Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school
Re: Θα κλείσει?

Post by stoupeace » Thu Nov 11, 2010 10:13 pm

angela wrote:Μήπως ξέρεις πόσα ήταν τα άτομα που ψήφισαν συνολικά?
Απο αρένα http://www.arena-asoee.gr/
Ενωτικό πλαίσιο αγώνα (ΡΑΣ-ΕΑΑΚ – ΑΡΕΝΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ) 191
Πλαίσιο ΔΑΠ-ΝΔΦΚ 139
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
marypara
bit level
bit level
Academic status: 1st year

Post by marypara » Thu Nov 11, 2010 10:17 pm

Απόφαση ΓΣ και φοιτητικού συλλόγου μπορεί να υπάρξει μονο με την βία??το να μην αφήνεις καποιο να μιλάει και να λέει την θέση του είναι σωστό??
Ποιός άνοιξε τον πυροσβεστήρα μέσα στο Αμφ.Α,ποιός χτύπησε ΠΑΣΠΙΤΗ για να μην μπεί μέσα στο Χ???Ποίος έδιωξε τους ΠΑΣΠΙΤΕΣ μέσα απο το αμφ.Χ όταν διαβαζόντουσαν τα πλαίσια???
Συνάδελφοι δεν γίνεται να μην αφήνεις φοιτητές να μπαίνουν μέσα στο αμφιθέατρο Χ ή να τους δίωχνεις επειδή κάποιοι δεν θέλουν να ακούσουν μία άλλη γνώμη.
Οι ΠΑΣΠΙΤΕΣ πήγαν στο αμθ. Χ και τους δίωξατε...δν τους αφήσατε να διαβάσουν το πλαίσιο τους,τους χτυπήσατε για να βγόυνε απο το αμφ.Χ.
Οι φοιτητές πήγαν στο Γ γιατί όταν κατέβηκαν στο Χ το μόνο που έβλεπες ήταν εξωπανεπιστημιακούς και όχι συμφοιτητές σου.
Συγνώμη Συνάδελφοι αλλα απόφση για το Πανεπιστήμιο μας πρέπει να παίρουμε ΕΜΕΙΣ και όχι άλλοι για ΕΜΑΣ.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Nov 11, 2010 10:22 pm

μου φαινεται οτι ειδα μεγαλυτερα νουμερα στον πινακα αλλα για να το λενε κατι θα ξερουν

mary : την πασπ την εδιωξαν απο το Χ επειδη ενας δικος τους επιτεθηκε σε αλλον - κατι που ηταν το κερασακι στην τουρτα μετα απο ολη την κοροιδια που εγινε στο Α. δεν συμφωνω απολυτα με οτι εγινε αλλα μην παραλογιζομαστε κιολας. η συμπεριφορα της πασπ σημερα (σημερα;) ηταν συμπεριφορα συμμοριας.

(ασε που στο Χ δεν υπηρχαν ξενοι, παιδια της ασοεε και μαλιστα κλασικες φατσες ηταν στην αρχη, μετα ηρθαν και οι υπολοιποι φοιτητες - το επιχειρημα σου μπαζει. σιγουρα ησουν εκει η τα ακουσες απο τους πασπιτες που εκαναν ανακοινωσεις σε Γ και Β μετα;)
Last edited by chriskin on Thu Nov 11, 2010 10:26 pm, edited 2 times in total.
nickpro
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by nickpro » Thu Nov 11, 2010 10:24 pm

marypara wrote:Απόφαση ΓΣ και φοιτητικού συλλόγου μπορεί να υπάρξει μονο με την βία??το να μην αφήνεις καποιο να μιλάει και να λέει την θέση του είναι σωστό??
Ποιός άνοιξε τον πυροσβεστήρα μέσα στο Αμφ.Α,ποιός χτύπησε ΠΑΣΠΙΤΗ για να μην μπεί μέσα στο Χ???Ποίος έδιωξε τους ΠΑΣΠΙΤΕΣ μέσα απο το αμφ.Χ όταν διαβαζόντουσαν τα πλαίσια???
Συνάδελφοι δεν γίνεται να μην αφήνεις φοιτητές να μπαίνουν μέσα στο αμφιθέατρο Χ ή να τους δίωχνεις επειδή κάποιοι δεν θέλουν να ακούσουν μία άλλη γνώμη.
Οι ΠΑΣΠΙΤΕΣ πήγαν στο αμθ. Χ και τους δίωξατε...δν τους αφήσατε να διαβάσουν το πλαίσιο τους,τους χτυπήσατε για να βγόυνε απο το αμφ.Χ.
Οι φοιτητές πήγαν στο Γ γιατί όταν κατέβηκαν στο Χ το μόνο που έβλεπες ήταν εξωπανεπιστημιακούς και όχι συμφοιτητές σου.
Συγνώμη Συνάδελφοι αλλα απόφση για το Πανεπιστήμιο μας πρέπει να παίρουμε ΕΜΕΙΣ και όχι άλλοι για ΕΜΑΣ.
Ωραία, τότε αν η ΠΑΣΠ πιστεύει ότι κάτι έγινε παράτυπα τότε μπορεί να οργανώσει μια συγκέντρωση άυριο με περισσότερους φοιτητές από αυτούς που ψήφισαν κατάληψη και να την σπάσει.Σωστά?
iDriL..*
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by iDriL..* » Thu Nov 11, 2010 10:27 pm

Κι εγώ 191,139 θυμάμαι που ήμουν εκεί...(ενωτικό πλαίσιο αγώνα και πλαίσιο ΔΑΠ αντίστοιχα)..και όσο για τους ΠΑΣΠίτες εκείνοι προπάθησαν να κάνουν την παρατυπία πρώτοι και δεν τους βγήκε(και εννοώ το γεγονός ότι δεν ήρθαν στο Χ ενώ ειπώθηκε κατ ευθείαν ότι εκεί θα συνεχιστεί η συνέλευση και μάζεψε τον κόσμο της στο Γ)...imho!
Last edited by iDriL..* on Fri Nov 12, 2010 12:25 am, edited 1 time in total.
" now for wrath,now for ruin and a red nightfall.. " J.R.R.T.
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Thu Nov 11, 2010 10:30 pm

@Geortsat
Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους 199-299. Εγώ πάντως πάω στη σχολή για να κάνω μάθημα! Όχι να εκφράσω τις πολιτικές μου ανησυχίες, μετά να κάνω διακοπές με ένα φραπέ στο χέρι, και να κάνουμε και κανά βανδαλισμό ανάμεσα στις παρτίδες δηλωτής, έτσι να περνάει η ώρα βρε αδερφέ! Ζήτω το Λύκειο!

Παρεμπιπτόντως ευχαριστώ για την μη-ενημέρωση περί κατάληψης. Κατέβηκα από Ραφήνα για το βραδινό εργαστήριο που είχα, και όπως πήγα, έφυγα. Πάρε 4 ευρώ και 3 ώρες από τη ζωή μου χαμένα.
Θα κατέβαινα από νωρίτερα για να παρευρεθώ και στη συνέλευση, γιατί δε μου αρέσει να μην ξέρω τι γίνεται εντός της σχολής που σπουδάζω.
Αλλά το μόνο που θα κέρδιζα όπως φαίνεται, είναι λίγο γέλιο και λίγος εκνευρισμός από όσα θα έβλεπα και θα άκουγα, και μια καταπονημένη μύτη από τις καφρίλες μερικών μπουζουκοκέφαλων.

Και αν επιτρέπεται, ποιοι οι λόγοι για την κατάληψη? Και τι νομίζετε ότι θα πετύχετε με αυτήν?
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
marypara
bit level
bit level
Academic status: 1st year

Post by marypara » Thu Nov 11, 2010 10:32 pm

Ποία παρατυπία έκαναν οι ΠΑΣΠΙΤΕΣ...???Οι ΠΑΣΠΙΤΕΣ δν έκαναν καμία ΓΣ μόνοι τους στο Γ. Όταν ενημέρωθηκαν για το Χ κατέβηκαν κάτω και δυστυχώς κάποιοι τους πέταξαν έξω και τους χτύπησαν...ΝΤΡΟΠΗ!!!!
Κάποιοι άλλοι μάλλον έκαναν παρατυπία...
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Nov 11, 2010 10:33 pm

τι ωρα ειχες εργαστηριο; το οτι θα γινοταν συνελευση το ειχαμε αναφερει στο φορουμ αρκετα πριν - το τι θα εβγαινε απο αυτην δεν θα μπορουσε να το ξερει κανεις (ειδικα μιας και 9 στις 10 απλα δεν γινονται)

mary για το ονομα του παναγαθου σταματα τα ψεματα.
μπροστα ημουν που ελεγαν στην πασπ να κατεβει στο χ επι μιση ωρα και μας ειχαν γραμμενους εκει που δεν πιανει μελανι

δωσε επιχειρηματα αμα θες. ψεματακια καλυτερα οχι
Last edited by chriskin on Thu Nov 11, 2010 10:35 pm, edited 1 time in total.
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Thu Nov 11, 2010 10:35 pm

7-9 το βράδυ. Μέχρι και τις 6 παρά τέταρτο ήμουν online, πουθενά δεν βγήκε κάποιος να πει "μην έρθετε"...
MpoMp @ Discord
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Thu Nov 11, 2010 10:37 pm

marypara wrote:Ποία παρατυπία έκαναν οι ΠΑΣΠΙΤΕΣ...???Οι ΠΑΣΠΙΤΕΣ δν έκαναν καμία ΓΣ μόνοι τους στο Γ. Όταν ενημέρωθηκαν για το Χ κατέβηκαν κάτω και δυστυχώς κάποιοι τους πέταξαν έξω και τους χτύπησαν...ΝΤΡΟΠΗ!!!!
Κάποιοι άλλοι μάλλον έκαναν παρατυπία...
Οκ, για να μην κάνουμε το τόπικ αρένα κοκορομαχιών μεταξύ πασπιτών και κνιτών και αναρχικών και δεν ξέρω και εγώ τι άλλων, ας ανοίξετε ένα thread να πάτε να τα πείτε εκεί για να μην κλείσουνε αυτό.

Α, και άμα δεν έκανε καμία παρατυπία η ΠΑΣΠ και η όποια ΠΑΣΠ, αλλά τραμπουκίστηκε, γιατί δεν βγάζει μια κάποια ανακοίνωση να κράξει όποιον πρέπει αλλά το κάνει μόκο?? Και το ότι τραμπουκίστηκε γιατί πρέπει να σημαίνει ότι έπρεπε να μην κατεβάσει πλαίσιο?? Μάλλον την συμφέρει λίγο πολύ την ΠΑΣΠ αυτή η κατάσταση.
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Σε άλλο thread η συνέχεια.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Nov 11, 2010 10:39 pm

MpoMp wrote:7-9 το βράδυ. Μέχρι και τις 6 παρά τέταρτο ήμουν online, πουθενά δεν βγήκε κάποιος να πει "μην έρθετε"...
η πρωτη ανακοινωση εγινε στις 6, πραγματι, δεν το ειχα δει
να ξερεις παντως για αργοτερα πως τα μαθηματα μερες γενικων συνελευσεων χανονται αρκετα συχνα, ακομα και να μην γινει συνελευση (==κραταει περισσοτερο απο οσο περιμεναν). οποτε αμα ειναι να μην ειναι πολυ σημαντικο παρε κανα τηλεφωνο πρωτα να ρωτησεις κανενα που ειναι εκει (εγω πχ θα ειμαι εκει στις περισσοτερες , αμα θες σου στελνω το δικο μου σε κανα πμ)
η για να κερασω κανα καφε :lol:
Gewitter
Venus Former Team Member
Academic status: PhD

Post by Gewitter » Thu Nov 11, 2010 10:46 pm

κρίμα π τα ελληνικά πανεπιστήμια έχουν καταντήσει αρένες ηλίθιων κοκορομαχιών..χαρη σε πολλους υποβαθμίζεται η ελληνικη παιδεια...αλλα τι να περιμένει κανεις απο άτομα π δεν σέβονται καν την δημόσια περιουσια και την καθαριοτητα του χώρου...τελος πάντων..ότι και να λέμε πάντα τα ίδια θα γίνονται.... :-|
[i][b][color=#004080]No,no...Listen...He said that if they dug his father's body up, it would be gone. They planted a seed over his grave. The seed became a tree. Moses said his father became a part of that tree. He grew into the wood, into the bloom. And when a sparrow ate the tree's fruit, his father flew with the birds. He said... death was his father's road to awe!.[/color][/i][/b]
tassard
Buffer underflow exception

Post by tassard » Thu Nov 11, 2010 11:04 pm

chriskin wrote:mary για το ονομα του παναγαθου σταματα τα ψεματα.
μπροστα ημουν που ελεγαν στην πασπ να κατεβει στο χ επι μιση ωρα και μας ειχαν γραμμενους εκει που δεν πιανει μελανι

Και το σκηνικο με τον πυροσβεστηρα η ΠΑΣΠ το εκανε?
Και στη τελικη, μπορει να περασε μιση ωρα αλλα η ΠΑΣΠ κατεβηκε στο Χ.Το αποτελεσμα το ειδαν οσοι ηταν μπροστα.
Το προβλημα δηλαδη ειναι οτι τα παιδια της ΠΑΣΠ δεν κατεβαιναν(αρχικα) στο Χ?Μα αφου και μετα που κατεβηκαν δεν μπορεσαν να μπουν.
~~Wind~~
Gbyte level
Gbyte level

Post by ~~Wind~~ » Thu Nov 11, 2010 11:06 pm

MpoMp wrote:Εγώ πάντως πάω στη σχολή για να κάνω μάθημα! Όχι να εκφράσω τις πολιτικές μου ανησυχίες, μετά να κάνω διακοπές με ένα φραπέ στο χέρι, και να κάνουμε και κανά βανδαλισμό ανάμεσα στις παρτίδες δηλωτής, έτσι να περνάει η ώρα βρε αδερφέ! Ζήτω το Λύκειο!
Το σχολείο όπως και το πανεπιστήμιο δεν έχουν σκοπό να σου μάθουν γράμματα μόνο.
Ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να είναι.
ImageImage
Come to foss-aueb ...we have cookies.. yamyam~nomnomnomnomnomnomnomnom
a cookie ~ I will do science to it
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Thu Nov 11, 2010 11:09 pm

~~Wind~~ wrote:
MpoMp wrote:Εγώ πάντως πάω στη σχολή για να κάνω μάθημα! Όχι να εκφράσω τις πολιτικές μου ανησυχίες, μετά να κάνω διακοπές με ένα φραπέ στο χέρι, και να κάνουμε και κανά βανδαλισμό ανάμεσα στις παρτίδες δηλωτής, έτσι να περνάει η ώρα βρε αδερφέ! Ζήτω το Λύκειο!
Το σχολείο όπως και το πανεπιστήμιο δεν έχουν σκοπό να σου μάθουν γράμματα μόνο.
Βάλε μέσα στα μαθήματα γενικής παιδείας και την πολιτική επιστήμη.
Εγώ την πολιτική αποχαύνωση ή/και τον φανατισμό δεν τα θεωρώ απαραίτητες γνώσεις. Και μπουνίδια άμα θέλω να μάθω, θα πάω σε σχολή πυγμαχίας.
MpoMp @ Discord
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Nov 11, 2010 11:21 pm

tassard wrote:

Και στη τελικη, μπορει να περασε μιση ωρα αλλα η ΠΑΣΠ κατεβηκε στο Χ.Το αποτελεσμα το ειδαν οσοι ηταν μπροστα.
Το προβλημα δηλαδη ειναι οτι τα παιδια της ΠΑΣΠ δεν κατεβαιναν(αρχικα) στο Χ?Μα αφου και μετα που κατεβηκαν δεν μπορεσαν να μπουν.
εχω μαθει να βλεπω ποιος εκανε κατι απο το ποιος ειναι πιθανοτερο να κερδισει απο αυτο. και ο πιθανοτερος νικητης απο ενα σπασιμο συνελευσης ειναι η πασπ σε τετοια φαση. αρα λογικα ναι. - η το εκανε καποιος μ&^&^ς , δεν ξερω.
εσυ ποιος πιστευεις οτι το εκανε δηλαδη; το κλασικο "οι αναρχικοι" δεν πιανει, θα διαλεγαν τη συγκεκριμενη στιγμη, οχι καποτε που θα ειχε - για αυτους τουλαχιστον - νοημα; η ηταν οι πκς-ητες που ηταν κλασικα ολοι μαζι αρκετα μακρια απο την ολη φαση; ποσο μαλλον οι εαακιτες-αρενιτες κτλ που μετα συνεχισαν την συνελευση. η η δαπ που επισης πηγε στη συνελευση μετα;

δεν ειμαι σιγουρος οτι εγινε ετσι, ησουν μπροστα; τα δικα μου ματια δεν ειδαν κατι τετοιο, οπως ειπα και στο προηγουμενο μηνυμα μου
η πασπ κατεβηκε κατω, οποτε αποφασισε αυτη πως ηταν καταλληλο. οσο ηταν μεσα, φεροταν σαν αφεντης που κανει οτι θελει μεχρι που καποια στιγμη επιτεθηκε ενας πασπιτης σε εναν απο τους αλλους φοιτητες . μετα ο πασπιτης που εκανε την επιθεση εφαγε μια, αρχισαν κατι σπρωξιδια κτλ. αυτο οδηγησε σε μια κωμικοτραγικη φαση με την πασπ να μπαινει μια, να ξαναβγαινει και παει λεγοντας μεχρι που στο τελος απλα εμεινε μονιμα εξω και ησυχασαμε.

αμα ειχαν σκοπο να διωξουν οσους δεν ειχαν ιδιες αποψεις με αυτους, γιατι αφησαν την δαπ μεσα;

η συμμοριτικη συμπεριφορα και οι προσπαθειες για γελιοποιηση της συνελευσης ειναι που τους οδηγησαν στο να διωχθουν - να λεμε την αληθεια μια στο τοσο.

~~Wind~~ wrote:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Stayrakas
Mbyte level
Mbyte level

Post by Stayrakas » Thu Nov 11, 2010 11:25 pm

tassard wrote:

Xoxo βλεπω καινουρια μελη στο Venus...Kριμα που μπηκαν μονο και μονο να υπερασπιστουν την πασπ (το βαρεθηκα με κεφαλαια γραμματα)
Για μενα που ειμαι στη απ εξω,δεν ειμαι καμιας παραταξης, θελω να ρωτησω ..Γιατι δεν εμφανιστηκε η πασπ στο Χ οπως ολοι οι υπολοιποι, αλλα εκανε του κεφαλιου της?
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Nov 11, 2010 11:28 pm

μια πολυ καλη ερωτηση :lol: :lol:

αμα παρεις ποτε απαντηση απο την πασπ ομως...
tassard

Post by tassard » Thu Nov 11, 2010 11:35 pm

Stayrakas wrote:
tassard wrote:

Xoxo βλεπω καινουρια μελη στο Venus...Kριμα που μπηκαν μονο και μονο να υπερασπιστουν την πασπ (το βαρεθηκα με κεφαλαια γραμματα)
Για μενα που ειμαι στη απ εξω,δεν ειμαι καμιας παραταξης, θελω να ρωτησω ..Γιατι δεν εμφανιστηκε η πασπ στο Χ οπως ολοι οι υπολοιποι, αλλα εκανε του κεφαλιου της?

Οχι δεν γραφτηκα σημερα....
Εκανα register απο τοτε που σταματησες να μπορεις να διαβαζεις ολα τα θεματα αν δεν εισαι μελος, αν και δεν κανονικα δεν θα επρεπε να απαντησω σε αυτο....

Οσο για τη 2η ερωτηση σου, οταν ρωτησα γιατι δεν κατεβαινουν στο Χ (αφου ηταν προφανες οτι στο Γ δεν χωρουσαν ολοι) πηρα την απαντηση οτι αν κατεβουν θα γινουν φασαριες.......τελικα επιβεβαιωθηκαν
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Nov 11, 2010 11:38 pm

επειδη τις προκαλεσαν...

οσο για το αμα εισαι νεος χρηστης
το "posts 2" λεει περισσοτερα απο το "joined oct. etc"
το να συμμετεχεις στο φοιτητικο φορουμ της σχολης σου ΜΟΝΟ για να παραταξιακους σκοπους ειναι καπως περιεργο, αυτο θα εννοουσε.
tassard

Post by tassard » Thu Nov 11, 2010 11:44 pm

chriskin wrote:εχω μαθει να βλεπω ποιος εκανε κατι απο το ποιος ειναι πιθανοτερο να κερδισει απο αυτο. και ο πιθανοτερος νικητης απο ενα σπασιμο συνελευσης ειναι η πασπ σε τετοια φαση. αρα λογικα ναι. - η το εκανε καποιος μ&^&^ς , δεν ξερω.
εσυ ποιος πιστευεις οτι το εκανε δηλαδη; το κλασικο "οι αναρχικοι" δεν πιανει, θα διαλεγαν τη συγκεκριμενη στιγμη, οχι καποτε που θα ειχε - για αυτους τουλαχιστον - νοημα; η ηταν οι πκς-ητες που ηταν κλασικα ολοι μαζι αρκετα μακρια απο την ολη φαση; ποσο μαλλον οι εαακιτες-αρενιτες κτλ που μετα συνεχισαν την συνελευση. η η δαπ που επισης πηγε στη συνελευση μετα;
Δεν ξερω ποιος το εκανε, αλλα μην δουλευομαστε κ ολας.Σημερα στη σχολη υπηρχαν παρα πολλες αγνωστες φατσες.Τι ηταν ολοι αυτοι??
chriskin wrote:δεν ειμαι σιγουρος οτι εγινε ετσι, ησουν μπροστα; τα δικα μου ματια δεν ειδαν κατι τετοιο, οπως ειπα και στο προηγουμενο μηνυμα μου
η πασπ κατεβηκε κατω, οποτε αποφασισε αυτη πως ηταν καταλληλο. οσο ηταν μεσα, φεροταν σαν αφεντης που κανει οτι θελει μεχρι που καποια στιγμη επιτεθηκε ενας πασπιτης σε εναν απο τους αλλους φοιτητες . μετα ο πασπιτης που εκανε την επιθεση εφαγε μια, αρχισαν κατι σπρωξιδια κτλ. αυτο οδηγησε σε μια κωμικοτραγικη φαση με την πασπ να μπαινει μια, να ξαναβγαινει και παει λεγοντας μεχρι που στο τελος απλα εμεινε μονιμα εξω και ησυχασαμε.
Αρχικα εβλεπα οτι καποιοι δεν αφηναν καποια ατομα της ΠΑΣΠ να μπουν μεσα.Μετα ειδα καποιο παιδι απο τα ΕΑΑΚ(αν δε κανω λαθος) να χτυπαει εναν της ΠΑΣΠ στη πορτα.Προφανως κατι ειπωθηκε εκει αλλα δεν εχω ιδεα τι.Μετα βγηκαν ολοι τους εξω.
Εγω δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το θεμα.Αρχικα φωναζετε την ΠΑΣΠ στο Χ και οταν ερθουν δεν τους αφηνετε ολους να μπουν μεσα??Τι λογικη υπαρχει σε αυτο??
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Nov 11, 2010 11:46 pm

αμα σκοπευεις να κανεις την ιδια ερωτηση 100 φορες καταστρεφοντας την κουβεντα μην περιμενεις να σε παρουν στα σοβαρα. η ερωτηση σου απαντηθηκε παραπανω αρκετες φορες.
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”