Θα γίνει δηλαδή το εαρινό?GioAthens wrote:Δεν θα γίνει το μάθημα αυτό το εξάμηνο.ρώτησα γραμματείαzip wrote:Στο πρόγραμμα μαθημάτων δεν περιέχει ο μάθημα Διαχείριση Έργων Πληροφορικής. Ξέρει κανείς τίποτα γι'αυτό?
Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
Re: Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
- GioAthens
- byte level
- Academic status: Alumnus/a
Καθολου γι αυτη τη χρονια,αυτο μου ειπανε.Τωρα αν αλλαξει κατι στο αλλο εξαμηνο δεν ξερωzip wrote:Θα γίνει δηλαδή το εαρινό?GioAthens wrote:Δεν θα γίνει το μάθημα αυτό το εξάμηνο.ρώτησα γραμματείαzip wrote:Στο πρόγραμμα μαθημάτων δεν περιέχει ο μάθημα Διαχείριση Έργων Πληροφορικής. Ξέρει κανείς τίποτα γι'αυτό?
- Shocker
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Τα μαθήματα όμως πότε ξεκινάνε;
- mosquito110
- Mbyte level
Σύμφωνα με αυτό http://www.aueb.gr/pages/foithsh/docs/c ... 3-2014.pdf στις 7/10. Αν δεν ξεκινήσουν τότε θα βγει ανακοίνωση.Shocker wrote:Τα μαθήματα όμως πότε ξεκινάνε;
Αυτό που λένε ουτοπία εμείς το λέμε απλά ζωή
Γιατί τέτοια αδιαφορία για τους φοιτητές ρε παιδιά ;
Έλεος δηλαδή ,μπήκε Οκτώβρης ο άλλος/η θέλει να φτιάξει το πρόγραμμα του να δει τι θα παρακολουθήσει να συνδυάσει και άλλα πράγματα πιθανώς.
Πρέπει και τώρα να αργήσουμε να μάθουμε αυτά που μας αφορούν.
Για να μην πιάσω για τους νέους φοιτητές ξεκινούν την φοιτητική τους ζωή με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο.
Τι θα γίνει πια; Έλεος ;Και μετά διαβάζεις την εξωτερική αξιολόγηση του τμήματος και πανεπιστημίου και είμαστε ανερχόμενη δύναμη στον ευρωπαϊκό πανεπιστημιακό χώρο.
Χμμμ
Έλεος δηλαδή ,μπήκε Οκτώβρης ο άλλος/η θέλει να φτιάξει το πρόγραμμα του να δει τι θα παρακολουθήσει να συνδυάσει και άλλα πράγματα πιθανώς.
Πρέπει και τώρα να αργήσουμε να μάθουμε αυτά που μας αφορούν.
Για να μην πιάσω για τους νέους φοιτητές ξεκινούν την φοιτητική τους ζωή με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο.
Τι θα γίνει πια; Έλεος ;Και μετά διαβάζεις την εξωτερική αξιολόγηση του τμήματος και πανεπιστημίου και είμαστε ανερχόμενη δύναμη στον ευρωπαϊκό πανεπιστημιακό χώρο.
Χμμμ
- Funk
- Venus Former Team Member
Έχει βγεί το πρόγραμμα και ο οδηγός. (@ Kanello)
Το έχω δεί πως έχει βγεί...εσύ θεωρείς οτι θα εφαρμοστεί η ημερομηνία δηλαδή ;Funk wrote:Έχει βγεί το πρόγραμμα και ο οδηγός. (@ Kanello)
- Shocker
- Gbyte level
Προφανώς λίγη αισιοδοξία δν κάνει κακό xD
Προφανώς λίγη αισιοδοξία δεν κάνει κακό και είναι απαραίτητη...αλλά αρκετές φορές έχουμε κρεμαστεί οπότε και ο ρεαλισμός δεν είναι κακός.
Είναι κουραστικό να υπάρχει αβεβαιότητα.Θα ταξιδέψω στο τόπο καταγωγής μου αύριο και ήθελα να αλλάξω τόπο μόνιμης κατοικίας μου στο πάσο
ώστε να πληρώσω λιγότερα χρήματα αφού το δικαιούμαι.Ωστόσο 2 εβδομάδες τώρα ίσως και περισσότερο όσες φορές έχω πάει στη γραμματεία είναι κλειστή
και δεν μπορούσα να λύσω το ζήτημα μου. Μέσα στην εξεταστική είναι προφανές ότι δε μπορούσα να πηγαίνω κάθε μέρα σχολή και αυτό το πράγμα με ταλαιπώρησε.
Το δικό μου πρόβλημα δεν είναι μείζον τώρα.Δεν έγινε και τίποτα για μένα,είμαι τυχερός που δεν χρειαζόμουν κάτι σημαντικότερο.Άλλοι όμως που ήθελαν
κάποια σημαντικότερα πράγματα όπως οι πρωτοετείς την εγγραφή τους ,βλέπουν πως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η διαδικασία.Πως θα ξεκινήσει το εξάμηνο και συγκεκριμένα το πρώτο
έτος χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι εγγραφές;Σε καμία περίπτωση δεν λαμβάνω αυτή τη στιγμή θέση σχετικά με την απεργία και στάση της γραμματείας και του διοικητικού προσωπικού .
Θεωρώ όμως ότι ενώ κάποια προβλήματα δεν έχουν διεκπαιρεωθεί καλό θα ήταν να υπάρχει πιο σαφής και λεπτομερής ενημέρωση γιατί μην αποκλείει κανείς το φαινόμενο να βρεθούμε προ απροόπτων.
----------------------------------------------------------------
Ναι αλλά το γεγονός ότι αυτοί που είναι να απολυθούν θα μπορούσαν να είναι οι γονείς σου το έχεις σκεφτεί;[/quote]
Φιλικά πάντα, αλλά δεν είδες ότι δεν λαμβάνω θέση για το θέμα της απεργίας ; ;
Άντε να λάβω.Και των μελών της γραμματείας πχ δεν θα μπορούσαν να σπουδάζουν τα παιδιά τους στο πανεπιστήμιο ;
Δεν είναι το θέμα ποιου νου είναι οι γονείς που δουλεύουν γιατί καταλήγει συμφεροντολογικά το ζήτημα,δηλαδή αυτός που δεν έχει συμφέρον τι πρέπει να κάνει;
Είναι κοινωνικό ζήτημα και θέμα ανθρωπισμού και ενδιαφέροντος στο συνάνθρωπο .Καλά κάνουν κατά την άποψη μου και είναι δικαίωμα τους να υπερασπιστούν την δουλειά τους και την θέση τους.
Δεν με πείραξε αυτό φυσικά. Με πείραξε η έλλειψη ενημέρωσης.Η γραμματεία δεν θα λειτουργήσει από 15/9 έως 7/10 αγαπητοί φοιτητές.
Ναι θα το σεβαστώ και θα το υποστηρίξω γιατί με ενημερώνουν για τη στάση τους,γιατί δείχνουν πως συμμερίζονται εμένα και γω συμμερίζομαι αυτούς .
Δεν είναι μονόπλευρη η κατανόηση με αυτό το τρόπο και τα πράγματα κυλούν πιο ανθρώπινα.
Δε μπορώ όμως να είμαι ανημέρωτος για την λειτουργία της σχολής μου και κάθε
μέρα να παίζω τη κολοκυθιά με το τι λειτουργεί και τι όχι,εγώ και ο καθένας φοιτητής που μπαίνει σε αυτή τη θέση.
Το μόνο που προκαλείται είναι αναμπουμπούλα, αποσυντονισμός και δυσαρέσκεια χωρίς επαναλαμβάνω ξανά να είμαι ενάντια στη απεργία ή οποιαδήποτε στάση
και η τελική κατάληξη θα είναι να μην πετύχει κανένας τίποτα.Και εμείς οι φοιτητές θα ταλαιπωρηθούμε και οι δε εργαζόμενοι θα αποσιωπηθούν γιατί δεν υπάρχει ενότητα.
Είναι κουραστικό να υπάρχει αβεβαιότητα.Θα ταξιδέψω στο τόπο καταγωγής μου αύριο και ήθελα να αλλάξω τόπο μόνιμης κατοικίας μου στο πάσο
ώστε να πληρώσω λιγότερα χρήματα αφού το δικαιούμαι.Ωστόσο 2 εβδομάδες τώρα ίσως και περισσότερο όσες φορές έχω πάει στη γραμματεία είναι κλειστή
και δεν μπορούσα να λύσω το ζήτημα μου. Μέσα στην εξεταστική είναι προφανές ότι δε μπορούσα να πηγαίνω κάθε μέρα σχολή και αυτό το πράγμα με ταλαιπώρησε.
Το δικό μου πρόβλημα δεν είναι μείζον τώρα.Δεν έγινε και τίποτα για μένα,είμαι τυχερός που δεν χρειαζόμουν κάτι σημαντικότερο.Άλλοι όμως που ήθελαν
κάποια σημαντικότερα πράγματα όπως οι πρωτοετείς την εγγραφή τους ,βλέπουν πως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η διαδικασία.Πως θα ξεκινήσει το εξάμηνο και συγκεκριμένα το πρώτο
έτος χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι εγγραφές;Σε καμία περίπτωση δεν λαμβάνω αυτή τη στιγμή θέση σχετικά με την απεργία και στάση της γραμματείας και του διοικητικού προσωπικού .
Θεωρώ όμως ότι ενώ κάποια προβλήματα δεν έχουν διεκπαιρεωθεί καλό θα ήταν να υπάρχει πιο σαφής και λεπτομερής ενημέρωση γιατί μην αποκλείει κανείς το φαινόμενο να βρεθούμε προ απροόπτων.
----------------------------------------------------------------
Gewitter wrote:
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Ναι αλλά το γεγονός ότι αυτοί που είναι να απολυθούν θα μπορούσαν να είναι οι γονείς σου το έχεις σκεφτεί;[/quote]
Φιλικά πάντα, αλλά δεν είδες ότι δεν λαμβάνω θέση για το θέμα της απεργίας ; ;
Άντε να λάβω.Και των μελών της γραμματείας πχ δεν θα μπορούσαν να σπουδάζουν τα παιδιά τους στο πανεπιστήμιο ;
Δεν είναι το θέμα ποιου νου είναι οι γονείς που δουλεύουν γιατί καταλήγει συμφεροντολογικά το ζήτημα,δηλαδή αυτός που δεν έχει συμφέρον τι πρέπει να κάνει;
Είναι κοινωνικό ζήτημα και θέμα ανθρωπισμού και ενδιαφέροντος στο συνάνθρωπο .Καλά κάνουν κατά την άποψη μου και είναι δικαίωμα τους να υπερασπιστούν την δουλειά τους και την θέση τους.
Δεν με πείραξε αυτό φυσικά. Με πείραξε η έλλειψη ενημέρωσης.Η γραμματεία δεν θα λειτουργήσει από 15/9 έως 7/10 αγαπητοί φοιτητές.
Ναι θα το σεβαστώ και θα το υποστηρίξω γιατί με ενημερώνουν για τη στάση τους,γιατί δείχνουν πως συμμερίζονται εμένα και γω συμμερίζομαι αυτούς .
Δεν είναι μονόπλευρη η κατανόηση με αυτό το τρόπο και τα πράγματα κυλούν πιο ανθρώπινα.
Δε μπορώ όμως να είμαι ανημέρωτος για την λειτουργία της σχολής μου και κάθε
μέρα να παίζω τη κολοκυθιά με το τι λειτουργεί και τι όχι,εγώ και ο καθένας φοιτητής που μπαίνει σε αυτή τη θέση.
Το μόνο που προκαλείται είναι αναμπουμπούλα, αποσυντονισμός και δυσαρέσκεια χωρίς επαναλαμβάνω ξανά να είμαι ενάντια στη απεργία ή οποιαδήποτε στάση
και η τελική κατάληξη θα είναι να μην πετύχει κανένας τίποτα.Και εμείς οι φοιτητές θα ταλαιπωρηθούμε και οι δε εργαζόμενοι θα αποσιωπηθούν γιατί δεν υπάρχει ενότητα.
Last edited by MoonShadow on Tue Oct 01, 2013 7:48 pm, edited 1 time in total.
Reason: double post
Reason: double post
-
- Gbyte level
Παιδιά πάντως αν εξαιρέσετε τους πρωτοετείς που δεν ξέρουν τι τους γίνεται και πότε θα γραφτούν, για τους ήδη φοιτητές δε νομίζω να υπάρχει κάποιο ζήτημα απ'τη στιγμή που βγήκε πρόγραμμα......Προφανώς δεν θα βγάλουν ανακοίνωση "ναι, αρχίζουμε στις 7". Εξυπακούεται ότι αρχίζουμε στις 7 και ΑΝ αλλάξει κάτι θα βγει ανακοίνωση επ'αυτού. Προσωπικά δε βλέπω το λόγο να μην αρχίσουμε τότε. Αφ'ενός το αν θα γίνονται μαθήματα δεν έχει να κάνει με την απεργία των γραμματειών (ούτε και αυτές αποφασίζουν αν ανοίγουμε στις 7 ή όχι) και αφ'ετέρου δε χρειάζεται να είναι και όλοι γραμμένοι για να αρχίσουν να παρακολουθούν μαθήματα. Υποθέτω ότι τα πάντα κυλάνε όπως προγραμματίστηκαν (πχ. η εξεταστική) και ανακοινώσεις βγαίνουν μόνο για έκτακτα πράγματα.
- DrNio
- Mbyte level
Η γραμματεία ξέρουμε μεχρι ποτε θα ειναι κλειστή?
Everything that has a beginning has an end
- Αριωνας
- Kilobyte level
Εγώ πιστεύω πως η περίπτωση της γραμματείας έχει άμεση σχέση με την εξεταστική και κάποια μαθήματα γενικότερα. Σε κάποια μαθήματα, οι καθηγητές ανεβάζουν τα αποτελέσματα αποκλειστικά και μόνο μέσω της e-grammateias όπως όλοι γνωρίζουμε. Άμα συνεχιστεί για π.χ. η απεργία του διοικητικού προσωπικού, δηλαδή της γραμματείας μέχρι και τον Φεβρουάριο και εμείς δεν γνωρίζουμε αν περάσαμε ή όχι ένα συγκρεκριμένο μάθημα, καθώς δεν θα έχει αναρτηθεί στην e-grammateia, λόγω της απεργίας, τότε ουσιαστικά δεν επηρεάζει και ολόκληρη την εξεταστική;;; Μπορεί να μην επηρεάζει άμεσα την παρακολούθηση μαθημάτων, αλλά θα επηρεάσει έμμεσα την επόμενη εξεταστική.
- Funk
Ο αχρείαστα εκνευριστικός: Told you so.
- DrTemna
- Kilobyte level
- Academic status: 2nd year
Λοιπών όταν έκανα την ηλεκτρονική εγγραφή έκανα μια βλακεία, έβαλα λάθος αριθμό μητρώου ταυτότητας. Αυτό διορθώνεται έτσι; Όταν πήγα να φτιάξω acc στην ηλεκτρονική γραμματεία μου έβγαζε λάθος τον αριθμό δελτίου ταυτότητας λάθος(έβαλα και τον σωστό και αυτόν που έβαλα). Μήπως ξέρετε τι να κάνω ρε παιδιά;
Καλησπέρα. Ξέρει κανείς τι γίνεται με τα αποτελέσματα παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας?Πότε βγαίνουν και που?
Δες στην e-Γραμματεία
Η τύχη είναι άθροισμα συμπτώσεων...
Albert Einstein
Albert Einstein
Ξέρει κανείς αν η γραμματεία είναι ανοιχτή;
Στην e-Γραμματεία που ακριβώς γιατί δεν βλέπω κάτι...blossom wrote:Δες στην e-Γραμματεία
- Jami
Εφοσον ανακοινωθηκαν σημερα καμποσα μαθηματα στην Ηλεκτρονικη Γραμματεια, το λογικο ειναι οτι ειναι ανοιχτη.
Γιατί δεν υπάρχει η Διαχείριση Έργων Πληροφορικής στο πρόγραμμα?