Απο αρένα http://www.arena-asoee.gr/angela wrote:Μήπως ξέρεις πόσα ήταν τα άτομα που ψήφισαν συνολικά?
Ενωτικό πλαίσιο αγώνα (ΡΑΣ-ΕΑΑΚ – ΑΡΕΝΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ) 191
Πλαίσιο ΔΑΠ-ΝΔΦΚ 139
Απο αρένα http://www.arena-asoee.gr/angela wrote:Μήπως ξέρεις πόσα ήταν τα άτομα που ψήφισαν συνολικά?
Ενωτικό πλαίσιο αγώνα (ΡΑΣ-ΕΑΑΚ – ΑΡΕΝΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ) 191
Πλαίσιο ΔΑΠ-ΝΔΦΚ 139
Ωραία, τότε αν η ΠΑΣΠ πιστεύει ότι κάτι έγινε παράτυπα τότε μπορεί να οργανώσει μια συγκέντρωση άυριο με περισσότερους φοιτητές από αυτούς που ψήφισαν κατάληψη και να την σπάσει.Σωστά?marypara wrote:Απόφαση ΓΣ και φοιτητικού συλλόγου μπορεί να υπάρξει μονο με την βία??το να μην αφήνεις καποιο να μιλάει και να λέει την θέση του είναι σωστό??
Ποιός άνοιξε τον πυροσβεστήρα μέσα στο Αμφ.Α,ποιός χτύπησε ΠΑΣΠΙΤΗ για να μην μπεί μέσα στο Χ???Ποίος έδιωξε τους ΠΑΣΠΙΤΕΣ μέσα απο το αμφ.Χ όταν διαβαζόντουσαν τα πλαίσια???
Συνάδελφοι δεν γίνεται να μην αφήνεις φοιτητές να μπαίνουν μέσα στο αμφιθέατρο Χ ή να τους δίωχνεις επειδή κάποιοι δεν θέλουν να ακούσουν μία άλλη γνώμη.
Οι ΠΑΣΠΙΤΕΣ πήγαν στο αμθ. Χ και τους δίωξατε...δν τους αφήσατε να διαβάσουν το πλαίσιο τους,τους χτυπήσατε για να βγόυνε απο το αμφ.Χ.
Οι φοιτητές πήγαν στο Γ γιατί όταν κατέβηκαν στο Χ το μόνο που έβλεπες ήταν εξωπανεπιστημιακούς και όχι συμφοιτητές σου.
Συγνώμη Συνάδελφοι αλλα απόφση για το Πανεπιστήμιο μας πρέπει να παίρουμε ΕΜΕΙΣ και όχι άλλοι για ΕΜΑΣ.
Οκ, για να μην κάνουμε το τόπικ αρένα κοκορομαχιών μεταξύ πασπιτών και κνιτών και αναρχικών και δεν ξέρω και εγώ τι άλλων, ας ανοίξετε ένα thread να πάτε να τα πείτε εκεί για να μην κλείσουνε αυτό.marypara wrote:Ποία παρατυπία έκαναν οι ΠΑΣΠΙΤΕΣ...???Οι ΠΑΣΠΙΤΕΣ δν έκαναν καμία ΓΣ μόνοι τους στο Γ. Όταν ενημέρωθηκαν για το Χ κατέβηκαν κάτω και δυστυχώς κάποιοι τους πέταξαν έξω και τους χτύπησαν...ΝΤΡΟΠΗ!!!!
Κάποιοι άλλοι μάλλον έκαναν παρατυπία...
η πρωτη ανακοινωση εγινε στις 6, πραγματι, δεν το ειχα δειMpoMp wrote:7-9 το βράδυ. Μέχρι και τις 6 παρά τέταρτο ήμουν online, πουθενά δεν βγήκε κάποιος να πει "μην έρθετε"...
chriskin wrote:mary για το ονομα του παναγαθου σταματα τα ψεματα.
μπροστα ημουν που ελεγαν στην πασπ να κατεβει στο χ επι μιση ωρα και μας ειχαν γραμμενους εκει που δεν πιανει μελανι
δωσε επιχειρηματα αμα θες. ψεματακια καλυτερα οχι
Το σχολείο όπως και το πανεπιστήμιο δεν έχουν σκοπό να σου μάθουν γράμματα μόνο.MpoMp wrote:Εγώ πάντως πάω στη σχολή για να κάνω μάθημα! Όχι να εκφράσω τις πολιτικές μου ανησυχίες, μετά να κάνω διακοπές με ένα φραπέ στο χέρι, και να κάνουμε και κανά βανδαλισμό ανάμεσα στις παρτίδες δηλωτής, έτσι να περνάει η ώρα βρε αδερφέ! Ζήτω το Λύκειο!
Βάλε μέσα στα μαθήματα γενικής παιδείας και την πολιτική επιστήμη.~~Wind~~ wrote:Το σχολείο όπως και το πανεπιστήμιο δεν έχουν σκοπό να σου μάθουν γράμματα μόνο.MpoMp wrote:Εγώ πάντως πάω στη σχολή για να κάνω μάθημα! Όχι να εκφράσω τις πολιτικές μου ανησυχίες, μετά να κάνω διακοπές με ένα φραπέ στο χέρι, και να κάνουμε και κανά βανδαλισμό ανάμεσα στις παρτίδες δηλωτής, έτσι να περνάει η ώρα βρε αδερφέ! Ζήτω το Λύκειο!
Ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να είναι.
εχω μαθει να βλεπω ποιος εκανε κατι απο το ποιος ειναι πιθανοτερο να κερδισει απο αυτο. και ο πιθανοτερος νικητης απο ενα σπασιμο συνελευσης ειναι η πασπ σε τετοια φαση. αρα λογικα ναι. - η το εκανε καποιος μ&^&^ς , δεν ξερω.tassard wrote:chriskin wrote:mary για το ονομα του παναγαθου σταματα τα ψεματα.
μπροστα ημουν που ελεγαν στην πασπ να κατεβει στο χ επι μιση ωρα και μας ειχαν γραμμενους εκει που δεν πιανει μελανι
Και το σκηνικο με τον πυροσβεστηρα η ΠΑΣΠ το εκανε?
Και στη τελικη, μπορει να περασε μιση ωρα αλλα η ΠΑΣΠ κατεβηκε στο Χ.Το αποτελεσμα το ειδαν οσοι ηταν μπροστα.
Το προβλημα δηλαδη ειναι οτι τα παιδια της ΠΑΣΠ δεν κατεβαιναν(αρχικα) στο Χ?Μα αφου και μετα που κατεβηκαν δεν μπορεσαν να μπουν.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++~~Wind~~ wrote:Το σχολείο όπως και το πανεπιστήμιο δεν έχουν σκοπό να σου μάθουν γράμματα μόνο.MpoMp wrote:Εγώ πάντως πάω στη σχολή για να κάνω μάθημα! Όχι να εκφράσω τις πολιτικές μου ανησυχίες, μετά να κάνω διακοπές με ένα φραπέ στο χέρι, και να κάνουμε και κανά βανδαλισμό ανάμεσα στις παρτίδες δηλωτής, έτσι να περνάει η ώρα βρε αδερφέ! Ζήτω το Λύκειο!
Ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να είναι.
tassard wrote:chriskin wrote:mary για το ονομα του παναγαθου σταματα τα ψεματα.
Και στη τελικη, μπορει να περασε μιση ωρα αλλα η ΠΑΣΠ κατεβηκε στο Χ.Το αποτελεσμα το ειδαν οσοι ηταν μπροστα.
Το προβλημα δηλαδη ειναι οτι τα παιδια της ΠΑΣΠ δεν κατεβαιναν(αρχικα) στο Χ?Μα αφου και μετα που κατεβηκαν δεν μπορεσαν να μπουν.
Stayrakas wrote:tassard wrote:chriskin wrote:mary για το ονομα του παναγαθου σταματα τα ψεματα.
Xoxo βλεπω καινουρια μελη στο Venus...Kριμα που μπηκαν μονο και μονο να υπερασπιστουν την πασπ (το βαρεθηκα με κεφαλαια γραμματα)
Για μενα που ειμαι στη απ εξω,δεν ειμαι καμιας παραταξης, θελω να ρωτησω ..Γιατι δεν εμφανιστηκε η πασπ στο Χ οπως ολοι οι υπολοιποι, αλλα εκανε του κεφαλιου της?
Δεν ξερω ποιος το εκανε, αλλα μην δουλευομαστε κ ολας.Σημερα στη σχολη υπηρχαν παρα πολλες αγνωστες φατσες.Τι ηταν ολοι αυτοι??chriskin wrote:εχω μαθει να βλεπω ποιος εκανε κατι απο το ποιος ειναι πιθανοτερο να κερδισει απο αυτο. και ο πιθανοτερος νικητης απο ενα σπασιμο συνελευσης ειναι η πασπ σε τετοια φαση. αρα λογικα ναι. - η το εκανε καποιος μ&^&^ς , δεν ξερω.
εσυ ποιος πιστευεις οτι το εκανε δηλαδη; το κλασικο "οι αναρχικοι" δεν πιανει, θα διαλεγαν τη συγκεκριμενη στιγμη, οχι καποτε που θα ειχε - για αυτους τουλαχιστον - νοημα; η ηταν οι πκς-ητες που ηταν κλασικα ολοι μαζι αρκετα μακρια απο την ολη φαση; ποσο μαλλον οι εαακιτες-αρενιτες κτλ που μετα συνεχισαν την συνελευση. η η δαπ που επισης πηγε στη συνελευση μετα;
Αρχικα εβλεπα οτι καποιοι δεν αφηναν καποια ατομα της ΠΑΣΠ να μπουν μεσα.Μετα ειδα καποιο παιδι απο τα ΕΑΑΚ(αν δε κανω λαθος) να χτυπαει εναν της ΠΑΣΠ στη πορτα.Προφανως κατι ειπωθηκε εκει αλλα δεν εχω ιδεα τι.Μετα βγηκαν ολοι τους εξω.chriskin wrote:δεν ειμαι σιγουρος οτι εγινε ετσι, ησουν μπροστα; τα δικα μου ματια δεν ειδαν κατι τετοιο, οπως ειπα και στο προηγουμενο μηνυμα μου
η πασπ κατεβηκε κατω, οποτε αποφασισε αυτη πως ηταν καταλληλο. οσο ηταν μεσα, φεροταν σαν αφεντης που κανει οτι θελει μεχρι που καποια στιγμη επιτεθηκε ενας πασπιτης σε εναν απο τους αλλους φοιτητες . μετα ο πασπιτης που εκανε την επιθεση εφαγε μια, αρχισαν κατι σπρωξιδια κτλ. αυτο οδηγησε σε μια κωμικοτραγικη φαση με την πασπ να μπαινει μια, να ξαναβγαινει και παει λεγοντας μεχρι που στο τελος απλα εμεινε μονιμα εξω και ησυχασαμε.