Ακομα πανεπιστήμιο το λες εσυ..?lost_noni_dw wrote:η ΑΣΟΕΕ σε λιγο δεν θα λεγεται πανεπιστημιο αλλα καπως αλλιώς...

Ακομα πανεπιστήμιο το λες εσυ..?lost_noni_dw wrote:η ΑΣΟΕΕ σε λιγο δεν θα λεγεται πανεπιστημιο αλλα καπως αλλιώς...
++proskopos wrote:Ακομα πανεπιστήμιο το λες εσυ..?lost_noni_dw wrote:η ΑΣΟΕΕ σε λιγο δεν θα λεγεται πανεπιστημιο αλλα καπως αλλιώς...![]()
Το γήπεδο ήταν πολύ πιο πολιτισμένο πάντωςproskopos wrote:Ακομα πανεπιστήμιο το λες εσυ..?lost_noni_dw wrote:η ΑΣΟΕΕ σε λιγο δεν θα λεγεται πανεπιστημιο αλλα καπως αλλιώς...![]()
άμα είναι αυτή που φαντάζομαι ναι , η green warrior princess πολύ πιο πιθανό να μπει σε ξύλο από τους υπόλοιπουςnikolas17 wrote:Καλά δεν είδες σήμερα θηλυκή φιγούρα της ΠΑΣΠ με σίδερο στο χέρι γι'αυτό μιλάς![]()
οχ σοκnikolas17 wrote:Καλά δεν είδες σήμερα θηλυκή φιγούρα της ΠΑΣΠ με σίδερο στο χέρι γι'αυτό μιλάς![]()
Υπόλοιπους ποιους εννοείς? Γιατί υπάρχουν αρκετοί πασπίτες νταμάρια που βλεπουν χύλο και χαίρονται. Πάντως αν καταλαβαίνω ποια εννοείς, τότε θέλω ναja_the_invincible wrote:άμα είναι αυτή που φαντάζομαι ναι , η green warrior princess πολύ πιο πιθανό να μπει σε ξύλο από τους υπόλοιπουςnikolas17 wrote:Καλά δεν είδες σήμερα θηλυκή φιγούρα της ΠΑΣΠ με σίδερο στο χέρι γι'αυτό μιλάς![]()
![]()
.επίσης ευχηθείτε να μην έχουμε αντίποινα-λέω γω τώρα καμιά χρυσή αυγή να σκάσει με μπαλτάδες ψάχνοντας αναρχικούς κλπκλπ ξέρουνε οι παλιοί τι γινότανε πριν 3-4 χρόνια ασοεε με μπράβους δαπίτες,εαακιτες πολυτεχνείου,αναρχικούς και χ.σαυγίτες...
σιγά το μορταλ κομπατ μπάτση-ότι σου λένε πας και το πιστεύειςmpatsis wrote:Υπόλοιπους ποιους εννοείς? Γιατί υπάρχουν αρκετοί πασπίτες νταμάρια που βλεπουν χύλο και χαίρονται. Πάντως αν καταλαβαίνω ποια εννοείς, τότε θέλω ναja_the_invincible wrote:άμα είναι αυτή που φαντάζομαι ναι , η green warrior princess πολύ πιο πιθανό να μπει σε ξύλο από τους υπόλοιπουςnikolas17 wrote:Καλά δεν είδες σήμερα θηλυκή φιγούρα της ΠΑΣΠ με σίδερο στο χέρι γι'αυτό μιλάς![]()
![]()
.επίσης ευχηθείτε να μην έχουμε αντίποινα-λέω γω τώρα καμιά χρυσή αυγή να σκάσει με μπαλτάδες ψάχνοντας αναρχικούς κλπκλπ ξέρουνε οι παλιοί τι γινότανε πριν 3-4 χρόνια ασοεε με μπράβους δαπίτες,εαακιτες πολυτεχνείου,αναρχικούς και χ.σαυγίτες...
Η συγκεκριμένη δεν μπαίνει σε ξύλο απλά το προκαλεί και μπορεί να ρίξει και κάνα μαλλιοτράβηγμα.
ja_the_invincible wrote:σιγά το μορταλ κομπατ μπάτση-ότι σου λένε πας και το πιστεύειςmpatsis wrote:Υπόλοιπους ποιους εννοείς? Γιατί υπάρχουν αρκετοί πασπίτες νταμάρια που βλεπουν χύλο και χαίρονται. Πάντως αν καταλαβαίνω ποια εννοείς, τότε θέλω ναja_the_invincible wrote: άμα είναι αυτή που φαντάζομαι ναι , η green warrior princess πολύ πιο πιθανό να μπει σε ξύλο από τους υπόλοιπους![]()
Η συγκεκριμένη δεν μπαίνει σε ξύλο απλά το προκαλεί και μπορεί να ρίξει και κάνα μαλλιοτράβηγμα.
![]()
κανένας δεν θέλει ξύλο με χρυσή αυγή πόσο μάλλον τα κοντά παλικάρια-άντε μην αρχίσω να θυμάμαι και δώσω flame στο λαό
.
Ε,άσε τις αερολογίες και πες μας τι έγινε τότε.aguero88 wrote:Ότι του φανεί του καθενός...Πως γίνεται κάθε φορά που γίνεται κάτι αυτοί που ήταν παρόντες να κάνουν 1 ποστ και αυτοί που ήταν σπίτι τους να κάνουν αναλύσεις για το πως και τι δεν μπορώ να καταλάβω...
Εγώ σχολή ήμουν το απόγευμα πάντως...
Χειρότερα και από γκεμπελίστικο έντυπο έχουμε καταντήσει...
Προφανώς ρε ja. Άντε δώσε flame.ja_the_invincible wrote:σιγά το μορταλ κομπατ μπάτση-ότι σου λένε πας και το πιστεύειςmpatsis wrote:Υπόλοιπους ποιους εννοείς? Γιατί υπάρχουν αρκετοί πασπίτες νταμάρια που βλεπουν χύλο και χαίρονται. Πάντως αν καταλαβαίνω ποια εννοείς, τότε θέλω ναja_the_invincible wrote: άμα είναι αυτή που φαντάζομαι ναι , η green warrior princess πολύ πιο πιθανό να μπει σε ξύλο από τους υπόλοιπους![]()
![]()
κανένας δεν θέλει ξύλο με χρυσή αυγή πόσο μάλλον τα κοντά παλικάρια-άντε μην αρχίσω να θυμάμαι και δώσω flame στο λαό
.
Αν ησουν δεν ειναι λογικο να πεις κιολας τι εγινες;aguero88 wrote:Ότι του φανεί του καθενός...Πως γίνεται κάθε φορά που γίνεται κάτι αυτοί που ήταν παρόντες να κάνουν 1 ποστ και αυτοί που ήταν σπίτι τους να κάνουν αναλύσεις για το πως και τι δεν μπορώ να καταλάβω...
Εγώ σχολή ήμουν το απόγευμα πάντως...
Χειρότερα και από γκεμπελίστικο έντυπο έχουμε καταντήσει...
Δε πιστεύω στις συμπτώσεις.(House m.d.)rose wrote:Ενα ανούσιο επεισόδιο ηταν - έτυχε να ήμουν εκεί, λιγη τεστοστερονη πανω απο το κανονικο για ενα δυο λεπτά, δεν αξίζει το θέμα.
προτείνω να κάνουμε αυτό το ποστ Sticky.. , micky+++micky wrote:τοσο κακο για το τιποτα!!!ολοι φοιτητες ειμαστε!!δεν μπορω να καταλαβω τι εχουν να χωρισουν και εχουμε καθε λιγο και λιγακι επεισοδια!!!ολοι προσπαθουμε να παρουμε ενα πτυχιο για να βγουμε μεθαυριο να δουλεψουμε προκειμενου να ζησουμε!!!ελεος πια!!!εχει καταντησει αηδια αυτη ιστορια!!δεν λεω ασ εχει ο καθενασ τα πιστευω του αλλα μεχρι εκει ....οχι να σκοτωνει στο ξυλο αλλουσ !!δεν αξιζει ρε παιδια!!ολοι αυτοι που κυβερνανε τα εχουν καλα μεταξυ τουσ και αφηνουν εμασ να σκοτονομαστε!!