Δεν είχα δηλώσει το μάθημα!
- Laz Homo Anorimous
- bit level
Δεν είχα δηλώσει το μάθημα!
Σήμερα τυχαία κοιτούσα τη δήλωση μαθημάτων μου και συνειδητοποίησα ότι ένα μάθημα που βγήκε πριν λίγες μέρες στη γραμματεία και έγραφε κανονικά ότι το είχα περάσει τελικά δεν το είχα δηλώσει! Εν το μεταξύ ήμουν σίγουρος ότι το είχα δηλώσει και το μάθημα το παρακολουθούσα κανονικά, είχα παραδώσει όλες τις εργασίες και είχα πάρει βαθμό και το διάβασα πριν το δώσω και γι αυτο το λόγο έγραψα σχετικά καλά και μεχρι να δω τη δήλωσή μου νόμιζα ότι το είχα περάσει. Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω και έχω ξενερώσει πάρα πολύ άσχημα.
I'm done
-
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
- para
- Wow! Terabyte level
Αν κατάφερες και πήρες βιβλία σημαίνει ότι το είχες επιλέξει..
Έτσι δεν είναι;
Έτσι δεν είναι;
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
- Laz Homo Anorimous
- bit level
- P3
- Venus Project Founder
Πήγαινε στη γραμματεία σήμερα 11-1 και διαλευκανέ το! Εφόσον το έδωσες και το περασες δεν νομίζω να φέρουν αντίρρηση από τη γραμματεία να παραβλέψουν ότι ξέχασες να το δηλώσεις εφόσον μαζί με αυτό δεν θα ξεπερνάς τον προβλεπόμενο αριθμό μαθημάτων που μπορείς να δηκλώσεις!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
- Sreak
- Venus Project Founder
- Academic status: PhD
SOS - SOSP3 wrote:Πήγαινε στη γραμματεία σήμερα 11-1 και διαλευκανέ το! Εφόσον το έδωσες και το περασες δεν νομίζω να φέρουν αντίρρηση από τη γραμματεία να παραβλέψουν ότι ξέχασες να το δηλώσεις εφόσον μαζί με αυτό δεν θα ξεπερνάς τον προβλεπόμενο αριθμό μαθημάτων που μπορείς να δηκλώσεις!
Μην κάνεις αυτό που λέει ο P3 γιατί σίγουρα θα έχουν πρόβλημα. Ξέρω παρόμοια περίπτωση. Αν πας τώρα στην γραμματεία θα σου πουν να κάνεις αίτηση στη γενική συνέλευση του τμήματος. Υπάρχουν 3 δυνατότητες απόφασης.
1)Η ΓΣ αποφασίζει πως μπορούν να σου αλλάξουν τη δήλωσει μαθημάτων και όλα ΟΚ (σχεδόν αδύνατον)
2)Να σου ακυρώσουν το μάθημα που έδωσες (δύσκολο)
3)Να σου πουν πως την επόμενη εξεταστική πρέπει να το δηλώσεις και να συνενοηθείς με τον καθηγητή του μαθήματος ώστε να σου βάλει τον βαθμό που είχες γράψει.
Για να καταλάβεις την αναλγισία που είχα δει μέσα στη γενική συνέλευση με τα μάτια μου, ήταν μια περίπτωση ενός παιδιού που είχε φέρει χαρτί από νοσοκομείο ότι το διάστημα που γίνονταν οι δηλώσεις μαθημάτων είχε κάνει εγχείρηση και νοσηλεύονταν. Η συζήτηση είχε τραβήξει πάρα πολύ και υπήρχαν αντίλογοι που υποστήριζαν πως αν ήθελε θα μπορούσε να στείλει κάποιον δικό του να κάνει τη δήλωση μαθημάτων. Δεν θυμάμαι τι είχαν αποφασίσει τελικά αλλά μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση κάτι που στα μάτια μου φαίνονταν τραγικά απλό είχαν δώσει τέτοια έκταση.
Εγω θα σου πρότεινα να συννενοηθείς με τον καθηγητή ώστε να κρατήσει το βαθμό σου... Παντώς όντως παίζει να περαστεί κανονικά το μάθημα και να να μην προσέξει κανείς τίποτα!
(Καλα σοβαρά είχε κάνει εγχείρηση το παιδί και αυτοί συζητούσαν τέτοια "φιλοσοφικά"; )
(Καλα σοβαρά είχε κάνει εγχείρηση το παιδί και αυτοί συζητούσαν τέτοια "φιλοσοφικά"; )
"Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away"
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Γραφειοκρατικες μ***ιεςnefeli wrote: (Καλα σοβαρά είχε κάνει εγχείρηση το παιδί και αυτοί συζητούσαν τέτοια "φιλοσοφικά"; )
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- default_user
- Kilobyte level