Δεν είχα δηλώσει το μάθημα!

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Post Reply
Laz Homo Anorimous
bit level
bit level

Δεν είχα δηλώσει το μάθημα!

Post by Laz Homo Anorimous » Thu Oct 04, 2007 8:54 pm

Σήμερα τυχαία κοιτούσα τη δήλωση μαθημάτων μου και συνειδητοποίησα ότι ένα μάθημα που βγήκε πριν λίγες μέρες στη γραμματεία και έγραφε κανονικά ότι το είχα περάσει τελικά δεν το είχα δηλώσει! Εν το μεταξύ ήμουν σίγουρος ότι το είχα δηλώσει και το μάθημα το παρακολουθούσα κανονικά, είχα παραδώσει όλες τις εργασίες και είχα πάρει βαθμό και το διάβασα πριν το δώσω και γι αυτο το λόγο έγραψα σχετικά καλά και μεχρι να δω τη δήλωσή μου νόμιζα ότι το είχα περάσει. Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω και έχω ξενερώσει πάρα πολύ άσχημα.
I'm done
nancyk
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: MSc

Post by nancyk » Thu Oct 04, 2007 9:00 pm

Πάρε αναλυτική και δες αν είναι περασμένο το μάθημα!Αν είναι νομίζω δε θα έχεις πρόβλημα...
Erevodifwntas
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by Erevodifwntas » Thu Oct 04, 2007 11:10 pm

Κανείς δεν κοιτά τι έχεις δηλώσει και πού έχεις πάρει βαθμό. χαλάρωσε και απόλαυσε το ότι πέρασες ένα ακόμα μάθημα
Go To Statement Considered Harmful (Τιτλος δημοσίευσης του Edsger Dijkstra).

my personal site
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by para » Fri Oct 05, 2007 1:19 am

Αν κατάφερες και πήρες βιβλία σημαίνει ότι το είχες επιλέξει..

Έτσι δεν είναι; :roll:
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Laz Homo Anorimous
bit level
bit level

Post by Laz Homo Anorimous » Fri Oct 05, 2007 2:36 am

Τα βιβλία τα είχα πάρει από πιο παλιά. Το ότι αναρτήθηκε κανονικά η βαθμολογία μου χωρίς να γράφει τίποτα παράξενο σημαίνει κάτι ή αναρτούν ότι τους δώσει ο καθηγητής αλλά δεν θα περάσουν το βαθμό μου?
I'm done
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Fri Oct 05, 2007 8:55 am

Πήγαινε στη γραμματεία σήμερα 11-1 και διαλευκανέ το! Εφόσον το έδωσες και το περασες δεν νομίζω να φέρουν αντίρρηση από τη γραμματεία να παραβλέψουν ότι ξέχασες να το δηλώσεις εφόσον μαζί με αυτό δεν θα ξεπερνάς τον προβλεπόμενο αριθμό μαθημάτων που μπορείς να δηκλώσεις!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
Sreak
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: PhD

Post by Sreak » Fri Oct 05, 2007 9:03 am

P3 wrote:Πήγαινε στη γραμματεία σήμερα 11-1 και διαλευκανέ το! Εφόσον το έδωσες και το περασες δεν νομίζω να φέρουν αντίρρηση από τη γραμματεία να παραβλέψουν ότι ξέχασες να το δηλώσεις εφόσον μαζί με αυτό δεν θα ξεπερνάς τον προβλεπόμενο αριθμό μαθημάτων που μπορείς να δηκλώσεις!
SOS - SOS
Μην κάνεις αυτό που λέει ο P3 γιατί σίγουρα θα έχουν πρόβλημα. Ξέρω παρόμοια περίπτωση. Αν πας τώρα στην γραμματεία θα σου πουν να κάνεις αίτηση στη γενική συνέλευση του τμήματος. Υπάρχουν 3 δυνατότητες απόφασης.

1)Η ΓΣ αποφασίζει πως μπορούν να σου αλλάξουν τη δήλωσει μαθημάτων και όλα ΟΚ (σχεδόν αδύνατον)
2)Να σου ακυρώσουν το μάθημα που έδωσες (δύσκολο)
3)Να σου πουν πως την επόμενη εξεταστική πρέπει να το δηλώσεις και να συνενοηθείς με τον καθηγητή του μαθήματος ώστε να σου βάλει τον βαθμό που είχες γράψει.

Για να καταλάβεις την αναλγισία που είχα δει μέσα στη γενική συνέλευση με τα μάτια μου, ήταν μια περίπτωση ενός παιδιού που είχε φέρει χαρτί από νοσοκομείο ότι το διάστημα που γίνονταν οι δηλώσεις μαθημάτων είχε κάνει εγχείρηση και νοσηλεύονταν. Η συζήτηση είχε τραβήξει πάρα πολύ και υπήρχαν αντίλογοι που υποστήριζαν πως αν ήθελε θα μπορούσε να στείλει κάποιον δικό του να κάνει τη δήλωση μαθημάτων. Δεν θυμάμαι τι είχαν αποφασίσει τελικά αλλά μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση κάτι που στα μάτια μου φαίνονταν τραγικά απλό είχαν δώσει τέτοια έκταση.
nefeli
byte level
byte level

Post by nefeli » Fri Oct 05, 2007 9:33 am

Εγω θα σου πρότεινα να συννενοηθείς με τον καθηγητή ώστε να κρατήσει το βαθμό σου... Παντώς όντως παίζει να περαστεί κανονικά το μάθημα και να να μην προσέξει κανείς τίποτα! :razz:

(Καλα σοβαρά είχε κάνει εγχείρηση το παιδί και αυτοί συζητούσαν τέτοια "φιλοσοφικά"; )
"Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away"
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Fri Oct 05, 2007 9:58 am

nefeli wrote: (Καλα σοβαρά είχε κάνει εγχείρηση το παιδί και αυτοί συζητούσαν τέτοια "φιλοσοφικά"; )
Γραφειοκρατικες μ***ιες :???:
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Fri Oct 05, 2007 10:15 am

Ok ok!!! Ο Sreak με κάλυψε! Sorry για την παρακίνηση! Ξέχασα ότι μιλάμε για γραφεικρατεία!
O Sreak έχει τραγική εμπειρία από τέτοιου είδους καγκουριές με την γραφειοκρατεία!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
default_user
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by default_user » Fri Oct 05, 2007 10:18 am

1.μίλα με καθηγητή!
2.μίλα με γραμματεία...προσωπικά με έχουν βοηθήσει πολλές φορές , που δεν ήταν υποχρεωμένοι...
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor
Post by redlabel » Fri Oct 05, 2007 11:37 am

default_user wrote:1.μίλα με καθηγητή!
2.μίλα με γραμματεία...προσωπικά με έχουν βοηθήσει πολλές φορές , που δεν ήταν υποχρεωμένοι...
3. Την επόμενη φορά διπλοτσεκάρισε τη δήλωσή σου, για να μην έχεις ανάγκη κανέναν..

Δ. Γκρ.
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”