ΥΓ: http://www.gazzetta.gr/article/item/230 ... a-marinake

Θα έχει στις οθόνες stream από Αγγλία;photisd wrote:Υ.Γ.: Καλό είναι να πάτε ΟΑΚΑ μιας και θα δείτε μετά από καιρό μπάλα live..
Για μένα, για την εποχή αυτή παίζουμε εξαιρετική μπάλα! Τόσο με Άρσεναλ, τόσο με τις μπουγάτσες (κυρίως στο πρώτο ημίχρονο), δείξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο... Για τους μη αντικειμενικούς, δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω το τι βλέπουν...marios wrote:Θα έχει στις οθόνες stream από Αγγλία;photisd wrote:Υ.Γ.: Καλό είναι να πάτε ΟΑΚΑ μιας και θα δείτε μετά από καιρό μπάλα live..
Γιατί στην Ελλάδα, ακόμα και ο sami(!!!!) παραδέχεται ότι (κατά εκείνον ακόμα) δεν παίζει μπάλα ούτε ο ΟΣΦΠ...
P.S.: Αν ήμουν ο Κωστένογλου, θα έδινα εντολές να βαράνε από παντού... 1-2 δεν μπορεί, θα τα πνίξει ο "κέρβερός" σας
δεν καταλαβαινω ουτε το νοημα ουτε την εγκυροτητα του συγκεκριμενου αρθρου...οτι θυμομαστε χαιρομαστε μου φαινεται...και ειναι και ΑΓΓΛΙΚΟ δημοσιευμα...ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα δηλαδη...gasparosoft wrote:Sami, γιατί ασχολείσαι με τις μικρές ομάδες; Μήπως κάτι φοβάσαι; Ξέρω δεν σου αρέσει το οθωμανικό, αλλά το επόμενο Σάββατο να έχεις βαζελίνη μαζί σου μήπως και το ευχαριστηθείς.
ΥΓ: http://www.gazzetta.gr/article/item/230 ... a-marinake![]()
με εξαιρεση το ματς με το Αρσεναλακι και το 1ο ημιχρονο με τον Παοκ,για μενα η ομαδα δεν εχει παιξει καμια ιδιαιτερη μπαλα σε σχεση με τις δυνατοτητες της...αυτο δεν σημαινει οτι δεν παιζει καλη μπαλα σε σχεση με τις υπολοιπες ελληνικες ιδιαιτερα...απλα εγω περιμενω πολλα περισσοτερα απο αυτην την ομαδα και τα περιμενω απο Νοεμβρη και μετα για πολλους και διαφορους λογους...to conclude,μεχρι στιγμης για μενα ειναι δικαιολογημενη η παρουσια της ομαδας και απο Νοεμβρη και μετα περιμενω σιγα σιγα να δειξει τις πραγματικες της δυνατοτητες...marios wrote:Γιατί στην Ελλάδα, ακόμα και ο sami(!!!!) παραδέχεται ότι (κατά εκείνον ακόμα) δεν παίζει μπάλα ούτε ο ΟΣΦΠ...
καλα καλα,οτι πειτε...θα κλεισει στοματα ο Κωσταντσαρος αργα η γρηγορα,αρκει να το βουλωσουν κατι "εξυπνοι" οπαδοι μας και να μην τον γιουχαρουν και τον ειρωνευονται μεσα στον αγωνα...αλλα που μυαλο να καταλαβουν οτι ετσι κανουν κακο στον παικτη και κατ επεκταση στην ιδια την ομαδα...marios wrote:P.S.: Αν ήμουν ο Κωστένογλου, θα έδινα εντολές να βαράνε από παντού... 1-2 δεν μπορεί, θα τα πνίξει ο "κέρβερός" σας
Σας έχουν πάρει χαμπάρι και στο εξωτερικό. Πείτε τώρα ότι για ακόμη μια φορά είναι στραβός ο γυαλός για να νιώσετε καλύτερα για την ομαδάρα σας.
Αποφασίστε είναι ένας απλός δικηγοράκος που δεν έχει εξουσία άρα και λόγο στην Super League ? Ή είναι τόσο δυνατός που μπορεί να υποκινεί κι επεισόδια ? Ή είναι ό,τι σας συμφέρει ?photisd wrote:είναι ο μεγαλύτερος υπoκινητής επεισοδίων, αλλά γαργάρα...
οτι να ναι για πολλοστη φορα!!!δεν χρειαζεται να εισαι δυνατος για να υποκινησεις επεισοδεια...αρκει να εισαι μ@λ@κας και να κανεις δηλωσεις η να τραγουδας συνθηματα που ειναι flames για επεισοδεια...ανθρωπακι ειναι αυτος και οχι ο Νικολακο...gasparosoft wrote:Αποφασίστε είναι ένας απλός δικηγοράκος που δεν έχει εξουσία άρα και λόγο στην Super League ? Ή είναι τόσο δυνατός που μπορεί να υποκινεί κι επεισόδια ? Ή είναι ό,τι σας συμφέρει ?photisd wrote:είναι ο μεγαλύτερος υπoκινητής επεισοδίων, αλλά γαργάρα...
@sami
Πρόσεχε τις προβλέψεις σου, γιατί αν δεν σου βγουν τότε να ψάξεις να κρυφτείς.
Φυσικά το άρθρο δεν είναι έγκυρο γιατί δεν το υπογράφει ο ανθρωπάκος Νικολακόπουλος.
samiwinch wrote:
keeper21,εμεις απανταμε με ποδοσφαιρο και γκολ...τα τακλιν στις καροτιδες ειναι για τις μικρες ομαδες,οποτε λογικο το flame σου,γι'αυτο και δεν σου απαντησα...![]()
LOL!!!με την 2η ειδικα και την 3η εικονα τι ακριβως θελεις να πεις??για εξηγησε μου...οσο για την 1η,ολες οι ομαδες εχουν κατα καιρους παικτες καρατεριστες...επισης,ολο και καποιος παικτης θα αναγκαστει να παιξει επικινδυνα καποιες φορες...εγω ηθελα να πω οτι οι μικρες ομαδες εχουν την νοοτροπια του σκληρου παιχνιδιου και των τακλιν στην καροτιδα...στις μεγαλες,απλα τυχαινει καποιες φορες στο παιχνιδι τους πανω να κανουν καποια σκληρα μαρκαρισματα...πχ Μασερανο,Μαρσελο κλπ κλπ...keeper21 wrote:samiwinch wrote:
keeper21,εμεις απανταμε με ποδοσφαιρο και γκολ...τα τακλιν στις καροτιδες ειναι για τις μικρες ομαδες,οποτε λογικο το flame σου,γι'αυτο και δεν σου απαντησα...![]()
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Περιμένω να δω πότε θα πεις ότι είμαστε και παράρτημα ο ένας του άλλου :Psamiwinch wrote:barbarosa,καλα οκ,οτι πεις...αρκετα ασχοληθηκα και εγω γιατι εχω και διαβασμα...μιλα με τον gasparosoft που μιλατε ιδια γλωσσα απο οτι φαινεται για να χαρειτε και οι 2 σας!!
Δεν έχει έρθει η ώρα ακόμα...barbarosa wrote:Περιμένω να δω πότε θα πεις ότι είμαστε και παράρτημα ο ένας του άλλου :Psamiwinch wrote:barbarosa,καλα οκ,οτι πεις...αρκετα ασχοληθηκα και εγω γιατι εχω και διαβασμα...μιλα με τον gasparosoft που μιλατε ιδια γλωσσα απο οτι φαινεται για να χαρειτε και οι 2 σας!!