Όχι. Just saying όμως γιατί και εσάς σας βλέπω μόνο εδώ θερμούς.samiwinch wrote:γιατι,εχεις δει κανεναν <4 ετους να σχολιαζει στα threads Primera Division, Premier League, Uefa Champions League, Europa League, Εθνικη Ελλαδας, NBA, Formula 1 κλπ??

Όχι. Just saying όμως γιατί και εσάς σας βλέπω μόνο εδώ θερμούς.samiwinch wrote:γιατι,εχεις δει κανεναν <4 ετους να σχολιαζει στα threads Primera Division, Premier League, Uefa Champions League, Europa League, Εθνικη Ελλαδας, NBA, Formula 1 κλπ??
ε ενταξει,αμα δεν ξεκατινιαζομασταν ουτε και εδω,δεν υπηρχε νοημα μετα...MpoMp wrote:Όχι. Just saying όμως γιατί και εσάς σας βλέπω μόνο εδώ θερμούς.samiwinch wrote:γιατι,εχεις δει κανεναν <4 ετους να σχολιαζει στα threads Primera Division, Premier League, Uefa Champions League, Europa League, Εθνικη Ελλαδας, NBA, Formula 1 κλπ??
Στην Primera δεν έχεις δει ακόμα το ξεκατίνιασμα. Μερικοί ακόμα πανυγηρίζουμε το 1-3samiwinch wrote:ε ενταξει,αμα δεν ξεκατινιαζομασταν ουτε και εδω,δεν υπηρχε νοημα μετα...MpoMp wrote:Όχι. Just saying όμως γιατί και εσάς σας βλέπω μόνο εδώ θερμούς.samiwinch wrote:γιατι,εχεις δει κανεναν <4 ετους να σχολιαζει στα threads Primera Division, Premier League, Uefa Champions League, Europa League, Εθνικη Ελλαδας, NBA, Formula 1 κλπ??![]()
και στα αλλα παντως,ωρες ωρες ξεκατινιαζομαστε ικανοποιητικα,αλλα πιο ηπια!!(δες Primera πχ σημερα η Premier League μετα απο ντερμπι κυριως)
πανηγυριστε το 1-3 γατακια,γιατι στο τελος η ΡΕΑΛΑΡΑ θα πανηγυριζει το treeebleeee!!!necrofear_13 wrote: Στην Primera δεν έχεις δει ακόμα το ξεκατίνιασμα. Μερικοί ακόμα πανυγηρίζουμε το 1-3
Τυχαίο που δεν αναφέρεις καθόλου την Α1 μπάσκετ και την ευρωλίγκα..?samiwinch wrote: γιατι,εχεις δει κανεναν <4 ετους να σχολιαζει στα threads Primera Division, Premier League, Uefa Champions League, Europa League, Εθνικη Ελλαδας, NBA, Formula 1 κλπ??
την Α1 μπασκετ δεν μπαινω στον κοπο να την αναφερω,γιατι πολυ απλα δεν με απασχολει,αφου ξερω καθε χρονο ποια θα ειναι η εξελιξη με τα κορακια...την Ευρωλιγκα ξεχασα να την αναφερω...παντως,και σε αυτα οι ιδιοι σχολιαζουμε παλι...φααααααααααααααααααααααπ!!!proskopos wrote:Τυχαίο που δεν αναφέρεις καθόλου την Α1 μπάσκετ και την ευρωλίγκα..?samiwinch wrote: γιατι,εχεις δει κανεναν <4 ετους να σχολιαζει στα threads Primera Division, Premier League, Uefa Champions League, Europa League, Εθνικη Ελλαδας, NBA, Formula 1 κλπ??δεν νομίζω... αν και με τις ομάδες που υποστηρίζεις ούτε πριμέρα θα έπρεπε ούτε φόρμουλα 1.... μουαχαχαχαχα....
![]()
σε αυτά δεν σχολιάζει κανείς.. εγώ και ο φώτης μόνο και αν... έχετε σκοτώσει το ωραιότερο άθλημα του κόσμου... όλο με μπάλα ασχολείστε... Για τα κοράκια δεν λέω τίποτα γτ ξέρω τι θα απαντήσεις.. διάβασα το εξώφυλλο του γαύρουsamiwinch wrote:την Α1 μπασκετ δεν μπαινω στον κοπο να την αναφερω,γιατι πολυ απλα δεν με απασχολει,αφου ξερω καθε χρονο ποια θα ειναι η εξελιξη με τα κορακια...την Ευρωλιγκα ξεχασα να την αναφερω...παντως,και σε αυτα οι ιδιοι σχολιαζουμε παλι...φααααααααααααααααααααααπ!!!proskopos wrote:Τυχαίο που δεν αναφέρεις καθόλου την Α1 μπάσκετ και την ευρωλίγκα..?samiwinch wrote: γιατι,εχεις δει κανεναν <4 ετους να σχολιαζει στα threads Primera Division, Premier League, Uefa Champions League, Europa League, Εθνικη Ελλαδας, NBA, Formula 1 κλπ??δεν νομίζω... αν και με τις ομάδες που υποστηρίζεις ούτε πριμέρα θα έπρεπε ούτε φόρμουλα 1.... μουαχαχαχαχα....
![]()
![]()
1ον)ειναι γνωστο ποιος το εχει σκοτωσει...proskopos wrote:σε αυτά δεν σχολιάζει κανείς.. εγώ και ο φώτης μόνο και αν... έχετε σκοτώσει το ωραιότερο άθλημα του κόσμου... όλο με μπάλα ασχολείστε...
με αυτα που λες,δεν το νομιζω!!φαααααααααααααααααααπ!!!proskopos wrote:και φέρε μου τις σημειώσεις που σου έδωσα γτ φαααααααααααααααααααααααπ....![]()
ποτε δεν ειναι αργα παντως να αναγνωρισεις το λαθος σου και να αλλαξεις ομαδα!!proskopos wrote: πάντως ομολογώ ότι με συγκίνησε η ιστορία του γαύρου.. την είχε τώρα στην ΕΤ3 και συγκινήθηκα...![]()
Θα σου απαντήσω με λογική ολυμπιακού. Με νοιάζει μόνο τι θα κάνω με την "βασίλισσα" τίποτα άλλο. Πάρε ό,τι τρόπαιο υπάρχει πελάτης θα είσαι. Αχ πόσο καιρό ήθελα να μιλήσω σαν ολυμπιακός σε ολυμπιακό!!!!samiwinch wrote:πανηγυριστε το 1-3 γατακια,γιατι στο τελος η ΡΕΑΛΑΡΑ θα πανηγυριζει το treeebleeee!!!necrofear_13 wrote: Στην Primera δεν έχεις δει ακόμα το ξεκατίνιασμα. Μερικοί ακόμα πανυγηρίζουμε το 1-3
αυτη ειναι λογικη Ολυμπιακου??Δεν Νομιζω Τακη!!αλλοι κανουν αγωνες της χρονιας τα ματς με το Θρυλο!!εμεις απλα τα αντιμετωπιζουμε με λιγη περισσοτερη βαρυτητα απο οτι τα ματς με Λεβαδειακο,Δραμα κλπ...πελατες θα ειστε ολοι μια ζωη,αυτο δεν αλλαζει!!!necrofear_13 wrote: Θα σου απαντήσω με λογική ολυμπιακού. Με νοιάζει μόνο τι θα κάνω με την "βασίλισσα" τίποτα άλλο. Πάρε ό,τι τρόπαιο υπάρχει πελάτης θα είσαι. Αχ πόσο καιρό ήθελα να μιλήσω σαν ολυμπιακός σε ολυμπιακό!!!!
Το ποδόσφαιρο διαφημίζεται περισσότερο για αυτό νομίζεις ότι είναι καλύτερο... Το μπάσκετ ειναι με διαφορά πιο εντυπωσιακό και έξυπνο κτλ...samiwinch wrote:1ον)ειναι γνωστο ποιος το εχει σκοτωσει...proskopos wrote:σε αυτά δεν σχολιάζει κανείς.. εγώ και ο φώτης μόνο και αν... έχετε σκοτώσει το ωραιότερο άθλημα του κόσμου... όλο με μπάλα ασχολείστε...
2ον)το ομορφοτερο αθλημα του κοσμου ειναι ΜΑΚΡΑΝ, ΜΑΚΡΑΝ ΟΜΩΣ, το ποδοσφαιρο!!
με αυτα που λες,δεν το νομιζω!!φαααααααααααααααααααπ!!!proskopos wrote:και φέρε μου τις σημειώσεις που σου έδωσα γτ φαααααααααααααααααααααααπ....![]()
![]()
![]()
ποτε δεν ειναι αργα παντως να αναγνωρισεις το λαθος σου και να αλλαξεις ομαδα!!proskopos wrote: πάντως ομολογώ ότι με συγκίνησε η ιστορία του γαύρου.. την είχε τώρα στην ΕΤ3 και συγκινήθηκα...![]()
πιο εξυπνο το μπασκετ απο το ποδοσφαιρο??το βλεπω και στο καλυτερο πρωταθλημα του κοσμου(ΝΒΑ),παιζουν πρωτιστως με μυαλο και οχι με προσοντα!!!εντυπωσιακο μπορει να ειναι,το ποδοσφαιρο ομως ειναι εντυπωσιακοτερο(για εμενα και δισεκατομμυρια αλλους ανθρωπους)...οπως και να το δεις,το να κανεις κατι με τα ποδια ειναι απειρως πιο δυσκολο και εντυπωσιακο απο οτι να το κανεις με τα χερια(για αθλητισμο μιλαω,μην αρχισεις τις εξυπναδες παλιproskopos wrote: Το ποδόσφαιρο διαφημίζεται περισσότερο για αυτό νομίζεις ότι είναι καλύτερο... Το μπάσκετ ειναι με διαφορά πιο εντυπωσιακό και έξυπνο κτλ...
μια ζωη τραμπουκισμοι!!βαζελος εισαι??proskopos wrote:Τις σημειώσεις θα τις πάρω γτ ξέρω που μένεις... φααααααααααααααααααπ!!!!
barbarosa wrote:Άσε το φρεντοτσίνο φλωράκο και άντε στο γήπεδο!![]()
![]()
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++gasparosoft wrote:Το θέμα είναι ότι όλο και λιγότεροι νέοι ασχολούνται με τον αθλητισμό γενικότερα.
Για παράδειγμα η ομάδα μπάσκετ της γειτονιάς μου ήταν από τις καλύτερες στην ανατολική Αττική, είχαμε από παιδικό μέχρι αντρικό και γενικά υπήρχε σε όλη την περιοχή δίψα για το άθλημα (τουρνουά σε διάφορες πόλεις, γεμάτες εξέδρες, ξύλο κτλ). Πλέον νομίζω έχει μόνο αντρικό κι αυτό προσπαθούν να το κρατήσουν σε κάποιο επίπεδο.
Σχολεία, δρόμοι, αλάνες όπου τις γεμίζαμε από 6 χρονών μέχρι την Γ' Λυκείου έχουν αδειάσει εντελώς. Κανένας δεν παίζει ούτε μπάλα, ούτε μπάσκετ, ούτε μήλα ρε φούστη μου. Όλοι είναι στο facebook και προσπαθούν να χτυπήσουν την ξεπαρθενιασμένη γκόμενα από το δημοτικό ή κάθονται και λιώνουν σε κανά lineage (ή κάτι παρόμοιο, ποτέ δεν τα έμαθα :P).
ΗΜΑΡΤΟΝ. Ο αθλητισμός είναι ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ. Νους υγιής εν σώματι υγιεί, γ**ώ την τρέλα μου.
Και νόμιζα ότι μόνο στην δικιά μου γειτονιά γίνεται αυτόgasparosoft wrote: Σχολεία, δρόμοι, αλάνες όπου τις γεμίζαμε από 6 χρονών μέχρι την Γ' Λυκείου έχουν αδειάσει εντελώς.
+++photisd wrote: Εγώ με θυμάμαι με τους συμμαθητές μου στο χωριό, να έχουμε μόνη διασκέδαση την μπάλα στις αλάνες και στους δρόμους και τη μπασκέτα κάτω από το σπίτι μου και αν δεν παίζαμε μπάλα, παίζαμε επιτραπέζια, υπερατού κλπ, δεν είχαμε ηλεκτρονικά
Χαχαχαχαχα.proskopos wrote:Όλοι παίζατε μπάλα κτλ.. κανείς δεν έπαιζε τον γιατρό με κοριτσάκια? Αυτό είναι τραγικό.. όχι το facebook.. :P
proskopos wrote:Όλοι παίζατε μπάλα κτλ.. κανείς δεν έπαιζε τον γιατρό με κοριτσάκια? Αυτό είναι τραγικό.. όχι το facebook.. :P
σαν βαζελος,εσυ ησουν το κοριτσακι???proskopos wrote:Όλοι παίζατε μπάλα κτλ.. κανείς δεν έπαιζε τον γιατρό με κοριτσάκια? Αυτό είναι τραγικό.. όχι το facebook.. :P