Superleague 2011-2012

Οτιδήποτε έχει σχέση ή θα ήθελε να έχει σχέση με αθλητικά και τον αθλητισμό γενικότερα.
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Re: Superleague 2011-2012

Post by gasparosoft » Fri Oct 07, 2011 2:53 pm

Sami, γιατί ασχολείσαι με τις μικρές ομάδες; Μήπως κάτι φοβάσαι; Ξέρω δεν σου αρέσει το οθωμανικό, αλλά το επόμενο Σάββατο να έχεις βαζελίνη μαζί σου μήπως και το ευχαριστηθείς.

ΥΓ: http://www.gazzetta.gr/article/item/230 ... a-marinake :smt006 :smt006
photisd
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by photisd » Fri Oct 07, 2011 3:00 pm

αεκτζής και διαβάζεις βαζελοsite?? α πα πα :smt019
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Fri Oct 07, 2011 3:03 pm

Από που είναι το λινκ κοιτάτε ή το περιεχόμενο; Παντού υπάρχει αυτό. Αλλά ξέχασα.....To Αιγάλεω και ο gay να κερδίζουν κι όλοι οι άλλοι να πάνε να ....
photisd
Mbyte level
Mbyte level

Post by photisd » Fri Oct 07, 2011 3:06 pm

Το περιεχόμενο δε με απασχολεί από τη στιγμή που ξέρω τους Άγγλους και τα δημοσιεύματα τους ακόμα και για τα οικονμικά και τα πολιτικά... Από εκεί και πέρα ο Θρύλος έχει δείξει τη συμπεριφορά του στην Ευρώπη και τη δείχνει πάντα!
Όταν ξυπνήσετε και δείτε ότι είμαστε έτη φωτός μπροστά από όλους, τα λέμε... Μέχρι τότε ετοιμαστείτε με τον Ευχούλη για το μας της δεκαετίας (όπως το βλέπετε...) :smt005

Υ.Γ.: Καλό είναι να πάτε ΟΑΚΑ μιας και θα δείτε μετά από καιρό μπάλα live..
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Fri Oct 07, 2011 3:11 pm

photisd wrote:Υ.Γ.: Καλό είναι να πάτε ΟΑΚΑ μιας και θα δείτε μετά από καιρό μπάλα live..
Θα έχει στις οθόνες stream από Αγγλία;
Γιατί στην Ελλάδα, ακόμα και ο sami(!!!!) παραδέχεται ότι (κατά εκείνον ακόμα) δεν παίζει μπάλα ούτε ο ΟΣΦΠ...

P.S.: Αν ήμουν ο Κωστένογλου, θα έδινα εντολές να βαράνε από παντού... 1-2 δεν μπορεί, θα τα πνίξει ο "κέρβερός" σας :-p
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
photisd
Mbyte level
Mbyte level

Post by photisd » Fri Oct 07, 2011 3:17 pm

marios wrote:
photisd wrote:Υ.Γ.: Καλό είναι να πάτε ΟΑΚΑ μιας και θα δείτε μετά από καιρό μπάλα live..
Θα έχει στις οθόνες stream από Αγγλία;
Γιατί στην Ελλάδα, ακόμα και ο sami(!!!!) παραδέχεται ότι (κατά εκείνον ακόμα) δεν παίζει μπάλα ούτε ο ΟΣΦΠ...

P.S.: Αν ήμουν ο Κωστένογλου, θα έδινα εντολές να βαράνε από παντού... 1-2 δεν μπορεί, θα τα πνίξει ο "κέρβερός" σας :-p
Για μένα, για την εποχή αυτή παίζουμε εξαιρετική μπάλα! Τόσο με Άρσεναλ, τόσο με τις μπουγάτσες (κυρίως στο πρώτο ημίχρονο), δείξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο... Για τους μη αντικειμενικούς, δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω το τι βλέπουν...
Όσο για το τελευταίο, ο Αραμπατζής και ο Κωσταντόπουλος μέχρι τώρα τρώνε χειρότερα τεμάχια... :-D

Υ.Γ.: και για το άρθρο επίσης καλό θα ήταν να ξέρουμε και το συντάκτη..
Last edited by photisd on Fri Oct 07, 2011 3:19 pm, edited 1 time in total.
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Fri Oct 07, 2011 3:19 pm

Μια παγκόσμια πλεκτάνη έχουν στήσει οι Άγγλοι με σκοπό να υποβαθμίσουν τον τεράστιο σύλλογο με σήμα τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο gay. Οι Άγγλοι είδαν ότι ο gay Πειραιώς είναι εκατομμύρια έτη φωτός μπροστά (φήμες λένε ότι έχει φθάσει στην Ανδρομέδα) από τις δικές τους ομάδες. Φοβούνται ότι οι πωλήσεις των εμφανίσεων σε Ασία κι Ευρώπη θα πέσουν κατακόρυφα. Το BBC μάχεται με το Al Jazeera για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αλλά ο νικητής μάλλον θα είναι το CNN! Ο διδάσκω ήθος - πίνω ό,τι ναρκωτικό κυκλοφορεί στην αγορά - τρώω ό,τι κινείται αποφάσισε να κάνει διαίτα για να ταιριάξει το image του με την εικόνα αυτού του τεράστιου συλλόγου και φυσικά με την εικόνα του γυμνασμένου εφήβου. Κάποιοι κακοπροέραιτοι λένε ότι θα πηγαίνει από εδώ και πέρα μόνο με την όπισθεν.
Πλέον ο αθλητισμός δεν θα έχει νόημα, δηλώνουν με απογοήτευση οι ειδικοί.
keeper21
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by keeper21 » Fri Oct 07, 2011 3:21 pm

Εγω θα εδινα εντολη στο σκυλο που λεγεται Βαργκας να δωσει τα ποδια του Μιραλας στα χερια του μετα απο αχρειαστο τακλιν στο χωρο του κεντρου
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
:smt006
Reaching out to embrace the random.
Reaching out to embrace whatever may come.
photisd
Mbyte level
Mbyte level

Post by photisd » Fri Oct 07, 2011 3:23 pm

Πες οτι τώρα θες να γελάσουμε ρε gaspar ;)
Ο πρόεδρος ο δικός σας κυκλοφορεί συνήθως μαστούρης και είναι ο μεγαλύτερος υπoκινητής επεισοδίων, αλλά γαργάρα... Περιμένω και εγώ από από οπαδούς της χιλιοπαρμένης κούλας να υπάρξουν αντικειμενικοί...
Τέλος από μένα και αυτή η παρένθεση. Πείτε τα με sami :smt017
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc

Post by samiwinch » Fri Oct 07, 2011 3:23 pm

gasparosoft wrote:Sami, γιατί ασχολείσαι με τις μικρές ομάδες; Μήπως κάτι φοβάσαι; Ξέρω δεν σου αρέσει το οθωμανικό, αλλά το επόμενο Σάββατο να έχεις βαζελίνη μαζί σου μήπως και το ευχαριστηθείς.

ΥΓ: http://www.gazzetta.gr/article/item/230 ... a-marinake :smt006 :smt006
δεν καταλαβαινω ουτε το νοημα ουτε την εγκυροτητα του συγκεκριμενου αρθρου...οτι θυμομαστε χαιρομαστε μου φαινεται...και ειναι και ΑΓΓΛΙΚΟ δημοσιευμα...ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα δηλαδη...
marios wrote:Γιατί στην Ελλάδα, ακόμα και ο sami(!!!!) παραδέχεται ότι (κατά εκείνον ακόμα) δεν παίζει μπάλα ούτε ο ΟΣΦΠ...
με εξαιρεση το ματς με το Αρσεναλακι και το 1ο ημιχρονο με τον Παοκ,για μενα η ομαδα δεν εχει παιξει καμια ιδιαιτερη μπαλα σε σχεση με τις δυνατοτητες της...αυτο δεν σημαινει οτι δεν παιζει καλη μπαλα σε σχεση με τις υπολοιπες ελληνικες ιδιαιτερα...απλα εγω περιμενω πολλα περισσοτερα απο αυτην την ομαδα και τα περιμενω απο Νοεμβρη και μετα για πολλους και διαφορους λογους...to conclude,μεχρι στιγμης για μενα ειναι δικαιολογημενη η παρουσια της ομαδας και απο Νοεμβρη και μετα περιμενω σιγα σιγα να δειξει τις πραγματικες της δυνατοτητες...
marios wrote:P.S.: Αν ήμουν ο Κωστένογλου, θα έδινα εντολές να βαράνε από παντού... 1-2 δεν μπορεί, θα τα πνίξει ο "κέρβερός" σας
καλα καλα,οτι πειτε...θα κλεισει στοματα ο Κωσταντσαρος αργα η γρηγορα,αρκει να το βουλωσουν κατι "εξυπνοι" οπαδοι μας και να μην τον γιουχαρουν και τον ειρωνευονται μεσα στον αγωνα...αλλα που μυαλο να καταλαβουν οτι ετσι κανουν κακο στον παικτη και κατ επεκταση στην ιδια την ομαδα...

ΥΓ : @gasparosoft, την αλλη εβδομαδα ελπιζω για την ηττα σου να μην επικαλεστεις : α)τη διαιτησια(ναι,καλα), β)την απομακρυνση του Χιμενεθ(που εσυ ο ιδιος εβριζες), γ)τον Μαρινακη επειδη εβηξε η δ)μια πεταλουδα που πετουσε στον Αμαζονιο και επηρεασε το chi της Αεκαρας!!!

ΥΓ2 : ααα,και μην ξεχασω για τον φιλο μου τον gasparosoft : μπεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

:smt006 :smt006 :smt006

Photisd++
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.

Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
keeper21
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by keeper21 » Fri Oct 07, 2011 3:28 pm

Γιατι δε σχολιασες το φλειμ μου ρε κωλοσαμι? :cry:
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by barbarosa » Fri Oct 07, 2011 3:29 pm

Σας έχουν πάρει χαμπάρι και στο εξωτερικό. Πείτε τώρα ότι για ακόμη μια φορά είναι στραβός ο γυαλός για να νιώσετε καλύτερα για την ομαδάρα σας.
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Fri Oct 07, 2011 3:33 pm

photisd wrote:είναι ο μεγαλύτερος υπoκινητής επεισοδίων, αλλά γαργάρα...
Αποφασίστε είναι ένας απλός δικηγοράκος που δεν έχει εξουσία άρα και λόγο στην Super League ? Ή είναι τόσο δυνατός που μπορεί να υποκινεί κι επεισόδια ? Ή είναι ό,τι σας συμφέρει ?

@sami
Πρόσεχε τις προβλέψεις σου, γιατί αν δεν σου βγουν τότε να ψάξεις να κρυφτείς.

Φυσικά το άρθρο δεν είναι έγκυρο γιατί δεν το υπογράφει ο ανθρωπάκος Νικολακόπουλος.
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Fri Oct 07, 2011 3:46 pm

gasparosoft wrote:
photisd wrote:είναι ο μεγαλύτερος υπoκινητής επεισοδίων, αλλά γαργάρα...
Αποφασίστε είναι ένας απλός δικηγοράκος που δεν έχει εξουσία άρα και λόγο στην Super League ? Ή είναι τόσο δυνατός που μπορεί να υποκινεί κι επεισόδια ? Ή είναι ό,τι σας συμφέρει ?

@sami
Πρόσεχε τις προβλέψεις σου, γιατί αν δεν σου βγουν τότε να ψάξεις να κρυφτείς.

Φυσικά το άρθρο δεν είναι έγκυρο γιατί δεν το υπογράφει ο ανθρωπάκος Νικολακόπουλος.
οτι να ναι για πολλοστη φορα!!!δεν χρειαζεται να εισαι δυνατος για να υποκινησεις επεισοδεια...αρκει να εισαι μ@λ@κας και να κανεις δηλωσεις η να τραγουδας συνθηματα που ειναι flames για επεισοδεια...ανθρωπακι ειναι αυτος και οχι ο Νικολακο...

οσο για τις προβλεψεις μου,το ιδιο ισχυει και για εσας...αν και να σας νικησουμε,σιγα το πραγμα δηλαδη...σαν να νικησω τον Ατρομητο θα ειναι...αντιθετα,εσεις αν μας νικησετε θα ειναι σαν να νικησατε τη Ρεαλ Μαδριτης...ετσι βλεπουν ενδεχομενη νικη οι οπαδοι εκατερωθεν αυτη τη στιγμη... :smt006 :smt006

barbarosa,εισαι 1 σελιδα πισω μου φαινεται...οσο για το αρθρο,εξηγησε μου ποιο το νοημα του και για ποιο λογο το θεωρεις εγκυρο??ειδικα οι ΑΓΓΛΟΙ ειναι πολυ χειροτεροι απο εμας στον συγκεκριμενο τομεα για να κανουν και κριτικη κιολας...πες μας λιγο για τα 13 μυρια του Δημητρακη απο το 3-2 της Ξανθης...η για τα πιθανα ευρωπαικα στημενα σας που βγηκαν προσφατα στη δημοσιοτητα...αλλα μαλλον μιλας την ιδια γλωσσα με τον gasparosoft,οποτε δεν υπαρχει τροπος επικοινωνιας... ;)

keeper21,εμεις απανταμε με ποδοσφαιρο και γκολ...τα τακλιν στις καροτιδες ειναι για τις μικρες ομαδες,οποτε λογικο το flame σου,γι'αυτο και δεν σου απαντησα... :smt006 :smt006
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.

Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
keeper21
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by keeper21 » Fri Oct 07, 2011 3:54 pm

samiwinch wrote:
keeper21,εμεις απανταμε με ποδοσφαιρο και γκολ...τα τακλιν στις καροτιδες ειναι για τις μικρες ομαδες,οποτε λογικο το flame σου,γι'αυτο και δεν σου απαντησα... :smt006 :smt006
[img]http://www.sport24.gr/football/ellada/article642773.ece/BINARY/w460/102952.jpg[/img] [img]http://www.forthnet.gr/media/FOTOS/10-SPORTS/Podosfairo/A_Ethniki/olympiakos_ionikos_kastigio_fereira-350x250.jpg[/img] [img]http://4.bp.blogspot.com/_yQmvy4fb9KE/S_Zt_AqLzqI/AAAAAAAAArM/xtCJ1RbCJhs/s400/malnwlas.php[/img]
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Fri Oct 07, 2011 4:00 pm

keeper21 wrote:
samiwinch wrote:
[img]http://www.sport24.gr/football/ellada/article642773.ece/BINARY/w460/102952.jpg[/img] [img]http://www.forthnet.gr/media/FOTOS/10-SPORTS/Podosfairo/A_Ethniki/olympiakos_ionikos_kastigio_fereira-350x250.jpg[/img] [img]http://4.bp.blogspot.com/_yQmvy4fb9KE/S_Zt_AqLzqI/AAAAAAAAArM/xtCJ1RbCJhs/s400/malnwlas.php[/img]
LOL!!!με την 2η ειδικα και την 3η εικονα τι ακριβως θελεις να πεις??για εξηγησε μου...οσο για την 1η,ολες οι ομαδες εχουν κατα καιρους παικτες καρατεριστες...επισης,ολο και καποιος παικτης θα αναγκαστει να παιξει επικινδυνα καποιες φορες...εγω ηθελα να πω οτι οι μικρες ομαδες εχουν την νοοτροπια του σκληρου παιχνιδιου και των τακλιν στην καροτιδα...στις μεγαλες,απλα τυχαινει καποιες φορες στο παιχνιδι τους πανω να κανουν καποια σκληρα μαρκαρισματα...πχ Μασερανο,Μαρσελο κλπ κλπ...

:smt006 :smt006 :smt006

photisd
Mbyte level
Mbyte level

Post by photisd » Fri Oct 07, 2011 4:06 pm

Επειδή δε μου αρέσουν να μου βάζουν λόγια στο στόμα μου και επειδή πολύ ασχολήθηκα και σήμερα...

@gasparosoft
Ο πρόεδρος σου είναι ένας άσχετος από ποδόσφαιρο και όπως φαίνεται και απο οικονομικά. Μακάρι να πέσετε κι εσείς του χρόνου όπως ο Ηρακλής μπας και τον διώξετε. Το ότι είναι υποκινητής επεισοδίων δεν το λέω εγώ, αλλά κάθε νοήμων άνθρωπος!
Και επειδή μιλώ πάντα με επιχειρήματα και όχι με λόγια του αέρα..
http://www.sportdog.gr/article/59104/me ... ou-adamide
http://www.sportdog.gr/article/58838/sa ... oi-tou-pao

Link

Στους φίλους που σχολίασαν το άρθρο των Άγγλων... Πρώτα πείτε μου το συντάκτη του άρθρου που μίλησε ανώνυμα για να μη φάει μηνυσούλα για τα πολύ έγκυρα που λέει και μετά
@gasparosoft
Πρώτον να μη σχολιάσω το ρεζιλίκι που πρόσφερε απλόχερα η ΑΕΚ αναζητώντας γήπεδο με DUNDEE...
@barbarosa
http://www.sport24.gr/football/Italy/st ... 82139.html
http://www.sport24.gr/football/omades/P ... 41982.html
http://www.sport24.gr/football/omades/P ... 16113.html

Και για τις μπούρδες που ακούω για το μεταξύ μας ματς... Το να μη σας νικήσουμε, είναι σα να φέραμε χ με τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας, δηλαδή αποτυχία...
Καλή συνέχεια στη συζήτηση και μερικές αφιερώσεις

Link
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=judYqbFTIgs&feature=related[/youtube]
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level

Post by barbarosa » Fri Oct 07, 2011 4:10 pm

@sami

Η δεύτερη είναι με το αλάνι τον Καστίγιο που η κλασική του κίνηση ήταν η : βαράω τον τερματοφύλακα κλωτσιά στο τετ α τετ με το που πιάσει τη μπάλα ενώ είναι ξαπλωμένος κάτω γιατί και καλά δεν πρόλαβα να σταματήσω.
Η τρίτη είναι με το αλάνι τον Μήτρογλου που έσκασε αγκωνιά στον Μανωλά στον αέρα και ο δεύτερος έμεινε 2-3 μήνες εκτός και έκανε και χειρουργίο γιατί είχε κάταγμα στο κρανίο.

Αυτοί είναι οι παίχτες σας, αυτους αγαπουσε πάντα η πλειοψηφία των οπαδών σας. Τους μάγκες τους πειραιώτες.

Όσον αφορά το άρθρο, μα τι μου λες τώρα ότι το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι πιο πίσω σε σχέση με μας? Στα επισόδεια ειδικά είναι πολύ μπροστά σε σχέση με μας. Εδώ και καμιά εικοσαριά χρόνια τα γήπεδά τους είναι θέατρα όπου δεν γίνεται το παραμικρό έκτροπο και γενικά το επίπεδο του ποδοσφαίρου τους είναι κορυφαίο. Αν σε στεναχωρεί που γράψαν αυτοί (που πρακτικά δημιούργησαν το μοντέρνο ποδόσφαιρο) κάτι κακό για την ομάδα σου, σημαίνει ότι πρέπει ν αλλάξεις εσύ κι όχι ότι αυτοί είναι αιώνες πίσω.

EDIT
@photisd
Δεν χρειάζεται να σχολιάζω σχετικά με το ποιος στήνει ματς όταν έχουν υπάρξει 100 περιπτώσεις "υποκλοπών" που οι υπεύθυνοί σας το παραδέχονται με άνεση. Ούτε φυσικά περιμένω ποτέ να αποδειχθούν στα σαπια μας δικαστήρια τίποτα. Όλη η Ελλάδα το ξέρει πλέον. Γι αυτό είναι όλοι αντι-Ολυμπιακοί όπως λέτε και χαίρεστε. Σας μισούν όλοι και νομίζετε ότι σας ζηλεύουν για τις επιτυχίες σας. Δεν βρέχει φίλοι μου Ολυμπιακοί άλλο πράγμα συμβαίνει...
Last edited by barbarosa on Fri Oct 07, 2011 4:18 pm, edited 1 time in total.
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Fri Oct 07, 2011 4:13 pm

Photisd++

αυτα εννοουσα και γω πανω κατω σε παραπανω ποστ μου,αλλα βαριομουν να ψαχνω τα links...ωραιος!!! :smt023

θελω να εκανε ο Μαρινακης αυτα που κανεις συνεχως ο Αδαμιδης να δω τι θα λεγατε...οσο για το στημενο του βαζελου,τι να πω??ουτε που ασχοληθηκε κανεις,ενω για το "και καλα" δικο μας στημενο με την Μακαμπι περυσι,γινεται λογος συνεχως μεχρι και σημερα...ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ λεμε ρεεεεε!!!ζητωωωωω!!! :smt021 :smt021 :smt021

barbarosa,καλα οκ,οτι πεις...αρκετα ασχοληθηκα και εγω γιατι εχω και διαβασμα...μιλα με τον gasparosoft που μιλατε ιδια γλωσσα απο οτι φαινεται για να χαρειτε και οι 2 σας!! ;)

statakos
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by statakos » Fri Oct 07, 2011 4:24 pm

Βλέπω ορισμένοι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν επιλεκτική μνήμη...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GBM-zaW5pKE&feature=related[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LK7r5qvvRv8&feature=related[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YMOlBNvgh7g[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=98wSHsKkyIA&feature=related[/youtube]
"Always program as if the person who will be maintaining your program is a violent psychopath that knows where you live."
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level

Post by barbarosa » Fri Oct 07, 2011 4:29 pm

samiwinch wrote:barbarosa,καλα οκ,οτι πεις...αρκετα ασχοληθηκα και εγω γιατι εχω και διαβασμα...μιλα με τον gasparosoft που μιλατε ιδια γλωσσα απο οτι φαινεται για να χαρειτε και οι 2 σας!! ;)
Περιμένω να δω πότε θα πεις ότι είμαστε και παράρτημα ο ένας του άλλου :P
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Fri Oct 07, 2011 4:32 pm

barbarosa wrote:
samiwinch wrote:barbarosa,καλα οκ,οτι πεις...αρκετα ασχοληθηκα και εγω γιατι εχω και διαβασμα...μιλα με τον gasparosoft που μιλατε ιδια γλωσσα απο οτι φαινεται για να χαρειτε και οι 2 σας!! ;)
Περιμένω να δω πότε θα πεις ότι είμαστε και παράρτημα ο ένας του άλλου :P
Δεν έχει έρθει η ώρα ακόμα...
Στο επόμενο θα λέει "μόνοι μας και όλοι σας" και στο τέλος "φαααααπ".
Στο μεθεπόμενο είναι σειρά να πει για τα αδερφικά σωματεία ;)
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Post Reply

Return to “Αθλητισμός”