PASCAL wrote:Δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο μπροστά στην ακύρωση του αποτελέσματος στο Β; Όλα έγιναν ήρεμα; Δεν υπήρξαν διεκδικήσεις; Ας μας πει κάποιος που ήταν εκεί.
Εγώ ήμουν στο Αμφ. Δεριγνύ. Όλα πήγαν μια χαρά. Το δε αστείο ότι μια κοπέλα, φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ από το 3' έτος πληροφορικής, είχε ξεχάσει να φέρει φοιτητική ταυτότητα. Μπήκε κάπως καθυστερημένα στο αμφιθέατρο, λίγο πριν κλείσουν οι πόρτες και έκατσε δίπλα μου, δηλαδή μαζί με αυτούς που είχαν φοιτητική ταυτότητα. Όταν έκαναν την καταμέτρηση στη σειρά που καθόμουν εγώ και αυτή, απλά 1 παιδί της έλεγξε βιαστικά την ταυτότητα και έφυγε. Το θέμα έλειξε εκεί.
Οπότε και εμένα με τρώει η περιέργεια για το πώς πρόσεξαν τη νωθεία μετά από τόση ώρα!!!
Από ότι πρόσεξα το Αμφιθέτρο Β είχε πολύ πιο μεγαλή διαφορά ψήφων ΔΑΠ - Ενωτικό Πλαίσιο Κατάληψης από το Δεριγνύ.
Πάντως σκεφτείτε και το θετικό. Αν κέρδιζε η ΔΑΠ, πάλι θα πλάκωναν οι γνωστοί-άγνωστοι χρυσαυγίτες-ανάρχικοι κλπ κλπ.
Γνωστή μου δαπίτισσα την είδα να φεύγει άρων άρων και να μου λέει εμπιστευτικά ότι θα πλακώσουν αναρχικοί, αφού μου είπε προηγουμένως ότι κέρδισαν με 20 ψήφους. Και μετά έφυγε χωρίς να ακούσει για τη νωθεία!!!
Ίσως γι' αυτό να μην διαμαρτυρήθηκαν πολύ οι δαπίτες. Απλά γιατί δεν είχαν μείνει πολλοί δαπίτες να διαμαρτυρηθούν (προσωπική γνώμη)!!!
Παράθεση:
Είναι δυνατόν να ψηφίσουν όλοι οι εγγεγραμμένοι φοιτητές στη γενική συνέλευση?
Ναι. Δηλαδή τι θες να πεις; Αν έρθουν μία φορά πάνω από 1000 θα τους διώξουμε και θα τους πούμε περάστε αύριο;
Πάνω που σε μία γενική συνέλευση μαζεύτηκε κάποιος πληθυσμός, τον απομακρύνουμε!!!! Δεν έπαιζα τζόκερ εκείνη τη μέρα που έγραφα το παραπάνω
Τελικά επειδή μπερδεύτηκα πότε είναι η επόμενη ΓΣ και τι ώρα;