAE_
SUG.ZAG.GU_
__
Εγώ eχω να πω για 2 ταινίες.
Σήμερα είδα μια ταινία κάπως ιδιαίτερη και ξεχωριστή..
Σχετικά παλιό το Baraka είναι μια ταινία του 1992.
Απίστευτη εικόνα και σκηνοθεσία... Η ταινία καθόλη την διάρκεια της σε βάση σε μια θέση παρατηρητή που σου προκαλεί εντυπώσεις από παντού! Πραγματικά δεν ξέρω πως να την περιγράψω. Πιστεύω ότι για σοβαρά άτομα που ξέρουν να κρίνουν και να ψάχνουν κάποια ποιότητα στον κινηματογράφο αξίζει να το δουν.
_
Η δεύτερη ταινία που ήθελα να αναφέρω την είδα χθες, είναι το Hurt Locker.
Ψιλoκλασσική αντιπολεμική Αμερικανικη ταινία με τοποθεσία στο σημερινό Ιράκ.
Παρ'όλ'αυτά όμως δεν ήταν τόσο κοινότυπη.
Η ηθοποιία και η τοποθέτηση των γεγονότων αλλα και η παρουσίαση των συναισθημάτων των πρωταγωνιστών παρουσιάζεται με ωραίο τρόπο..
το 8άρι στο imdb το άξιζε για μένα.
Αν σας έχουν αρέσει ταινίες όπως το Waltz with Bashir, το Black Hawk Down και το Jarhead, τότε αυτή η ταινία είναι super must.
__
Last edited by zweistein on Tue Feb 16, 2010 6:57 pm, edited 1 time in total.