Superleague 2011-2012

Οτιδήποτε έχει σχέση ή θα ήθελε να έχει σχέση με αθλητικά και τον αθλητισμό γενικότερα.
MpoMp
Venus Former Team Member

Re: Superleague 2011-2012

Post by MpoMp » Tue Dec 13, 2011 1:34 am

samiwinch wrote:γιατι,εχεις δει κανεναν <4 ετους να σχολιαζει στα threads Primera Division, Premier League, Uefa Champions League, Europa League, Εθνικη Ελλαδας, NBA, Formula 1 κλπ??
Όχι. Just saying όμως γιατί και εσάς σας βλέπω μόνο εδώ θερμούς. :-p
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc

Post by samiwinch » Tue Dec 13, 2011 1:37 am

MpoMp wrote:
samiwinch wrote:γιατι,εχεις δει κανεναν <4 ετους να σχολιαζει στα threads Primera Division, Premier League, Uefa Champions League, Europa League, Εθνικη Ελλαδας, NBA, Formula 1 κλπ??
ε ενταξει,αμα δεν ξεκατινιαζομασταν ουτε και εδω,δεν υπηρχε νοημα μετα... :smt016

και στα αλλα παντως,ωρες ωρες ξεκατινιαζομαστε ικανοποιητικα,αλλα πιο ηπια!!(δες Primera πχ σημερα η Premier League μετα απο ντερμπι κυριως) :-p
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.

Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by necrofear_13 » Tue Dec 13, 2011 1:41 am

samiwinch wrote:
MpoMp wrote:
ε ενταξει,αμα δεν ξεκατινιαζομασταν ουτε και εδω,δεν υπηρχε νοημα μετα... :smt016

και στα αλλα παντως,ωρες ωρες ξεκατινιαζομαστε ικανοποιητικα,αλλα πιο ηπια!!(δες Primera πχ σημερα η Premier League μετα απο ντερμπι κυριως) :-p
Στην Primera δεν έχεις δει ακόμα το ξεκατίνιασμα. Μερικοί ακόμα πανυγηρίζουμε το 1-3 :-D
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Tue Dec 13, 2011 1:48 am

necrofear_13 wrote: Στην Primera δεν έχεις δει ακόμα το ξεκατίνιασμα. Μερικοί ακόμα πανυγηρίζουμε το 1-3 :-D
πανηγυριστε το 1-3 γατακια,γιατι στο τελος η ΡΕΑΛΑΡΑ θα πανηγυριζει το treeebleeee!!! :smt006
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.

Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Tue Dec 13, 2011 1:49 am

samiwinch wrote: γιατι,εχεις δει κανεναν <4 ετους να σχολιαζει στα threads Primera Division, Premier League, Uefa Champions League, Europa League, Εθνικη Ελλαδας, NBA, Formula 1 κλπ??
Τυχαίο που δεν αναφέρεις καθόλου την Α1 μπάσκετ και την ευρωλίγκα..? :) δεν νομίζω... αν και με τις ομάδες που υποστηρίζεις ούτε πριμέρα θα έπρεπε ούτε φόρμουλα 1.... μουαχαχαχαχα.... :-D :)
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Tue Dec 13, 2011 1:52 am

proskopos wrote:
samiwinch wrote: γιατι,εχεις δει κανεναν <4 ετους να σχολιαζει στα threads Primera Division, Premier League, Uefa Champions League, Europa League, Εθνικη Ελλαδας, NBA, Formula 1 κλπ??
Τυχαίο που δεν αναφέρεις καθόλου την Α1 μπάσκετ και την ευρωλίγκα..? :) δεν νομίζω... αν και με τις ομάδες που υποστηρίζεις ούτε πριμέρα θα έπρεπε ούτε φόρμουλα 1.... μουαχαχαχαχα.... :-D :)
την Α1 μπασκετ δεν μπαινω στον κοπο να την αναφερω,γιατι πολυ απλα δεν με απασχολει,αφου ξερω καθε χρονο ποια θα ειναι η εξελιξη με τα κορακια...την Ευρωλιγκα ξεχασα να την αναφερω...παντως,και σε αυτα οι ιδιοι σχολιαζουμε παλι...φααααααααααααααααααααααπ!!! :smt006 :-p

οσο για Πριμερα και F1,απλα απαξιω να απαντησω γιατι εισαι ιεροσυλος!! ;)

proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Tue Dec 13, 2011 1:55 am

samiwinch wrote:
proskopos wrote:
την Α1 μπασκετ δεν μπαινω στον κοπο να την αναφερω,γιατι πολυ απλα δεν με απασχολει,αφου ξερω καθε χρονο ποια θα ειναι η εξελιξη με τα κορακια...την Ευρωλιγκα ξεχασα να την αναφερω...παντως,και σε αυτα οι ιδιοι σχολιαζουμε παλι...φααααααααααααααααααααααπ!!! :smt006 :-p
σε αυτά δεν σχολιάζει κανείς.. εγώ και ο φώτης μόνο και αν... έχετε σκοτώσει το ωραιότερο άθλημα του κόσμου... όλο με μπάλα ασχολείστε... Για τα κοράκια δεν λέω τίποτα γτ ξέρω τι θα απαντήσεις.. διάβασα το εξώφυλλο του γαύρου :) φααααααααααααααααααααααπ...!
και φέρε μου τις σημειώσεις που σου έδωσα γτ φαααααααααααααααααααααααπ.... :)

πάντως ομολογώ ότι με συγκίνησε η ιστορία του γαύρου.. την είχε τώρα στην ΕΤ3 και συγκινήθηκα... :)
Image
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Tue Dec 13, 2011 2:00 am

proskopos wrote:σε αυτά δεν σχολιάζει κανείς.. εγώ και ο φώτης μόνο και αν... έχετε σκοτώσει το ωραιότερο άθλημα του κόσμου... όλο με μπάλα ασχολείστε...
1ον)ειναι γνωστο ποιος το εχει σκοτωσει...
2ον)το ομορφοτερο αθλημα του κοσμου ειναι ΜΑΚΡΑΝ, ΜΑΚΡΑΝ ΟΜΩΣ, το ποδοσφαιρο!!
proskopos wrote:και φέρε μου τις σημειώσεις που σου έδωσα γτ φαααααααααααααααααααααααπ.... :)
με αυτα που λες,δεν το νομιζω!!φαααααααααααααααααααπ!!! :smt006 :smt006
proskopos wrote: πάντως ομολογώ ότι με συγκίνησε η ιστορία του γαύρου.. την είχε τώρα στην ΕΤ3 και συγκινήθηκα... :-p
ποτε δεν ειναι αργα παντως να αναγνωρισεις το λαθος σου και να αλλαξεις ομαδα!! :smt023

necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Tue Dec 13, 2011 2:00 am

samiwinch wrote:
necrofear_13 wrote: Στην Primera δεν έχεις δει ακόμα το ξεκατίνιασμα. Μερικοί ακόμα πανυγηρίζουμε το 1-3 :-D
πανηγυριστε το 1-3 γατακια,γιατι στο τελος η ΡΕΑΛΑΡΑ θα πανηγυριζει το treeebleeee!!! :smt006
Θα σου απαντήσω με λογική ολυμπιακού. Με νοιάζει μόνο τι θα κάνω με την "βασίλισσα" τίποτα άλλο. Πάρε ό,τι τρόπαιο υπάρχει πελάτης θα είσαι. Αχ πόσο καιρό ήθελα να μιλήσω σαν ολυμπιακός σε ολυμπιακό!!!!
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Tue Dec 13, 2011 2:03 am

necrofear_13 wrote: Θα σου απαντήσω με λογική ολυμπιακού. Με νοιάζει μόνο τι θα κάνω με την "βασίλισσα" τίποτα άλλο. Πάρε ό,τι τρόπαιο υπάρχει πελάτης θα είσαι. Αχ πόσο καιρό ήθελα να μιλήσω σαν ολυμπιακός σε ολυμπιακό!!!!
αυτη ειναι λογικη Ολυμπιακου??Δεν Νομιζω Τακη!!αλλοι κανουν αγωνες της χρονιας τα ματς με το Θρυλο!!εμεις απλα τα αντιμετωπιζουμε με λιγη περισσοτερη βαρυτητα απο οτι τα ματς με Λεβαδειακο,Δραμα κλπ...πελατες θα ειστε ολοι μια ζωη,αυτο δεν αλλαζει!!! :smt006 :smt006

proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Tue Dec 13, 2011 2:05 am

samiwinch wrote:
proskopos wrote:σε αυτά δεν σχολιάζει κανείς.. εγώ και ο φώτης μόνο και αν... έχετε σκοτώσει το ωραιότερο άθλημα του κόσμου... όλο με μπάλα ασχολείστε...
1ον)ειναι γνωστο ποιος το εχει σκοτωσει...
2ον)το ομορφοτερο αθλημα του κοσμου ειναι ΜΑΚΡΑΝ, ΜΑΚΡΑΝ ΟΜΩΣ, το ποδοσφαιρο!!
proskopos wrote:και φέρε μου τις σημειώσεις που σου έδωσα γτ φαααααααααααααααααααααααπ.... :)
με αυτα που λες,δεν το νομιζω!!φαααααααααααααααααααπ!!! :smt006 :smt006
proskopos wrote: πάντως ομολογώ ότι με συγκίνησε η ιστορία του γαύρου.. την είχε τώρα στην ΕΤ3 και συγκινήθηκα... :-p
ποτε δεν ειναι αργα παντως να αναγνωρισεις το λαθος σου και να αλλαξεις ομαδα!! :smt023
Το ποδόσφαιρο διαφημίζεται περισσότερο για αυτό νομίζεις ότι είναι καλύτερο... Το μπάσκετ ειναι με διαφορά πιο εντυπωσιακό και έξυπνο κτλ...
Τις σημειώσεις θα τις πάρω γτ ξέρω που μένεις... φααααααααααααααααααπ!!!!
Κοίτα στην αρχή σκεφτόμουν να αλλάξω ομάδα, αλλά όταν στο τέλος είδα τον Ντόρυ να φευγει θυμήθηκα ότι τέτοιους έχει πολλούς η ομάδα σου.. ;) (φυσικά εξαιρούνται οι παρόντες)... Θυμήσου αυτό το κομμάτι της ιστορίας σας....

Link
Image
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by barbarosa » Tue Dec 13, 2011 2:10 am

Μιας που το θίξατε το θέμα και γω παρατηρώ μια μείωση στο ενδιαφέρον των νεότερων γενιών για τη μπάλα. Ασχέτως με το τι γίνεται στο φόρουμ, που όντως η συμπεριφορά μας ώρες ώρες μπορεί να αποθαρύνει νεότερα φυντάνια, αυτό είναι φανερό γενικότερα στην κοινωνία.
Όλο και πιο συχνά ρωτάω νέους τι ομάδα είναι και παίρνω την απαράδεκτη απάντηση : δεν ασχολούμαι...
Δεν νοείται νέος άνθρωπος να μην ασχολείται με το πρωτάθλημα. Τέλος!
Άσε το φρεντοτσίνο φλωράκο και άντε στο γήπεδο! :smt021 :smt021

Από την άλλη το "δεν ασχολούμαι" η νεότερη γενια το προσφέρει ως απάντηση και σε σημαντικότερα ζητήματα όπως η πολιτική και αυτό είναι που με ανησυχεί πραγματικά.
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Tue Dec 13, 2011 2:15 am

proskopos wrote: Το ποδόσφαιρο διαφημίζεται περισσότερο για αυτό νομίζεις ότι είναι καλύτερο... Το μπάσκετ ειναι με διαφορά πιο εντυπωσιακό και έξυπνο κτλ...
πιο εξυπνο το μπασκετ απο το ποδοσφαιρο??το βλεπω και στο καλυτερο πρωταθλημα του κοσμου(ΝΒΑ),παιζουν πρωτιστως με μυαλο και οχι με προσοντα!!!εντυπωσιακο μπορει να ειναι,το ποδοσφαιρο ομως ειναι εντυπωσιακοτερο(για εμενα και δισεκατομμυρια αλλους ανθρωπους)...οπως και να το δεις,το να κανεις κατι με τα ποδια ειναι απειρως πιο δυσκολο και εντυπωσιακο απο οτι να το κανεις με τα χερια(για αθλητισμο μιλαω,μην αρχισεις τις εξυπναδες παλι :-p )!!οι καλοι συνδυασμοι που βγαινουν στο ποδοσφαιρο ειναι απειρως πιο εντυπωσιακοι απο τους αντιστοιχους στο μπασκετ...οπως και τα ωραια γκολ σε σχεση με τα ωραια καλαθια...
proskopos wrote:Τις σημειώσεις θα τις πάρω γτ ξέρω που μένεις... φααααααααααααααααααπ!!!!
μια ζωη τραμπουκισμοι!!βαζελος εισαι?? :smt005 :smt005 :-p

οσο για τον Ντορυ,απαξιω...προκειται για μεγαλο FAIL!!! ;)
barbarosa wrote:Άσε το φρεντοτσίνο φλωράκο και άντε στο γήπεδο! :smt021 :smt021
:smt005 :smt005 :smt005 ωραιος ρε πειρατη!!! :smt023

gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Tue Dec 13, 2011 2:21 am

Το θέμα είναι ότι όλο και λιγότεροι νέοι ασχολούνται με τον αθλητισμό γενικότερα.
Για παράδειγμα η ομάδα μπάσκετ της γειτονιάς μου ήταν από τις καλύτερες στην ανατολική Αττική, είχαμε από παιδικό μέχρι αντρικό και γενικά υπήρχε σε όλη την περιοχή δίψα για το άθλημα (τουρνουά σε διάφορες πόλεις, γεμάτες εξέδρες, ξύλο κτλ). Πλέον νομίζω έχει μόνο αντρικό κι αυτό προσπαθούν να το κρατήσουν σε κάποιο επίπεδο.
Σχολεία, δρόμοι, αλάνες όπου τις γεμίζαμε από 6 χρονών μέχρι την Γ' Λυκείου έχουν αδειάσει εντελώς. Κανένας δεν παίζει ούτε μπάλα, ούτε μπάσκετ, ούτε μήλα ρε φούστη μου. Όλοι είναι στο facebook και προσπαθούν να χτυπήσουν την ξεπαρθενιασμένη γκόμενα από το δημοτικό ή κάθονται και λιώνουν σε κανά lineage (ή κάτι παρόμοιο, ποτέ δεν τα έμαθα :P).
ΗΜΑΡΤΟΝ. Ο αθλητισμός είναι ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ. Νους υγιής εν σώματι υγιεί, γ**ώ την τρέλα μου.
photisd
Mbyte level
Mbyte level

Post by photisd » Tue Dec 13, 2011 2:30 am

gasparosoft wrote:Το θέμα είναι ότι όλο και λιγότεροι νέοι ασχολούνται με τον αθλητισμό γενικότερα.
Για παράδειγμα η ομάδα μπάσκετ της γειτονιάς μου ήταν από τις καλύτερες στην ανατολική Αττική, είχαμε από παιδικό μέχρι αντρικό και γενικά υπήρχε σε όλη την περιοχή δίψα για το άθλημα (τουρνουά σε διάφορες πόλεις, γεμάτες εξέδρες, ξύλο κτλ). Πλέον νομίζω έχει μόνο αντρικό κι αυτό προσπαθούν να το κρατήσουν σε κάποιο επίπεδο.
Σχολεία, δρόμοι, αλάνες όπου τις γεμίζαμε από 6 χρονών μέχρι την Γ' Λυκείου έχουν αδειάσει εντελώς. Κανένας δεν παίζει ούτε μπάλα, ούτε μπάσκετ, ούτε μήλα ρε φούστη μου. Όλοι είναι στο facebook και προσπαθούν να χτυπήσουν την ξεπαρθενιασμένη γκόμενα από το δημοτικό ή κάθονται και λιώνουν σε κανά lineage (ή κάτι παρόμοιο, ποτέ δεν τα έμαθα :P).
ΗΜΑΡΤΟΝ. Ο αθλητισμός είναι ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ. Νους υγιής εν σώματι υγιεί, γ**ώ την τρέλα μου.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Tue Dec 13, 2011 7:24 am

gasparosoft wrote: Σχολεία, δρόμοι, αλάνες όπου τις γεμίζαμε από 6 χρονών μέχρι την Γ' Λυκείου έχουν αδειάσει εντελώς.
Και νόμιζα ότι μόνο στην δικιά μου γειτονιά γίνεται αυτό :smt017 .
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
photisd
Mbyte level
Mbyte level

Post by photisd » Tue Dec 13, 2011 12:25 pm

Ρε guys εδώ τα καλοκαίρια πηγαίνω ομαδάρχης σε κάτι κατασκηνώσεις κι ενώ κάποτε τα πιτσιρίκια μου διαμαρτύρονταν που δεν τα ξεκινούσα βασικά στα αθήματα, τα τεέυταία χρόνια κλαίνε γιατί τα βάζω να παίξουν και θα γίνουν ρεζίλι επειδή δεν ξέρουν τίποτα... Και από την άλλη έρχονται εφοδιασμένα με όλα τα καινούργια ηλεκτρονικά και 10 χρονών και 11 και ξέρουν τα πάντα από pc, facebook και όλα τα συναφή... Οπότε αφήστε η κατάσταση είναι για κλάματα... Εγώ με θυμάμαι με τους συμμαθητές μου στο χωριό, να έχουμε μόνη διασκέδαση την μπάλα στις αλάνες και στους δρόμους και τη μπασκέτα κάτω από το σπίτι μου και αν δεν παίζαμε μπάλα, παίζαμε επιτραπέζια, υπερατού κλπ, δεν είχαμε ηλεκτρονικά
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Tue Dec 13, 2011 6:45 pm

photisd wrote: Εγώ με θυμάμαι με τους συμμαθητές μου στο χωριό, να έχουμε μόνη διασκέδαση την μπάλα στις αλάνες και στους δρόμους και τη μπασκέτα κάτω από το σπίτι μου και αν δεν παίζαμε μπάλα, παίζαμε επιτραπέζια, υπερατού κλπ, δεν είχαμε ηλεκτρονικά
+++

πω ρε φιλε,ωραια χρονια τοτε και ξενοιαστα!!!ολη μερα εξω ημασταν και παιζαμε μπαλα,κρυφτο,κυνηγητο,μηλα,αγαλματακια ακουνητα,μπειζμπολ(με κουτσουρα και μπαλακια του τενις),ενα σωρο επιτραπεζια,ηλεκτρονικα(με μετρο ομως,καμια σχεση με το σημερα),εξερευνουσαμε ακτιστες οικοδομες,χωραφια και οτι αλλο μπορει να φανταστει κανεις!!ευτυχως προλαβαμε σχεδον οριακα να τα ζησουμε και εμεις αυτα,αντι να ειμαστε ολη μερα πανω απο το pc...πλεον ομως,ποιος μπορει να κατηγορησει τα παιδια στις μερες μας??ολοι ακολουθουν τις τασεις και τις εξελιξεις της εποχης...τραγικο ομως,οντως!! :???:

proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Tue Dec 13, 2011 7:28 pm

Όλοι παίζατε μπάλα κτλ.. κανείς δεν έπαιζε τον γιατρό με κοριτσάκια? Αυτό είναι τραγικό.. όχι το facebook.. :P
Image
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Tue Dec 13, 2011 8:13 pm

proskopos wrote:Όλοι παίζατε μπάλα κτλ.. κανείς δεν έπαιζε τον γιατρό με κοριτσάκια? Αυτό είναι τραγικό.. όχι το facebook.. :P
Χαχαχαχαχα.

DrNio
Mbyte level
Mbyte level

Post by DrNio » Tue Dec 13, 2011 9:07 pm

proskopos wrote:Όλοι παίζατε μπάλα κτλ.. κανείς δεν έπαιζε τον γιατρό με κοριτσάκια? Αυτό είναι τραγικό.. όχι το facebook.. :P

:cool:
Everything that has a beginning has an end
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Tue Dec 13, 2011 9:51 pm

σαν βαζελος,εσυ ησουν το κοριτσακι??? :smt006 :smt006
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
and the flame starts... :-p

Post Reply

Return to “Αθλητισμός”