Κατάληψη
- Spy
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Ρε παιδια ειστε offtopic !!!! Εδω δεν θα λυσουμε αν Η ΠΑΣΠ ειναι του ΠΑΣΟΚ ή οχι!!!
Στο θεμα της ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ και ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΤΩΡΑ.
Με ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ τα μελη ΔΕΠ λένε ΑΠΕΡΓΙΑ μεχρι και 7/6!!!! Αν θελετε να το ΔΕΙΤΕ και με τα ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ: http://www.syldep.aueb.gr/ANAKOINOSH_29.05.06.pdf
Και κατα την γνωμη μου ΚΑΛΟ για ολους μας θα ηταν να ενημερωνωμαστε ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ το website των μελων ΔΕΠ http://www.syldep.aueb.gr/ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ "χαλασμενου τηλεφωνου"
Με ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ τα μελη ΔΕΠ λένε ΑΠΕΡΓΙΑ μεχρι και 7/6!!!! Αν θελετε να το ΔΕΙΤΕ και με τα ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ: http://www.syldep.aueb.gr/ANAKOINOSH_29.05.06.pdf
Και κατα την γνωμη μου ΚΑΛΟ για ολους μας θα ηταν να ενημερωνωμαστε ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ το website των μελων ΔΕΠ http://www.syldep.aueb.gr/ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ "χαλασμενου τηλεφωνου"
- Theofaman
- Mbyte level
Αυτο σημαίνει ότι απεργούν όλοι οι καθηγητές ή όποιοι θέλουν? Ρωτάω γιατί ο κ.Βενέρης ανακοίνωσε το εξής στο eclassSpy wrote:Ρε παιδια ειστε offtopic !!!! Εδω δεν θα λυσουμε αν Η ΠΑΣΠ ειναι του ΠΑΣΟΚ ή οχι!!!
"Λόγω συνάντησης Συγκλήτου την Δευτέρα δεν θα γίνουν οι ώρες γραφείου (την Δευτέρα). Ανάλογα με την απόφαση της Συγκλήτου περί της κατάληψης κλπ θα σας στείλουμε νεώτερα Δευτέρα απόγευμα. Ως έχει, οι ώρες γραφείου την Τρίτη (θα απροσθέσουμε παραπάνω ώρες αν χρειαστεί την Τρίτη), το διαγώνισμα και η παράδοση της τελευταίας εργασίας παραμένουν ως έχουν ..."
Οπότε να υποθέσω ότι στην απεργία συμμετέχει όποιος καθηγητής θέλει?
Last edited by Theofaman on Fri Jun 02, 2006 5:43 pm, edited 1 time in total.
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
- AnINffected
- Gbyte level
Και πάλι όμως, τίποτα δεν είναι οριστικό.Spy wrote:Στο θεμα της ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ και ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΤΩΡΑ.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Το αν μία άποψη είναι αστεία ή γελοία είναι σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια. Κάθε άποψη θα έπρεπε να είναι σεβαστή. Δεν μπορεί να λές ότι αύτο είναι γελοίο απο που και ως που ακόμα και αν είναι. Είναι γελοίο γιατί στράφηκε κατά της ΠΑΣΠ?Αν έλεγε για την ΔΑΠ θα έλεγες τα ίδια?Αν το όνομα της μεγαλύτερης παράταξης όπως αναφέρεις μπορεί να σπιλεώνεται από ένα άτομο μέσα από ένα forum τότε καλά τα πάνε (πάτε δεν ξέρω)Vag_plir wrote:Είναι αστείο το πως ο οποιοσδήποτε μέσα από το pc του μπορεί να λέει την πιο γελοία άποψη και να σπιλώνει το όνομα της μεγαλύτερης παράταξης στην ΑΣΟΕΕ. Η λογική σου είναι δηλαδή ότι ο Γιωργάκης είπε στην ΠΑΣΠ "παιδιά κάντε μου αντιπολίτευση" από την στιγμή που η άποψη της ΠΑΣΠ είναι αντίθετη από την άποψη του Παπανδρέου.Σε λίγο θα πεις και ότι τα παιδιά στην ΠΑΣΠ "τα παίρνουν" από το ΠΑΣΟΚ...Αν θέλεις να μάθεις γιατί ηsprmn wrote:Παιδιά καθόμαστε και αγχωνόμαστε εμείς γιατί θέλουν να φανούν μερικοί από κάποιες παρατάξεις όπου βρίσκονται συνέχεια στην αφάνεια και έχουν βρει ευκαίρια μέσω της κατάληψης να αναδειχθούν,γιατί πρέπει και αυτοί κάπως να δικαιολογήσουν την παρουσία τους.Και καλά το παίζουμε αγωνιστές!Δηλαδή κύριοι πότε είμαστε αγωνιστές,όταν είναι για κατάληψη ή όταν είναι για μπάχαλα;Τι είμαστε αγωνιστές ή μπαχαλάκηδες;Δεν υπάρχουν άλλες μορφές αγώνα να κάνουμε πιο υγιής και ίσως πιο αποτελεσματικές;Δηλαδή αν είμαστε κάθε μέρα 10.000 έξω από το υπουργείο και τη βουλή δεν περνάμε το μήνυμα;Δεν πιέζουμε;Το κακό είναι ότι υποστηρίζει και η ΠΑΣΠ γιατί και αυτά τα παιδιά έχουν πάρει το μήνυμα από το κόμμα να κάνουν αντιπολίτευση άσχετα με το τι πιστεύουν.Λες και δεν ήταν ο Γιωργάκης ή George αυτός που μίλαγε για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.
ΠΑΣΠ είναι κατά της κατάληψης πέρνα από το γραφειάκι της να μάθεις.
Τώρα όσο αναφορά την προηγούμενη ΓΣ το πλαίσιο το οποίο πείρε 683 ψήφους και ήταν υπέρ της κατάληψης ήταν 1 και όχι περισσότερα όπως ακούστηκε...
Ας είμαστε λίγο προσεχτικοί στους χαρακτηρισμούς που επιλέγουμε
- MiRacLe^f
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Δεν ξέρω κατα πόσο ήσουν στην ΓΣ την Δευτέρα που πέρασε, αλλά υπήρχαν δύο πλαίσια για κατάληψη.Vag_plir wrote: Αν θέλεις να μάθεις γιατί η
ΠΑΣΠ είναι κατά της κατάληψης πέρνα από το γραφειάκι της να μάθεις.
Τώρα όσο αναφορά την προηγούμενη ΓΣ το πλαίσιο το οποίο πείρε 683 ψήφους και ήταν υπέρ της κατάληψης ήταν 1 και όχι περισσότερα όπως ακούστηκε...
Το πλαίσιο της Πανσπουδαστικής το όποιο ψηφίστηκε με 100 περίπου ψήφους (σε αντίθεση με το άλλο πλαίσιο που υπερψηφίστηκε με 600 περίπου ψήφους)
και ήταν υπέρ της κατάληψης και αυτό
(όμως από ότι μου είπε μια κοπέλα το πλαίσιο της πανσπουδαστικής πρότεινε 2 μέρες κατάληψης) .
Και αν δεν κάνω λάθος τις 4 ώρες που είμουν στην ΓΣ ο εκπρόσωπος της Πασπ μου έδωσε να καταλάβω ότι είναι υπέρ της κατάληψης και
ζήτησε να κάνουν κοινό πλαίσιο με τους υπόλοιπους που ήταν υπέρ.
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ
ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ
ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ
ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ
ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
μονα τους στο τελος... (πχ ολα μαζι σε 1-2 μερες...)Zifnab wrote:Να ρωτήσω κάτι κυρίως εσάς τους παλαιότερους:
Όταν (τα προηγούμενα χρόνια) οι εξετάσεις δεν αναβάλλονταν, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορούσαν να γίνουν οι εξετάσεις των 3-4 μαθημάτων, τα έβαζαν στο τέλος, κάπου ανάμεσα, ή όλη η εξεταστική μεταφερόταν π.χ μια βρομάδα μετα ?
Ευχαριστώ
- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Αυτό είναι τρελό (όπως ειπώθηκε και νωρίτερα)... Δηλαδή εγώ που διαβάζω ψηφιακά, μπορεί τελικά να τα δώσω στο τέλος, και να έχω χάσει τόσο χρόνο, που να μην προλάβω να διαβάσω Γραμμική ΆλγεβραGanther wrote:μονα τους στο τελος... (πχ ολα μαζι σε 1-2 μερες...)Zifnab wrote:Να ρωτήσω κάτι κυρίως εσάς τους παλαιότερους:
Όταν (τα προηγούμενα χρόνια) οι εξετάσεις δεν αναβάλλονταν, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορούσαν να γίνουν οι εξετάσεις των 3-4 μαθημάτων, τα έβαζαν στο τέλος, κάπου ανάμεσα, ή όλη η εξεταστική μεταφερόταν π.χ μια βρομάδα μετα ?
Ευχαριστώ

- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
τα παραδειγματα ειναι ατοπα, γραμμικη αλγεβρα σε 2-3 μερες εισαι Οκ...Zifnab wrote:Αυτό είναι τρελό (όπως ειπώθηκε και νωρίτερα)... Δηλαδή εγώ που διαβάζω ψηφιακά, μπορεί τελικά να τα δώσω στο τέλος, και να έχω χάσει τόσο χρόνο, που να μην προλάβω να διαβάσω Γραμμική ΆλγεβραGanther wrote:μονα τους στο τελος... (πχ ολα μαζι σε 1-2 μερες...)Zifnab wrote:Να ρωτήσω κάτι κυρίως εσάς τους παλαιότερους:
Ευχαριστώ![]()
![]()

Παρολαυτα αυτο που ειπα, μπορει να γινει...
Παντως εξαρταται οντως απο το τι θα πει κ η συνελευση κ η συγκλητος οντως...
-
- Mbyte level
-
- Gbyte level