Καλωσόρισμα Πρωτοετών στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ
- statakos
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Καλωσόρισμα Πρωτοετών στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ
Τα πρώτα 3-4 (αν θυμάμαι καλά) φροντιστήρια στην "Εισαγωγή στον Προγραμματισμο" (java) είναι εργαστήρια.
Επίσης θα υπάρξει κάποια στιγμή ανακοίνωση και από τον κ.Κουρκουμπέτη για τα εργαστήρια (δεν ανέφερε τίποτα σχετικό σήμερα ; ).
Επίσης θα υπάρξει κάποια στιγμή ανακοίνωση και από τον κ.Κουρκουμπέτη για τα εργαστήρια (δεν ανέφερε τίποτα σχετικό σήμερα ; ).
"Always program as if the person who will be maintaining your program is a violent psychopath that knows where you live."
- Kostas1601
- Mbyte level
Παιδιά μιά χαρά ηταν για πρώτη μέρα...Ο Κ.Κουρκουμπετης(Εισαγωγή στην Επιστήμη Υπολογιστών) μου φάνηκε φοβερός..και πολύ καλα τα είπε, και δεν βαρέθηκα ΚΑΘΟΛΟΥ και ειναι και super εξοπλισμένος και οργανωμένος...0 παράπονα για αυτόν...
Στα διακριτά μαθηματικά βαρέθηκα αρκετά...Δέν ήταν αντιπαθητηκός ουτε σπαστικός ο άνθρωπος, απλα ο τρόπος που δίδασκε ήταν πολυυυυ πίσω απο όλες τις απόψεις...ειδικά συγκρινόμενος με τον Κουρκουμπέτη...
....Στην εισαγωγή στην οικονομική επιστήμη πραγματικά απογοητεύτηκα...εκοψα φλέβα κατα τη διάρκεια ολης της διάλεξης...Αυτή έλεγε συνέχεια για την κρίση και για την γενικότερη οικονομία εντελώς μπερδεμένα και πάνω απο όλα κομματοποιημένα...ε...αυτή με απογοήτευσε...
Γνώρισα αρκετούς πρωτοετείς, αλλα δυστυχώς δέν έτυχε να γνωρίσω κανέναν απο το venus
Ποιός διαφήμιζε το forum στο Αμφιθέατρο??? Μαντεύω Zifnab ή cypher
Στα διακριτά μαθηματικά βαρέθηκα αρκετά...Δέν ήταν αντιπαθητηκός ουτε σπαστικός ο άνθρωπος, απλα ο τρόπος που δίδασκε ήταν πολυυυυ πίσω απο όλες τις απόψεις...ειδικά συγκρινόμενος με τον Κουρκουμπέτη...
....Στην εισαγωγή στην οικονομική επιστήμη πραγματικά απογοητεύτηκα...εκοψα φλέβα κατα τη διάρκεια ολης της διάλεξης...Αυτή έλεγε συνέχεια για την κρίση και για την γενικότερη οικονομία εντελώς μπερδεμένα και πάνω απο όλα κομματοποιημένα...ε...αυτή με απογοήτευσε...
Γνώρισα αρκετούς πρωτοετείς, αλλα δυστυχώς δέν έτυχε να γνωρίσω κανέναν απο το venus
Last edited by Kostas1601 on Tue Oct 06, 2009 7:28 pm, edited 1 time in total.
~Yesterday is History, Tommorow's a Mystery...But Today is a Gift...And That's Why They Call It Present ~
Nομίζω δν ανέφερε κατι..θα δειξει..πως γινεται ομως να ειναι εργαστηρια αφου σου δινει συγκεκριμενη αιθουσα που γινονται τα φροντιστηρια..statakos wrote:Τα πρώτα 3-4 (αν θυμάμαι καλά) φροντιστήρια στην "Εισαγωγή στον Προγραμματισμο" (java) είναι εργαστήρια.
Ναι ο Κουρκουμπεσης πρέπει να ειναι κορυφή..!Kostas1601 wrote:Παιδιά μιά χαρά ηταν για πρώτη μέρα...Ο Κ.Κουρκουμπεσης(Εισαγωγή στην Επιστήμη Υπολογιστών) μου φάνηκε φοβερός..και πολύ καλα τα είπε, και δεν βαρέθηκα ΚΑΘΟΛΟΥ και ειναι και super εξοπλισμένος και οργανωμένος...0 παράπονα για αυτόν...
Στα διακριτά μαθηματικά βαρέθηκα αρκετά...Δέν ήταν αντιπαθητηκός ουτε σπαστικός ο άνθρωπος, απλα ο τρόπος που δίδασκε ήταν πολυυυυ πίσω απο όλες τις απόψεις...ειδικά συγκρινόμενος με τον Κουρκουμπέση...
Κοστα εγώ σκέφτομαι μην έχω γνωρίσει κανέναν απο το venus και δεν το έχω πάρει πρέφα...
- sandra
- Wow! Terabyte level
Κουρκουμπέτη τον λένε τον άνθρωπο. Διακριτά κοιτάξτε να παρακολουθείτε, είναι κάπως υποτονικός ο καθηγητής, αλλά και τις απορίες τις εξηγεί και κυρίως το μάθημα θα σας χρειαστεί αργότερα αν θέλετε να λέτε πως σπουδάζετε Πληροφορική Για Οικονομία δεν το συζητώ περάστε το τώρα με ότι βαθμό κάτσει.
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
κουρκουμπετης λεγεται με την ευκαιρια <--οπ με προλαβε αλλοςKostas1601 wrote:Παιδιά μιά χαρά ηταν για πρώτη μέρα...Ο Κ.Κουρκουμπεσης(Εισαγωγή στην Επιστήμη Υπολογιστών) μου φάνηκε φοβερός..και πολύ καλα τα είπε, και δεν βαρέθηκα ΚΑΘΟΛΟΥ και ειναι και super εξοπλισμένος και οργανωμένος...0 παράπονα για αυτόν...
Στα διακριτά μαθηματικά βαρέθηκα αρκετά...Δέν ήταν αντιπαθητηκός ουτε σπαστικός ο άνθρωπος, απλα ο τρόπος που δίδασκε ήταν πολυυυυ πίσω απο όλες τις απόψεις...ειδικά συγκρινόμενος με τον Κουρκουμπέση ...
οκ ετεινε λιγο υπερ του πασοκ εως υπερβολικα , αλλα μπερδεμενα δεν τα ελεγε - ειχε και πλακα οταν απαντουσαν οι μπροστινοι
- Kostas1601
- Mbyte level
fixed μην βαράτεchriskin wrote:κουρκουμπετης λεγεται με την ευκαιρια <--οπ με προλαβε αλλοςKostas1601 wrote:Παιδιά μιά χαρά ηταν για πρώτη μέρα...Ο Κ.ΚουρκουμπεΤης(Εισαγωγή στην Επιστήμη Υπολογιστών) μου φάνηκε φοβερός..και πολύ καλα τα είπε, και δεν βαρέθηκα ΚΑΘΟΛΟΥ και ειναι και super εξοπλισμένος και οργανωμένος...0 παράπονα για αυτόν...
Στα διακριτά μαθηματικά βαρέθηκα αρκετά...Δέν ήταν αντιπαθητηκός ουτε σπαστικός ο άνθρωπος, απλα ο τρόπος που δίδασκε ήταν πολυυυυ πίσω απο όλες τις απόψεις...ειδικά συγκρινόμενος με τον Κουρκουμπέτη ...
οκ ετεινε λιγο υπερ του πασοκ εως υπερβολικα , αλλα μπερδεμενα δεν τα ελεγε - ειχε και πλακα οταν απαντουσαν οι μπροστινοι
~Yesterday is History, Tommorow's a Mystery...But Today is a Gift...And That's Why They Call It Present ~
- cypher
- Venus Former Team Member
Ο κατερινης στα διακριτα ειναι απο τους καθηγητες που εκτιμουν το μαθημα τους και ειναι συνεπεις παντα στις υποχρεωσεις τους (δεν ειναι τυχαιο οτι ακομα και στις εξετασεις βγαζει συγκριτικα με αλλους αρκετα γρηγορα τους βαθμους κτλ). Σας φαινεται ισως οτι τα λεει καπως υποτονικα αλλα μετεπειτα (και ιδιως μετα το Α εξαμηνο αν σας κανει γραμμικη/ πλεον μαθηματικα ΙΙ) θα τον εκτιμησετε αρκετα περισσοτερο. Και εγω τα ιδια ελεγα περσι μετα την 1-2η διαλεξη (βαρετη κτλ) αλλα σιγα σιγα αλλαξα γνωμη.
Αν εγραφα εγω το url στον πινακα δεν θα μπορουσατε να το διαβασετε ουτε απο ενα μετρο αποσταση οποτε no.Kostas1601 wrote: Γνώρισα αρκετούς πρωτοετείς, αλλα δυστυχώς δέν έτυχε να γνωρίσω κανέναν απο το venus
cypher wrote:Ο κατερινης στα διακριτα ειναι απο τους καθηγητες που εκτιμουν το μαθημα τους και ειναι συνεπεις παντα στις υποχρεωσεις τους (δεν ειναι τυχαιο οτι ακομα και στις εξετασεις βγαζει συγκριτικα με αλλους αρκετα γρηγορα τους βαθμους κτλ). Σας φαινεται ισως οτι τα λεει καπως υποτονικα αλλα μετεπειτα (και ιδιως μετα το Α εξαμηνο αν σας κανει γραμμικη/ πλεον μαθηματικα ΙΙ) θα τον εκτιμησετε αρκετα περισσοτερο. Και εγω τα ιδια ελεγα περσι μετα την 1-2η διαλεξη (βαρετη κτλ) αλλα σιγα σιγα αλλαξα γνωμη.Αν εγραφα εγω το url στον πινακα δεν θα μπορουσατε να το διαβασετε ουτε απο ενα μετρο αποσταση οποτε no.Kostas1601 wrote: Γνώρισα αρκετούς πρωτοετείς, αλλα δυστυχώς δέν έτυχε να γνωρίσω κανέναν απο το venus
κανει και αργοτερα αυτο με το χαρτακι που κρυβει μερος των σελιδων που παρουσιαζει για να μη χαλασει την εκπληξη παρακατω;
- para
- Wow! Terabyte level
Πάντα
Βέβαια υπάρχουν κι οι σημειώσεις φωτοτυπημένες από 'δω κι από 'κει
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
- sandra
- Wow! Terabyte level
Ναι δεν το κάνει για το σασπενς αλλά για να συγκεντρωθείτε σε αυτά που λέει και να μην αντιγράφετε απλά. Στο μάθημα γενικά οι περισσότεροι απλά αντιγράφουν μηχανικά και στο τέλος παίζει και να μην έχουν ιδέα για το τι παρακολουθούσαν.
- cypher
- Venus Former Team Member
Ναι παντα, αλλα καλυτερα μιας και αν το αποκαλυπτε εξ'αρχης θα καναν ολοι αυτο που γινοταν σε μια διαλεξη περσι που σημειωναν ολοι απλα την διαφανεια και δεν ακουγαν και μετα ειχαν αποριες σχετικα με αυτα που ελεγε προφορικα πριν 1-2 λεπτα.chriskin wrote:
κανει και αργοτερα αυτο με το χαρτακι που κρυβει μερος των σελιδων που παρουσιαζει για να μη χαλασει την εκπληξη παρακατω;
Στην εκμαθηση των μαθηματικων βολευει αρκετα το συστημα του να τα γραφετε λιγο λιγο και να ακουτε. Το εφαρμοζει και ο κ. Τουμπης στα μαθηματικα Ι μονο που αυτος γραφει στον πινακα αντι για non-stop διαφανειες (τουλαχιστον αυτο εκανε περσι φετος δεν ξερω).
εδιτ: αργησα.
υπαρχει περιπτωση εκτος απο τις παραταξεις να τα εχει και κανενας απο εμας να τα ανεβασει εδω? γιατι κατι σημειωσεις που κατεβασα απο το αναλογο thread δεν ηταν και τοσο πολλεςpara wrote:Πάντα
κατι με κανει να πιστευω οτι ετσι οπως το παει αργα αργα ειναι αρκετα πιο δυσκολο να συγκεντρωθει κανειςsandra wrote:Ναι δεν το κάνει για το σασπενς αλλά για να συγκεντρωθείτε σε αυτά που λέει και να μην αντιγράφετε απλά. Στο μάθημα γενικά οι περισσότεροι απλά αντιγράφουν μηχανικά και στο τέλος παίζει και να μην έχουν ιδέα για το τι παρακολουθούσαν.
--------------------------
ξερει κανεις αμα αυριο θα γινουν τα φροντιστηρια στον προγραμματισμο υπολογιστων; τον τυπο (καβουρας) δεν τον εχουμε δει ακομα, θα αρχισουμε αμεσως με φροντιστηριο η απλα κενακι;
- sandra
- Wow! Terabyte level
Όχι ονλαιν δεν παίζουν, πήγαινε σε ένα γραφειάκι και ζήτα. Πάντως άποψη μου είναι να του δώσεις σημασία λέει και σαν μάθημα και μετά είναι πολύ πιο εύκολο να διαβαστεί.
Τι φροντιστήρια να σας κάνουν αν δεν έχετε κάνει 1η διάλεξη? Hello world σε java? Δύσκολο
Τι φροντιστήρια να σας κάνουν αν δεν έχετε κάνει 1η διάλεξη? Hello world σε java? Δύσκολο
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Κενακι.
Βρειτε τις σημειωσεις απο καποιο χρωματακι και αν μπορειτε παρακολουθειστε(χωρις να γραφετε εννοειται ).Οχι οτι δεν περνιεται χωρις παρακολουθηση αλλα καλο ειναι να πηγαινετε.Ειναι χρησιμο μαθημα για την επιστημη...
Βρειτε τις σημειωσεις απο καποιο χρωματακι και αν μπορειτε παρακολουθειστε(χωρις να γραφετε εννοειται ).Οχι οτι δεν περνιεται χωρις παρακολουθηση αλλα καλο ειναι να πηγαινετε.Ειναι χρησιμο μαθημα για την επιστημη...
δυσκολο να παω σε τραπεζακι για σημειωσεις, προτιμω να κρατησω τις δικες μουsandra wrote:Όχι ονλαιν δεν παίζουν, πήγαινε σε ένα γραφειάκι και ζήτα. Πάντως άποψη μου είναι να του δώσεις σημασία λέει και σαν μάθημα και μετά είναι πολύ πιο εύκολο να διαβαστεί.
οποτε αυριο οικονομικη επιστημη ε; κατι μ λεει οτι θα ερθω μονο για το πασο <--οχι ακριβως το εικονιδιο που θα ηθελα
- para
- Wow! Terabyte level
Θα συμφωνήσω με sandra και ultimate_aektzis.
Αν πάλι δε θες με τίποτα τίποτα να πας σε κάποια παράταξη να ζητήσεις, αν κ δε νομίζω ότι θα γίνει κ κάτι, μπορώ να ψάξω να τις βρω και να στις δώσω μια μέρα στη σχολή να τις βγάλεις φωτοτυπία.
Καλό θα είναι πάντως -για όλους τους πρωτοετείς το λέω- να γράφουμε ότι αφορά κάποιο συγκεκριμένο μάθημα, στο αντίστοιχο thread. πχ, η τελευταία ερώτηση έχει γίνει ήδη στο thread της εισαγωγής στον προγραμματισμό. (εδώ το σχετικό post)
Αν πάλι δε θες με τίποτα τίποτα να πας σε κάποια παράταξη να ζητήσεις, αν κ δε νομίζω ότι θα γίνει κ κάτι, μπορώ να ψάξω να τις βρω και να στις δώσω μια μέρα στη σχολή να τις βγάλεις φωτοτυπία.
Καλό θα είναι πάντως -για όλους τους πρωτοετείς το λέω- να γράφουμε ότι αφορά κάποιο συγκεκριμένο μάθημα, στο αντίστοιχο thread. πχ, η τελευταία ερώτηση έχει γίνει ήδη στο thread της εισαγωγής στον προγραμματισμό. (εδώ το σχετικό post)
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
οπ ναι sorry.para wrote:Θα συμφωνήσω με sandra και ultimate_aektzis.
Δε χρειάζεται να πας εσύ σε τραπεζάκι, πολύ σύντομα θα σε βρει το "τραπεζάκι" στο αμφιθέταρο (κατά την παροιμία με το βουνό και τον Μωάμεθ).chriskin wrote: δυσκολο να παω σε τραπεζακι για σημειωσεις, προτιμω να κρατησω τις δικες μου
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
- nikolas17
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Ποιος ήταν αυτός που μπήκε σήμερα στο Β να γράψει το url στον πίνακα;
Το έσβησε γιατί είχε ένα σημάδι του πίνακα και φαινόταν σαν vlenus.cslab.aueb.grκαι μετα το εσβησε και το ξαναγραψε καποιος αλλος , θεωρητικα με καλυτερα γραμματα
Όσο δεν μίλησα τις πρώτες 4 ώρες (καθόλου) τόσο μιλούσα στην οικονομία! Μιλάμε δεν άντεχα άλλο..ειδικά όταν ανέφερε πράσινη ανάπτυξη κτλ!!!Ντάξει καλά ήταν πρώτη μέρα... Μόνο στα οικονομικα εκοψα λίγο φλέβες...
Όχι λίγο ντάξει το παραδέχομαι σκυλοβαρέθηκα!!
θες να πεις οτι στα διακριτα δεν βαρεθηκες; σοβαρα τωρα...
Και εμένα τα διακριτά μου φάνηκαν αρκετά καλά!Τα διακριτά αρχικά μου φάνηκαν πολύ ενδιαφέρον μάθημα. Μετά άρχισα να κρατάω σαν τρελή σημειώσεις και ούτε που πρόλαβα να βαρεθώ
Καλά ντε, αφού ξέρουμε ο ένας τα ονόματα του άλλου!Κοστα εγώ σκέφτομαι μην έχω γνωρίσει κανέναν απο το venus και δεν το έχω πάρει πρέφα...
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Το ποστ ειναι εμπνευσμενο απο πραγματικη ιστορια:ανταλλαξτε κινητα μεσω πμ και τηλεφωνηθειτε σε ενα διαλλειμα να βρεθειτε καπου.Αλλα να προσεχετε σε ποιον θα μιλησετε, συμβαινουν και ευτραπελα.
παιδιά εγώ τώρα γύρισα...τις 3 τελευταίες ώρες δεν μπορούσα καθόλου να παρακολουθήσω...δε ξέρω μάλλον επειδή δεν έχω μπει ακόμα στο κλίμα ...αύριο δεν έχουμε φροντ/ρια το είπε ένας καθηγητής...
+1 και εγώ αύριο μόνο για το πάσο θα πάω...
+1 και εγώ αύριο μόνο για το πάσο θα πάω...