Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Re: Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα

Post by Αριωνας » Mon Sep 09, 2013 8:54 pm

Λοιπόν, έχουμε και λέμε....
Καποδιστριακό:
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Σήμερα, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013, συνεδρίασε εκτάκτως η Σύγκλητος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) και εξέτασε εκ νέου την πρόθεση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων να τεθεί σε διαθεσιμότητα διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου, παρά το γεγονός ότι η ενέργεια αυτή παραβιάζει το άρθρο 16 του Συντάγματος, το οποίο θεμελιώνει καταφανώς το αυτοδιοίκητο των Πανεπιστημίων, και εμποδίζει πλέον την ακαδημαϊκή λειτουργία του Ιδρύματος. Κατά τη συνεδρίαση της Συγκλήτου προέκυψε επιπλέον ότι, ακόμα και με βάση τα κριτήρια που έθεσε το ίδιο το Υπουργείο, στο Ε.Κ.Π.Α. όχι μόνο δεν υπάρχει πλεονάζον διοικητικό προσωπικό, αλλά αντίθετα κατεγράφησαν σημαντικές ελλείψεις. Παρά ταύτα, το Υπουργείο επιμένει να απομακρυνθούν διοικητικοί υπάλληλοι, γεγονός το οποίο θα οδηγήσει σε ραγδαία επιδείνωση του επιπέδου σπουδών των φοιτητών/τριών, καθώς και του ερευνητικού έργου, με βάση το οποίο το Πανεπιστήμιο αξιολογείται διεθνώς. Αποτέλεσμα θα είναι η οριστική αδυναμία λειτουργίας του Πανεπιστημίου. Για τους λόγους αυτούς, η Σύγκλητος του Ε.Κ.Π.Α. αποφάσισε την προειδοποιητική αναστολή της λειτουργίας του μέχρι τη Δευτέρα 16-9-2013. Η περαιτέρω στάση του Ε.Κ.Π.Α. θα εξεταστεί σε νέα συνεδρίαση της Συγκλήτου.
http://www.uoa.gr/anakoinoseis-kai-ekdh ... -ekpa.html
Πάντειος:
Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι, Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και δεδομένης της πολιτικής απόφασης της κυβέρνησης να επιταχύνει τις διαδικασίες εφαρμογής του μέτρου της διαθεσιμότητας του Διοικητικού Προσωπικού στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Κ.Σ. της Ομοσπονδίας μας στις 2 Σεπτεμβρίου 2013. Ύστερα από μαραθώνια συνεδρίαση και βασανιστική ανάλυση των προτάσεων που κατατέθηκαν συμπεριλαμβανομένων και αυτών που εστάλησαν από Πρωτοβάθμιους Συλλόγους ελήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις: - Δύο 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες 10,11 και 12,13 Σεπτεμβρίου. - Μία πενθήμερη απεργία από τις 16 μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου. Περιφρούρηση των απεργιακών κινητοποιήσεων μας. Πριν από την πενθήμερη απεργία θα συνεδριάσει το Κ.Σ. Προτείνεται οι σύλλογοι να συγκαλούν σε πυκνά χρονικά διαστήματα, μεσούντος του απεργιακού αγώνα Γενικές Συνελεύσεις οι οποίες θα λειτουργούν θετικά στην κατεύθυνση της ενημέρωσης των συναδέλφων και θα καλλιεργούν ένα κλίμα αγωνιστικής διάθεσης και ενίσχυσης του μετώπου. Απολύτως αναγκαίο κρίνεται να υπάρχει διαρκής – καθημερινή ενημέρωση του Κ.Σ. μέσω του Γενικού Γραμματέα για την κατά τόπους εξέλιξη των κινητοποιήσεων ώστε να υπάρχει ενιαία έκφραση και στάση όλων των συλλόγων της Ομοσπονδίας. Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι, Η περίοδος που διανύουμε είναι η πιο κρίσιμη από κάθε άποψη για τον εργασιακό βίο όλων μας, δεδομένης της άμεσης απειλής να τεθεί σε διαθεσιμότητα το 25% του Διοικητικού Προσωπικού των Ιδρυμάτων. Μια τέτοια εξέλιξη είναι ολέθρια για τον καθένα μας και γι αυτό απαιτείται η άμεση, δυναμική, οργανωμένη και καθολική αντίσταση μας. Δεν χωρά καμιά αυταπάτη. Δεν έχουμε κανένα περιθώριο αδράνειας. Δεν δικαιολογείται η ηττοπάθεια, γιατί είναι ο μόνος ασφαλής δρόμος για την εκπαραθύρωση μας. Αυτό πρέπει να γίνει συνείδηση στον καθένα. Πρέπει να δώσουμε ο ένας το χέρι στον άλλο και να πορευτούμε αλληλέγγυοι στο δρόμο του αγώνα. Το εμπειρικό φορτίο που έχουμε μας δείχνει ότι η αποστασιοποίηση, η ΄μοιρολατρική υποταγή, και η έλλειψη πίστης και ελπίδας στον πιο δίκαιο αγώνα που έχουμε χρέος να δώσουμε, θα προδιαγράψει την πιο δυσοίωνη προοπτική για τη ζωή μας. Δεν μπορεί να αποτελεί οδηγό για μας η μια ή η άλλη ήττα που δεχόμαστε ως εργαζόμενοι όλα αυτά τα χρόνια. Ο αγώνας αυτός είναι πέρα για πέρα δίκαιος, γιατί γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι δεν αποτελούμε πλεονάζον προσωπικό. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν υπάρχει κανένας περισσότερο ανορθολογικός και άδικος τρόπος, ούτε πιο ανορθόδοξη και αντιμεταρρυθμιστική μέθοδος από αυτήν που υιοθετεί το Υπουργείο, για να θεραπεύσει – λέμε τώρα- τις όντως υπαρκτές και χρόνιες παθογένειες και στρεβλώσεις των δημόσιων δομών. Γιατί; Διότι αποφασίζει πρώτα, αυθαίρετα, τον αριθμό αυτών που θεωρεί ότι πλεονάζουν, 1765, και στη συνέχεια αναζητά μέσα από αδιαφανείς διαδικασίες και χρονοδιαγράμματα το προσωπικού που θέλει, ανυπερθέτως, να θέσει σε διαθεσιμότητα. Για κάθε νοήμονα άνθρωπο όλα αυτά είναι προσχηματικά. Ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος και σε ποιον απολογούνται. Ξέρουμε όμως και το αποτέλεσμα αυτής της ψευδεπίγραφης πολιτικής της αναδιάρθρωσης και αυτό δεν είναι άλλο από την καταστροφή χιλιάδων ανθρώπινων ζωών - γιατί αυτό σημαίνει ανεργία - και την υπονόμευση της λειτουργίας των ιδρυμάτων και την αποδυνάμωση του δημόσιου χαρακτήρα τους, για να τα θυσιάσει στο βωμό μιας αγοραίας-κερδώας λογικής. Το ίδιο πράγμα ακριβώς γίνεται με όλα τα δημόσια αγαθά, την υγεία, την κοινωνική πρόνοια ακόμη και με αυτό το ίδιο το νερό. Καλλιεργούν μύθους (1,5-2 εκατομμύρια δημόσιοι υπάλληλοι), μεθοδευμένα μας κατασυκοφαντούν, αποπροσανατολίζουν και παραπλανούν μια κοινωνία ολόκληρη που δεινοπαθεί και είναι θυμωμένη– δυστυχώς ο θυμός της μέχρι τώρα δεν είναι αρκετά κόκκινος- για να τη στρέψουν εναντίον μας. Για να πιστέψει ότι για τα δεινά της υπεύθυνοι είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι και όχι όλοι αυτοί που μας κυβερνούν όλα αυτά τα χρόνια και εμπορεύονται το ιερό δικαίωμα του καθενός στην εργασία. Όλοι αυτοί που συντηρούν όλα τα κακώς κείμενα και σιτίζουν μια βαθιά αρρωστημένη νοοτροπία που έχει ιδρύσει καθεστώς. Από πού εκπορεύονται όμως όλα αυτά; Πως έχουν ριζώσει; Μας λένε ότι έχουμε και εμείς τις προσωπικές μας ευθύνες και οι συντεχνίες βεβαίως. Αυτό είναι αλήθεια. Μας λένε ότι δεν μπορούν να σπάσουν τα τείχη που αυτές έχουν ορθώσει για να διατηρήσουν τα προνόμια τους. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Χρειαζόταν μια άλλη πολιτική βούληση, μακριά από λαϊκισμούς και άγνοια του «πολιτικού κόστους». Τώρα μπορούν και σαρώνουν τα πάντα, μαζί με τα λίγα ξερά –όντως υπήρχαν _ καίγονται και τα (πολλά) χλωρά. Θα μπορούσαν με τη δύναμη του ορθού και του δίκιου να αναστρέψουν κάθε λανθάνουσα κατάσταση. Ούτε το έκαναν ούτε θέλουν να το κάνουν. Γιατί; Διότι η πολιτική αυτή είναι ξεκάθαρο, έχει ταξικά χαρακτηριστικά. Βάζει στο στόχαστρο της τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα και αφήνει στο απυρόβλητο λογής-λογής μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα που λυμαίνονται ανενόχλητα τον παραγόμενο πλούτο, φοροκλέβουν, φοροδιαφεύγουν και εκμεταλλεύονται -τώρα ακόμη πιο άγρια με τους μισθούς πείνας και χωρίς ασφάλεια -τους εργαζόμενους. Μας λένε ότι αδιαφορούμε για τους 1,5 εκατομμύριο ανέργους, αυτοί, που έχουν τις τύχες αυτών των ανθρώπων στα χέρια τους. Όλοι αυτοί οι άνεργοι προέρχονται από τα λαϊκά στρώματα. Ε λοιπόν κι εμείς σε αυτά τα κοινωνικά στρώματα ανήκουμε και οι άνεργοι αυτοί είναι παιδιά μας, αδέρφια μας, φίλοι μας, είμαστε εμείς. Το πλεονέκτημα μας είναι το δίκιο μας και η δύναμη μας η μαζική συμμετοχή και η ενότητα. Αυτό πρέπει να γίνει συνείδηση σε όλους. Αυτό πρέπει να βροντοφωνάξουμε. Γι αυτό πρέπει να αγωνιστούμε.
http://www.panteion.gr/index.php?p=news ... ive=&lang=
ΤΕΙ:

Λουκέτο σε όλα τα ΤΕΙ αύριο Τρίτη 10/09.

http://www.madata.gr/epikairotita/social/297664.html
Ως γνωστόν και συνήθως, πάλι το πανεπιστήμιο μας και το ΠΑΠΕΙ έμειναν τελευταία στην ενημέρωση. Για ακόμα μια φορά, οι δικοί μας είναι αργοί και δείχνουν να πηγαίνουν με τα νερά της κυβέρνησης και να μην τους ενδιαφέρουν τα όποια καταδικαστικά πολιτικά μέτρα παίρνει ο πρωθυπουργός για τους διοικητικούς υπαλλήλους της μέσης και της ανώτατης εκπαίδευσης.

EDIT: Μόνο το δικό μας έμεινε τώρα. :razz:
Last edited by Αριωνας on Tue Sep 10, 2013 6:46 pm, edited 1 time in total.
ImageImage
lthek
bit level
bit level
Academic status: 4th year

Post by lthek » Mon Sep 09, 2013 10:22 pm

Πριν λίγες μέρες έλεγες πως σε ενδιαφέρει μόνο η εξεταστική. Θα δώσεις κανονικά τα μαθήματα αφού δε βγήκε ανακοίνωση! It's a win...
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Αριωνας » Mon Sep 09, 2013 10:57 pm

lthek wrote:Πριν λίγες μέρες έλεγες πως σε ενδιαφέρει μόνο η εξεταστική. Θα δώσεις κανονικά τα μαθήματα αφού δε βγήκε ανακοίνωση! It's a win...
Εγώ θέλω να δώσω κανονικά στην ώρα τους τα μαθήματα, φίλε μου, όπως και οι υπόλοιποι φαντάζομαι. Μόνο κακό θα μας κάνει αν πάει η εξεταστική πάλι για αργότερα, καθώς θα μάς βγάλουν εκτός απ'το πρόγραμμα μας για το επόμενο εξάμηνο, και από τα υπόλοιπα μαθήματα εξεταστικής. Αλλά μην ξεχνάς ότι αυτοί που θα έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι οι διοικητικοί υπάλληλοι που επρόκειτο να απολυθούν, και όχι οι φοιτητές. Προσωπικά, εξακολουθώ να μην έχω πρόβλημα άμα γίνει απεργία/κατάληψη ή όχι στη σχολή μας.
Απλά, δεν είναι φυσιολογικό όταν όλες οι σχολές αναβάλλουν την εξεταστική τους, να μην κάνουν και οι δικοί μας το ίδιο. Δεν είναι ούτε νίκη ούτε ήττα ούτε για μένα ούτε για κανέναν. Και δεν είναι παιχνίδι, φίλε Ιthek. Λάθος το έχεις δει. ;)
ImageImage
lthek
bit level
bit level

Post by lthek » Mon Sep 09, 2013 11:40 pm

Λοιπόν Αρίωνα, για να μη νομίσεις ότι σου κάνω επίθεση, δε με ενδιαφέρει η άποψή σου, μπορείς να έχεις όποια θέλεις. Απλά μια λες "γιατί να κάτσω να σκάσω εγώ" και την άλλη "....και να μην τους ενδιαφέρουν τα όποια καταδικαστικά πολιτικά μέτρα παίρνει ο πρωθυπουργός για τους διοικητικούς υπαλλήλους...".
Αυτό που θέλω να σου πω εγώ είναι, διάλεξε μια απο τις δυο απόψεις σου και βομβάρδισέ μας με αυτή.
-----------
Το όνομά μου ξεκινάει απο l (όπως λέμε λάκης)
Last edited by MoonShadow on Mon Sep 09, 2013 11:42 pm, edited 1 time in total.
Reason: double post
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Αριωνας » Mon Sep 09, 2013 11:51 pm

Γνωρίζω τι έχω πει στο παρελθόν, φίλε Ithek, και δεν χρειάζεται να παραθέτεις λόγια μου από άλλο thread εδώ. Πάντως, άμα προσέξεις,το κεντρικό νόημα και των 2 σχολίων μου είναι το ίδιο. Στο ένα μίλαγα για μένα και στο άλλο για την σχολή μας αυτή καθ'αυτή. Συνεχίζω να πιστεύω ότι όσες απεργίες και αν γίνονται, το αποτέλεσμα θα είναι πάντα το ίδιο και θα περάσει για ακόμα μια φορά το μέτρο της κυβέρνησης με τις απολύσεις. Άμα έχεις βρει το κόλπο γκρόσο για να κάνεις αυτήν την κυβέρνηση να σταματήσει όλες τις απολύσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τότε πες το και σε εμάς για να ξέρουμε.
Επίθεση μου κάνεις απ'το πουθενά, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Για να σου δώσω να καταλάβεις, επειδή έχεις χάσει λίγο την μπάλα, είμαι απ'τους πρώτους που ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ τα πολιτικά μέτρα της κυβέρνησης, αλλά με τις συνεχόμενες απεργίες, όπως έχεις δει και πρόσφατα και σε άλλους τομείς δεν έγινε απολύτως τίποτα. Όχι μόνο η τωρινή κυβέρνηση δεν ανταποκρίθηκε στα αιτήματα των εργαζομένων, αλλά τους επιστράτευε σε περίπτωση που δεν γυρνούσαν πίσω στη δουλειά τους. Έχεις την πίστη ότι δεν θα γίνει κάτι παρόμοιο και για τους διοικητικούς υπαλλήλους; Άμα δεν κατάλαβες πάλι κάτι, πες μου να το πω πιο λακωνικά...

Προς το παρόν, αυτό που μας ενδιαφέρει εδώ μέσα, είναι ότι αύριο θα συνεχιστούν κανονικά οι εξετάσεις. Από αύριο και μετά, βλέπουμε.
ImageImage
lthek
bit level
bit level

Post by lthek » Tue Sep 10, 2013 12:03 am

Αριωνας wrote:Γνωρίζω τι έχω πει στο παρελθόν, φίλε Ithek, και δεν χρειάζεται να παραθέτεις λόγια μου από άλλο thread εδώ. Πάντως, άμα προσέξεις,το κεντρικό νόημα και των 2 σχολίων μου είναι το ίδιο. Στο ένα μίλαγα για μένα και στο άλλο για την σχολή μας αυτή καθ'αυτή. Συνεχίζω να πιστεύω ότι όσες απεργίες και αν γίνονται, το αποτέλεσμα θα είναι πάντα το ίδιο και θα περάσει για ακόμα μια φορά το μέτρο της κυβέρνησης με τις απολύσεις. Άμα έχεις βρει το κόλπο γκρόσο για να κάνεις αυτήν την κυβέρνηση να σταματήσει όλες τις απολύσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τότε πες το και σε εμάς για να ξέρουμε.
Επίθεση μου κάνεις απ'το πουθενά, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Για να σου δώσω να καταλάβεις, επειδή έχεις χάσει λίγο την μπάλα, είμαι απ'τους πρώτους που ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ τα πολιτικά μέτρα της κυβέρνησης, αλλά με τις συνεχόμενες απεργίες, όπως έχεις δει και πρόσφατα και σε άλλους τομείς δεν έγινε απολύτως τίποτα. Όχι μόνο η τωρινή κυβέρνηση δεν ανταποκρίθηκε στα αιτήματα των εργαζομένων, αλλά τους επιστράτευε σε περίπτωση που δεν γυρνούσαν πίσω στη δουλειά τους. Έχεις την πίστη ότι δεν θα γίνει κάτι παρόμοιο και για τους διοικητικούς υπαλλήλους; Άμα δεν κατάλαβες πάλι κάτι, πες μου να το πω πιο λακωνικά...

Προς το παρόν, αυτό που μας ενδιαφέρει εδώ μέσα, είναι ότι αύριο θα συνεχιστούν κανονικά οι εξετάσεις. Από αύριο και μετά, βλέπουμε.

Σε ενδιαφέρει γτ συνεχίζεις και απαντάς με εκθέσεις! Καταλαβαίνω ελληνικά, δε χρειάζεται να μου το εξηγήσεις. Δε σου επιτίθεμα, στο ξαναλέω.
Όμως φίλε μου, αν δε σ ενδιαφέρει κάτι δεν το αναπαραγάγεις. Καταδικαστικά είναι τα μέτρα αυτά απο όλους μας, δεν υπάρχει κάποιος που να είναι υπέρ.
Είπα ότι είχα να πώ, δεν το συνεχίζω
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Αριωνας » Tue Sep 10, 2013 12:06 am

Άκυρο, αλλά αν ενδιαφέρει κανέναν, στη Βουλή, τώρα μιλάνε για το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο που πρόκειται να περάσουν αύριο σχετικά με το "νέο Λύκειο". Άμα δεν γράφει κάποιος αύριο, προτείνω να απολαύσετε και εσείς το θέατρο του παραλόγου.
[url]http://www.greektvlive.net/betaomicronupsilonlambdaeta-live.html[/url]
ImageImage
aplaFFS
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by aplaFFS » Tue Sep 10, 2013 3:32 pm

Για αύριο και την υπόλοιπη βδομάδα έχει ακουστεί τίποτα?Το ΠΑΠΕΙ άκουσα ότι από αύριο θα συμμετέχει κ αυτό στην απεργία(βγάλανε ανακοίνωση),αλλά σε μας δε βλέπω ακόμα καμία ανακοίνωση(περίεργο..).Ρώτησε κανένας σήμερα στη γραμματεία μήπως γνωρίζουν κάτι?
moody
Gbyte level
Gbyte level

Post by moody » Tue Sep 17, 2013 1:17 am

modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
marina.220588
byte level
byte level

Post by marina.220588 » Tue Sep 17, 2013 1:47 am

Αυτο σημαίνει οτι δεν θα γίνουν και οι εξετάσεις ή εξαρτάται από τον καθηγητή?
We are all bound, aren't we? We of the wicked calling..
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Tue Sep 17, 2013 4:32 am

marina.220588 wrote:Αυτο σημαίνει οτι δεν θα γίνουν και οι εξετάσεις ή εξαρτάται από τον καθηγητή?
Ζητάνε την υποστήριξη των μελών ΔΕΠ. Που σημαίνει ότι δεν την έχουν σίγουρη. Που σημαίνει ότι θα γίνουν οι εξετάσεις.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by PASCAL » Tue Sep 17, 2013 11:28 am

Μπαα χωρίς διοικητικούς δεν δουλεύει το πανεπιστήμιο. Γιατί νομίζω πχ πριν και μετά τις εξετασεις χρειάζεται η γραμματεία για κάποια χαρτιά, ο θυρωρός που θα ανοίξει/κλείσει το πανεπιστήμιο και θα ρυθμίσει προβλήματα με τις αίθουσες και άλλοι πολλοί.

Εν τω μεταξύ σήμερα 1:00μμ στο Αμφ. Αντωνιάδου έχουμε συνέλευση φοιτητών.
virus6
byte level
byte level

Post by virus6 » Tue Sep 17, 2013 4:22 pm

Πάντως σε περίπτωση που δεν δούμε ανακοίνωση στο aueb.gr , ισχύει το πρόγραμμα κανονικά.
...f**k dat system !
michalis
Gbyte level
Gbyte level

Post by michalis » Tue Sep 17, 2013 4:45 pm

Υποθέτω πως ναι. Το πολύ πολύ να πάμε αύριο να γράψουμε και να είναι κλειστό το κτήριο...

Pascal τι αποφασίστηκε στη γενική;
Αριωνας
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Αριωνας » Tue Sep 17, 2013 5:10 pm

Σε άλλες σχολές πάντως αναβάλλονται ακόμα και ολόκληρες οι εξεταστικές. Εδώ οι δικοί μας σκέφτονται αν θα απεργήσουν 1-2 μέρες και μήπως δεν δοθούν μαθήματα αυτές τις μέρες. :roll:
ImageImage
michalis
Gbyte level
Gbyte level

Post by michalis » Tue Sep 17, 2013 6:00 pm

Καμία σχέση. Απλά νομίζω δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να ΜΗΝ ξέρει αν θα γράψει αύριο ή όχι. Στις άλλες σχολές βγήκαν οι σχετικές ανακοινώσεις ή βγήκε κάποιος υπεύθυνα να πει αν είναι εφικτό να γίνουν ή όχι οι εξετάσεις. Ολόκληρη εξεταστική σε ποια σχολή αναβλήθηκε;;; Εγώ για 5 μέρες ξέρω πάντως...
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Tue Sep 17, 2013 6:07 pm

Δεν υπήρξε συμμετοχή και αναβλήθηκε η συνέλευση για την άλλη Τρίτη μάλλον.
moody
Gbyte level
Gbyte level

Post by moody » Tue Sep 17, 2013 6:08 pm

michalis wrote:Απλά νομίζω δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να ΜΗΝ ξέρει αν θα γράψει αύριο ή όχι.
και ολόκληρη βδομάδα να περιμένει να δει τι θα γίνει .
Εμπρος λοιπόν,μέχρι τις 11-12 να περιμένουμε και σήμερα :-)
Jami
Venus Former Team Member

Post by Jami » Tue Sep 17, 2013 6:13 pm

michalis wrote: Ολόκληρη εξεταστική σε ποια σχολή αναβλήθηκε;;; Εγώ για 5 μέρες ξέρω πάντως...
Εγω ξερω για το Φυσικο οτι ολη η προηγουμενη και ολη η τωρινη βδομαδα δεν εχει γινει καμια εξεταση. Και θα ξαναγινει συνελευση την επομενη Δευτερα για το αν θα συνεχισει να ειναι κλειστη περισσοτερο.
mosquito110
Mbyte level
Mbyte level

Post by mosquito110 » Tue Sep 17, 2013 6:16 pm

Αποφάσισε κ η ΓΣΕΕ 4ωρη στάση από 11 μέχρι 3.
Αυτό που λένε ουτοπία εμείς το λέμε απλά ζωή
marina.220588
byte level
byte level

Post by marina.220588 » Tue Sep 17, 2013 6:28 pm

Στο θυρωρείο που ρώτησα μόλις πάντως δεν έχουν ιδέα. Περιμένουν και αυτοι ανακοίνωση.
We are all bound, aren't we? We of the wicked calling..
moody
Gbyte level
Gbyte level

Post by moody » Tue Sep 17, 2013 6:35 pm

Και ποιος άραγε έχει ιδέα σε αυτή τη σχολή ;
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”