Καλωσόρισμα Πρωτοετών στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Locked
statakos
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a
Re: Καλωσόρισμα Πρωτοετών στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ

Post by statakos » Tue Oct 06, 2009 6:54 pm

Τα πρώτα 3-4 (αν θυμάμαι καλά) φροντιστήρια στην "Εισαγωγή στον Προγραμματισμο" (java) είναι εργαστήρια.

Επίσης θα υπάρξει κάποια στιγμή ανακοίνωση και από τον κ.Κουρκουμπέτη για τα εργαστήρια (δεν ανέφερε τίποτα σχετικό σήμερα ; ).
"Always program as if the person who will be maintaining your program is a violent psychopath that knows where you live."
Kostas1601
Mbyte level
Mbyte level

Post by Kostas1601 » Tue Oct 06, 2009 6:55 pm

Παιδιά μιά χαρά ηταν για πρώτη μέρα...Ο Κ.Κουρκουμπετης(Εισαγωγή στην Επιστήμη Υπολογιστών) μου φάνηκε φοβερός..και πολύ καλα τα είπε, και δεν βαρέθηκα ΚΑΘΟΛΟΥ και ειναι και super εξοπλισμένος και οργανωμένος...0 παράπονα για αυτόν... :smt023 :smt024

Στα διακριτά μαθηματικά βαρέθηκα αρκετά...Δέν ήταν αντιπαθητηκός ουτε σπαστικός ο άνθρωπος, απλα ο τρόπος που δίδασκε ήταν πολυυυυ πίσω απο όλες τις απόψεις...ειδικά συγκρινόμενος με τον Κουρκουμπέτη... :-(

....Στην εισαγωγή στην οικονομική επιστήμη πραγματικά απογοητεύτηκα...εκοψα φλέβα κατα τη διάρκεια ολης της διάλεξης...Αυτή έλεγε συνέχεια για την κρίση και για την γενικότερη οικονομία εντελώς μπερδεμένα και πάνω απο όλα κομματοποιημένα...ε...αυτή με απογοήτευσε...

Γνώρισα αρκετούς πρωτοετείς, αλλα δυστυχώς δέν έτυχε να γνωρίσω κανέναν απο το venus :-(

Ποιός διαφήμιζε το forum στο Αμφιθέατρο??? :lol: Μαντεύω Zifnab ή cypher :smt005
Last edited by Kostas1601 on Tue Oct 06, 2009 7:28 pm, edited 1 time in total.
~Yesterday is History, Tommorow's a Mystery...But Today is a Gift...And That's Why They Call It Present ;)~
vassia91
bit level
bit level
Academic status: 3rd year

Post by vassia91 » Tue Oct 06, 2009 7:02 pm

statakos wrote:Τα πρώτα 3-4 (αν θυμάμαι καλά) φροντιστήρια στην "Εισαγωγή στον Προγραμματισμο" (java) είναι εργαστήρια.

Επίσης θα υπάρξει κάποια στιγμή ανακοίνωση και από τον κ.Κουρκουμπέτη για τα εργαστήρια (δεν ανέφερε τίποτα σχετικό σήμερα ; ).
Nομίζω δν ανέφερε κατι..θα δειξει..πως γινεται ομως να ειναι εργαστηρια αφου σου δινει συγκεκριμενη αιθουσα που γινονται τα φροντιστηρια.. :?: :smt017
kate_91
byte level
byte level
Academic status: 3rd year

Post by kate_91 » Tue Oct 06, 2009 7:21 pm

Kostas1601 wrote:Παιδιά μιά χαρά ηταν για πρώτη μέρα...Ο Κ.Κουρκουμπεσης(Εισαγωγή στην Επιστήμη Υπολογιστών) μου φάνηκε φοβερός..και πολύ καλα τα είπε, και δεν βαρέθηκα ΚΑΘΟΛΟΥ και ειναι και super εξοπλισμένος και οργανωμένος...0 παράπονα για αυτόν... :smt023 :smt024

Στα διακριτά μαθηματικά βαρέθηκα αρκετά...Δέν ήταν αντιπαθητηκός ουτε σπαστικός ο άνθρωπος, απλα ο τρόπος που δίδασκε ήταν πολυυυυ πίσω απο όλες τις απόψεις...ειδικά συγκρινόμενος με τον Κουρκουμπέση... :-(

....Στην εισαγωγή στην οικονομική επιστήμη πραγματικά απογοητεύτηκα...εκοψα φλέβα κατα τη διάρκεια ολης της διάλεξης...Αυτή έλεγε συνέχεια για την κρίση και για την γενικότερη οικονομία εντελώς μπερδεμένα και πάνω απο όλα κομματοποιημένα...ε...αυτή με απογοήτευσε...

Γνώρισα αρκετούς πρωτοετείς, αλλα δυστυχώς δέν έτυχε να γνωρίσω κανέναν απο το venus :-(

Ποιός διαφήμιζε το forum στο Αμφιθέατρο??? :lol: Μαντεύω Zifnab ή cypher :smt005
Ναι ο Κουρκουμπεσης πρέπει να ειναι κορυφή..!
Κοστα εγώ σκέφτομαι μην έχω γνωρίσει κανέναν απο το venus και δεν το έχω πάρει πρέφα... :smt016
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Tue Oct 06, 2009 7:25 pm

Κουρκουμπέτη τον λένε τον άνθρωπο. Διακριτά κοιτάξτε να παρακολουθείτε, είναι κάπως υποτονικός ο καθηγητής, αλλά και τις απορίες τις εξηγεί και κυρίως το μάθημα θα σας χρειαστεί αργότερα αν θέλετε να λέτε πως σπουδάζετε Πληροφορική :lol: Για Οικονομία δεν το συζητώ περάστε το τώρα με ότι βαθμό κάτσει.
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Oct 06, 2009 7:28 pm

Kostas1601 wrote:Παιδιά μιά χαρά ηταν για πρώτη μέρα...Ο Κ.Κουρκουμπεσης(Εισαγωγή στην Επιστήμη Υπολογιστών) μου φάνηκε φοβερός..και πολύ καλα τα είπε, και δεν βαρέθηκα ΚΑΘΟΛΟΥ και ειναι και super εξοπλισμένος και οργανωμένος...0 παράπονα για αυτόν... :smt023 :smt024

Στα διακριτά μαθηματικά βαρέθηκα αρκετά...Δέν ήταν αντιπαθητηκός ουτε σπαστικός ο άνθρωπος, απλα ο τρόπος που δίδασκε ήταν πολυυυυ πίσω απο όλες τις απόψεις...ειδικά συγκρινόμενος με τον Κουρκουμπέση ... :-(

κουρκουμπετης λεγεται με την ευκαιρια :) <--οπ με προλαβε αλλος :)

οκ ετεινε λιγο υπερ του πασοκ εως υπερβολικα , αλλα μπερδεμενα δεν τα ελεγε - ειχε και πλακα οταν απαντουσαν οι μπροστινοι :)
Kostas1601
Mbyte level
Mbyte level

Post by Kostas1601 » Tue Oct 06, 2009 7:31 pm

chriskin wrote:
Kostas1601 wrote:Παιδιά μιά χαρά ηταν για πρώτη μέρα...Ο Κ.ΚουρκουμπεΤης(Εισαγωγή στην Επιστήμη Υπολογιστών) μου φάνηκε φοβερός..και πολύ καλα τα είπε, και δεν βαρέθηκα ΚΑΘΟΛΟΥ και ειναι και super εξοπλισμένος και οργανωμένος...0 παράπονα για αυτόν... :smt023 :smt024

Στα διακριτά μαθηματικά βαρέθηκα αρκετά...Δέν ήταν αντιπαθητηκός ουτε σπαστικός ο άνθρωπος, απλα ο τρόπος που δίδασκε ήταν πολυυυυ πίσω απο όλες τις απόψεις...ειδικά συγκρινόμενος με τον Κουρκουμπέτη ... :-(

κουρκουμπετης λεγεται με την ευκαιρια :) <--οπ με προλαβε αλλος :)

οκ ετεινε λιγο υπερ του πασοκ εως υπερβολικα , αλλα μπερδεμενα δεν τα ελεγε - ειχε και πλακα οταν απαντουσαν οι μπροστινοι :)
fixed μην βαράτε :-D
~Yesterday is History, Tommorow's a Mystery...But Today is a Gift...And That's Why They Call It Present ;)~
cypher
Venus Former Team Member

Post by cypher » Tue Oct 06, 2009 7:53 pm

Ο κατερινης στα διακριτα ειναι απο τους καθηγητες που εκτιμουν το μαθημα τους και ειναι συνεπεις παντα στις υποχρεωσεις τους (δεν ειναι τυχαιο οτι ακομα και στις εξετασεις βγαζει συγκριτικα με αλλους αρκετα γρηγορα τους βαθμους κτλ). Σας φαινεται ισως οτι τα λεει καπως υποτονικα αλλα μετεπειτα (και ιδιως μετα το Α εξαμηνο αν σας κανει γραμμικη/ πλεον μαθηματικα ΙΙ) θα τον εκτιμησετε αρκετα περισσοτερο. Και εγω τα ιδια ελεγα περσι μετα την 1-2η διαλεξη (βαρετη κτλ) αλλα σιγα σιγα αλλαξα γνωμη. :-p
Kostas1601 wrote: Γνώρισα αρκετούς πρωτοετείς, αλλα δυστυχώς δέν έτυχε να γνωρίσω κανέναν απο το venus :-(

Αν εγραφα εγω το url στον πινακα δεν θα μπορουσατε να το διαβασετε ουτε απο ενα μετρο αποσταση οποτε no. :-p
ImageImageImageImageImageImageImage
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Oct 06, 2009 7:59 pm

cypher wrote:Ο κατερινης στα διακριτα ειναι απο τους καθηγητες που εκτιμουν το μαθημα τους και ειναι συνεπεις παντα στις υποχρεωσεις τους (δεν ειναι τυχαιο οτι ακομα και στις εξετασεις βγαζει συγκριτικα με αλλους αρκετα γρηγορα τους βαθμους κτλ). Σας φαινεται ισως οτι τα λεει καπως υποτονικα αλλα μετεπειτα (και ιδιως μετα το Α εξαμηνο αν σας κανει γραμμικη/ πλεον μαθηματικα ΙΙ) θα τον εκτιμησετε αρκετα περισσοτερο. Και εγω τα ιδια ελεγα περσι μετα την 1-2η διαλεξη (βαρετη κτλ) αλλα σιγα σιγα αλλαξα γνωμη. :-p
Kostas1601 wrote: Γνώρισα αρκετούς πρωτοετείς, αλλα δυστυχώς δέν έτυχε να γνωρίσω κανέναν απο το venus :-(

Αν εγραφα εγω το url στον πινακα δεν θα μπορουσατε να το διαβασετε ουτε απο ενα μετρο αποσταση οποτε no. :-p

κανει και αργοτερα αυτο με το χαρτακι που κρυβει μερος των σελιδων που παρουσιαζει για να μη χαλασει την εκπληξη παρακατω;
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by para » Tue Oct 06, 2009 8:02 pm

Πάντα :-p
Βέβαια υπάρχουν κι οι σημειώσεις φωτοτυπημένες από 'δω κι από 'κει :-p
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Tue Oct 06, 2009 8:03 pm

Ναι δεν το κάνει για το σασπενς αλλά για να συγκεντρωθείτε σε αυτά που λέει και να μην αντιγράφετε απλά. Στο μάθημα γενικά οι περισσότεροι απλά αντιγράφουν μηχανικά και στο τέλος παίζει και να μην έχουν ιδέα για το τι παρακολουθούσαν.
cypher
Venus Former Team Member

Post by cypher » Tue Oct 06, 2009 8:05 pm

chriskin wrote:
κανει και αργοτερα αυτο με το χαρτακι που κρυβει μερος των σελιδων που παρουσιαζει για να μη χαλασει την εκπληξη παρακατω;
Ναι παντα, αλλα καλυτερα μιας και αν το αποκαλυπτε εξ'αρχης θα καναν ολοι αυτο που γινοταν σε μια διαλεξη περσι που σημειωναν ολοι απλα την διαφανεια και δεν ακουγαν και μετα ειχαν αποριες σχετικα με αυτα που ελεγε προφορικα πριν 1-2 λεπτα. :lol:
Στην εκμαθηση των μαθηματικων βολευει αρκετα το συστημα του να τα γραφετε λιγο λιγο και να ακουτε. Το εφαρμοζει και ο κ. Τουμπης στα μαθηματικα Ι μονο που αυτος γραφει στον πινακα αντι για non-stop διαφανειες (τουλαχιστον αυτο εκανε περσι φετος δεν ξερω).
εδιτ: αργησα. :-p
ImageImageImageImageImageImageImage
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Oct 06, 2009 8:11 pm

para wrote:Πάντα :-p
Βέβαια υπάρχουν κι οι σημειώσεις φωτοτυπημένες από 'δω κι από 'κει :-p
υπαρχει περιπτωση εκτος απο τις παραταξεις να τα εχει και κανενας απο εμας να τα ανεβασει εδω? γιατι κατι σημειωσεις που κατεβασα απο το αναλογο thread δεν ηταν και τοσο πολλες
sandra wrote:Ναι δεν το κάνει για το σασπενς αλλά για να συγκεντρωθείτε σε αυτά που λέει και να μην αντιγράφετε απλά. Στο μάθημα γενικά οι περισσότεροι απλά αντιγράφουν μηχανικά και στο τέλος παίζει και να μην έχουν ιδέα για το τι παρακολουθούσαν.
κατι με κανει να πιστευω οτι ετσι οπως το παει αργα αργα ειναι αρκετα πιο δυσκολο να συγκεντρωθει κανεις

--------------------------

ξερει κανεις αμα αυριο θα γινουν τα φροντιστηρια στον προγραμματισμο υπολογιστων; τον τυπο (καβουρας) δεν τον εχουμε δει ακομα, θα αρχισουμε αμεσως με φροντιστηριο η απλα κενακι;
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Tue Oct 06, 2009 8:13 pm

Όχι ονλαιν δεν παίζουν, πήγαινε σε ένα γραφειάκι και ζήτα. Πάντως άποψη μου είναι να του δώσεις σημασία λέει και σαν μάθημα και μετά είναι πολύ πιο εύκολο να διαβαστεί.
Τι φροντιστήρια να σας κάνουν αν δεν έχετε κάνει 1η διάλεξη? Hello world σε java? Δύσκολο
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Tue Oct 06, 2009 8:14 pm

Κενακι. ;)

Βρειτε τις σημειωσεις απο καποιο χρωματακι και αν μπορειτε παρακολουθειστε(χωρις να γραφετε εννοειται :-p ).Οχι οτι δεν περνιεται χωρις παρακολουθηση αλλα καλο ειναι να πηγαινετε.Ειναι χρησιμο μαθημα για την επιστημη...
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Oct 06, 2009 8:19 pm

sandra wrote:Όχι ονλαιν δεν παίζουν, πήγαινε σε ένα γραφειάκι και ζήτα. Πάντως άποψη μου είναι να του δώσεις σημασία λέει και σαν μάθημα και μετά είναι πολύ πιο εύκολο να διαβαστεί.
Τι φροντιστήρια να σας κάνουν αν δεν έχετε κάνει 1η διάλεξη? Hello world σε java? Δύσκολο
δυσκολο να παω σε τραπεζακι για σημειωσεις, προτιμω να κρατησω τις δικες μου :)
οποτε αυριο οικονομικη επιστημη ε; κατι μ λεει οτι θα ερθω μονο για το πασο :smt034 <--οχι ακριβως το εικονιδιο που θα ηθελα
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by para » Tue Oct 06, 2009 8:20 pm

Θα συμφωνήσω με sandra και ultimate_aektzis.

Αν πάλι δε θες με τίποτα τίποτα να πας σε κάποια παράταξη να ζητήσεις, αν κ δε νομίζω ότι θα γίνει κ κάτι, μπορώ να ψάξω να τις βρω και να στις δώσω μια μέρα στη σχολή να τις βγάλεις φωτοτυπία.

Καλό θα είναι πάντως -για όλους τους πρωτοετείς το λέω- να γράφουμε ότι αφορά κάποιο συγκεκριμένο μάθημα, στο αντίστοιχο thread. πχ, η τελευταία ερώτηση έχει γίνει ήδη στο thread της εισαγωγής στον προγραμματισμό. (εδώ το σχετικό post)
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Oct 06, 2009 8:22 pm

para wrote:Θα συμφωνήσω με sandra και ultimate_aektzis.

Αν πάλι δε θες με τίποτα τίποτα να πας σε κάποια παράταξη να ζητήσεις, αν κ δε νομίζω ότι θα γίνει κ κάτι, μπορώ να ψάξω να τις βρω και να στις δώσω μια μέρα στη σχολή να τις βγάλεις φωτοτυπία.

Καλό θα είναι πάντως -για όλους τους πρωτοετείς το λέω- να γράφουμε ότι αφορά κάποιο συγκεκριμένο μάθημα, στο αντίστοιχο thread. πχ, η τελευταία ερώτηση έχει γίνει ήδη στο thread της εισαγωγής στον προγραμματισμό. (εδώ το σχετικό post)
οπ ναι sorry.
Luke
Gbyte level
Gbyte level

Post by Luke » Tue Oct 06, 2009 8:23 pm

chriskin wrote: δυσκολο να παω σε τραπεζακι για σημειωσεις, προτιμω να κρατησω τις δικες μου :)
Δε χρειάζεται να πας εσύ σε τραπεζάκι, πολύ σύντομα θα σε βρει το "τραπεζάκι" στο αμφιθέταρο (κατά την παροιμία με το βουνό και τον Μωάμεθ). :-p
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
nikolas17
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by nikolas17 » Tue Oct 06, 2009 9:03 pm

Ποιος ήταν αυτός που μπήκε σήμερα στο Β να γράψει το url στον πίνακα;
και μετα το εσβησε και το ξαναγραψε καποιος αλλος , θεωρητικα με καλυτερα γραμματα
Το έσβησε γιατί είχε ένα σημάδι του πίνακα και φαινόταν σαν vlenus.cslab.aueb.gr
Ντάξει καλά ήταν πρώτη μέρα... Μόνο στα οικονομικα εκοψα λίγο φλέβες...
Όχι λίγο ντάξει το παραδέχομαι σκυλοβαρέθηκα!!
Όσο δεν μίλησα τις πρώτες 4 ώρες (καθόλου) τόσο μιλούσα στην οικονομία! Μιλάμε δεν άντεχα άλλο..ειδικά όταν ανέφερε πράσινη ανάπτυξη κτλ!!!
θες να πεις οτι στα διακριτα δεν βαρεθηκες; σοβαρα τωρα...
Τα διακριτά αρχικά μου φάνηκαν πολύ ενδιαφέρον μάθημα. Μετά άρχισα να κρατάω σαν τρελή σημειώσεις και ούτε που πρόλαβα να βαρεθώ
Και εμένα τα διακριτά μου φάνηκαν αρκετά καλά! :)
Κοστα εγώ σκέφτομαι μην έχω γνωρίσει κανέναν απο το venus και δεν το έχω πάρει πρέφα...
Καλά ντε, αφού ξέρουμε ο ένας τα ονόματα του άλλου! :smt016
Image
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Tue Oct 06, 2009 9:18 pm

Το ποστ ειναι εμπνευσμενο απο πραγματικη ιστορια:ανταλλαξτε κινητα μεσω πμ και τηλεφωνηθειτε σε ενα διαλλειμα να βρεθειτε καπου.Αλλα να προσεχετε σε ποιον θα μιλησετε, συμβαινουν και ευτραπελα. :smt019
8odwris
byte level
byte level
Academic status: 1st year

Post by 8odwris » Tue Oct 06, 2009 9:18 pm

παιδιά εγώ τώρα γύρισα...τις 3 τελευταίες ώρες δεν μπορούσα καθόλου να παρακολουθήσω...δε ξέρω μάλλον επειδή δεν έχω μπει ακόμα στο κλίμα ...αύριο δεν έχουμε φροντ/ρια το είπε ένας καθηγητής...
+1 και εγώ αύριο μόνο για το πάσο θα πάω...
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”