Ποσταρετε εδω περα οι νεες και οι νεοι για να σας γνωρισουμε!
Καλώς ήρθες Βασίλη. Καταρχάς να ξέρεις οτί τα μαθήματα που αφορούν καθαρά προγραμματισμό είναι σχετικά λίγα στο τμήμα, όμως είναι σημαντικά και χρειάζονται για τις εργασίες και την κατανόηση αρκετών άλλων. Η υποχρεωτική γλώσσα που μαθαίνουμε στα πρώτα εξάμηνα είναι η Java (και χρησιμοποιείται κυρίως και σε άλλα μαθήματα) και στο 3ο εξάμηνο προστίθεται η C++.Tyrion wrote:Γεια σας παιδια και εγω μπηκα στην σχολη :D Εχω μια ερωτηση....ειμαι απο θετικη και δεν ξερω τι και ποσο χρειαζεται να διαβασω απο το αεππ για να μην τα βρω σκουρα ... καθε απαντηση ευπροσδεκτη . By the way ειμαι ο Βασιλης απο Αθηνα
Τα λόγια σου μας τιμάνε πιστεύω, και ειδικά τους παλαιότερους διαχειρηστές του Venus. Σημασία έχει να έχεις πάθος και θέληση να βλέπεις αυτό που σου αρέσει, ακόμη και αν τα μαθήματα/καθηγητές/συνθήκες δεν είναι ιδανικά, οπότε να είσαι σίγουρος οτι αν σου αρέσει να ασχολείσαι με πληροφορική, δεδομένα και προγραμματισμό θα τα καταφέρεις με κάποια προσπάθειαTyrion wrote:Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Eldebryn . Από ότι έχω καταλάβει και εγώ αυτό που χρειάζεται από το αεππ είναι περισσότερο η λογική του προγραμματισμού και όχι τα υπόλοιπα οπότε αντε να παιδευτώ λίγο στην αρχή . Η απάντηση σου μου έδωσε θάρρος γιατί περίμενα να ακούσω κάτι του στυλ " κακώς μπήκες στην σχολή εφόφον δεν έχεις κάνει προγραμματισμό " (στην 3η γυμνασίου είχα εναν πολύ περίεργο καθηγητή και έκανα αρκετά διαγράμματα ροής και logo , όμως αν δεν ήταν αυτός δεν θα είχα καμία επαφή με τον προγραμματισμό) . Επίσης χίλια μπράβο παιδιά για το forum ... Πραγματικά μου φαίνεται ένα τρομερό εργαλείο και το κοιτάω απο τον καιρό πριν να δωσω Πανελλήνιες. :D
Το πρώτο μάθημα Java δεν έχει τόσο πολύ αντικειμενοστρέφεια. Έχει πιο πολύ διαδικαστικό προγραμματισμό (γι' αυτό λέγεται και "Εισαγωγή στον Προγραμματισμό"). Εκεί μπορεί να σε βοηθούσε το ΑΕΠΠ αλλά μην φανταστείς ότι θα περνούσες μόνο με αυτό. Αν ασχοληθείς μόνος σου και λύσεις μερικές ασκήσεις πας για βαθμό.Tyrion wrote:Γεια σας παιδια και εγω μπηκα στην σχολη :D Εχω μια ερωτηση....ειμαι απο θετικη και δεν ξερω τι και ποσο χρειαζεται να διαβασω απο το αεππ για να μην τα βρω σκουρα ... καθε απαντηση ευπροσδεκτη . By the way ειμαι ο Βασιλης απο Αθηνα
Yaw! Καλώς ήρθες στο club!Tyrion wrote:Γεια σας παιδια και εγω μπηκα στην σχολη :D Εχω μια ερωτηση....ειμαι απο θετικη και δεν ξερω τι και ποσο χρειαζεται να διαβασω απο το αεππ για να μην τα βρω σκουρα ... καθε απαντηση ευπροσδεκτη . By the way ειμαι ο Βασιλης απο Αθηνα