Φοιτητικές εκλογές

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Mon Apr 18, 2005 12:17 pm

Marauder wrote:Ωρα λοιπόν να ιδρυθεί η Φ.Π.Α. (Φοιτητική Πατάταξη Ασοεε) με ελάχιστο αριθμό ψήφων το 19% :-D

Ειδικά αυτό το Πατάταξη θα είναι ό,τι πρέπει... :razz: :razz:
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
Marauder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Marauder » Mon Apr 18, 2005 5:30 pm

Ridentem dicere verum, quid vetat :-D
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by Ethel » Mon Apr 18, 2005 6:17 pm

Και με κάνει ο Marauder να αναρωτιέμαι.... Quo vadis χωρίς λατινικά;
Ελπίζω αυτή η νεκρανάσταση της γλώσσας να προήλθε λόγω των ερχόμεων ημερών (Πάσχα u know, Λάζαρος...)
Anyway Google speaking το παραπάνω σημαίνει...
"What forbids a laughing man from telling the truth?"
(Ρίχνε και καμια μετάφραση βρε αγόρι μου για μας τους άσχετους....)
There's no place like 127.0.0.1
koki
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by koki » Mon Apr 18, 2005 6:50 pm

1) θυμάμαι παλαιότερο σχηματισμ επικής ονομασίας ΤΡΑΜΠΑΛΑ (τραμπουκικοί αλαλαγμοί). Νομίζω το όνομα τα λέει όλα, τα σπάει, κοκ.

2) συμμερίζομαι την τόσο ομορφα τοποθετημένη δήλωση ημι-διασήμου φοιτητή από μια νεανική εκπομπή (περιέργως ευφυής δήλωση ομολογουμένως) που βρίσκεται αναρτημένη και σε πίνακα στο υπόγειο όπως βγαίνετε απο Καψιμί δεξια, γνωστής παράταξης με ευγενέστερες ως επί τω πλείστω ψυχές από τις κλασσικές, και αναφέρει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα των πανεπιστημίων είναι οι φοιτητές. Έτσι απλά. (κι ας το στόλισα με 3 γραμμές με ελάχιστο συντακτικό, εκείνος το έχει θέσει πολύ καλύτερα).

3) θα παραθέσω και την τόσο βάρβαρη για την ψυχολογική διαθεση που είχα στην τότε συζήτηση δηλωση κάποιου φίλου μου σχετικά με το ό,τι κάθε έθνος έχει την εξουσία που του "αρμόζει" (σημ. ως απάντηση σε ρομαντική μου θεώρηση περί πτωχών καλών Τούρκων με κακή δια-κυβέρνηση), ως άμεσος απόγονος κλισέ όπως "δεν μπορείς να σώσεις κάποιον που δε θέλει να σωθεί" και διάφορα άλλα ρεαλιστικά και σκληρά.

Κοινώς, καλά ζώα είμαστε :)

Μπεεε :-D
``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '

Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία ;)

Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
Marauder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Marauder » Mon Apr 18, 2005 7:39 pm

koki wrote:1) θυμάμαι παλαιότερο σχηματισμ επικής ονομασίας ΤΡΑΜΠΑΛΑ (τραμπουκικοί αλαλαγμοί). Νομίζω το όνομα τα λέει όλα, τα σπάει, κοκ.

2) συμμερίζομαι την τόσο ομορφα τοποθετημένη δήλωση ημι-διασήμου φοιτητή από μια νεανική εκπομπή (περιέργως ευφυής δήλωση ομολογουμένως) που βρίσκεται αναρτημένη και σε πίνακα στο υπόγειο όπως βγαίνετε απο Καψιμί δεξια, γνωστής παράταξης με ευγενέστερες ως επί τω πλείστω ψυχές από τις κλασσικές, και αναφέρει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα των πανεπιστημίων είναι οι φοιτητές. Έτσι απλά. (κι ας το στόλισα με 3 γραμμές με ελάχιστο συντακτικό, εκείνος το έχει θέσει πολύ καλύτερα).

3) θα παραθέσω και την τόσο βάρβαρη για την ψυχολογική διαθεση που είχα στην τότε συζήτηση δηλωση κάποιου φίλου μου σχετικά με το ό,τι κάθε έθνος έχει την εξουσία που του "αρμόζει" (σημ. ως απάντηση σε ρομαντική μου θεώρηση περί πτωχών καλών Τούρκων με κακή δια-κυβέρνηση), ως άμεσος απόγονος κλισέ όπως "δεν μπορείς να σώσεις κάποιον που δε θέλει να σωθεί" και διάφορα άλλα ρεαλιστικά και σκληρά.

Κοινώς, καλά ζώα είμαστε :)

Μπεεε :-D
1) Έποποιία ... απλά επικό το όνομα...

2) Συμφωνώ απόλυτα με τη δήλωση ότι το πρόβλημα αρχίζει και τελειώνει στους φοιτητές. Δεν μπορώ να ρίξω πουθενά αλλού την ευθύνη. Όταν φοιτητές βεβηλώνουν τους χώρους του δημοσίου ελληνικού πανεπιστημίου, βιάζουν το άσυλο με καταστροφή, τραμπουκισμούς και ξυλοδαρμούς και γενικά καταστρέφουν κ κάνουν του κεφαλιού τους, μετά δεν μπορούν να μιλάνε με απαιτήσεις για το δημόσιο κ δωρεάν χαρακτήρα της εκπαίδευσης. Δυστυχώς δεν θα έχουν πια το δικαίωμα.......Κρίμα που η ελεύθερη έκφραση κατέληξε σε βιασμό.....και όχι σε έλεγχο όπως "ήθελε" ο 1268/82

3) Καλα....αυτό δεν είναι και πολύ σωστό ..κάθε λαός έχει την κυβέρνηση που του αξίζει κτλ....Επειδή ισχύει για τους έλληνες στην παρούσα φάση, αυτό δεν πάει να πει ότι αφορά και κάθε άλλο λαό :-D :-D :-D ...πάντως χωρίς πλάκα, αν θες τη γνώμη μου πολλές φορές λαοί έχουν καλύτερες κυβερνήσεις από ότι είναι οι ίδιοι σαν άθροισμα ατομικοτήτων......

Σε ότι αφορά πάντως τις φοιτητικές εκλογές, δεν νομίζω επ' ουδενί πως αξίζουν και αντιπροσωπεύουν τους φοιτητές στο σύνολό τους. Δεν είναι άμεσες, δεν είναι δημοκρατικές, δεν είναι δομημένες καλά και γενικά δεν έχουν σαφή χαρακτυηριστικά αναφορικά με την επιλογή υποψηφίου.

Ρίξτε μια ματιά εδώ, στην πολύ smart διπλωματική εργασία του Ε.Παπαγεωργίου, συναδέλφου της Στατιστικής που τώρα ολοκληρώνει το PhD του στο Princeton....
http://www.stat-athens.aueb.gr/istaer/e ... index.html
koki
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by koki » Mon Apr 18, 2005 8:06 pm

Πηγαινα να γραψω μια απαντηση εδώ, αλλά σκεφτηκα την κομματική σαπίλα και γύρισαν τα άντερα μου. (με α ακούγεται καλύτερα στην περίσταση)

Σταδιάτανα. @#!$%%#$

Καλύτερα ελιτιστής ονειροβάτης παρά βολεψιμακιας αυθυποβαλλόμενος.

Συγχύστηκα.

ΥΓ. Ενδιαφερουσα η εργασία, πράγματι. Ευχαριστώ για το link.
``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '

Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία ;)

Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Mon Apr 18, 2005 11:02 pm

koki wrote:Πηγαινα να γραψω μια απαντηση εδώ, αλλά σκεφτηκα την κομματική σαπίλα και γύρισαν τα άντερα μου. (με α ακούγεται καλύτερα στην περίσταση)

Σταδιάτανα. @#!$%%#$

Καλύτερα ελιτιστής ονειροβάτης παρά βολεψιμακιας αυθυποβαλλόμενος.

Συγχύστηκα.

ΥΓ. Ενδιαφερουσα η εργασία, πράγματι. Ευχαριστώ για το link.
koki u rule,dear!!!I salute you!!
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”