Τι θα γινει με αυτο το e-class...

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Post by Ganther » Sat Nov 11, 2006 2:08 pm

Ανάλυση και σχεδιασμός Πληροφοριακών Συστημάτων εχω και τις διαφανειες και την εκφωνηση της 1ης. Οποιος θελει στελνει πμ με το μειλ του.

αν καποιος ξερει καποιο site να τα ανεβασω, η εσυ ναντια αν θελεις στα στελνω και ανεβασε τα στο venus, γιατι βαριεμαι να ψαχνω που μπορω να ανεβασω...
sudtuwup
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc

Post by sudtuwup » Sat Nov 11, 2006 2:34 pm

Kσε μενα οταν επιλεξω ενα μαθημα και μετα η περιοχη μου εμφανιζει αλλα μαθηματα. Ποτε δικα μας κ ποτε του μαρκετινγκ (αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο). Τρελλαθηκε το συστημα.
Image
katze
bit level
bit level

Post by katze » Sat Nov 11, 2006 2:44 pm

Ganther, στο μάθημα "Ανάλυση και Σχεδίαση Πλ. Συστ." έχεις άλλες διαφάνειες εκτός από το αρχείο 1.pdf? Αυτό το έχω αλλά ήθελα να ξέρω μήπως είχε βγει και κάτι άλλο... :???:
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Sat Nov 11, 2006 2:54 pm

btw katze welcome to venus ;)
Image
Fairy
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by Fairy » Sat Nov 11, 2006 2:54 pm

Έχει βγει και η εκφώνηση της 1ης άσκησης και στα δύο μαθήματα του Κωνσταντόπουλου, katze...
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
katze
bit level
bit level

Post by katze » Sat Nov 11, 2006 3:12 pm

ok! Εγώ ήθελα να μάθω απλά αν έχουν βγει άλλες διαφάνειες στα δύο μαθήματα, εκτός από τις πρώτες... (το 1.pdf και το em.pdf). Για τις εκφωνήσεις, το ξέρω ότι έχουν βγει.
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Post by Ganther » Sat Nov 11, 2006 3:29 pm

Μονο το 1.pdf υπαρχει...

Eπειδη μου το ζητατε πολλοι, και πρεπει να στελνω συνεχεια μειλ, τα ανεβασα εδω!!

http://d.turboupload.com/d/1198468/Anal ... s.rar.html
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Sat Nov 11, 2006 8:20 pm

Αυτή τη στιγμή δε μπορώ να μπώ πουθενά στην eClass, απ'ότι φαίνεται θα διορθώνουν το πρόβλημα.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
spiretos
Kilobyte level
Kilobyte level
Post by spiretos » Sat Nov 11, 2006 8:27 pm

Code: Select all

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /data/eclass/index.php on line 145

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /data/eclass/index.php on line 450
Καλά... δε μπορούν να την κατεβάσουν (την e-class), να διορθώσουν το πρόβλημα και να την ξανασηκώσουν...; Πρέπει να γίνει "online" η δουλειά;
spiretos
Kilobyte level
Kilobyte level
Post by spiretos » Sun Nov 12, 2006 1:47 pm

Το πρόβλημα έχει διορθωθεί.
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Sun Nov 12, 2006 2:09 pm

Δεν πειράζει, το βρίσκω διασκεδαστικό να βλέπω τα error messages! :-D
Όντως, όλα είναι OK... Ρηχάειναιρ, μπείτε!
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
vangos
Mbyte level
Mbyte level

Post by vangos » Sun Nov 12, 2006 9:48 pm

Κατ' αρχάς πριν πω οτιδήποτε, πρέπει να σκήψω για να καλυφθώ από τα αυγά και τις τις ντομάτες που θα μου έρθουν. Οκ, καλύφθηκα... :-D

Να σας πώ ότι είμαι μέλος της ομάδας συντήρησης του eclass. :) Όλα τα προβλήματα που αναφέρατε ήταν όντως υπαρκτά τις τελευταίες δύο μέρες. Προκλήθηκαν από κάποιες εργασίες συντήρισης που γίνονται τελευταία στο eclass οι οποίες αφορούν προσθήκη νέων λειτουργιών και αναβάθμιση παλιότερων οι οποίες εξηπηρετούν κυρίως τους διδάσκοντες.

Εντάξει ρε παιδιά άνθρωποι είμαστε κι εμείς. Δεν σας έχει τύχει ποτέ να έχει κανένα bug σε κάποιο από τα πρόγραμμα που γράφετε; ;)

Ελπίζουμε όμως να το διορθώσαμε. Αν τυχόν ανακαλύψετε κανένα άλλο πρόβλημα please ενημερώστε μας. Και όχι δημόσια παρακαλώ :-)
Όντως αυτό με τα δικαιόματα διαχείρισης σε κάποια μαθήματα ήταν πολύ σοβαρό. Δεν πιστεύω να διανοήθηκε κανείς να πειράξει τίποτα... :smt001

Τυχόν σχόλια και παρατηρήσεις είναι ευπρόσδεκτα. Αλλά μην αρχίσετε να μου φορτώνετε όλες τις παραξενιές του eclass. To eclass είναι ολόκληρο σύστημα το οποίο φτιάχτηκε από άλλους (οι οποίοι δεν ήταν και έλληνες, μάλλον γάλλοι ήταν).
Εγώ ανέλαβα τη συντήρηση πριν από λίγο καιρό. Οπότε να είστε επιοικείς. Ότι μπορεούμε κάνουμε. Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις όλο το σύστημα.

P.S. Να ευχαριστήσω τα παιδιά που έστειλαν μήνυμα στους διαχειριστές για το πρόβλημα.
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”