Κατάληψη

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Locked

Είστε ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ της κατάληψης στο ΟΠΑ

ΥΠΕΡ
38
28%
ΚΑΤΑ
96
72%

Total votes: 134
Spy
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by Spy » Fri Jun 02, 2006 5:29 pm

Ρε παιδια ειστε offtopic !!!! Εδω δεν θα λυσουμε αν Η ΠΑΣΠ ειναι του ΠΑΣΟΚ ή οχι!!!

Στο θεμα της ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ και ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΤΩΡΑ.
Με ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ τα μελη ΔΕΠ λένε ΑΠΕΡΓΙΑ μεχρι και 7/6!!!! Αν θελετε να το ΔΕΙΤΕ και με τα ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ: http://www.syldep.aueb.gr/ANAKOINOSH_29.05.06.pdf

Και κατα την γνωμη μου ΚΑΛΟ για ολους μας θα ηταν να ενημερωνωμαστε ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ το website των μελων ΔΕΠ http://www.syldep.aueb.gr/ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ "χαλασμενου τηλεφωνου"
Theofaman
Mbyte level
Mbyte level

Post by Theofaman » Fri Jun 02, 2006 5:39 pm

Spy wrote:Ρε παιδια ειστε offtopic !!!! Εδω δεν θα λυσουμε αν Η ΠΑΣΠ ειναι του ΠΑΣΟΚ ή οχι!!!

Στο θεμα της ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ και ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΤΩΡΑ.
Με ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ τα μελη ΔΕΠ λένε ΑΠΕΡΓΙΑ μεχρι και 7/6!!!! Αν θελετε να το ΔΕΙΤΕ και με τα ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ: http://www.syldep.aueb.gr/ANAKOINOSH_29.05.06.pdf

Και κατα την γνωμη μου ΚΑΛΟ για ολους μας θα ηταν να ενημερωνωμαστε ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ το website των μελων ΔΕΠ http://www.syldep.aueb.gr/ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ "χαλασμενου τηλεφωνου"
Αυτο σημαίνει ότι απεργούν όλοι οι καθηγητές ή όποιοι θέλουν? Ρωτάω γιατί ο κ.Βενέρης ανακοίνωσε το εξής στο eclass

"Λόγω συνάντησης Συγκλήτου την Δευτέρα δεν θα γίνουν οι ώρες γραφείου (την Δευτέρα). Ανάλογα με την απόφαση της Συγκλήτου περί της κατάληψης κλπ θα σας στείλουμε νεώτερα Δευτέρα απόγευμα. Ως έχει, οι ώρες γραφείου την Τρίτη (θα απροσθέσουμε παραπάνω ώρες αν χρειαστεί την Τρίτη), το διαγώνισμα και η παράδοση της τελευταίας εργασίας παραμένουν ως έχουν ..."

Οπότε να υποθέσω ότι στην απεργία συμμετέχει όποιος καθηγητής θέλει?
Last edited by Theofaman on Fri Jun 02, 2006 5:43 pm, edited 1 time in total.
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
Spy
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Spy » Fri Jun 02, 2006 5:42 pm

Μαλλον, φιλε Theofaman!!!!
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Fri Jun 02, 2006 6:07 pm

Η εξετάσεις του απογεύματος της Δευτέρας θα γίνουν;
rak
byte level
byte level

Post by rak » Fri Jun 02, 2006 6:40 pm

Δείτε το http://www.edopolytexneio.org

Πληροφορίες για τις καταλήψεις σε όλη την Ελλάδα
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Einherjar » Fri Jun 02, 2006 6:55 pm

Υπενθυμίζω ότι αμιγώς πολιτικές συζητήσεις δεν επιτρέπονται!
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Fri Jun 02, 2006 7:37 pm

Spy wrote:Στο θεμα της ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ και ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΤΩΡΑ.

Και πάλι όμως, τίποτα δεν είναι οριστικό.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Fri Jun 02, 2006 7:41 pm

Μόλις γύρισα από την ΑΣΟΕΕ. Μου είπαν ότι τη Δευτέρα δεν θα γίνει καμία εξέταση μαθημάτων.
fotisaueb
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by fotisaueb » Sat Jun 03, 2006 12:47 pm

Vag_plir wrote:
sprmn wrote:Παιδιά καθόμαστε και αγχωνόμαστε εμείς γιατί θέλουν να φανούν μερικοί από κάποιες παρατάξεις όπου βρίσκονται συνέχεια στην αφάνεια και έχουν βρει ευκαίρια μέσω της κατάληψης να αναδειχθούν,γιατί πρέπει και αυτοί κάπως να δικαιολογήσουν την παρουσία τους.Και καλά το παίζουμε αγωνιστές!Δηλαδή κύριοι πότε είμαστε αγωνιστές,όταν είναι για κατάληψη ή όταν είναι για μπάχαλα;Τι είμαστε αγωνιστές ή μπαχαλάκηδες;Δεν υπάρχουν άλλες μορφές αγώνα να κάνουμε πιο υγιής και ίσως πιο αποτελεσματικές;Δηλαδή αν είμαστε κάθε μέρα 10.000 έξω από το υπουργείο και τη βουλή δεν περνάμε το μήνυμα;Δεν πιέζουμε;Το κακό είναι ότι υποστηρίζει και η ΠΑΣΠ γιατί και αυτά τα παιδιά έχουν πάρει το μήνυμα από το κόμμα να κάνουν αντιπολίτευση άσχετα με το τι πιστεύουν.Λες και δεν ήταν ο Γιωργάκης ή George αυτός που μίλαγε για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.
Είναι αστείο το πως ο οποιοσδήποτε μέσα από το pc του μπορεί να λέει την πιο γελοία άποψη και να σπιλώνει το όνομα της μεγαλύτερης παράταξης στην ΑΣΟΕΕ. Η λογική σου είναι δηλαδή ότι ο Γιωργάκης είπε στην ΠΑΣΠ "παιδιά κάντε μου αντιπολίτευση" από την στιγμή που η άποψη της ΠΑΣΠ είναι αντίθετη από την άποψη του Παπανδρέου.Σε λίγο θα πεις και ότι τα παιδιά στην ΠΑΣΠ "τα παίρνουν" από το ΠΑΣΟΚ...Αν θέλεις να μάθεις γιατί η
ΠΑΣΠ είναι κατά της κατάληψης πέρνα από το γραφειάκι της να μάθεις.

Τώρα όσο αναφορά την προηγούμενη ΓΣ το πλαίσιο το οποίο πείρε 683 ψήφους και ήταν υπέρ της κατάληψης ήταν 1 και όχι περισσότερα όπως ακούστηκε...
Το αν μία άποψη είναι αστεία ή γελοία είναι σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια. Κάθε άποψη θα έπρεπε να είναι σεβαστή. Δεν μπορεί να λές ότι αύτο είναι γελοίο απο που και ως που ακόμα και αν είναι. Είναι γελοίο γιατί στράφηκε κατά της ΠΑΣΠ?Αν έλεγε για την ΔΑΠ θα έλεγες τα ίδια?Αν το όνομα της μεγαλύτερης παράταξης όπως αναφέρεις μπορεί να σπιλεώνεται από ένα άτομο μέσα από ένα forum τότε καλά τα πάνε (πάτε δεν ξέρω)

Ας είμαστε λίγο προσεχτικοί στους χαρακτηρισμούς που επιλέγουμε
rigo
Gbyte level
Gbyte level

Post by rigo » Sat Jun 03, 2006 1:23 pm

Vag_plir wrote:Αν θέλεις να μάθεις γιατί η ΠΑΣΠ είναι κατά της κατάληψης πέρνα από το γραφειάκι της να μάθεις.
H ΠΑΣΠ είναι κατά της κατάληψης;;;; :roll:
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
MiRacLe^f
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by MiRacLe^f » Sat Jun 03, 2006 2:30 pm

Vag_plir wrote: Αν θέλεις να μάθεις γιατί η
ΠΑΣΠ είναι κατά της κατάληψης πέρνα από το γραφειάκι της να μάθεις.

Τώρα όσο αναφορά την προηγούμενη ΓΣ το πλαίσιο το οποίο πείρε 683 ψήφους και ήταν υπέρ της κατάληψης ήταν 1 και όχι περισσότερα όπως ακούστηκε...
Δεν ξέρω κατα πόσο ήσουν στην ΓΣ την Δευτέρα που πέρασε, αλλά υπήρχαν δύο πλαίσια για κατάληψη.
Το πλαίσιο της Πανσπουδαστικής το όποιο ψηφίστηκε με 100 περίπου ψήφους (σε αντίθεση με το άλλο πλαίσιο που υπερψηφίστηκε με 600 περίπου ψήφους)
και ήταν υπέρ της κατάληψης και αυτό
(όμως από ότι μου είπε μια κοπέλα το πλαίσιο της πανσπουδαστικής πρότεινε 2 μέρες κατάληψης) .

Και αν δεν κάνω λάθος τις 4 ώρες που είμουν στην ΓΣ ο εκπρόσωπος της Πασπ μου έδωσε να καταλάβω ότι είναι υπέρ της κατάληψης και
ζήτησε να κάνουν κοινό πλαίσιο με τους υπόλοιπους που ήταν υπέρ.
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ

ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ

ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ
Spy
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Spy » Sat Jun 03, 2006 3:30 pm

PASCAL wrote:Μόλις γύρισα από την ΑΣΟΕΕ. Μου είπαν ότι τη Δευτέρα δεν θα γίνει καμία εξέταση μαθημάτων.

PASCAL, Αυτο που λες ειναι 100% ΣΙΓΟΥΡΟ;;;
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Sat Jun 03, 2006 3:44 pm

Ρώτησα ένα τυπά στο θυρωρείο και μου είπε ότι τη Δευτέρα δε θα γίνουν εξετάσεις, θα γίνει Γ.Σ. φοιτητών και Γ.Σ. Καθηγητών. Τώρα αν θές λεπτομέρειες πήγαινε στη σχολή και ρώτα. Εγώ λόγω του ότι τη Δευτέρα "δίνω" Παιδαγωγική πήγα και ρώτησα.
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Sat Jun 03, 2006 4:55 pm

Να ρωτήσω κάτι κυρίως εσάς τους παλαιότερους:

Όταν (τα προηγούμενα χρόνια) οι εξετάσεις δεν αναβάλλονταν, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορούσαν να γίνουν οι εξετάσεις των 3-4 μαθημάτων, τα έβαζαν στο τέλος, κάπου ανάμεσα, ή όλη η εξεταστική μεταφερόταν π.χ μια βρομάδα μετα ?
Ευχαριστώ
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Post by Ganther » Sat Jun 03, 2006 4:57 pm

Zifnab wrote:Να ρωτήσω κάτι κυρίως εσάς τους παλαιότερους:

Όταν (τα προηγούμενα χρόνια) οι εξετάσεις δεν αναβάλλονταν, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορούσαν να γίνουν οι εξετάσεις των 3-4 μαθημάτων, τα έβαζαν στο τέλος, κάπου ανάμεσα, ή όλη η εξεταστική μεταφερόταν π.χ μια βρομάδα μετα ?
Ευχαριστώ
μονα τους στο τελος... (πχ ολα μαζι σε 1-2 μερες...)
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Sat Jun 03, 2006 5:05 pm

Ganther wrote:

Ευχαριστώ
Αυτό είναι τρελό (όπως ειπώθηκε και νωρίτερα)... Δηλαδή εγώ που διαβάζω ψηφιακά, μπορεί τελικά να τα δώσω στο τέλος, και να έχω χάσει τόσο χρόνο, που να μην προλάβω να διαβάσω Γραμμική Άλγεβρα :evil: :evil: :evil:
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Sat Jun 03, 2006 5:09 pm

Αναλόγως τι θα αποφασίσει η Γενική Συνέλευση των καθηγητών και τι η Γενική Συνέλευση των φοιτητών.
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by Ganther » Sat Jun 03, 2006 5:11 pm

Zifnab wrote:
Ganther wrote:

Ευχαριστώ
Αυτό είναι τρελό (όπως ειπώθηκε και νωρίτερα)... Δηλαδή εγώ που διαβάζω ψηφιακά, μπορεί τελικά να τα δώσω στο τέλος, και να έχω χάσει τόσο χρόνο, που να μην προλάβω να διαβάσω Γραμμική Άλγεβρα :evil: :evil: :evil:
τα παραδειγματα ειναι ατοπα, γραμμικη αλγεβρα σε 2-3 μερες εισαι Οκ...
:-D :-D :-D
Παρολαυτα αυτο που ειπα, μπορει να γινει...
Παντως εξαρταται οντως απο το τι θα πει κ η συνελευση κ η συγκλητος οντως...
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Sat Jun 03, 2006 5:25 pm

Εγώ προτείνω στην περίπτωση που μετατεθεί η εξεταστική για μέσα στον Ιούλιο να κάνουμε κατάληψη για να την πάμε για Σεπτέμβρη..... :-p :evil: :razz: :???: :cool:
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Sat Jun 03, 2006 5:45 pm

Τα έβαζαν στο τέλος, αλλά συνήθως μιλάμε για 1, άντε 2 το πολύ μαθήματα ανά εξεταστική. Τώρα η κατάσταση είναι διαφορετική.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by Ganther » Sat Jun 03, 2006 5:53 pm

rapadder wrote:Τα έβαζαν στο τέλος, αλλά συνήθως μιλάμε για 1, άντε 2 το πολύ μαθήματα ανά εξεταστική. Τώρα η κατάσταση είναι διαφορετική.
Προς το παρον δεν υπαρχει "κατασταση" γιατι δεν εχει ξεκινησει η εξεταστικη... :-D :-p :-p
Erevodifwntas
Gbyte level
Gbyte level

Post by Erevodifwntas » Sat Jun 03, 2006 6:45 pm

Vag_plir wrote:Σε λίγο θα πεις και ότι τα παιδιά στην ΠΑΣΠ "τα παίρνουν" από το ΠΑΣΟΚ...
gkoyxoy gkoyxoy.... το πρόβλημα είναι υπερκομματικό (σόρρυ, για να μην παρεξηγηθούν κάποιοι υπερπαραταξιακό) και δε μιλάμε τόσο για χρηματικές αποζημιώσεις....
Go To Statement Considered Harmful (Τιτλος δημοσίευσης του Edsger Dijkstra).

my personal site
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”