Βανδαλισμοί στο γραφείο του Βασσάλου...

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Post Reply
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Thu Jun 29, 2006 1:11 am

PASCAL wrote:Σήμερα στον ALPHA ο Λιανός και ο Βενιέρης αναφέρθηκαν σε δικά τους παρόμοια περιστατικά.
Μάλιστα ο Λιανός είπε ότι κάποτε είχε βρεθεί αντιμέτωπος με φοιτητή που κρατούσε...ΤΣΕΚΟΥΡΙ :shock:
Ρε PASCAL έχασα θέαμα!Αυτό με το τσεκούρι πιστεύω ότι αποτελεί σενάριο ταινίας.Η κάθοδος των Βικιγκς!Έλεος!Αγγίζουμε τα όρια της χούντας, η ασυδοσία δεν είναι δημοκρατία!
ailouros++
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
tec-goblin
bit level
bit level

Post by tec-goblin » Thu Jun 29, 2006 2:03 am

Ganther wrote:Φανταζομαι και ελπιζω παντως, να υπηρχαν Backup της δουλειας εκτος γραφειου... (ασχετο)
Τσου. Τον ρώτησα με email. Είχε backup από τον ένα σκληρό στον άλλο, και τους κλέψανε. Κακώς, γιατί θα χάνονταν έτσι και σε περίπτωση φωτιάς (εγώ έχω πάντα backup της μουσικής μου σε άλλα σημεία ;)).
Goo Goo Mucks are Burning Longer
Vag_plir
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4
Post by Vag_plir » Thu Jun 29, 2006 2:43 am

Λοιπόν , εμένα που είμαι μέλος της ΠΑΣΠ μέχρι στιγμής με έχετε κατηγορίσει ότι κάνω ψεύτικο αγώνα για τα μάτια του κόσμου και για να ενισχύσω το ΠΑΣΟΚ, ότι κινητοποιώ τον «κόσμο μου» για τις ΓΣ και αυτοί έρχονται ως ζωάκια για να ψηφίσουν κατάληψη χωρίς καν να ξέρουν τι λέει το νομοσχέδιο , ότι ευθύνομαι για το ότι κάποιοι έβαψαν τους τοίχους της σχολής, για το ότι από τις 20 ώρες που περνάω κάθε μέρα στην κατάληψη παίζω και 2 ώρες χαρτιά και έτσι δεν αγωνίζομαι…,ότι προπυλακίζω τον κ. Βασσάλο (σε αυτό το σημείο να δηλώσω την συμπαράσταση μου στον κύριο Βασσάλο .),οτι καταστρέφω το γραφείο του για να πάρω τους σκληρούς για να φακελώσω συμφοιτητές μου, ότι συμμετείχα στο πάρτυ των αναρχικών στην ΑΣΟΕΕ για να μπω στις γραμματείες για τον ίδιο λόγο και για να κάνω νοθεία στις εκλογές κάτι το οποίο από ένα ολόκληρω Πανεπιστήμιο μόνο 2-3 σαίνια στο venus το πήραν χαμπάρι και κανένας άλλος όυτε καν από παράταξη. Συγγνώμη που δεν σας βολεύει η διπλή εξεταστική τον Σεμπτέμβρη αλλά αυτός δεν νομίζω ότι είναι αρκετός λόγος για να λασπολογείτε έτσι εναντίον συμφοιτητών σας (έστω και αν τους θεωρείτε κομματόσκυλα χωρίς καν να έχετε μιλήσει μαζί τους)..Συγγνώμη επίσης που περνάω την μισή μέρα μου στο Πανεπιστήμιο με μοναδικό σκοπό ένα καλύτερο Πανεπιστήμιο και ένα καλύτερο πτυχίο, και όχι για προσωπικό μου συμφέρον και για κάποια ανταμοιβή (ναι ξέρω αυτό δεν συμβαδίζει με την εικόνα του «κομματόσκυλου» μέσα στο μυαλό σας αλλά έτσι είναι η αλήθεια).Συγγνώμη που μπήκα στην Σύγκλητο με σκοπό να παρθεί απόφαση για την εξεταστική (προς την κατεύθυνση που ήθελε η συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών με τους οποίους ερχόμασταν σε επικοινωνία) και να μην βρίσκετε στον αέρα , όπως επίσης συγγνώμη που δεν άλλαξα την γνώμη των καθηγητών για την πτυχιακή εξεταστική καθώς ένα αίτημα δεν αρκούσε όπως στις υπόλοιπες σχολές της Αθήνας .Συγγνώμη που έχω μια ιδεολογία η οποία σε κάποιες καταστάσεις με «αναγκάζει» να δρω μην λογαριάζοντας συνέπειες (θα εκπλαγείτε αν δείτε πόσα «κομματόσκυλα» χάνουν μεταπτυχιακά ή την ευκαιρία να πάρουν πτυχίο και να βγουν στη αγορά εργασίας).Συγγνώμη για το ότι κάποιοι μπαίνουν με προκλητικά ονόματα και γράφουν προβοκατόρικα(δεν είδα τι ακριβώς αλλά κρίνοντας από τις αντιδράσεις…) και κανένας δεν αντιλαμβάνετε την προβοκάτσια αυτή αλλά όλοι ξεκινούν το θάψιμο. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΩ ΕΜΠΑΙΧΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΥΓ : Τα παραπάνω γράφτηκαν για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου απέναντι στην λασπολογία που παρουσιάζετε εναντίον της παράταξης στην οποία πρόσκειμαι και των μελών της και σε καμία περίπτωση για να παρουσιάσω εμένα και την παράταξη μου σαν θύματα. Κριτική μου αρέσει να δέχομαι αρκεί να είναι καλοπροαίρετη και να βασίζετε σε επιχειρήματα και όχι σε (βαρείς) χαρακτηρισμούς , σε λασπολογία και σε μηδενισμό. Τέλος να επισημάνω (για τους κακοπροαίρετους) ότι δεν είναι επίσημη θέση της ΠΑΣΠ αλλά η ταπεινή άποψη ενός «κομματόσκυλου»
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a
Post by PASCAL » Thu Jun 29, 2006 2:44 am

Ας μην επιστρέψει πάλι η ΑΣΟΕΕ σε εποχές που καθηγητές ρώταγαν αν θα μπούν στα αμφιθέατρα...
tec-goblin
bit level
bit level

Post by tec-goblin » Thu Jun 29, 2006 3:51 am

Vag_plir wrote:Λοιπόν , εμένα που είμαι μέλος της ΠΑΣΠ μέχρι στιγμής με έχετε κατηγορίσει ότι κάνω ψεύτικο αγώνα
Αν είσαι απλά μέλος, μπορεί και να μην είσαι καν "φοιτητοπατέρας" ακόμα. Οπότε παίζει να μην κατηγορούσαμε εσένα.
ότι κινητοποιώ τον «κόσμο μου» για τις ΓΣ
Όχι, φαίρνετε από τους απέναντι :lol:
και αυτοί έρχονται ως ζωάκια για να ψηφίσουν κατάληψη χωρίς καν να ξέρουν τι λέει το νομοσχέδιο
Νομίζω ότι μόνο εγώ αναφέρθηκα σε αυτό το θέμα, και ρώτησα πόσοι εδώ μέσα το έχουν διαβάσει. Δεν απευθυνόταν σε "κομματόσκυλα" η ερώτηση. Και ακόμα 1 θετική απάντηση δεν έχω πάρει.

, ότι ευθύνομαι για το ότι κάποιοι έβαψαν τους τοίχους της σχολής, για το ότι από τις 20 ώρες που περνάω κάθε μέρα στην κατάληψη παίζω και 2 ώρες χαρτιά
Κάτσε ρε παλικάρι - μέχρι να πας σπίτι σου και να γυρίσεις... Κοιμάσαι μόνο δυο ώρες; Και φυσικά δεν μας φταίει ότι παίζεις και χαρτιά. Μας φταίει όμως που την ώρα που παίζεις χαρτιά δεν υπάρχει κάποιος άλλος να φυλάει τις τουαλέτες, οκ;
(Και με δυο ώρες ύπνου, σιγά μην μπορεί κανείς να φυλάξεις οτιδήποτε - ρε σοβαρευτείτε ρε).
ότι προπυλακίζω τον κ. Βασσάλο (σε αυτό το σημείο να δηλώσω την συμπαράσταση μου στον κύριο Βασσάλο .)
Να τη δήλωνες μαζεύοντας ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ όσους φωνάξανε στον κο Βασσάλο στη ΓΣ, και να έκανες τα πάντα να μην είναι στην παράταξή σου - πριν συμβεί ό,τι συνέβη.
,οτι καταστρέφω το γραφείο του για να πάρω τους σκληρούς για να φακελώσω συμφοιτητές μου
Όπα, δεν νομίζω ότι είπε κανείς ότι μπήκε όλη η ΠΑΣΠ στο γραφείο του κου Βασσάλου - έλεος, δεν χωράτε στο κάτω κάτω. Μπήκαν πιθανότατα κομματικοί, αγνώστου χρώματος, σαφώς χωρίς να το ξέρουν όλοι στην παράταξή τους. Όταν όμως ο Άγγελος πήγε να θολώσει τα νερά με το άσυλο και τα δαχτυλικά αποτυπώματα, ίσα ίσα που τα έκανε <μην πω, είναι και δημόσιος χώρος> και έστρεψε όλες τις υποψίες πάνω σας.
Επιμένω ότι σας κατηγορούμε για ηθική αυτουργία με τη στάση σας που τους ενθαρρύνατε, και όχι για την ίδια την πράξη - δεν ξέρουμε ποιος την έκανε.
(έστω και αν τους θεωρείτε κομματόσκυλα χωρίς καν να έχετε μιλήσει μαζί τους)
Δεν έχω μιλήσει με όλους σας, είναι αλήθεια - ξέρω κομματοποιημένα μη-κομματόσκυλα, αλλά φύγανε στον πρώτο χρόνο από τις παρατάξεις τους. Ε, ξέρω και κάποιες δεκάδες "κομματόσκυλα" (είσαι κομματόσκυλο όταν ποτέ δεν βγαίνεις να διαφωνήσεις δημοσίως - δηλαδή μπροστά στους "έξω" - με την παράταξή σου - αυτός είναι ο ορισμός μου - μόνο εσύ ξέρεις αν εμπίπτεις στην κατηγορία - εγώ δεν το ξέρω).
Αν είσαι η μια στις εκατό εξαίρεση, συγγνώμη - αλλά η στάση σου εδώ μάλλον δεν δείχνει αυτό.
..Συγγνώμη επίσης που περνάω την μισή μέρα μου στο Πανεπιστήμιο με μοναδικό σκοπό ένα καλύτερο Πανεπιστήμιο και ένα καλύτερο πτυχίο.
θα εκπλαγείτε αν δείτε πόσα «κομματόσκυλα» χάνουν μεταπτυχιακά ή την ευκαιρία να πάρουν πτυχίο και να βγουν στη αγορά εργασίας
Τι δουλειά θα κάνεις όταν μεγαλώσεις; Τι φαντάζεσαι τον εαυτό σου μετά από 10 χρόνια; Μήήήπως ελπίζεις και εσύ σε μια θεσούλα που πήρες από κομματικούς; Μήήήπως ελπίζεις να γίνεις βουλευτής; (πληρώνει καλύτερα από αρκετές δουλειές) Μήήήπως είσαι από αυτούς που τρέχουν να φωτογραφηθούν δίπλα στο νέο πρόεδρο στο συνέδριο; Αν όχι, τότε όντως είσαι το θύμα της υπόθεσης, και κάποιοι άλλοι φοιτητοπατέρες θα πατήσουν πάνω σου.

Συγγνώμη που μπήκα στην Σύγκλητο με σκοπό να παρθεί απόφαση για την εξεταστική
Το "μπήκα" είναι ευφημισμός, ε; Με 8 μέρη φοιτητές, 10 μέρη καθηγητές - εκ των οποίων όλο και κάποιοι θα έλειπαν (εννοώ αναλογίες, όχι μέλη), κοτζάμ δημοκρατική παράταξη δεν μπορούσατε να πείσετε 1 στους 10 καθηγητές για να πάρετε πλειοψηφία; (δεδομένων των απουσιών) Χρειαζόταν να καταφύγετε στη βία;

Υποτίθεται ότι εκλέγουμε τους ανθρώπους που μας πείθουν, άρα έχουν την καλύτερη πειθώ. Ε, δεν είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου μέχρι τώρα όταν σκεφτόμουν "πειθώ".
συγγνώμη που δεν άλλαξα την γνώμη των καθηγητών για την πτυχιακή εξεταστική καθώς ένα αίτημα δεν αρκούσε όπως στις υπόλοιπες σχολές της Αθήνας
Ρε συ, ποιος σε κατηγόρησε σε αυτό το thread για αυτό;
Συγγνώμη για το ότι κάποιοι μπαίνουν με προκλητικά ονόματα και γράφουν προβοκατόρικα(δεν είδα τι ακριβώς αλλά κρίνοντας από τις αντιδράσεις…) και κανένας δεν αντιλαμβάνετε την προβοκάτσια αυτή αλλά όλοι ξεκινούν το θάψιμο.
Να έλεγε από την πρώτη στιγμή που τον είδε (τον πρασινοφρουρό) τότε ο Άγγελος ότι το παλικάρι δεν ήταν δικός σας. Όμως έκανε την πάπια και απλά αρνήθηκε ότι τον έστειλε - δεν είπε όμως "όχι, δεν ξέρω καν ποιος είναι, μου κάνει για προβοκάτορας" - τον άφησε να σκορπίσει λάσπη και λόγια του αέρα για να αποπροσανατολίσει.
Αν έχεις κάποια απόδειξη για το "λαυράκι" που έβγαλες ότι είναι προβοκάτορας, να μας την πεις. Αν είναι να βγάζετε κάθε έναν που λέει μπούρδες προβοκάτορα, ε, θα έπρεπε να βγάλετε και τον κόσμο που παρεμποδίζει τους άλλους από το να μιλήσουν στις συνελεύσεις, ε; Και αυτούς που τους καλύπτουν. Και και και...
Αλλά κάτι μου λέει ότι φοβάστε ότι το κίνημα θα έχανε τη "μαζικότητά" του αν είχε λίγο αυστηρότερα κριτήρια.
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΩ ΕΜΠΑΙΧΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Αν τα λες αληθινά, θα σε εμπαίξουν που σε κοροϊδεύουν όπως και εμάς μας κοροϊδεύουν - σ***ά στα μούτρα μας δηλαδή, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε.

Αν δεν τα λες αληθινά, ε, εντάξει, φαντάζομαι ότι θα ξέρεις ήδη ότι θα αξίζεις τις ειρωνικές απαντήσεις.

[Edited για λίγο ακόμα χιούμορ]
Vag_plir
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4
Post by Vag_plir » Thu Jun 29, 2006 5:01 am

Λοιπόν ας τα πάρουμε ένα ένα :
1. Αν θεωρείς ότι υπάρχουν "φοιτητοπατέρες" που παίρνουν και δίνουν γραμμή που κοροιδεύουν τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης και τον υπόλοιπο κόσμο της σχολής τότε καλό θα είναι να κόψεις τον πολύ Λιακόπουλο και τα σενάρια συννωμοσιολογίας.Δεν μιλάω για οποιαδήποτε παράταξη , μιλάω για την συγκεκριμένη που την ζω καθημερινά.Χμμ άρα εφόσων δεν είμαι βλάκας για να μην έχω καταλάβει τα παιχνίδια που παίζονται πίσω από την πλάτη μου είμαι
και εγώ από αυτους που θέλουν να γίνουν βουλευτές ... Θεέ μου τι ακούω πάλι!!!! Το ενδεχόμενο δηλαδή να είναι μία παράταξη υγιής το αποκλύουμε ε?
2. Δεν ξέρω το κατα πόσο ο Άγγελος που γράφει εδώ είναι ο Άγγελος που ξέρω εγώ κι εσύ.Το αν η ΠΑΣΠ θα μπορούσε να συμμετέχει ή έστω να κάνει τα στραβά μάτια σε τέτοια γεγονότα όπως η καταστροφή του γραφείου του κ. Βασσάλου είναι απλώς μία ρητορική ερώτηση καθώς νομίζω ότι την δημοκρατικότητα της την διχνει καθημερινά μέσα στο πανεπιστήμιο.Επίσης μόλις είδα τα ποστ του "πρασινοφρουρού" είχα άμεση επικοινωνία με το γραφείο και πολλά μέλη της παράταξης και με διαβεβαίωσαν όλοι ότι κανένας δεν έγραψε τα σχετικά ποστ.Άν και εσύ μπορείς να αποδείξεις ότι ήταν παιδί από την ΠΑΣΠ κάνε το , αλλά εγώ δεν μπαίνω στην διαδικασία να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, στην τελική πιστεύω ότι όλοι μας εδώ μέσα γνωρίζουμε το πως εκμεταλεύονται κάποιοι επιτήδειοι την ανωνυμία που προσφέρει το ιντερνετ...
3.Δηλαδή θεωρείς αρνητική την παρέμβασε στην Σύγκλητο? Το ρωτάω γιατί στις περισσότερες σχολές η διπλή τον Σεμπτέμβριο και η εξεταστική για τους επι πτυχίω επιτευχθησαν με πρέμβαση στην Σύγκλητο
4.Ποστ με τις προτάσεις του ΕΣΥΠ αλλά και με το νομοσχέδιο έχει γίνει πολύ καιρό τώρα και τα έχουμε συζητήσει άπειρες φορές.Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι 1400 φοιτητές στην ΑΣΟΕΕ είχαν ψηφίσει κατάληψη χωρίς να ξέρουν τι τους γίνετε ?
tec-goblin
bit level
bit level

Post by tec-goblin » Thu Jun 29, 2006 5:18 am

Vag_plir wrote:Το ενδεχόμενο δηλαδή να είναι μία παράταξη υγιής το αποκλύουμε ε?
Αυτό το έχουμε αποκλείσει από τα γεγονότα, από νωρίς. Από τα γεγονότα που είδαν τα παιδιά με τα μάτια τους στην ΓΣ.
καθώς νομίζω ότι την δημοκρατικότητα της την διχνει καθημερινά μέσα στο πανεπιστήμιο.
Έλα που εδώ πέρα οι περισσότεροι μη χρωματιστοί βλέπουμε ακριβώς το αντίθετο. Μου εξηγείς το παράδοξο;
εγώ δεν μπαίνω στην διαδικασία να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, στην τελική πιστεύω ότι όλοι μας εδώ μέσα γνωρίζουμε το πως εκμεταλεύονται κάποιοι επιτήδειοι την ανωνυμία που προσφέρει το ιντερνετ...
Επιμένω ότι είχατε την ευκαιρία σας να τον εκθέσετε από νωρίς και την πετάξατε. Από εκεί και πέρα, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.
3.Δηλαδή θεωρείς αρνητική την παρέμβασε στην Σύγκλητο? Το ρωτάω γιατί στις περισσότερες σχολές η διπλή τον Σεμπτέμβριο και η εξεταστική για τους επι πτυχίω επιτευχθησαν με πρέμβαση στην Σύγκλητο
Δηλαδή παντού έπεσαν απειλές για βία; Ωραίος ορισμός της "παρέμβασης".
"Παράπλευρη απώλεια" η ελληνική γλώσσα.
4.Ποστ με τις προτάσεις του ΕΣΥΠ αλλά και με το νομοσχέδιο έχει γίνει πολύ καιρό τώρα και τα έχουμε συζητήσει άπειρες φορές.Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι 1400 φοιτητές στην ΑΣΟΕΕ είχαν ψηφίσει κατάληψη χωρίς να ξέρουν τι τους γίνετε ?
Άσ'τα ποστ - την πρόταση της επιτροπής σοφών στο πρωτότυπο λέω. Διότι όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα - επιλεκτικά και παραμορφωμένα. Σαν τη συζήτηση για το Ευρωσύνταγμα - όλοι είχαν γνώμη - και ήταν και σίγουροι για το τι έλεγε (όόό,τι να 'ναι όμως) - και κανείς δεν το είχε διαβάσει με τα μάτια του.

Ξέρω κόσμο που κατέβηκε στις πορείες και δεν ήξερε ότι η πρόταση (πριν την "αναθεώρηση" της τελευταίας εβδομάδας από την ηλίθια τη Γιαννάκου) επέτρεπε 2ν χρόνια + 4 εξάμηνα διακοπής στους εργαζόμενους, και ν+2+4 εξάμηνα στους υπόλοιπους. Δεν λέω πιο πολλά - δεν έχει νόημα - συνεχίζει η ερώτησή μου: ποιοι είχαν διαβάσει την πρόταση στο πρωτότυπο πριν την κατάληψη; (ω ναι, σαφώς και δεν την είχαν διαβάσει οι 1400, ζήτημα αν την είχαν διαβάσει οι 400 δηλαδή, μην κοροϊδευόμαστε). Θα εκπλαγώ θετικά αν δω αρκετές θετικές απαντήσεις.

[Edited γιατί είναι αργά και τα ελληνικά μου πάνε για νάνι]
nefeli
byte level
byte level

Post by nefeli » Thu Jun 29, 2006 7:09 am

Vag_plir wrote:Λοιπόν , εμένα που είμαι μέλος της ΠΑΣΠ μέχρι στιγμής με έχετε κατηγορίσει ότι κάνω ψεύτικο αγώνα για τα μάτια του κόσμου και για να ενισχύσω το ΠΑΣΟΚ, ότι κινητοποιώ τον «κόσμο μου» για τις ΓΣ και αυτοί έρχονται ως ζωάκια για να ψηφίσουν κατάληψη χωρίς καν να ξέρουν τι λέει το νομοσχέδιο , ότι ευθύνομαι για το ότι κάποιοι έβαψαν τους τοίχους της σχολής, για το ότι από τις 20 ώρες που περνάω κάθε μέρα στην κατάληψη παίζω και 2 ώρες χαρτιά και έτσι δεν αγωνίζομαι…,ότι προπυλακίζω τον κ. Βασσάλο (σε αυτό το σημείο να δηλώσω την συμπαράσταση μου στον κύριο Βασσάλο .),οτι καταστρέφω το γραφείο του για να πάρω τους σκληρούς για να φακελώσω συμφοιτητές μου, ότι συμμετείχα στο πάρτυ των αναρχικών στην ΑΣΟΕΕ για να μπω στις γραμματείες για τον ίδιο λόγο και για να κάνω νοθεία στις εκλογές κάτι τοοποίο από ένα ολόκληρω Πανεπιστήμιο μόνο 2-3 σαίνια στο venus το πήραν χαμπάρι και κανένας άλλος όυτε καν από παράταξη. Συγγνώμη που δεν σας βολεύει η διπλή εξεταστική τον Σεμπτέμβρη αλλά αυτός δεν νομίζω ότι είναι αρκετός λόγος για να λασπολογείτε έτσι εναντίον συμφοιτητών σας (έστω και αν τους θεωρείτε κομματόσκυλα χωρίς καν να έχετε μιλήσει μαζί τους)..Συγγνώμη επίσης που περνάω την μισή μέρα μου στο Πανεπιστήμιο με μοναδικό σκοπό ένα καλύτερο Πανεπιστήμιο και ένα καλύτερο πτυχίο, και όχι για προσωπικό μου συμφέρον και για κάποια ανταμοιβή (ναι ξέρω αυτό δεν συμβαδίζει με την εικόνα του «κομματόσκυλου» μέσα στο μυαλό σας αλλά έτσι είναι η αλήθεια).Συγγνώμη που μπήκα στην Σύγκλητο με σκοπό να παρθεί απόφαση για την εξεταστική (προς την κατεύθυνση που ήθελε η συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών με τους οποίους ερχόμασταν σε επικοινωνία) και να μην βρίσκετε στον αέρα , όπως επίσης συγγνώμη που δεν άλλαξα την γνώμη των καθηγητών για την πτυχιακή εξεταστική καθώς ένα αίτημα δεν αρκούσε όπως στις υπόλοιπες σχολές της Αθήνας .Συγγνώμη που έχω μια ιδεολογία η οποία σε κάποιες καταστάσεις με «αναγκάζει» να δρω μην λογαριάζοντας συνέπειες (θα εκπλαγείτε αν δείτε πόσα «κομματόσκυλα» χάνουν μεταπτυχιακά ή την ευκαιρία να πάρουν πτυχίο και να βγουν στη αγορά εργασίας).Συγγνώμη για το ότι κάποιοι μπαίνουν με προκλητικά ονόματα και γράφουν προβοκατόρικα(δεν είδα τι ακριβώς αλλά κρίνοντας από τις αντιδράσεις…) και κανένας δεν αντιλαμβάνετε την προβοκάτσια αυτή αλλά όλοι ξεκινούν το θάψιμο. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΩ ΕΜΠΑΙΧΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΥΓ : Τα παραπάνω γράφτηκαν για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου απέναντι στην λασπολογία που παρουσιάζετε εναντίον της παράταξης στην οποία πρόσκειμαι και των μελών της και σε καμία περίπτωση για να παρουσιάσω εμένα και την παράταξη μου σαν θύματα. Κριτική μου αρέσει να δέχομαι αρκεί να είναι καλοπροαίρετη και να βασίζετε σε επιχειρήματα και όχι σε (βαρείς) χαρακτηρισμούς , σε λασπολογία και σε μηδενισμό. Τέλος να επισημάνω (για τους κακοπροαίρετους) ότι δεν είναι επίσημη θέση της ΠΑΣΠ αλλά η ταπεινή άποψη ενός «κομματόσκυλου»
Σου μεταφέρω κάποια post έτσι πρόχειρα από το φόρουμ σας:
(από http://paspasoee.gr/forum/viewtopic.php ... d2434db518 συγκεκριμένα)
1."Εγω θελω να μου πει καποιος υπευθυνα ποιοι ηταν οι καθηγητες που ηταν εναντια στην διπλη εξεταστικη και εναντια στην πτυχιακη..Να δουμε θα ξαναπατησουν στη σχολη;;;
Γεμιστε την ΑΣΟΕΕ με αφισες με τα ονοματα τους..Κραξιμο παντου"

2."Σιγουρα ενας που εναντιωθηκε με μενος ηταν ο Βασαλος απο την Πληροφορικη... (...) "

3."Καλό θα ήταν να κατονομαστούν οι καθηγητές που δήλωναν ανοιχτά κατά της διπλής εξεταστικής του Σεπτεμβρίου, για να θυμηθούμε τις ομορφες χρονιές του 1992 που ρωτούσαν αν μπορούν να μπούν στην τάξη για να κάνουν μάθημα!!! "

(μάλλον στη συμπαράσταση σου στον κ.Βασσάλο δεν συμφωνούν όλοι...)

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο: Όταν πετάγονταν τα αυγά στα μέλη της ΔΑΠ ποιοι ήταν αυτοί που όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα για να το εμποδίσουν αλλά αντίθετα και χειροκρότησαν και βιντεοσκοπούσαν;

Με όλα αυτά που έγιναν τελευταία, φταίμε εμείς δηλαδή που έχουμε αυτή τη γνώμη για τα "χρωματισμένα" άτομα μέσα στη σχολή;

Α και κάτι τελευταίο: Αν ήταν άλλος στην κυβέρνηση και προσπαθούσα να περάσει το νομόσχεδιο θα συμφωνούσατε/συμμετείχατε στις κινητοποιήσεις;
Όχι μόνο η ΠΑΣΠ αλλά και οι υπόλοιποι... Ειλικρινά απάντα.
"Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away"
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Thu Jun 29, 2006 8:28 am

Vag_plir wrote:Συγγνώμη που μπήκα στην Σύγκλητο με σκοπό να παρθεί απόφαση για την εξεταστική (προς την κατεύθυνση που ήθελε η συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών με τους οποίους ερχόμασταν σε επικοινωνία) και να μην βρίσκετε στον αέρα.
Από όλα τα παραπάνω, αυτό είναι ουσιαστικά το μόνο στο οποίο πρέπει να απολογηθείς. Να σεβαστείς την αυτοδυναμία της Συγκλήτου, ούτε να φωνάζεις συνθήματα δυνατά απ' έξω πόσο μάλλον να μπουκάρεις μέσα με απειλητικό ύφος. Για όλα τα υπόλοιπα είσαι υπερβολικός. Επίσης απ' όσο γνωρίζω κανένας δεν προχώρησε σε αφορισμούς του τύπου ότι οι παρατάξεις είναι μόνο για να προκαλούν προβλήματα και ότι δεν έχουν να προσφέρουν (ή δεν έχουν προσφέρει) τίποτα. Ειδικά για τους βανδαλισμούς στο γραφείο του Βασσάλου (που είναι και το θέμα του topic), όταν η πρώτη αντίδραση μελών που ανήκουν στον χώρο αυτό είναι του τύπου "Πώς τόλμησε να φέρει κατασταλτατικούς μηχανισμούς (σήμανση) στο χώρο του Πανεπιστημίου χωρίς έγκριση" τότε δίνει το δικαίωμα σε εμάς να θεωρήσει ότι η καταδίκη αυτή είναι υποκριτική και όχι επί της ουσίας.
Η λύση για να αντιμετωπιστούν τέτοια φαινόμενα είναι η καταδική των ακραίων συμπεριφορών όπου και όταν αυτά εμφανίζονται. Η σιωπή είναι συνενοχή. Από την στιγμή που έχεις μια συμπεριφορά που είναι πολιτισμένη και προάγεις μια δημοκρατική κουλτούρα στο Πανεπιστήμιο (και πιστεύω ότι αυτό ισχύει για την πλειοψηφία των ατόμων που μετέχουν σε παρατάξεις) τότε είσαι τουλάχιστον συμπαθής, άσχετα από το ποιές είναι οι τοποθετήσεις σου σε κάποια ζητήματα.
Όσο για τους χαρακτηρισμούς "κομματόσκυλα", τους θεωρώ απαραδεκτους και αφοριστικούς. Δεν μπορούμε να βάλουμε μια ταμπέλα σε έναν ολόκληρο χώρο. Ούτε πρέπει να φτάσουμε στο άλλο άκρο, να θεωρούμε την φοιτητική συμμετοχή κάτι σαν κουσούρι. Συμπεριφορές και νοοτροπίες καταδικάζουμε, όχι πολιτικές. Ξέρεις πόσα αξιόλογα παιδιά έχουν απογοητευτεί και αποθαρρυνθεί από την συμμετοχή τους στην πολιτική γενικά, λόγω τέτοιων περιστατικών;
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
Erevodifwntas
Gbyte level
Gbyte level

Post by Erevodifwntas » Thu Jun 29, 2006 9:44 am

Vag_plir wrote:Λοιπόν ας τα πάρουμε ένα ένα :
1. Αν θεωρείς ότι υπάρχουν "φοιτητοπατέρες" που παίρνουν και δίνουν γραμμή που κοροιδεύουν τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης και τον υπόλοιπο κόσμο της σχολής τότε καλό θα είναι να κόψεις τον πολύ Λιακόπουλο και τα σενάρια συννωμοσιολογίας.Δεν μιλάω για οποιαδήποτε παράταξη , μιλάω για την συγκεκριμένη που την ζω καθημερινά.Χμμ άρα εφόσων δεν είμαι βλάκας για να μην έχω καταλάβει τα παιχνίδια που παίζονται πίσω από την πλάτη μου είμαι
και εγώ από αυτους που θέλουν να γίνουν βουλευτές ... Θεέ μου τι ακούω πάλι!!!! Το ενδεχόμενο δηλαδή να είναι μία παράταξη υγιής το αποκλύουμε ε?
Εσύ το είπες όχι εμείς..... Πάντως μάλλον πρέπει να κοιτάξεις λίγο καλύτερα γύρω σου (ίσως και μέσα σου) και θα πάρεις τις απαντήσεις σου...

Θυμάμαι σε κάποιες εκλογές (όχι πολύ παλιές, 1-2 χρόνια πριν) που έτυχε να έχω 2-3 φίλους που κατέβαιναν με την παράταξη σου. το τι συντροφικό μαχαίρωμα έπεσε δεν λέγεται... Τόσο υγεία πια....
Vag_plir wrote: 2. Δεν ξέρω το κατα πόσο ο Άγγελος που γράφει εδώ είναι ο Άγγελος που ξέρω εγώ κι εσύ.Το αν η ΠΑΣΠ θα μπορούσε να συμμετέχει ή έστω να κάνει τα στραβά μάτια σε τέτοια γεγονότα όπως η καταστροφή του γραφείου του κ. Βασσάλου είναι απλώς μία ρητορική ερώτηση καθώς νομίζω ότι την δημοκρατικότητα της την διχνει καθημερινά μέσα στο πανεπιστήμιο.Επίσης μόλις είδα τα ποστ του "πρασινοφρουρού" είχα άμεση επικοινωνία με το γραφείο και πολλά μέλη της παράταξης και με διαβεβαίωσαν όλοι ότι κανένας δεν έγραψε τα σχετικά ποστ.Άν και εσύ μπορείς να αποδείξεις ότι ήταν παιδί από την ΠΑΣΠ κάνε το , αλλά εγώ δεν μπαίνω στην διαδικασία να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, στην τελική πιστεύω ότι όλοι μας εδώ μέσα γνωρίζουμε το πως εκμεταλεύονται κάποιοι επιτήδειοι την ανωνυμία που προσφέρει το ιντερνετ...
Επικοινωνία με το γραφείο??? lol... όλα τα μέλη σας είναι φακελώμα για τα καλά δηλαδή...το θέμα επίσης δεν είναι ο ένας ανώνυμος (που αν δεν κάνω λάθος εκδιώχτηκε και από το forum) αλλά οι δεκάδες άλλοι επώνυμοι (γιατί όλοι γνωριζόμαστε -φυσικά και ο prasinofroyros θα συνεχίζει να γράφει με το κανονικό του όνομα, να είσαι σίγουρος... είναι ανάμεσα μάς ;-)
Vag_plir wrote: 3.Δηλαδή θεωρείς αρνητική την παρέμβασε στην Σύγκλητο? Το ρωτάω γιατί στις περισσότερες σχολές η διπλή τον Σεμπτέμβριο και η εξεταστική για τους επι πτυχίω επιτευχθησαν με πρέμβαση στην Σύγκλητο
Δεν κατάλαβα... Επειδή στις άλλες σχολές έγινε παρέμβαση έπρεπε να γίνει κι εδώ??? επίσης ΝΑΙ θεωρώ αρνητική την παρέμβαση. δεν είναι τόσο το τι υποστήριζε, το τι ήθελε να πετύχει, αλλά ο τρόπος που έγινε (και μιας και έχεις παραδεχθεί ότι ήσουν κι εσύ ένας από τους νεανίες που μπήκαν (μπούκαραν) στη συνέλευση, νομίζω ότι σου απαντόνται σχετικά εύκολα τα ερώτηματα του νούμερο 1.
Vag_plir wrote: 4.Ποστ με τις προτάσεις του ΕΣΥΠ αλλά και με το νομοσχέδιο έχει γίνει πολύ καιρό τώρα και τα έχουμε συζητήσει άπειρες φορές.Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι 1400 φοιτητές στην ΑΣΟΕΕ είχαν ψηφίσει κατάληψη χωρίς να ξέρουν τι τους γίνετε ?
ΝΑΙ το πιστεύω!!! για την ακρίβεια, αν κρίνω από τις ανακρίβειες που ακούστηκαν εδώ στο Forum... είμαι σίγουρος (όχι και για τους 1400, αλλά για την συντρηπτική πλειοψηφία).

tec-goblin++
Go To Statement Considered Harmful (Τιτλος δημοσίευσης του Edsger Dijkstra).

my personal site
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Thu Jun 29, 2006 10:40 am

Erevodifwntas wrote: ΝΑΙ το πιστεύω!!! για την ακρίβεια, αν κρίνω από τις ανακρίβειες που ακούστηκαν εδώ στο Forum... είμαι σίγουρος (όχι και για τους 1400, αλλά για την συντρηπτική πλειοψηφία).
Συναδέρφε καλύτερα να μην είσαι τόσο απόλυτως εδώ και να κρατήσεις κάποιες επιφυλάξεις. ΜΠορεί κανείς να μην είχε δει την πρόταση νόμου, ωστόσο το Υπουργείο είχε φροντίσει να διερεύσουν οι επιθυμίες του για επικοινωνιακούς λόγους, και όλοι γνωρίζαμε πάνω κάτω προς τα που θα κινηθούν οι μεταρρυθίσεις για την Παιδεία. Συμφωνώ, βέβαια, ότι κάποιες παρατάξεις κινητοποιούνταν περισσότερο από αντιπολιτευτική ανάγκη παρά από αγωνιστική ανάγκη...Όσο για σένα φίλε από την ΠΑΣΠ θα σου υπενθυμίσω πως μπορεί να είσαι υπεύθυνος χωρίς να έχεις συμμετάσχει σε ένα τέτοιο γεγονός. Η παράταξή σου έχει μεγάλλο μερίδιο ευθύνης, καθώς με την όλη στάση της επέτρεψε να συμβούν περιστατικά που θίγουν τη Δημοκρατία μας, βλέπε ρίψεις αυγών...Αν θες να είσαι σωστός καταδικάζεις αμέσως αυτά τα γεγονότα. Οκ, ίσως να το βρήκατε αστείο, όμως μία φοιτητική παράταξη δεν είναι ένα σωματείο απλά, αλλά έχει ευθύνες και ευθύνες κυρίως απέναντι στον εαυτό της και αυτούς που τη στηρίζουν. Ακόμα πάντως από το δικό σας site απουσιάζει κάποια νακοίνωση καταδίκης των γεγονότων, έτσι για το θεαθήναι ρε αδερφέ...Όσο για το φακέλωμα καλύτερα να μην ανοίξουμε αυτή τη συζήτηση γιατί αυτό υπάρχει και χρησιμοποιείται από τις 2 μεγάλες παρατάξεις σίγουρα. Θα έπρεπε να σε προβληματίσει που όλοι σχεδόν σε αυτό το forum, αν και έχουμε διαγωνίες σε θέματα Παιδείας και σε θέματα που αφορούν το πανεπιστήμιο, συνηγορούμε πως τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα στις παρατάξεις...εκτός και αν νομίζεις ότι μπήκες σε ένα forum της ΔΑΠ...
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Thu Jun 29, 2006 11:17 am

Vag_plir wrote:Συγγνώμη που δεν σας βολεύει η διπλή εξεταστική τον Σεμπτέμβρη αλλά αυτός δεν νομίζω ότι είναι αρκετός λόγος για να λασπολογείτε έτσι εναντίον συμφοιτητών σας (έστω και αν τους θεωρείτε κομματόσκυλα χωρίς καν να έχετε μιλήσει μαζί τους)
Vag_plir, πρώτα απ'όλα κανείς από όσους δεν ανήκουν σε κάποια παράταξη δε λασπολογεί, εκτός και αν έχει κάτι προσωπικό εναντίον σου (σας).
Αυτή η λέξη δυστυχώς έχει γίνει πολύ της μόδας και οι περισσότεροι εκ των παρατάξεων την έχετε κάνει καραμέλα αγνοώντας ίσως το περιεχόμενο της.Η έννοια της λέξης λασπολογία κρύβει σκοπιμότητα, συμφέρον.
Με πολύ απλά λόγια, λέμε οτί λασπολογεί μόνο αυτός που μιλά κακοπροαίρετα, έχοντας κάποιο συμφέρον να υπηρετήσει.
Από τα λεγόμενα σου παραπάνω εικάζω οτι θα εννοείς μία μεγάλη μερίδα φοιτητών, που λογικά πολλοί από αυτούς δεν ανήκουν σε κάποια παράταξη, ούτε σε γνωρίζουν προσωπικά.
Θα μπορούσε κάποιος που δεν ανήκει σε παράταξη και δεν σε γνωρίζει προσωπικά, άρα δεν έχει και λογαριασμό μαζί σου, να λασπολογεί εναντίον σου;

Δε ξέρω αν το θυμάσαι, αλλά αυτή τη λέξη την έχεις χρησιμοποιήσει αναφερόμενος και σε εμένα δημοσίως, εδώ στο forum, χωρίς να με ξέρεις καν, και με έχεις κάνει να αισθανθώ πολύ άσχημα-αν και δε στο είπα τότε.Υπέθεσα και υποθέτω ακόμη όμως οτι δεν ήξερες τι πραγματικά σημαίνει, γι'αυτό δε θα επεκταθώ.

Γι'αυτό καταλαβαίνω και πως πρέπει να νοιώθεις εσύ αυτή τη στιγμή.
Πρέπει να καταλάβεις και εσύ όμως ότι όλα όσα λέγονται για τις παρατάξεις δεν απευθύνονται σε όλα τα μέλη των παρατάξεων, αλλά σε κάποια από αυτά, των οποίων τις ταυτότητες δε γνωρίζουμε, προς το παρόν τουλάχιστον (γι'αυτόν ακριβώς το λόγο χρησιμοποιούμε τον όρο γνωστοί-άγνωστοι).Συνεπώς, δεν απευθύνονται και σε εσένα.Δε θα έπρεπε να πάρεις το θέμα προσωπικά.

Όπως είπε και ο rapadder, το μόνο για το οποίο είμαστε σίγουροι, είναι αυτό:
Vag_plir wrote:Συγγνώμη που μπήκα στην Σύγκλητο με σκοπό να παρθεί απόφαση για την εξεταστική (προς την κατεύθυνση που ήθελε η συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών με τους οποίους ερχόμασταν σε επικοινωνία) και να μην βρίσκετε στον αέρα.
...και αυτό επειδή μόλις το είπες εσύ.
Αλλά για αυτό με κάλυψαν οι προλαλήσαντες, δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω.

Τέλος, έχω την εντύπωση οτι το παρακάτω σχόλιο:
Vag_plir wrote:Λοιπόν , εμένα που είμαι μέλος της ΠΑΣΠ μέχρι στιγμής με έχετε κατηγορίσει ότι κάνω ψεύτικο αγώνα για τα μάτια του κόσμου
...αναφέρεται κατ'ελάχιστο σε ενα σχόλιο που είχα κάνει παλαιότερα για το πρόγραμμα της κατάληψης που είχαμε ανεβάσει εδώ (τότε ήταν που είπες οτι λασπολογούσα).Ναί, ήταν άδικο και βιαστικό σχόλιο για την παράταξη σου (και πάλι προσωπικά το είχες πάρει), αλλά, προς υπεράσπιση μου:
1. Ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος εκείνη τη στιγμή και
2. Κοίταζα λάθος πρόγραμμα, που δεν το έβρισκα και τόσο καλό :-D
Το είχα πάρει όμως πίσω και σου είχα ζητήσει συγγνώμη.Αν δε σου αρκεί αυτό, τότε σου ξανα-ζητώ συγγνώμη.

Για τα υπόλοιπα που ειπώθηκαν μέχρι στιγμής, έχω να πώ τα εξής:
Πρώτον ότι δε πιστεύω ούτε εγώ πως υπάρχουν υγιείς παρατάξεις.Αυτό το λέω εν πλήρη ψυχραιμία και ίσως θα πρέπει να το διερευνήσεις και εσύ, Βαγγέλη.
Δεύτερον, οτί εκτιμώ με μεγάλο βαθμό βεβαιότητας πως η πλειοψηφία των "κουκουλοφόρων" προέρχεται από τις παρατάξεις, πιθανώς εν αγνοία των υπολοίπων.
Τρίτον, οτί εκτιμώ με μικρότερο βαθμό βεβαιότητας πως για την καταστροφή του γραφείου του κ.Βασσάλου ευθύνονται κάποια από τα άτομα που έκαναν τις επεμβάσεις κατά τη διάρκεια της Συγκλήτου, πιθανώς εν αγνοία των υπολοίπων.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν υποννοώ κάτι για εσένα, Vag_plir.

Τέταρτον, ότι ούτε εγώ πιστεύω πως ψήφισαν όλοι υπέρ της κατάληψης επειδή ήθελαν να αγωνιστούν.
Πέμπτον, ότι το εκτιμώ που βγήκες για να υπερασπιστείς τον εαυτό σου-αν και επαναλαμβάνω οτι δεν θα έπρεπε να το λάβεις προσωπικά.
Έκτον, ότι έχουμε αρχίσει να ξεφεύγουμε από το θέμα.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Thu Jun 29, 2006 11:49 am

Vag_plir wrote: Θεέ μου τι ακούω πάλι!!!! Το ενδεχόμενο δηλαδή να είναι μία παράταξη υγιής το αποκλύουμε ε?
E ναι μάλλον...
Καλά πάμε καλά? Με τόσα που έχουμε ακούσει και δει τι περιμένεις να πιστέψουμε πάλι σε παραμύθια? Όποια παράταξη έχει πίσω της (είτε πισωκολλητά είτε πιο στο βάθος) κάποιο (οποιοδήποτε) κόμμα, για ποιά υγεία να μιλάμε?????
Vag_plir wrote:

Τόσες σελίδες ποστ αυτό κατάλαβες??
Λοιπόν άκου προσεκτικά για να σου μείνει, χτυπιόμαστε όλοι εδώ μέσα, πρώτα απ'όλα για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η παρέμβαση, αυτόν καταδικάζουμε!
Αλλά μάλλον εσείς όλοι έχετε για ευαγγέλιο το ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα...

tec-goblin++
και
nefeli ++ που έκατσε και βρήκε τι γράφετε, για να μη μας πουλάτε φούμαρα
There's no place like 127.0.0.1
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Thu Jun 29, 2006 11:56 am

Code: Select all

Ethel = Ethel + 2;
Ethel *= Ethel;
Ethel wrote:Λοιπόν άκου προσεκτικά για να σου μείνει, χτυπιόμαστε όλοι εδώ μέσα (...)
:smt046
Γειά σου ρε Ethel, αχτύπητη... :smt023
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level

Post by mikem4600 » Thu Jun 29, 2006 1:12 pm

tec-goblin++
nefeli *= 2
Erevodifwntas++
Ethel *= 2 :smt038
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Thu Jun 29, 2006 1:28 pm

Δυστυχώς όταν αναλαμβάνεις να κάνεις κατάληψη είσαι υπεύθυνος για την κατάσταση στο πανεπιστήμιο.Να είμαστε υπεύθυνοι και σοβαροί και να μην παίρνουμε ευθύνες χωρίς να έχουμε τα κότσια και την ευφυία να φέρουμε εις πέρας έναν αγώνα.
Πρώτα από όλα ΕΣΥ είσαι υπεύθυνος και μετά ΕΜΕΙΣ!Όταν θες πολιτική και αγώνες πρέπει να έχεις γερό στομάχι όχι για να ρίξεις τους αντιπάλους σου αλλά όλους τους φελούς που επιπλέουν.Έτσι είναι φίλε μου αν δε μπορείς να πας σπιτάκι σου!!!
Πάντως δεν πρέπει να κατηγορούμε την ΠΑ.Σ.Π. για την επίθεση χωρίς επιχειρήματα και στοιχεία γιατί μόνο λασπολογούμε.Όποιος γουστάρει να βγει επώνυμα να καταγγείλλει.Και δυστυχώς έχω δει τι παίζει μέσα στην παράταξη σου και μπορώ να πω βρήκα 5 παιδιά σοβαρά και όλα τα άλλα πάνε για χαβαλέ και γιατί είναι όμορφοι μπας και χτυπήσουν κανένα γκομενάκι.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
nefeli
byte level
byte level

Post by nefeli » Thu Jun 29, 2006 1:56 pm

PASCAL wrote:Ας μην επιστρέψει πάλι η ΑΣΟΕΕ σε εποχές που καθηγητές ρώταγαν αν θα μπούν στα αμφιθέατρα...
Ερώτηση: Τι ακριβώς είχε γίνει τότε; Ακούω που το λένε αλλά δεν ξέρω καθόλου λεπτομέρειες... :???:
"Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away"
Erevodifwntas
Gbyte level
Gbyte level

Post by Erevodifwntas » Thu Jun 29, 2006 2:31 pm

tZoLe wrote:
Erevodifwntas wrote: ΝΑΙ το πιστεύω!!! για την ακρίβεια, αν κρίνω από τις ανακρίβειες που ακούστηκαν εδώ στο Forum... είμαι σίγουρος (όχι και για τους 1400, αλλά για την συντρηπτική πλειοψηφία).
Συναδέρφε καλύτερα να μην είσαι τόσο απόλυτως εδώ και να κρατήσεις κάποιες επιφυλάξεις.
νομίζω ότι φαίνεται ότι είμαι επιφυλακτικός... λέω ότι πιστεύω. όχι γνωρίζω, όχι είμαι σίγουρος, όχι εχω στοιχεία. απλά λέω τη προσωπική μου άποψη (και εδώ μπορώ να βάλω το quote του επιθεωρητή Κάλαχαν -και του γιατρού Φρενοβλαβή :-)

Στη συνέχεια είπα και τι συμπέρασμα έβγαλα από την κατάσταση στο forum (αυτά ήταν τα στοιχεία μου και από κει προκύπτει η σιγουριά μου -φυσικά η σιγουριά μου έχει τόσο αξία όσο και τα στοιχεία μου).
Go To Statement Considered Harmful (Τιτλος δημοσίευσης του Edsger Dijkstra).

my personal site
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Thu Jun 29, 2006 2:33 pm

Erevodifwntas wrote:
tZoLe wrote:
Συναδέρφε καλύτερα να μην είσαι τόσο απόλυτως εδώ και να κρατήσεις κάποιες επιφυλάξεις.
νομίζω ότι φαίνεται ότι είμαι επιφυλακτικός... λέω ότι πιστεύω. όχι γνωρίζω, όχι είμαι σίγουρος, όχι εχω στοιχεία. απλά λέω τη προσωπική μου άποψη (και εδώ μπορώ να βάλω το quote του επιθεωρητή Κάλαχαν -και του γιατρού Φρενοβλαβή :-)

Στη συνέχεια είπα και τι συμπέρασμα έβγαλα από την κατάσταση στο forum (αυτά ήταν τα στοιχεία μου και από κει προκύπτει η σιγουριά μου -φυσικά η σιγουριά μου έχει τόσο αξία όσο και τα στοιχεία μου).
Αν το θέτεις έτσι οκ...αλλά θα ήθελα και τα στοιχεία του επιθεωρητή Κάλαχαν... :-p
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Thu Jun 29, 2006 2:45 pm

nefeli wrote: Σου μεταφέρω κάποια post έτσι πρόχειρα από το φόρουμ σας:
(από http://paspasoee.gr/forum/viewtopic.php ... d2434db518 συγκεκριμένα)
1."Εγω θελω να μου πει καποιος υπευθυνα ποιοι ηταν οι καθηγητες που ηταν εναντια στην διπλη εξεταστικη και εναντια στην πτυχιακη..Να δουμε θα ξαναπατησουν στη σχολη;;;
Γεμιστε την ΑΣΟΕΕ με αφισες με τα ονοματα τους..Κραξιμο παντου"

2."Σιγουρα ενας που εναντιωθηκε με μενος ηταν ο Βασαλος απο την Πληροφορικη... (...) "

3."Καλό θα ήταν να κατονομαστούν οι καθηγητές που δήλωναν ανοιχτά κατά της διπλής εξεταστικής του Σεπτεμβρίου, για να θυμηθούμε τις ομορφες χρονιές του 1992 που ρωτούσαν αν μπορούν να μπούν στην τάξη για να κάνουν μάθημα!!! "

(μάλλον στη συμπαράσταση σου στον κ.Βασσάλο δεν συμφωνούν όλοι...)
nefeli wrote:
PASCAL wrote:Ας μην επιστρέψει πάλι η ΑΣΟΕΕ σε εποχές που καθηγητές ρώταγαν αν θα μπούν στα αμφιθέατρα...
Ερώτηση: Τι ακριβώς είχε γίνει τότε; Ακούω που το λένε αλλά δεν ξέρω καθόλου λεπτομέρειες... :???:

Απ' ότι έχω διαβάσει στο internet και απ' ότι έχω ακούσει από συγγενικές μαρτυρίες τότε στην ΑΣΟΕΕ δεν βασίλευε κάποια παράταξη αλλά ο χουλιγκανισμός.
Το να μην μπορεί να πατήσει κάποιος καθηγητής στο μάθημα έστω κι αν έχει αντίθετες απόψεις από εμάς δεν νομίζω πως είναι δημοκρατικό.
Last edited by PASCAL on Thu Jun 29, 2006 3:17 pm, edited 1 time in total.
nefeli
byte level
byte level

Post by nefeli » Thu Jun 29, 2006 2:58 pm

PASCAL μια παράκληση: Αν μπορείς βάλε ένα μεγαλύτερο μέρος του post μου γιατί από αυτό μόνο, για ένα άτομο που δεν έχει διαβάσει τα προηγούμενα, φαίνεται σαν δική μου άποψη ;) . Τhanx!
N@z_Plir
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by N@z_Plir » Thu Jun 29, 2006 3:51 pm

Είμαι κι εγώ μέλος της Πασπ, ένα από τα <<κομματόσκυλα>> λοιπόν, ένας από τους καλοβολεμένους που κάθονται στην κατάληψη γιατί δεν ξέρω ίσως κάτι παραπάνω ξέρετε εσείς που δεν έρχεστε....
Ίσως να ακούγομαι λίγο υπερβολικός δεν ξέρω αυτό θα μου πείτε εσείς αλλά πως να ΜΗΝ είμαι? όταν επειδή βάζω κασκόλ για να προστατευθώ από τα δακρυγόνα που ρίχνονται κάθε φορά στις πορείες περνάω αυτόματα στους <<κουκουλουφόρους των παρατάξεων>> όπως ειπώθηκε παραπάνω...Όταν λέτε ότι κάποιος από μας ήταν που έσπασε το γραφείο του Βασσάλου (στον οποίο κι εγώ συμπαραστέκομαι)το οποίο περναέι στην κατηγορία της λασπολογίας εφ' όσον όπως ειπώθηκε δεν υπάρχουν επιχειρήματα...Όταν μας λέτε ότι δεν διεκδικήσαμε όπως έπρεπε την εξεταστική για τους επι πτυχίω όταν στο παρά πέντε πάρθηκε η απόφαση για διπλή το Σεπτέμβρη!
Αυτό που θα ήθελα να ακούσω είναι καλοπροαίρετη κριτική για το τι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερα και δεν το κάναμε?Αν και πρώτα ο καθένας μας πρέπει να κάνει και την αυτοκριτική του για το τι θα μπορούσε ο ίδιος να κάνει για να αλλάξει το πανεπιστήμιο και δεν το έχει κάνει.Γιατί όπως παραδέχτηκε και ο Tec-goblin <<έξω από το χορό πολλά μπορώ να λέω>>.
Και αφού ο καθένας κάνει την αυτοκριτική του περνάμε στο επόμενο στάδιο, αυτό των προτάσεων.Συκγεκριμένα αναφέρθηκε ότι στις πορείες παρεισφρύουν χούλιγκαν ή πιο συγκεκριμένα οι λεγόμενοι μπάχαλοι. Με αυτούς τι κάνουμε? Ερχόμαστε σε σύγκρουση τη στιγμή που σε κυνηγάνε τα ματ?
Επίσης ο Rapradder είπε ότι αδύνατο να φυλαχθεί το γραφείο του Βασσάλου γιατί είναι εκτώς του κεντρικού χώρου του πανεπιστημίου. Και πάλι περνάμε σε αυτό που έλεγα πριν για την αυτοκριτική. Ως τώρα έχουν μαζευτεί κάπου 50 υπογραφές στην επιστολή για τον Βασσάλο. ΑΝ 10 άτομα από αυτά που έχουν υπογράψει -όχι παραπάνω- βρίσκονταν καθημερινά στη σχολή πιθανόν να κάναμε κατάληψη και σε περιφερειακά κτίρια και να είχαμε τη δυνατότητα να τα προστατέψουμε.
Επιπλέον στη σύγκλητο- που είναι το κορυφαίο όργανο του πανεπιστημίου -ο τρόπος της πειθούς στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν φανερό ότι δεν υπήρχε περίπτωση να επιτύχει αφού υπήρχε προδιάθεση από συγκεκριμένα άτομα της συγκλήτου όχι μόνο να μην υπάρξει απόφαση για διπλή εξεταστική αλλά να μην υπάρξει καμία απόφαση σχετική με το θέμα ώστε να μεγαλώσει η πίεση από τους απλούς φοιτητές. Περιττό να σας πω ότι υπήρξε καθηγήτρια η οποία απειλούσε ότι αν η εξεταστική μεταφερθεί το Σεπτέμβρη τότε θα έκοβε όλους τους φοιτητές. Για να καταλάβετε ότι το κλίμα τρομοκρατίας δεν επικρατούσε από μέρους μας αλλά από μέρους των καθηγητών(και πως μπορείτε να λέτε ότι η ένσταση έγκειται στο γεγονός του τρόπου της διαμαρτυρίας των φοιτητών τη στιγμή που δεν ήσασταν εκεί για να δείτε?). Και αυτό που είπα για προδιάθεση εννοώ ότι στο ΕΜΠ πχ όπου ο πρύτανης είναι αριστερής ιδεολογίας θα γίνει διπλή εξεταστική ανεξάρτητα από το ότι δεν έχουν συμπληρωθεί οι απαιτούμενες ώρες του εξαμήνου. Κι αυτό γιατί με το να μας κατηγορείτε για την παράσταση διαμαρτυρίας δεν ξέρω αν το καταλαβαίνετε αλλά ουσιαστικά παίζετε το παιχνίδι τους αφού αυτό θέλανε. Να επικρατήσουν διαξιφισμοί στο κίνημα ώστε σιγά σιγά να χάσει τη δυναμική του.
Τέλος να απαντήσω σε κάτι που ειπώθηκε και με αφορά άμεσα. Πρώτον θεωρώ τελείως λάθος την προσέγγιση που δόθηκε στον όρο κομματόσκυλο και ο οποίος ουδεμία σχέση έχει με μένα αφενός γιατί είμαι μέλος μιας παράταξης όχι ενός κόμματος και αφ' ετέρου γιατί και παραταξόσκυλο να με πεις, έτσι ονομάζεται κάποιος που δεν έχει το θάρρος της γνώμης του στην παράταξη του και όχι δημόσια.

Υ.Γ. 1:Να ενημερώσω ότι το 1999 στις καταλήψεις για τις μεταρυθμίσεις Αρσένη η Πασπ Ασοεε και πάλι συμμετείχε στις κινητοποιήσεις ανεξάρτητα από το ότι κυβέρνηση τότε ήταν το Πασοκ.Οπότε διαλύονται οι όποιες υπόνοιες υπήρχαν για το ότι συμμετέχουμε επειδή κυβέρνηση τώρα είναι η ΝΔ ή ότι αυτομάτως αφού έχουμε κομματικό φορέα θα στερηθούμε το ανώτατο δικαίωμα της γνώμης μας.Περιττό επίσης να σου πω ότι και φέτος αρχικά το Πασοκ είχε ταχθεί υπέρ των μη κρατικών-ιδιωτικών πανεπιστημίων και εμείς εξ' αρχής είχαμε διαφοροποιήσει τη θέση μας.
Υ.Γ.2:Ατυχώς κάποιοι βαφτίσατε τους καταληψίες, φοιτητοπατέρες, αιώνιους και δεν θυμάμε και τι άλλο. Αν εγώ σαν πρωτοετής πάλι περνιέμαι σε αυτήν την κατηγορία εσείς θα μου το πείτε...

ΖΗΤΩ συγγνώμη για το έντονο ύφος μου αλλά νιώθω πραγματικά αγανακτισμένος να μου αποδίδονται χαρακτηρισμοί που δεν ευσταθούν αλλά και να λέγονται πράγματα που με υποβαθμίζουν ως πρωσοπικότητα. Επίσης νιώθω ότι υποτιμάται η φοιτητική νοημοσύνη μου όταν το σύνολο σας τάσεται υπερ των καθηγητών τη στιγμή που η ύπαρξη ουσιαστικά των καθηγητών είναι αποτέλεσμα της δικής μας ύπαρξης.
Και να κλείσω με μία ερώτηση: όταν αναφέρεται ο όρος υγιής παράταξη πείτε μου τι εννοείτε για να σας αποδείξω ότι η Πασπ είναι υγιής παράταξη!
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”