Marauder wrote:Ωρα λοιπόν να ιδρυθεί η Φ.Π.Α. (Φοιτητική Πατάταξη Ασοεε) με ελάχιστο αριθμό ψήφων το 19%
Ειδικά αυτό το Πατάταξη θα είναι ό,τι πρέπει...

Marauder wrote:Ωρα λοιπόν να ιδρυθεί η Φ.Π.Α. (Φοιτητική Πατάταξη Ασοεε) με ελάχιστο αριθμό ψήφων το 19%
1) Έποποιία ... απλά επικό το όνομα...koki wrote:1) θυμάμαι παλαιότερο σχηματισμ επικής ονομασίας ΤΡΑΜΠΑΛΑ (τραμπουκικοί αλαλαγμοί). Νομίζω το όνομα τα λέει όλα, τα σπάει, κοκ.
2) συμμερίζομαι την τόσο ομορφα τοποθετημένη δήλωση ημι-διασήμου φοιτητή από μια νεανική εκπομπή (περιέργως ευφυής δήλωση ομολογουμένως) που βρίσκεται αναρτημένη και σε πίνακα στο υπόγειο όπως βγαίνετε απο Καψιμί δεξια, γνωστής παράταξης με ευγενέστερες ως επί τω πλείστω ψυχές από τις κλασσικές, και αναφέρει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα των πανεπιστημίων είναι οι φοιτητές. Έτσι απλά. (κι ας το στόλισα με 3 γραμμές με ελάχιστο συντακτικό, εκείνος το έχει θέσει πολύ καλύτερα).
3) θα παραθέσω και την τόσο βάρβαρη για την ψυχολογική διαθεση που είχα στην τότε συζήτηση δηλωση κάποιου φίλου μου σχετικά με το ό,τι κάθε έθνος έχει την εξουσία που του "αρμόζει" (σημ. ως απάντηση σε ρομαντική μου θεώρηση περί πτωχών καλών Τούρκων με κακή δια-κυβέρνηση), ως άμεσος απόγονος κλισέ όπως "δεν μπορείς να σώσεις κάποιον που δε θέλει να σωθεί" και διάφορα άλλα ρεαλιστικά και σκληρά.
Κοινώς, καλά ζώα είμαστε
Μπεεε
koki u rule,dear!!!I salute you!!koki wrote:Πηγαινα να γραψω μια απαντηση εδώ, αλλά σκεφτηκα την κομματική σαπίλα και γύρισαν τα άντερα μου. (με α ακούγεται καλύτερα στην περίσταση)
Σταδιάτανα. @#!$%%#$
Καλύτερα ελιτιστής ονειροβάτης παρά βολεψιμακιας αυθυποβαλλόμενος.
Συγχύστηκα.
ΥΓ. Ενδιαφερουσα η εργασία, πράγματι. Ευχαριστώ για το link.