Ακομα πανεπιστήμιο το λες εσυ..?lost_noni_dw wrote:η ΑΣΟΕΕ σε λιγο δεν θα λεγεται πανεπιστημιο αλλα καπως αλλιώς...
Επεισόδια στη σχολή
- proskopos
- Wow! Terabyte level

- Academic status: Alumnus/a
Re: Επεισόδια στη σχολή
- stoupeace
- Wow! Terabyte level

- Academic status: High school
++proskopos wrote:Ακομα πανεπιστήμιο το λες εσυ..?lost_noni_dw wrote:η ΑΣΟΕΕ σε λιγο δεν θα λεγεται πανεπιστημιο αλλα καπως αλλιώς...![]()
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- mpatsis
- Gbyte level

- Academic status: MSc
Το γήπεδο ήταν πολύ πιο πολιτισμένο πάντωςproskopos wrote:Ακομα πανεπιστήμιο το λες εσυ..?lost_noni_dw wrote:η ΑΣΟΕΕ σε λιγο δεν θα λεγεται πανεπιστημιο αλλα καπως αλλιώς...![]()
Last edited by mpatsis on Wed Mar 24, 2010 10:07 pm, edited 1 time in total.
I'm Starting With The Man In The Mirror. I'm Asking Him To Change His Ways...
Aueb's NLP Group!

May the foss be with you!!!
Aueb's NLP Group!

May the foss be with you!!!- lost_noni_dw
- Mbyte level

- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level

- Academic status: N>4
το στέκι ναι η πασπ χλωμό το κόβω εδώ τους τρέχανε 1000 άτομα 30 αναρχικοί σιγά μην την πέσανε και στους χρυσαυγίτες-τι άλλο θα ακούσω εδώ μέσα
.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
- nikolas17
- Gbyte level

Καλά δεν είδες σήμερα θηλυκή φιγούρα της ΠΑΣΠ με σίδερο στο χέρι γι'αυτό μιλάς

- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level

άμα είναι αυτή που φαντάζομαι ναι , η green warrior princess πολύ πιο πιθανό να μπει σε ξύλο από τους υπόλοιπουςnikolas17 wrote:Καλά δεν είδες σήμερα θηλυκή φιγούρα της ΠΑΣΠ με σίδερο στο χέρι γι'αυτό μιλάς![]()
- lost_noni_dw
- Mbyte level

οχ σοκnikolas17 wrote:Καλά δεν είδες σήμερα θηλυκή φιγούρα της ΠΑΣΠ με σίδερο στο χέρι γι'αυτό μιλάς![]()

- mpatsis
- Gbyte level

Υπόλοιπους ποιους εννοείς? Γιατί υπάρχουν αρκετοί πασπίτες νταμάρια που βλεπουν χύλο και χαίρονται. Πάντως αν καταλαβαίνω ποια εννοείς, τότε θέλω ναja_the_invincible wrote:άμα είναι αυτή που φαντάζομαι ναι , η green warrior princess πολύ πιο πιθανό να μπει σε ξύλο από τους υπόλοιπουςnikolas17 wrote:Καλά δεν είδες σήμερα θηλυκή φιγούρα της ΠΑΣΠ με σίδερο στο χέρι γι'αυτό μιλάς![]()
![]()
.επίσης ευχηθείτε να μην έχουμε αντίποινα-λέω γω τώρα καμιά χρυσή αυγή να σκάσει με μπαλτάδες ψάχνοντας αναρχικούς κλπκλπ ξέρουνε οι παλιοί τι γινότανε πριν 3-4 χρόνια ασοεε με μπράβους δαπίτες,εαακιτες πολυτεχνείου,αναρχικούς και χ.σαυγίτες...
Aueb's NLP Group!

Aueb's NLP Group!

May the foss be with you!!!- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level

σιγά το μορταλ κομπατ μπάτση-ότι σου λένε πας και το πιστεύειςmpatsis wrote:Υπόλοιπους ποιους εννοείς? Γιατί υπάρχουν αρκετοί πασπίτες νταμάρια που βλεπουν χύλο και χαίρονται. Πάντως αν καταλαβαίνω ποια εννοείς, τότε θέλω ναja_the_invincible wrote:άμα είναι αυτή που φαντάζομαι ναι , η green warrior princess πολύ πιο πιθανό να μπει σε ξύλο από τους υπόλοιπουςnikolas17 wrote:Καλά δεν είδες σήμερα θηλυκή φιγούρα της ΠΑΣΠ με σίδερο στο χέρι γι'αυτό μιλάς![]()
![]()
.επίσης ευχηθείτε να μην έχουμε αντίποινα-λέω γω τώρα καμιά χρυσή αυγή να σκάσει με μπαλτάδες ψάχνοντας αναρχικούς κλπκλπ ξέρουνε οι παλιοί τι γινότανε πριν 3-4 χρόνια ασοεε με μπράβους δαπίτες,εαακιτες πολυτεχνείου,αναρχικούς και χ.σαυγίτες...
Η συγκεκριμένη δεν μπαίνει σε ξύλο απλά το προκαλεί και μπορεί να ρίξει και κάνα μαλλιοτράβηγμα.
- Esteban
- Kilobyte level

ja_the_invincible wrote:σιγά το μορταλ κομπατ μπάτση-ότι σου λένε πας και το πιστεύειςmpatsis wrote:Υπόλοιπους ποιους εννοείς? Γιατί υπάρχουν αρκετοί πασπίτες νταμάρια που βλεπουν χύλο και χαίρονται. Πάντως αν καταλαβαίνω ποια εννοείς, τότε θέλω ναja_the_invincible wrote: άμα είναι αυτή που φαντάζομαι ναι , η green warrior princess πολύ πιο πιθανό να μπει σε ξύλο από τους υπόλοιπους![]()
Η συγκεκριμένη δεν μπαίνει σε ξύλο απλά το προκαλεί και μπορεί να ρίξει και κάνα μαλλιοτράβηγμα.
![]()
κανένας δεν θέλει ξύλο με χρυσή αυγή πόσο μάλλον τα κοντά παλικάρια-άντε μην αρχίσω να θυμάμαι και δώσω flame στο λαό
.
Link
ΔΑΑΑΑΠΙΤΕΣ
ΑΟΥ ΑΟΥ ΑΟΥ
Ότι του φανεί του καθενός...Πως γίνεται κάθε φορά που γίνεται κάτι αυτοί που ήταν παρόντες να κάνουν 1 ποστ και αυτοί που ήταν σπίτι τους να κάνουν αναλύσεις για το πως και τι δεν μπορώ να καταλάβω...
Εγώ σχολή ήμουν το απόγευμα πάντως...
Χειρότερα και από γκεμπελίστικο έντυπο έχουμε καταντήσει...
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Ε,άσε τις αερολογίες και πες μας τι έγινε τότε.aguero88 wrote:Ότι του φανεί του καθενός...Πως γίνεται κάθε φορά που γίνεται κάτι αυτοί που ήταν παρόντες να κάνουν 1 ποστ και αυτοί που ήταν σπίτι τους να κάνουν αναλύσεις για το πως και τι δεν μπορώ να καταλάβω...
- mpatsis
- Gbyte level

Προφανώς ρε ja. Άντε δώσε flame.ja_the_invincible wrote:σιγά το μορταλ κομπατ μπάτση-ότι σου λένε πας και το πιστεύειςmpatsis wrote:Υπόλοιπους ποιους εννοείς? Γιατί υπάρχουν αρκετοί πασπίτες νταμάρια που βλεπουν χύλο και χαίρονται. Πάντως αν καταλαβαίνω ποια εννοείς, τότε θέλω ναja_the_invincible wrote: άμα είναι αυτή που φαντάζομαι ναι , η green warrior princess πολύ πιο πιθανό να μπει σε ξύλο από τους υπόλοιπους![]()
![]()
κανένας δεν θέλει ξύλο με χρυσή αυγή πόσο μάλλον τα κοντά παλικάρια-άντε μην αρχίσω να θυμάμαι και δώσω flame στο λαό
.
Aueb's NLP Group!

Aueb's NLP Group!

May the foss be with you!!!Re: Επεισόδια στη σχολή
Αν ησουν δεν ειναι λογικο να πεις κιολας τι εγινες;aguero88 wrote:Ότι του φανεί του καθενός...Πως γίνεται κάθε φορά που γίνεται κάτι αυτοί που ήταν παρόντες να κάνουν 1 ποστ και αυτοί που ήταν σπίτι τους να κάνουν αναλύσεις για το πως και τι δεν μπορώ να καταλάβω...
δεν περναμε ολη τη μερα μας στη σχολη, ειναι λογικο να ηταν καποιοι απο εμας σπιτι τους η σε καποια βολτα/δουλεια
Ενα ανούσιο επεισόδιο ηταν - έτυχε να ήμουν εκεί, λιγη τεστοστερονη πανω απο το κανονικο για ενα δυο λεπτά, δεν αξίζει το θέμα.
που θα πάει θα το δουμε...
- dale
- Buffer underflow exception

- Academic status: 1st year
τοσο κακο για το τιποτα!!!ολοι φοιτητες ειμαστε!!δεν μπορω να καταλαβω τι εχουν να χωρισουν και εχουμε καθε λιγο και λιγακι επεισοδια!!!ολοι προσπαθουμε να παρουμε ενα πτυχιο για να βγουμε μεθαυριο να δουλεψουμε προκειμενου να ζησουμε!!!ελεος πια!!!εχει καταντησει αηδια αυτη ιστορια!!δεν λεω ασ εχει ο καθενασ τα πιστευω του αλλα μεχρι εκει ....οχι να σκοτωνει στο ξυλο αλλουσ !!δεν αξιζει ρε παιδια!!ολοι αυτοι που κυβερνανε τα εχουν καλα μεταξυ τουσ και αφηνουν εμασ να σκοτονομαστε!! 
frogie frogie
Δε πιστεύω στις συμπτώσεις.(House m.d.)rose wrote:Ενα ανούσιο επεισόδιο ηταν - έτυχε να ήμουν εκεί, λιγη τεστοστερονη πανω απο το κανονικο για ενα δυο λεπτά, δεν αξίζει το θέμα.
Here's what happened.(Monk)
O rose έφευγε εκείνη τη στιγμή απο τη σχολή.Καθώς περπατούσε πήρε το μάτι του στο πάγκο με τα ορολόγια το παρακάτω ρολόι

Γέλασε από μέσα του και είπε "Θα το πάρω για να κάνω πλάκα στους φίλους μου" Καθώς το φόρεσε μέσα του κατάλαβε οτι δε πρόκειται για απομίμιση.
Κρύος ιδρώτας άρχισε να τον λούζει.Με τρεμάμενη φωνή ρώταει "Πόσο κάνει;" μόνο για να ακούσει το "Μόνο για τσένα φιλαράγκι φιφτυ απο ντιακοσα"
Κοιτάει το πορτοφόλι του και ανακαλύπτει οτι δεν είχε λεφτά πάνω του.Τα είχε παίξει όλα στο χρηματιστήριο νωρίτερα το πρωί!!
Δέν είχε άλλη επιλογή...Έπρεπε να το πάρει.Ήταν ευκαιρία ζωής.Για καλή του τύχη εκείνη τη στιγμή πήγαινε για καφέ μια παρέα απο χρυσαυγίτες.
Δύσκολο να μην τους αναγνωρίσει κανείς απο τις σιδερογροθιές, τους σωλήνες, τα αυτοσχέδια τσεκούρια που κρατούσαν και το αίμα πάνω στις μπλούζες τους.
Έτσι πήγε πίσω απο έναν άλλο μικροπωλητή για να μη κινηθούν υποψίες και τον έσπρωξε πάνω τους.Αυτό ήθελε μόνο.Ένα αντιπερισπασμό για να πάρει το ρολόι.
Ήταν το τέλιο σχέδιο.Μέχρι που έγραψε στο venus.BUXAXAXAXAXAXAXA
και μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στα νέα του portal μας

OctoMag: νέο θαύμα στη ρομποτική!
Αντι-Facebook καμπάνια της Greenpeace
Internet Explorer 9 beta, Διαθέσιμος για donwload
OctoMag: νέο θαύμα στη ρομποτική!
Αντι-Facebook καμπάνια της Greenpeace
Internet Explorer 9 beta, Διαθέσιμος για donwload
χαχαχα, μονο που κατα λάθος μέσα στον πανικό μου πηρα ενα μαιμου γυναικειο και τώρα το φοράει η κοπέλα μου. Τέλος καλό όλα καλά όπως φαίνεται...

που θα πάει θα το δουμε...
προτείνω να κάνουμε αυτό το ποστ Sticky.. , micky+++micky wrote:τοσο κακο για το τιποτα!!!ολοι φοιτητες ειμαστε!!δεν μπορω να καταλαβω τι εχουν να χωρισουν και εχουμε καθε λιγο και λιγακι επεισοδια!!!ολοι προσπαθουμε να παρουμε ενα πτυχιο για να βγουμε μεθαυριο να δουλεψουμε προκειμενου να ζησουμε!!!ελεος πια!!!εχει καταντησει αηδια αυτη ιστορια!!δεν λεω ασ εχει ο καθενασ τα πιστευω του αλλα μεχρι εκει ....οχι να σκοτωνει στο ξυλο αλλουσ !!δεν αξιζει ρε παιδια!!ολοι αυτοι που κυβερνανε τα εχουν καλα μεταξυ τουσ και αφηνουν εμασ να σκοτονομαστε!!
aquila non captat muscas. numero 5