πάμε άλλη μία... το να διαλέξεις να πας σε ένα τέτοιο πανεπιστήμιο και ειδικότερα το να σπουδάσεις ένα τέτοιο αντικείμενο και μάλιστα σε ανώτερο επίπεδο και να είσαι και κάποιας ηλικίας σημαίνει ότι έχεις κάποιες προθέσεις... σημαίνει ότι έχει κάποια πράγματα στο μυαλό σου και κάποια πιστεύω που θα ήθελες να τα πραγματοποιήσεις... δεν νομίζω να σηκώνεται και να πάει ο άλλος εκεί έτσι απλά και μόνο για να πει "το είδα και αυτό"... δεν λέω ότι οι προθέσεις θα γίνουν σίγουρα κακές πράξεις... εγώ όμως από την άλλη τα πράγματα που διδάσκονται σε αυτή τη σχολή την αντίληψη που έχουν περί διακυβέρνησης του λαού και γενικότερα το τι θέλουν να περάσουν στους φοιτητές τους τα θεωρώ υπεύθυνα κατά ένα μεγάλο βαθμό για την σημερινή κατάσταση του κόσμου... άρα το να πάει κάποιος να τα μελετήσει και να μάθει να τα εφαρμόζει αυτά δεν το βλέπω σαν επιτυχία ούτε προσωπική αλλά ούτε και της κοινωνίας που είναι και αυτό που με αφορά άμεσα...
τώρα το ότι ήμουν ισοπεδωτικός είναι μάλλον παρεξήγηση...είπα ότι θα δουλεύει για να κάνει τις ζωές μας χειρότερες... θα ήταν εντάξει αν έβαζα ένα μάλλον; θεώρησα ότι εννοείται... μπορεί βαρεθεί και να τα παρατήσει, μπορεί να μην τα καταφέρει να τελειώσει, μπορεί να τελειώσει, να μην εφαρμόσει τπτ και να τυλίγει πιτόγυρα... αλλά θεωρώντας ότι θα δουλέψεις για κάποια κυβέρνηση και μάλιστα σε διοικητικό πόστο και να κάνει καλό δεν γίνεται... άποψη μου και νομίζω ότι παραξενεύει... ίσως θα ήταν καλό να την αναλύσω αλλά πείτε με τεμπέλη, θεωρήστε ότι δεν μπορώ να την στηρίξω ή ό,τι άλλο κατέβει... πρέπει για να την αναλύσω σωστά και με επιχειρήματα να γράφουμε και να συζητάμε μέρες ακόμα και δεν μ' αρέσει να το κάνω αυτό στο φόρουμ... άσε που βαριέμαι να γράφω ένα κατεβατό κάθε βράδυ... άλλοι για να φτάσουν σε συμπεράσματα έχουν γράψει τόμους και τόμους... τώρα αν κάποιος θέλει να μάθει ας διαβάσει κανά βιβλίο(μπορείς να βρεις και στην ασοεε), ας δει κανά site, ας πιάσει κουβέντα με κανένα παιδί στη ασοεε ή αλλού και ας διαβάσει και κανά φυλλάδιο από το υπόγειο... απαραίτητη προϋπόθεση να το κάνει χωρίς παρωπίδες και ξεχνώντας την προπαγάνδα που έχει φάει για οτιδήποτε εκτός της "κυριαρχούσας" αντίληψης των πραγμάτων... μλκία να κόβω κάτι που ξεκίνησα αλλά δεν ήταν η πρόθεσή μου να ανοίξω τόσο μεγάλο θέμα στο φόρουμ.. έξω από εδώ ίσως.
και οι "εκκρεμότητες" τώρα:
nap και HdkiLLeR απλά να προσθέσω ότι συμφωνώ με τα περί έρευνας-επιστήμης και της σχέσης τους με την κοινωνία αλλά βρίσκω την περίπτωση που συζητάμε ειδική κατά κάποιο τρόπο και αρκετά συγκεκριμένα προσανατολισμένη σε ένα θέμα
The Punisher το Harvard είναι ιδιωτικό αλλά και πάλι αν κάτι ανήκει στο δημόσιο-κυβέρνηση δε σημαίνει απαραίτητα ότι ανήκει και στο λαό

... επίσης για τους καρπούς είπα ότι τους θεωρώ "σάπιους"
M.I.T.as κάθεσαι και πιάνεσαι από λέξεις και βγάζεις από την μύγα ξύγκι πχ:
mindcrime έγραψε:
αν κάποιος πχ έχει διδακτορικό πάνω στα όπλα μαζικής καταστροφής σε τί βοηθάει;
Στο να αντιμετωπίσει αυτά τα όπλα.
είπαμε είναι παράδειγμα και μάλιστα όχι καλό... και τα άλλα τα δικά σου πάνω-κάτω στην ίδια φάση τα βλέπω
ailouros ελπίζω να σε κάλυψα και σένα και απλά να σου πω αν και δεν έχει μεγάλη σημασία ότι δεν είμαι πρωτοετής
τώρα γενικά στα περί ρατσισμού στους ρατσιστές όπως ονομάστηκε θα συμφωνήσω με τον HdkiLLeR... είναι άλλο να εναντιώνεσαι σε ιδεολογίες και άλλο σε χρώμα, καταγωγή, κτλ.
τελειώνοντας (λες και έγραψα έκθεση νιώθω) άμα κάποιος θέλει να συζητήσουμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα ευχαρίστως να του απαντήσω αλλά μην το πάμε σε ιδεολογικοκοινωνικοπολιτική ανάλυση... τα είπαμε αυτά