Για την προθυμία εννοώ οι φοιτητές να μην μένουν μόνο στα λόγια ( ψήφος υπέρ της διατήρησης του ασύλου) αλλά να υλοποιούν αυτά που λένε. Δηλαδή όταν αποφασίζουν κατάληψη να πηγαίνουν στην σχολή για να την υποστηρίξουν.Vag_plir wrote:rappader ο χώρος είχε κλεισθεί για το 'πάρτυ' καθ' όλα νόμιμα, είμαι 100% σίγουρος γι αυτό.
theofaman σε παραπέμπω στην κατάληψη της σχολής αλλά και στην πρόθεση του φοιτητικού συλλόγου χθες για άρση του ασύλου όσο αναφορά τη προθυμία των φοιτητών ... όσο αναφορα το θέμα της κατάληψης ναι είχε γίνει από παρατάξεις αλλά αυτό δεν θα εμπόδιζε τους αστυνομικούς να την διαλύσουν .'Αλλωστε είμαι σίγουρος ότι πολλοί ήταν οι φοιτητές που τότε έβριζαν τις παρατάξεις γα την ταλαιπωρία και θα επικροτούσαν τουσ αστυνομικούς γι αυτό αλλά δεν τους χαλάει το εργαστήριο σήμερα...
argi ο εμπρησμός της ελληνικής σημαίας είναι σίγουρα πράξη καταδικαστέα αλλά όχι εγκληματική αφού δεν νομίζω να υπάρχει σχετικός νόμος (δεν είμαι σίγουρος γι αυτό).Όσο για το θέμα του ασύλου διαφωνώ κάθετα και μπορείς να διαβάσεις το προηγούμενο ποστ μου για το γιατί
Όταν αλλάξουν κάποιες καταστάσεις θα μπορούμε να έχουμε και το άσυλο ακέραιο. Μέχρι να αλλάξουν όμως, είναι κρίμα να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά με την ανοχή μας.