S.a.kiss.007 wrote:Είδα το Επαφές Τέταρτου Τύπου σήμερα... Δεν ήταν να το δω, αλλά έτυχε...
Αν και είμαι λίγο ευαίσθητος στο είδος, μπορώ να πω πως η σκηνοθεσία πετύχαινε να σε τρομάξει με το γνωστό "Based on Actual Events" και βίντεο (υποτίθεται) τραβηγμένα live. Πάντως την πρωταγωνίστρια (την κανονική ψυχίατρο, όχι τον Γιόβοβιτς) λες και την βρήκανε για την ταινία. Από τις πιο τρομακτικές live παρουσίες
Δεν θα πω πως άξιζε (για μένα) αλλά με επηρέασε... Πάω να δω καμιά κωμωδία μπας και κοιμηθώ σήμερα

το είδα, καλή ήταν (Mila

)
E.NE.NE_
ME.NA.AM_
ME.EN.DE.EN_
KI.ULUTIM _
IGI.KAR_
A.E.SA
IE.KAE_
SUG.ZAG.GU_
__
Εγώ eχω να πω για 2 ταινίες.
Σήμερα είδα μια ταινία κάπως ιδιαίτερη και ξεχωριστή..
Σχετικά παλιό το
Baraka είναι μια ταινία του 1992.
Απίστευτη εικόνα και σκηνοθεσία... Η ταινία καθόλη την διάρκεια της σε βάση σε μια θέση παρατηρητή που σου προκαλεί εντυπώσεις από παντού! Πραγματικά δεν ξέρω πως να την περιγράψω. Πιστεύω ότι για σοβαρά άτομα που ξέρουν να κρίνουν και να ψάχνουν κάποια ποιότητα στον κινηματογράφο αξίζει να το δουν.
_
Η δεύτερη ταινία που ήθελα να αναφέρω την είδα χθες, είναι το
Hurt Locker.
Ψιλoκλασσική αντιπολεμική Αμερικανικη ταινία με τοποθεσία στο σημερινό Ιράκ.
Παρ'όλ'αυτά όμως δεν ήταν τόσο κοινότυπη.
Η ηθοποιία και η τοποθέτηση των γεγονότων αλλα και η παρουσίαση των συναισθημάτων των πρωταγωνιστών παρουσιάζεται με ωραίο τρόπο..
το 8άρι στο imdb το άξιζε για μένα.
Αν σας έχουν αρέσει ταινίες όπως το Waltz with Bashir, το Black Hawk Down και το Jarhead, τότε αυτή η ταινία είναι super must.
__