Τι θα γινει με αυτο το e-class...
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Μονο το 1.pdf υπαρχει...
Eπειδη μου το ζητατε πολλοι, και πρεπει να στελνω συνεχεια μειλ, τα ανεβασα εδω!!
http://d.turboupload.com/d/1198468/Anal ... s.rar.html
Eπειδη μου το ζητατε πολλοι, και πρεπει να στελνω συνεχεια μειλ, τα ανεβασα εδω!!
http://d.turboupload.com/d/1198468/Anal ... s.rar.html
- AnINffected
- Gbyte level
- spiretos
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Code: Select all
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /data/eclass/index.php on line 145
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /data/eclass/index.php on line 450
- AnINffected
- Gbyte level
Κατ' αρχάς πριν πω οτιδήποτε, πρέπει να σκήψω για να καλυφθώ από τα αυγά και τις τις ντομάτες που θα μου έρθουν. Οκ, καλύφθηκα...
Να σας πώ ότι είμαι μέλος της ομάδας συντήρησης του eclass.
Όλα τα προβλήματα που αναφέρατε ήταν όντως υπαρκτά τις τελευταίες δύο μέρες. Προκλήθηκαν από κάποιες εργασίες συντήρισης που γίνονται τελευταία στο eclass οι οποίες αφορούν προσθήκη νέων λειτουργιών και αναβάθμιση παλιότερων οι οποίες εξηπηρετούν κυρίως τους διδάσκοντες.
Εντάξει ρε παιδιά άνθρωποι είμαστε κι εμείς. Δεν σας έχει τύχει ποτέ να έχει κανένα bug σε κάποιο από τα πρόγραμμα που γράφετε;
Ελπίζουμε όμως να το διορθώσαμε. Αν τυχόν ανακαλύψετε κανένα άλλο πρόβλημα please ενημερώστε μας. Και όχι δημόσια παρακαλώ
Όντως αυτό με τα δικαιόματα διαχείρισης σε κάποια μαθήματα ήταν πολύ σοβαρό. Δεν πιστεύω να διανοήθηκε κανείς να πειράξει τίποτα...
Τυχόν σχόλια και παρατηρήσεις είναι ευπρόσδεκτα. Αλλά μην αρχίσετε να μου φορτώνετε όλες τις παραξενιές του eclass. To eclass είναι ολόκληρο σύστημα το οποίο φτιάχτηκε από άλλους (οι οποίοι δεν ήταν και έλληνες, μάλλον γάλλοι ήταν).
Εγώ ανέλαβα τη συντήρηση πριν από λίγο καιρό. Οπότε να είστε επιοικείς. Ότι μπορεούμε κάνουμε. Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις όλο το σύστημα.
P.S. Να ευχαριστήσω τα παιδιά που έστειλαν μήνυμα στους διαχειριστές για το πρόβλημα.

Να σας πώ ότι είμαι μέλος της ομάδας συντήρησης του eclass.

Εντάξει ρε παιδιά άνθρωποι είμαστε κι εμείς. Δεν σας έχει τύχει ποτέ να έχει κανένα bug σε κάποιο από τα πρόγραμμα που γράφετε;

Ελπίζουμε όμως να το διορθώσαμε. Αν τυχόν ανακαλύψετε κανένα άλλο πρόβλημα please ενημερώστε μας. Και όχι δημόσια παρακαλώ

Όντως αυτό με τα δικαιόματα διαχείρισης σε κάποια μαθήματα ήταν πολύ σοβαρό. Δεν πιστεύω να διανοήθηκε κανείς να πειράξει τίποτα...

Τυχόν σχόλια και παρατηρήσεις είναι ευπρόσδεκτα. Αλλά μην αρχίσετε να μου φορτώνετε όλες τις παραξενιές του eclass. To eclass είναι ολόκληρο σύστημα το οποίο φτιάχτηκε από άλλους (οι οποίοι δεν ήταν και έλληνες, μάλλον γάλλοι ήταν).
Εγώ ανέλαβα τη συντήρηση πριν από λίγο καιρό. Οπότε να είστε επιοικείς. Ότι μπορεούμε κάνουμε. Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις όλο το σύστημα.
P.S. Να ευχαριστήσω τα παιδιά που έστειλαν μήνυμα στους διαχειριστές για το πρόβλημα.