Κατάληψη ΙΙ

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by sandra » Wed Mar 07, 2007 8:38 pm

Sergeant_Eikosaris wrote:
theo_ wrote:
2.ότι άλλες παρατάξεις θέλουν να ανοίξει κ άλλες να κλείσει η σχολή, άρα πολύ πιθανά να γίνει ΓΣ κ πριν την Τετάρτη.
(κ τα 2 είναι σχεδόν βέβαια)
Δεν σε πολυκατάλαβα.Αν κατάλαβα καλά ψηφίστηκε (με τον ενα ή τον άλλο τρόπο) κατάληψη για μια εβδομάδα.Γιατί να γίνει συνέλευση πιο νωρίς?
Ακυρώνοντας την διαδικασία αυτό ψηφίστηκε?Εγώ κατάλαβα ότι απλά αμφισβητήθηκε το αποτέλεσμα.Κανένας δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα για την πραγματική πρόθεση των φοιτητών.όπως και δεν κατανοώ γιατί δεν έγινε επί τόπου επανάληψη.Αυτή η μεταφορά θα στοιχίσει την απουσία πολλών φοιτητών και ότι κι αν αποφασιστεί το πιο δημοκρατικό είναι να υπάρχει πλειοψηφία. ;) Για πόσα άτομα περίπου μιλάμε?Σίγουρα ξεπέραστηκαν οι προηγούμενες συνελεύσεις αλλά ποιος είναι ο πραγματικός αριθμός των φοιτητών που προσήλθαν?
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Sergeant_Eikosaris
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: MSc
Post by Sergeant_Eikosaris » Wed Mar 07, 2007 8:46 pm

Δεν ξέρω.Έτσι δεν λέει ο theo_?
theo_ wrote:Σας παραθέτω τα εξής γεγονότα:
Οι ψήφοι του Αμφ. Β δεν υπολογίστηκαν τελικα κ στους υπόλοιπους ψήφους βγήκε το ενωτικό πλαίσιο.
Ένα παληκάρι από τα εαακ είπε ότι αφού βγήκε το ενωτικό, κατάληψη μέχρι τρίτη κ τετάρτη ΓΣ.
Εγώ δεν είχα ενημέρωση.Η επιτόπου επανάληψη πάλι μου φαίνεται δύσκολη.Φαντάζομαι μέχρι να τελειώσει το όλο ζήτημα θα είχαν φύγει πολλά άτομα.
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Wed Mar 07, 2007 8:48 pm

Δεν νομίζω ότι είναι και πολύ δημοκρατικό να αγνοήσεις ένα ολόκληρο αμφιθέατρο.Μα υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να πει τότε θα γίνει επίσημα ΓΣ ή θα ακολουθήσει ράδιο αρβύλα κλασικά?
theo_
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by theo_ » Wed Mar 07, 2007 8:50 pm

Sergeant_Eikosaris wrote:
theo_ wrote:
2.ότι άλλες παρατάξεις θέλουν να ανοίξει κ άλλες να κλείσει η σχολή, άρα πολύ πιθανά να γίνει ΓΣ κ πριν την Τετάρτη.
(κ τα 2 είναι σχεδόν βέβαια)
Δεν σε πολυκατάλαβα.Αν κατάλαβα καλά ψηφίστηκε (με τον ενα ή τον άλλο τρόπο) κατάληψη για μια εβδομάδα.Γιατί να γίνει συνέλευση πιο νωρίς?
η απόφαση (της κατάληψης) πάρθηκε κάπως φευγαλέα εκείνη τη στιγμή από κάποιον των εαακ.κάποιες άλλες παρατάξεις διαφωνούν όμως για την εγκυρότητα του αποτελέσματος κ το πιο πιθανόν είναι να γίνει ΔΣ αύριο για να ορίσουν νέα ημερομηνία για ΓΣ

@Pascal
Πες μας τη γνώμη σου για το σημερινό?
People are never more insecure than when they become obsessed with their fears at the expense of their dreams
Spy
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Spy » Wed Mar 07, 2007 8:55 pm

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΑ ΣΤΟ Β' ΑΜΦ!!!!
Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΜΑΛΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΙ (ΔΑΠ, ΠΑΣΠ, ΕΑΑΚ, ΠΚΣ, ΑΡΕΝΑ), ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!!!!!

Η ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ Α' οταν το αποτελεσμα εδιχνε με λιγους ψηφους διαφορα, ληξη της καταληψης!

Σας ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΣΤΟ Β' δεν διαμαρτυρηθηκε ΚΑΝΕΝΑΣ παραταξιακος για νοθεια!
Last edited by Spy on Wed Mar 07, 2007 8:56 pm, edited 1 time in total.
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Wed Mar 07, 2007 8:55 pm

theo_ wrote: η απόφαση (της κατάληψης) πάρθηκε κάπως φευγαλέα εκείνη τη στιγμή από κάποιον των εαακ.κάποιες άλλες παρατάξεις διαφωνούν όμως για την εγκυρότητα του αποτελέσματος κ το πιο πιθανόν είναι να γίνει ΔΣ αύριο για να ορίσουν νέα ημερομηνία για ΓΣ
Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο παραπάνω αυτό?
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Wed Mar 07, 2007 8:59 pm

Θεωρώ εξωφρενικό όλο το συμβάν. Αποτέλεσμα του αμφιθεάτρου Β να θεωρείται άκυρο, επειδή βρέθηκαν 2 ή 10 ή 20 άτομα από άλλη σχολή (αν όντως βρέθηκαν). Σε μια από τις σπάνιες Γ.Σ. που είχε πραγματικά μεγάλη συμμετοχή (τουλάχιστον έτσι φαίνεται), κάποιοι καταταλαιπώρησαν τους φοιτητές αφενός με την διάρκεια της και αφετέρου με την ακύρωση του αποτελέσματος ενός από τα μεγαλύτερα αμφιθέατρα. Η λογική είναι απλή: όσο περνούσε η ώρα έβλεπαν ότι οι ψήφοι του αμφιθεάτρου Β θα είχαν σαν αποτέλεσμα να σπάσει η κατάληψη. Την κρίσιμη στιγμή, βρήκαν μια αφορμή και αποχώρησαν. Και μετά λένε γιατί δεν δίνουν οι φοιτητές το παρόν στις Γ.Σ. Ειλικρινά θα πρέπει να ντρέπονται και θα έπρεπε να ντρέπονται ακόμα περισσότερο γιατί (υποτίθεται) ότι υπερασπίζονται πολιτικούς χώρους με ιστορία και δημοκρατική κουλτούρα.
Επίσης θέλω να θυμήσω ότι 3,5+8 = 11.5. Τίποτε άλλο.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Wed Mar 07, 2007 9:10 pm

PASCAL wrote:Γενικά υπάρχουν 6 περιπτώσεις νοθείας:

α)Ψήφιση με πλαστή ταυτότητα ή πάσο της ΑΣΟΕΕ

β)Ψήφιση με ταυτότητα από άλλο πανεπιστήμιο

γ)Ψήφιση με πάσο που αναγράφει άλλο πανεπιστήμιο

δ)Ψήφιση χωρίς ταυτότητα ή πάσο(μόνο με το χέρι)

ε)Αύξηση ή μείωση ψήφων κατά την καταμέτρηση στα τεταρτημόρια(με παράνομη είσοδο ατόμων ή με άτομα που διπλοψηφίζουν ή με συνεχή αμφισβήτηση του αριθμού των ψήφων)

στ)Αύξηση ή μείωση ψήφων κατά την συνολική καταμέτρηση
Και η έβδομη περίπτωση είναι ότι απλά κάποιοι δεν ξέρουν να χάνουν....

Εγώ ήμουν στο Δεριγνύ και όλη διαδικασία κύλησε ομαλότατα...
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Wed Mar 07, 2007 9:14 pm

shodanjr_gr wrote:
PASCAL wrote:Γενικά υπάρχουν 6 περιπτώσεις νοθείας:

α)Ψήφιση με πλαστή ταυτότητα ή πάσο της ΑΣΟΕΕ

β)Ψήφιση με ταυτότητα από άλλο πανεπιστήμιο

γ)Ψήφιση με πάσο που αναγράφει άλλο πανεπιστήμιο

δ)Ψήφιση χωρίς ταυτότητα ή πάσο(μόνο με το χέρι)

ε)Αύξηση ή μείωση ψήφων κατά την καταμέτρηση στα τεταρτημόρια(με παράνομη είσοδο ατόμων ή με άτομα που διπλοψηφίζουν ή με συνεχή αμφισβήτηση του αριθμού των ψήφων)

στ)Αύξηση ή μείωση ψήφων κατά την συνολική καταμέτρηση
Και η έβδομη περίπτωση είναι ότι απλά κάποιοι δεν ξέρουν να χάνουν....

Εγώ ήμουν στο Δεριγνύ και όλη διαδικασία κύλησε ομαλότατα...
Ναι κάθε αποτέλεσμα είτε είναι κάταληψη είτε όχι πρέπει να είναι σεβαστό. Πρέπει ομως να είναι και αληθινό και μέχρι στιγμής την αλήθεια την...ψάχνουμε.
fotisaueb
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by fotisaueb » Wed Mar 07, 2007 9:16 pm

rapadder wrote:Θεωρώ εξωφρενικό όλο το συμβάν. Αποτέλεσμα του αμφιθεάτρου Β να θεωρείται άκυρο, επειδή βρέθηκαν 2 ή 10 ή 20 άτομα από άλλη σχολή (αν όντως βρέθηκαν). Σε μια από τις σπάνιες Γ.Σ. που είχε πραγματικά μεγάλη συμμετοχή (τουλάχιστον έτσι φαίνεται), κάποιοι καταταλαιπώρησαν τους φοιτητές αφενός με την διάρκεια της και αφετέρου με την ακύρωση του αποτελέσματος ενός από τα μεγαλύτερα αμφιθέατρα. Η λογική είναι απλή: όσο περνούσε η ώρα έβλεπαν ότι οι ψήφοι του αμφιθεάτρου Β θα είχαν σαν αποτέλεσμα να σπάσει η κατάληψη. Την κρίσιμη στιγμή, βρήκαν μια αφορμή και αποχώρησαν. Και μετά λένε γιατί δεν δίνουν οι φοιτητές το παρόν στις Γ.Σ. Ειλικρινά θα πρέπει να ντρέπονται και θα έπρεπε να ντρέπονται ακόμα περισσότερο γιατί (υποτίθεται) ότι υπερασπίζονται πολιτικούς χώρους με ιστορία και δημοκρατική κουλτούρα.
Επίσης θέλω να θυμήσω ότι 3,5+8 = 11.5. Τίποτε άλλο.
Και εγώ θέλω να συμπληρώσω ότι ακόμα κ αν ανοίξουμε την Παρασκευή τότε σίγουρα θα χρειαστούν 2-3 μέρες να βγουν τα προγράμματα για τις αναπληρώσεις άρα μιλάμε ουσιαστικά για άλλη μια χαμένη βδομάδα
Serendipity
Gbyte level
Gbyte level

Post by Serendipity » Wed Mar 07, 2007 9:17 pm

πραγματικα απογοητευομαι.Σε μια χωρα στην οποια γεννηθηκε η δημοκρατια να εμφανιζονται τέτοια φαινομενα,που καταπατουν τα δικαιωματα των φοιτητων.δν καταλαβαινω,γιατι την προηγουμενη φορα που ηρθε εξωπανεπιστημιακο ατομο ακυρωθηκε απλα η δικη του ψηφος ενω αντιθέτως,τωρα ακυρωθηκε ενος ολοκληρου αμφιθεατρου.δηλαδη,οι υπολοιποι φοιτητες δεν προσμετραται η γνώμη τους????στην πιο κρισημη γενικη συνελευση βρέθηκε να συμβει αυτο???Γιατι στα ελληνικα πανεπιστημια γίνεται αυτο το χάος. :?: :?: :?: :?: κριμα!μονο αυτο εχω να πω.τσαμπα τα εκατομμυρια στα φροντιστηρια,τσαμπα οι κοποι,τσαμπα ολα.
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

ImageImage

My new blog Serendipity's thoughts!
fo@
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by fo@ » Wed Mar 07, 2007 9:29 pm

Όποια και είναι η θέση μας απέναντι στην κατάληψη, νομίζω ότι πρέπει να παραδεχτούμε ότι η έλλειψη καταστατικού μας κρατάει ομήρους του φανατισμού και συμφερόντων οργανωμένων ιδεολογιών.

Τα σημερινά γεγονότα και το γεγονός ότι δηλώθηκε ύπαρξη νοθείας για την προηγούμενη συνέλευση καθιστούν τουλάχιστον περίεργη την αμφισβήτηση του αποτελέσματος.

Δε γνωρίζω αν όντως υπήρχε πράξη νόθευσης αλλά είχαν τα μέσα οι εκατέρωθεν πλευρές να το ελέγξουν έγκαιρα και μάλιστα σε ένα αμφιθέατρο αρκετά μικρότερο σε σχέση με το Α'.

Μάλιστα από ότι καταλαβαίνω η αμφισβήτηση έγινε μετά την καταμέτρηση του Β', το άθροισμα των ψήφων για όλα τα αμφιθέατρα και έπειτα από μια ή έστω μερικών μεμονωμένων περιπτώσεων άκυρων ψήφων.

Θεωρώ ανεξάρτητα από τις προθέσεις καθενός, πέρα από τα μεγάλα λόγια που ξεστομίζονται, ότι υπάρχει πραγματικό έλλειμα δημοκρατικής συνείδησης στους φοιτητές. Και αυτό τελικά είναι που θα μας καταδικάσει σε ήττα ακόμα και αν κερδίσουμε ...
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Wed Mar 07, 2007 9:35 pm

Δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο μπροστά στην ακύρωση του αποτελέσματος στο Β; Όλα έγιναν ήρεμα; Δεν υπήρξαν διεκδικήσεις; Ας μας πει κάποιος που ήταν εκεί.
Manousos
byte level
byte level

Post by Manousos » Wed Mar 07, 2007 9:39 pm

PASCAL wrote:Δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο μπροστά στην ακύρωση του αποτελέσματος στο Β; Όλα έγιναν ήρεμα; Δεν υπήρξαν διεκδικήσεις; Ας μας πει κάποιος που ήταν εκεί.
Από όσο ξέρω, ο Δαπίτης ήταν ένας στο Α'. Τι ήθελες να κάνει για πές?
cactus
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4
Post by cactus » Wed Mar 07, 2007 9:41 pm

Με το παρντόν, είναι ευρέως γνωστό ότι υπάρχουν άτομα που κάνουν tour στις σχολές εν όψει ΓΣ... έλεος! δεν είναι νέο αυτό! (από διάφορες παρατάξεις)

Απλά έγινε νέο επειδή αυτή τη φορά ξέφυγε το αποτέλεσμα...

Show some mercy!
Last edited by cactus on Wed Mar 07, 2007 9:43 pm, edited 1 time in total.
laikedelic !
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Wed Mar 07, 2007 9:42 pm

Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν επεισόδια.
lewton
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by lewton » Wed Mar 07, 2007 9:42 pm

Eίχα την εντύπωση ότι ψηφίζουμε με επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας της ΑΣΟΕΕ (είναι και μοναδικές άλλωστε) ακριβώς για να μην υπάρχουν υπόνοιες τέτοιας νοθείας.
Αν οι εκπρόσωποι των παρατάξεων που έκαναν την καταμέτρηση δεν έδωσαν βάση στο αν έχουν ταυτότητα όσοι ψηφίζουν, τότε αυτό είναι δικό τους λάθος.
Προφανώς βαρέθηκαν να ελέγξουν μια προς μια τις ταυτότητες. Αυτό εγείρει ερωτήματα για τη δημοκρατικότητα και των προηγούμενων γενικών συνελεύσεων (άλλωστε στην τελευταία που μπήκα ψήφισα χωρίς να δείξω τίποτα - αν και πρέπει να αναγνωρίσω ότι είμαι γνωστή φάτσα στο υπόγειο).

Τέλος πάντων, με την ίδια λογική που και στις προηγούμενες το αποτέλεσμα θεωρήθηκε έγκυρο, η σημερινή νίκη της ΔΑΠ είναι έγκυρη για εμένα. Επομένως θεωρώ τη συνέχιση της κατάληψης από εδώ και στο εξής 100% παράνομη.

«Πριν μάθεις να νικάς πρέπει να μάθεις να χάνεις.»
Ο γράφων
Stop playing games... feel them.
Image
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Wed Mar 07, 2007 9:56 pm

lewton++
Η άποψη της ΔΑΠ: http://www.dapasoee.gr/

__________ Α___Β__ Γ__Χ_ Δερ._Δ11__ΣΥΝΟΛΟ
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ_ 163 155 122 180 133 51 ___ 804
ΕΝΩΤΙΚΟ __ 356 69 _ 84 139 84 _ 52 ___784
ΛΕΥΚΟ _ 6 __ 1 _ 3 _ 3 __ 4 _ 0 _____ 17
Σύνολο ψήφων _____________________ 1605

Σήμερα, πραγματοποιήθηκε η μαζικότερη Γ.Σ. ΑΣΟΕΕ. Η ψηφοφορία και η καταμέτρηση έγινε στα Αμφιθέατρα Α, Β, Γ, Χ, Δεριγνύ και στην Αίθουσα Δ11, με πάσο και φοιτητική ταυτότητα.
Ενώ είχε τελειώσει η διαδικασία και πλέον το αποτέλεσμα είχε κριθεί υπέρ του Πλαισίου στήριξης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ-Ανοιχτή Σχολή, όλοι οι υπόλοιποι, οι δήθεν δημοκρατικοί, βλέποντας το αρνητικό αποτέλεσμα και την αδυναμία τους να κρατήσουν για άλλη μία εβδομάδα την ΑΣΟΕΕ υπό κατάληψη προφασίστηκαν νοθεία στο αποτέλεσμα του Αμφ. Β, το οποίο όμως είχε υπογραφεί και παραδοθεί από το Δ.Σ. και είχε ήδη καταγραφεί στον πίνακα στο Α, όπου συγκεντρώνονται όλα τα επιμέρους αποτελέσματα.
Όλοι αυτοί που τόσο καιρό αγωνιζόνται, με πρόσχημα το συμφέρον και το καλό των φοιτητών, δεν μπόρεσαν να αντέξουν την ετυμηγορία. Όλοι αυτοί που λένε ότι παλεύουν για το Άσυλο και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών είναι αυτοί που πρώτοι το καταστρατηγούν και το καταπατούν. Είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι παλεύουν για δημοκρατία και ελευθερία και καταργούν μόνοι τους τις δημοκρατικές διαδικασίες του Συλλόγου Φοιτητών. Το μόνο πλέον που έχουν να καταθέσουν όλοι, ανεξαιρέτως, είναι Κατάληψη για την Κατάληψη, Κατάληψη με κάθε τρόπο, αγνοώντας τις φωνές των Φοιτητών.
Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, έχουμε σεβαστεί, απόλυτα, όλες τις αποφάσεις των Γ.Σ.. Η στάση μας είναι γνωστή και σταθερή σε όλο το Φοιτητικό Σύλλογο.
Καταδικάζουμε αυτά τα φαινόμενα και ζητάμε άμεση διενέργεια Δ.Σ., το οποίο και θα αναγνωρίσει και θα επικυρώσει την ετυμηγορία των φοιτητών.
Last edited by rapadder on Wed Mar 07, 2007 10:04 pm, edited 3 times in total.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
Silver
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Silver » Wed Mar 07, 2007 9:57 pm

PASCAL wrote:Δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο μπροστά στην ακύρωση του αποτελέσματος στο Β; Όλα έγιναν ήρεμα; Δεν υπήρξαν διεκδικήσεις; Ας μας πει κάποιος που ήταν εκεί.
Εγώ ήμουν στο Αμφ. Δεριγνύ. Όλα πήγαν μια χαρά. Το δε αστείο ότι μια κοπέλα, φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ από το 3' έτος πληροφορικής, είχε ξεχάσει να φέρει φοιτητική ταυτότητα. Μπήκε κάπως καθυστερημένα στο αμφιθέατρο, λίγο πριν κλείσουν οι πόρτες και έκατσε δίπλα μου, δηλαδή μαζί με αυτούς που είχαν φοιτητική ταυτότητα. Όταν έκαναν την καταμέτρηση στη σειρά που καθόμουν εγώ και αυτή, απλά 1 παιδί της έλεγξε βιαστικά την ταυτότητα και έφυγε. Το θέμα έλειξε εκεί.

Οπότε και εμένα με τρώει η περιέργεια για το πώς πρόσεξαν τη νωθεία μετά από τόση ώρα!!!

Από ότι πρόσεξα το Αμφιθέτρο Β είχε πολύ πιο μεγαλή διαφορά ψήφων ΔΑΠ - Ενωτικό Πλαίσιο Κατάληψης από το Δεριγνύ.

Πάντως σκεφτείτε και το θετικό. Αν κέρδιζε η ΔΑΠ, πάλι θα πλάκωναν οι γνωστοί-άγνωστοι χρυσαυγίτες-ανάρχικοι κλπ κλπ.

Γνωστή μου δαπίτισσα την είδα να φεύγει άρων άρων και να μου λέει εμπιστευτικά ότι θα πλακώσουν αναρχικοί, αφού μου είπε προηγουμένως ότι κέρδισαν με 20 ψήφους. Και μετά έφυγε χωρίς να ακούσει για τη νωθεία!!!

Ίσως γι' αυτό να μην διαμαρτυρήθηκαν πολύ οι δαπίτες. Απλά γιατί δεν είχαν μείνει πολλοί δαπίτες να διαμαρτυρηθούν (προσωπική γνώμη)!!!
Παράθεση:

Είναι δυνατόν να ψηφίσουν όλοι οι εγγεγραμμένοι φοιτητές στη γενική συνέλευση?

Ναι. Δηλαδή τι θες να πεις; Αν έρθουν μία φορά πάνω από 1000 θα τους διώξουμε και θα τους πούμε περάστε αύριο;
Πάνω που σε μία γενική συνέλευση μαζεύτηκε κάποιος πληθυσμός, τον απομακρύνουμε!!!! Δεν έπαιζα τζόκερ εκείνη τη μέρα που έγραφα το παραπάνω:cry:

Τελικά επειδή μπερδεύτηκα πότε είναι η επόμενη ΓΣ και τι ώρα;
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Wed Mar 07, 2007 10:02 pm

Υπάρχει περίπτωση(λέω εγώ τώρα) να γίνει αποδεκτό το αποτέλεσμα της ΓΣ με τις ψήφους του Β αμφιθεάτρου?
Γιατί δεν κατάλαβα τι προσπαθεί να μας ρωτήσει ο Pascal
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Wed Mar 07, 2007 10:16 pm

Γιατί δεν φαγώθηκαν μεταξύ τους τα κομματοσκυλα μετά τη νοθεία και την ακύρωση του Β'; Τώρα όπως έχουν τα πράγματα το κάθε site παράταξης θα δίνει τα γεγονότα όπως το συμφέρει.
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Wed Mar 07, 2007 10:19 pm

Το θέμα είναι αυτό?Ή να δούμε τελικά ποια είναι η τελική απόφαση των φοιτητών?Και πότε θα ξαναγίνει ΓΣ?
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”