Vag_plir wrote:Λοιπόν , εμένα που είμαι μέλος της ΠΑΣΠ μέχρι στιγμής με έχετε κατηγορίσει ότι κάνω ψεύτικο αγώνα
Αν είσαι απλά μέλος, μπορεί και να μην είσαι καν "φοιτητοπατέρας" ακόμα. Οπότε παίζει να μην κατηγορούσαμε εσένα.
ότι κινητοποιώ τον «κόσμο μου» για τις ΓΣ
Όχι, φαίρνετε από τους απέναντι
και αυτοί έρχονται ως ζωάκια για να ψηφίσουν κατάληψη χωρίς καν να ξέρουν τι λέει το νομοσχέδιο
Νομίζω ότι μόνο εγώ αναφέρθηκα σε αυτό το θέμα, και ρώτησα πόσοι εδώ μέσα το έχουν διαβάσει. Δεν απευθυνόταν σε "κομματόσκυλα" η ερώτηση. Και ακόμα 1 θετική απάντηση δεν έχω πάρει.
, ότι ευθύνομαι για το ότι κάποιοι έβαψαν τους τοίχους της σχολής, για το ότι από τις 20 ώρες που περνάω κάθε μέρα στην κατάληψη παίζω και 2 ώρες χαρτιά
Κάτσε ρε παλικάρι - μέχρι να πας σπίτι σου και να γυρίσεις... Κοιμάσαι μόνο δυο ώρες; Και φυσικά δεν μας φταίει ότι παίζεις και χαρτιά. Μας φταίει όμως που την ώρα που παίζεις χαρτιά δεν υπάρχει κάποιος άλλος να φυλάει τις τουαλέτες, οκ;
(Και με δυο ώρες ύπνου, σιγά μην μπορεί κανείς να φυλάξεις οτιδήποτε - ρε σοβαρευτείτε ρε).
ότι προπυλακίζω τον κ. Βασσάλο (σε αυτό το σημείο να δηλώσω την συμπαράσταση μου στον κύριο Βασσάλο .)
Να τη δήλωνες μαζεύοντας ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ όσους φωνάξανε στον κο Βασσάλο στη ΓΣ, και να έκανες τα πάντα να μην είναι στην παράταξή σου - πριν συμβεί ό,τι συνέβη.
,οτι καταστρέφω το γραφείο του για να πάρω τους σκληρούς για να φακελώσω συμφοιτητές μου
Όπα, δεν νομίζω ότι είπε κανείς ότι μπήκε όλη η ΠΑΣΠ στο γραφείο του κου Βασσάλου - έλεος, δεν χωράτε στο κάτω κάτω. Μπήκαν πιθανότατα κομματικοί, αγνώστου χρώματος, σαφώς χωρίς να το ξέρουν όλοι στην παράταξή τους. Όταν όμως ο Άγγελος πήγε να θολώσει τα νερά με το άσυλο και τα δαχτυλικά αποτυπώματα, ίσα ίσα που τα έκανε <μην πω, είναι και δημόσιος χώρος> και έστρεψε όλες τις υποψίες πάνω σας.
Επιμένω ότι σας κατηγορούμε για ηθική αυτουργία με τη στάση σας που τους ενθαρρύνατε, και όχι για την ίδια την πράξη - δεν ξέρουμε ποιος την έκανε.
(έστω και αν τους θεωρείτε κομματόσκυλα χωρίς καν να έχετε μιλήσει μαζί τους)
Δεν έχω μιλήσει με όλους σας, είναι αλήθεια - ξέρω κομματοποιημένα μη-κομματόσκυλα, αλλά φύγανε στον πρώτο χρόνο από τις παρατάξεις τους. Ε, ξέρω και κάποιες δεκάδες "κομματόσκυλα" (είσαι κομματόσκυλο όταν ποτέ δεν βγαίνεις να διαφωνήσεις δημοσίως - δηλαδή μπροστά στους "έξω" - με την παράταξή σου - αυτός είναι ο ορισμός μου - μόνο εσύ ξέρεις αν εμπίπτεις στην κατηγορία - εγώ δεν το ξέρω).
Αν είσαι η μια στις εκατό εξαίρεση, συγγνώμη - αλλά η στάση σου εδώ μάλλον δεν δείχνει αυτό.
..Συγγνώμη επίσης που περνάω την μισή μέρα μου στο Πανεπιστήμιο με μοναδικό σκοπό ένα καλύτερο Πανεπιστήμιο και ένα καλύτερο πτυχίο.
θα εκπλαγείτε αν δείτε πόσα «κομματόσκυλα» χάνουν μεταπτυχιακά ή την ευκαιρία να πάρουν πτυχίο και να βγουν στη αγορά εργασίας
Τι δουλειά θα κάνεις όταν μεγαλώσεις; Τι φαντάζεσαι τον εαυτό σου μετά από 10 χρόνια; Μήήήπως ελπίζεις και εσύ σε μια θεσούλα που πήρες από κομματικούς; Μήήήπως ελπίζεις να γίνεις βουλευτής; (πληρώνει καλύτερα από αρκετές δουλειές) Μήήήπως είσαι από αυτούς που τρέχουν να φωτογραφηθούν δίπλα στο νέο πρόεδρο στο συνέδριο; Αν όχι, τότε όντως είσαι το θύμα της υπόθεσης, και κάποιοι άλλοι φοιτητοπατέρες θα πατήσουν πάνω σου.
Συγγνώμη που μπήκα στην Σύγκλητο με σκοπό να παρθεί απόφαση για την εξεταστική
Το "μπήκα" είναι ευφημισμός, ε; Με 8 μέρη φοιτητές, 10 μέρη καθηγητές - εκ των οποίων όλο και κάποιοι θα έλειπαν (εννοώ αναλογίες, όχι μέλη), κοτζάμ δημοκρατική παράταξη δεν μπορούσατε να πείσετε 1 στους 10 καθηγητές για να πάρετε πλειοψηφία; (δεδομένων των απουσιών) Χρειαζόταν να καταφύγετε στη βία;
Υποτίθεται ότι εκλέγουμε τους ανθρώπους που μας πείθουν, άρα έχουν την καλύτερη πειθώ. Ε, δεν είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου μέχρι τώρα όταν σκεφτόμουν "πειθώ".
συγγνώμη που δεν άλλαξα την γνώμη των καθηγητών για την πτυχιακή εξεταστική καθώς ένα αίτημα δεν αρκούσε όπως στις υπόλοιπες σχολές της Αθήνας
Ρε συ, ποιος σε κατηγόρησε σε αυτό το thread για αυτό;
Συγγνώμη για το ότι κάποιοι μπαίνουν με προκλητικά ονόματα και γράφουν προβοκατόρικα(δεν είδα τι ακριβώς αλλά κρίνοντας από τις αντιδράσεις…) και κανένας δεν αντιλαμβάνετε την προβοκάτσια αυτή αλλά όλοι ξεκινούν το θάψιμο.
Να έλεγε από την πρώτη στιγμή που τον είδε (τον πρασινοφρουρό) τότε ο Άγγελος ότι το παλικάρι δεν ήταν δικός σας. Όμως έκανε την πάπια και απλά αρνήθηκε ότι τον έστειλε - δεν είπε όμως "όχι, δεν ξέρω καν ποιος είναι, μου κάνει για προβοκάτορας" - τον άφησε να σκορπίσει λάσπη και λόγια του αέρα για να αποπροσανατολίσει.
Αν έχεις κάποια απόδειξη για το "λαυράκι" που έβγαλες ότι είναι προβοκάτορας, να μας την πεις. Αν είναι να βγάζετε κάθε έναν που λέει μπούρδες προβοκάτορα, ε, θα έπρεπε να βγάλετε και τον κόσμο που παρεμποδίζει τους άλλους από το να μιλήσουν στις συνελεύσεις, ε; Και αυτούς που τους καλύπτουν. Και και και...
Αλλά κάτι μου λέει ότι φοβάστε ότι το κίνημα θα έχανε τη "μαζικότητά" του αν είχε λίγο αυστηρότερα κριτήρια.
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΩ ΕΜΠΑΙΧΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Αν τα λες αληθινά, θα σε εμπαίξουν που σε κοροϊδεύουν όπως και εμάς μας κοροϊδεύουν - σ***ά στα μούτρα μας δηλαδή, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε.
Αν δεν τα λες αληθινά, ε, εντάξει, φαντάζομαι ότι θα ξέρεις ήδη ότι θα αξίζεις τις ειρωνικές απαντήσεις.
[Edited για λίγο ακόμα χιούμορ]