Χρυσαυγιτες σκοτωσαν 34χρονο μουσικο
-
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Χρυσαυγιτες σκοτωσαν 34χρονο μουσικο
Πρώτα απ'ολα είπε ο ίδιος ότι είναι Χρυσαυγίτης και δεν το αντέκρουσε κανένας, εκτός φυσικά απ΄την αρχή που πήγαν να κάνουν τις πάπιες ως συνήθως, μέχρι που είδαν ότι δεν τους βγαίνει γιατί ο τύπος είναι μέλος του κόμματος. Προφανέστατα υποκινείται απ'ολο το μόρφωμα και αυτό αποδεικνύεται μόνο του απ'την καθημερινή δράση όλων τους, συμπεριλαμβανομένων και των μπράβων-βουλευτών που πληρώνω εγώ κι εσύ για να δέρνουν γυναίκες στα τηλεπαράθυρα. Εκτός του ότι γενικά ανθρώπους έχουν σκοτώσει και στο παρελθόν σαν οργάνωση, προτού γίνουν γνωστοί στο ευρύ κοινό. Χτες μιλούσαν όλοι για την ευθύνη που έχει ο Καμμένος αν μαζευτούν κάποιοι και δείρουν τον Πάχτα. Γίνεται σήμερα να λέμε ότι δεν υπάρχει εξ'αρχής ευθύνη της Χρυσής Αυγής; Εγώ βλέπω άτομα από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο να στοχεύουν άτομα από συγκεκριμένες ομάδες και συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους. Όλοι το χουμε δει πιστεύω, άρα μόνο μεμονωμένο δεν ήταν το χτεσινό. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο με τους καταληψίες απ'τα Εξάρχεια που σπάνε βιτρίνες κι επειδή είναι αριστεροί βγαίνει ο Κεδίκογλου και τους βαφτίζει μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και της Ανταρσύα. Εδώ μιλάμε για Χρυσαυγίτη που κάνει ακριβώς ό,τι κάνουν και οι υπόλοιποι Χρυσαυγίτες εδώ και πολύ καιρό, υπό συγκεκριμένες οδηγίες. Απλά υποθέτω ότι μάλλον κάπου χτες έχασε τον έλεγχο κι απο μαχαίρωμα (συμβαίνουν κάθε μέρα ακόμη και μέσα στον ηλεκτρικό) τελικά σκότωσε άνθρωπο.MpoMp wrote: Ποιες αποδείξεις υπάρχουν ότι "δρα σα Χρυσαυγίτης"? Και τι εννοείς με αυτή τη φράση? Ότι υποκινείται από τη συμμορία ή ότι έχει το χαρακτήρα που έχουν και οι υπόλοιποι της συνομοταξίας του? Για το δεύτερο, υπάρχουν.
Από κει και πέρα το ότι με τέτοια ζωά δεν χρειάζονται ούτε καν τα προσχήματα να κρατάμε μας το λέει ο ίδιος ο πρόεδρός τους.
http://www.ertopen.com/eidiseis/item/50 ... 8.facebook
Επί της ουσίας παραδέχεται ότι το χτεσινό ήταν πολιτική δολοφονία (και τέτοιες δολοφονίες κάνουν πολιτικά μορφώματα, όχι ιδιώτες) κι επιπλέον μας λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει και καθόλου. Δηλαδή τα άτομα έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο. Προσωπικά θεωρώ ότι απο δω και πέρα πρέπει να μας απαντήσει ο κάθε ψηφοφόρος τους γιατί ακριβώς τους ψήφισε.
- Αριωνας
- Kilobyte level
Και που ξέρουμε ότι όντως αυτός που τον σκότωσε ήταν χρυσαυγίτης και όχι και οργανωμένος οπαδός ομάδας;;; Υπάρχουν αποδείξεις;;; Λένε ότι το περιστατικό πραγματοποιήθηκε ΑΚΡΙΒΩΣ μετά το ματς του Ολυμπιακού και ο μουσικός πλακωνόταν με κάποιον άλλον στο καφενείο την ώρα που έπαιζε ο Ολυμπιακός. Μπορεί ας πούμε όντως να είναι χρυσαυγίτης και να μάλωναν για ομάδες.... Δεν ξέρω τι να πιστέψω πια.
Υπάρχουν παντού άρρωστοι σε όλες τις πολιτικές ομάδες. Χρυσαυγίτες χτυπάνε λαθρομετανάστες (και μάλλον τώρα σκότωσαν τον μουσικό δηλωμένο αντιφασίστα), αναρχικοί και αντιφασίστες χτυπάνε φοιτητές,χρυσαυγίτες, ΜΑΤ, και οι μπάτσοι και αυτοί με την σειρά τους τους χτυπάνε. Δεν ξέρω τι άλλο να πω... Είναι καταδικαστέο όλο αυτό άμα όντως ισχύει και ήταν χρυσαυγίτης. Πάντως, τους ξέρουμε ποιοι είναι όλοι αυτοί. Τώρα θα τους μάθουμε;
For the record, ολυμπιακοί είχαν σκοτώσει τον Φιλόπουλο. Οι παναθηναικοί έκαναν διαδηλώσεις για να τιμήσουν το όνομα του για λίγο καιρό,και μετά ξεχάστηκε. Μπάτσοι είχαν σκοτώσει τον Γρηγορόπουλο. Έκαναν πάλι διαδηλώσεις για να τιμήσουν το όνομα του μικρού για κάποιο καιρό,αλλά και πάλι αυτό ξεχάστηκε. Δεν βλέπω να γίνεται τίποτα ουσιαστικό απ'όλα αυτά... Μην ασχολείστε με κόμματα, πάντως. Αυτοί μας κατέντησαν έτσι.
Υπάρχουν παντού άρρωστοι σε όλες τις πολιτικές ομάδες. Χρυσαυγίτες χτυπάνε λαθρομετανάστες (και μάλλον τώρα σκότωσαν τον μουσικό δηλωμένο αντιφασίστα), αναρχικοί και αντιφασίστες χτυπάνε φοιτητές,χρυσαυγίτες, ΜΑΤ, και οι μπάτσοι και αυτοί με την σειρά τους τους χτυπάνε. Δεν ξέρω τι άλλο να πω... Είναι καταδικαστέο όλο αυτό άμα όντως ισχύει και ήταν χρυσαυγίτης. Πάντως, τους ξέρουμε ποιοι είναι όλοι αυτοί. Τώρα θα τους μάθουμε;
For the record, ολυμπιακοί είχαν σκοτώσει τον Φιλόπουλο. Οι παναθηναικοί έκαναν διαδηλώσεις για να τιμήσουν το όνομα του για λίγο καιρό,και μετά ξεχάστηκε. Μπάτσοι είχαν σκοτώσει τον Γρηγορόπουλο. Έκαναν πάλι διαδηλώσεις για να τιμήσουν το όνομα του μικρού για κάποιο καιρό,αλλά και πάλι αυτό ξεχάστηκε. Δεν βλέπω να γίνεται τίποτα ουσιαστικό απ'όλα αυτά... Μην ασχολείστε με κόμματα, πάντως. Αυτοί μας κατέντησαν έτσι.

- Stayrakas
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Παραδεχθηκε οτι ειναι Χρυσαυγιτης. Αν το εκανε επειδη ειναι Παναθηναικος, θα λεγε το εκανα επειδη ειμαι παναθηναικος.
Ξερουμε ποιοι ειναι αυτοι, αλλα δεν κανουμε τιποτα για να σταματησουν.
Πολυ τυχαιο το γεγονος οτι τωρα αρχισαν να κανουν (σοβαρες) φασαριες τα παιδια εναντια αριστερων.
Ξερουμε ποιοι ειναι αυτοι, αλλα δεν κανουμε τιποτα για να σταματησουν.
Πολυ τυχαιο το γεγονος οτι τωρα αρχισαν να κανουν (σοβαρες) φασαριες τα παιδια εναντια αριστερων.
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Εγώ βλέπω 'οτι ξέρεις τι να πιστέψεις και είναι η χρυσαυγίτικη προπαγάνδα που μετέδιδε το πρωί το σκαι ότι και καλά τσακώθηκαν για ομάδες κτλΑριωνας wrote:Και που ξέρουμε ότι όντως αυτός που τον σκότωσε ήταν χρυσαυγίτης και όχι και οργανωμένος οπαδός ομάδας;;; Υπάρχουν αποδείξεις;;; Λένε ότι το περιστατικό πραγματοποιήθηκε ΑΚΡΙΒΩΣ μετά το ματς του Ολυμπιακού και ο μουσικός πλακωνόταν με κάποιον άλλον στο καφενείο την ώρα που έπαιζε ο Ολυμπιακός. Μπορεί ας πούμε όντως να είναι χρυσαυγίτης και να μάλωναν για ομάδες.... Δεν ξέρω τι να πιστέψω πια.
Το παιδί επειδή ξέρω ποιος ήταν δεν ήταν χουλιγκάνος και ήταν βαθύτατα πολιτικοποιημένος και αντιφασίστας-αντιρατσιστής ...
Επίσης μπορείς να ψάξεις να βρεις απο πηγές ενημέρωσης ότι και ο δολοφόνος και η γυναίκα του ήταν μελη της χρυσής αυγής και ότι η γυναίκα του πήγε να κρύψει στο σπίτι του τοπάρχη της ΧΑ στην Νίκαια τα αποδεικτά στοιχεία για την σύνδεση τους με την ΧΑ .
Άρρωστοι σε όλες τις πολιτικές ομάδες-κόμματα δεν το έχω δει ... μόνο ΧΑ και πρώην ακροδεξιούς ξέρω οτι είχαν κάνει δολοφονικές επιθέσεις .. όσο για τους αναρχικούς δεν έχουν κόμμα.
Και άμα δεν ασχολούμαστε με κόμματα ποιος θα αλλάξει τα πράγματα ; ο Μεσίας θα τα αλλάξει ; Ο Αδόλφος Χίτλερ τα έλεγε αυτά στην γερμανία του 30 ... αλλά πιστεύω ότι μας έγιναν μάθημα ... (όχι πως τα κόμματα είναι η τέλεια δημοκρατία ....)
- vasilaros69
- Gbyte level
Το παω λιγο μακρια αλλα θελω να μεινω στο οτι προωθειται ο διχασμος της κοινωνιας σε αριστερους και δεξιους...
σε περιπτωση που η αμερικη κανει επιθεση στη συρια και χρησιμοποιηθουν βασεις τους στην ελλαδα και ξεκινησουν αντιπολεμικες πορειες αριστερων και παιχτει καμια εμπλοκη χρυσαυγιτων-αριστερων τι θα περιμενουμε?? εναν νεο εμφυλιο??
σε περιπτωση που η αμερικη κανει επιθεση στη συρια και χρησιμοποιηθουν βασεις τους στην ελλαδα και ξεκινησουν αντιπολεμικες πορειες αριστερων και παιχτει καμια εμπλοκη χρυσαυγιτων-αριστερων τι θα περιμενουμε?? εναν νεο εμφυλιο??
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
- Αριωνας
- Kilobyte level
Απ'το ΣΚΑΙ ενημερώθηκα. Είναι αλήθεια,φίλε Lifer. Στην αρχή είπαν για ομάδες,αλλά μετά επέμεναν όλοι ότι ήταν χρυσαυγίτης. Άποψη μου είναι φίλε, όχι της δημοσιογραφικής ομάδας του ΣΚΑΙ. Όταν μπουκάρουν αναρχικοί στη σχολή μας είναι καλά, δηλαδή ή όταν παίζουν ξύλο με τους μπάτσους μέσα και έξω απ'τη σχολή μας;;; Διαφωνώ πάντως. Άρρωστοι υπάρχουν παντού. Σε όλο το χώρο της πολιτκής,στην ΧΑ,στην αναρχία και στα ΜΑΤ.

Μπορεί κάποια κέντρα θα θέλουν εδώ και καιρό τον διχασμό ιδίως τον νέων ομώς εδώ δεν μιλήσαμε για δεξιούς .Μιλάμε για ναζί που με πιθανή στήριξη κάποιων ακροδεξιών που θέλουν να τρομοκρατήσουν όλη την κοινωνία ... και ιδιαίτερα την αριστερά και τους μετανάστες .vasilaros69 wrote:Το παω λιγο μακρια αλλα θελω να μεινω στο οτι προωθειται ο διχασμος της κοινωνιας σε αριστερους και δεξιους...
======================================================================
'Οχι δεν τους γουστάρω καθόλου τους αναρχικούς που ακολουθούν την βία (γιατί δεν το κάνουν όλοι) , γιατί χάνουν το δίκαιο τους και γενικά συμπεριφέρονται χαζά και ανώριμα ... κάποιος μπορεί να πει ρομαντικά ... αλλά γίνονται και επικίνδυνοι δυστυχώς .Αριωνας wrote:Απ'το ΣΚΑΙ ενημερώθηκα. Είναι αλήθεια,φίλε Lifer. Στην αρχή είπαν για ομάδες,αλλά μετά επέμεναν όλοι ότι ήταν χρυσαυγίτης. Άποψη μου είναι φίλε, όχι της δημοσιογραφικής ομάδας του ΣΚΑΙ. Όταν μπουκάρουν αναρχικοί στη σχολή μας είναι καλά, δηλαδή ή όταν παίζουν ξύλο με τους μπάτσους μέσα και έξω απ'τη σχολή μας;;; Διαφωνώ πάντως. Άρρωστοι υπάρχουν παντού. Σε όλο το χώρο της πολιτκής,στην ΧΑ,στην αναρχία και στα ΜΑΤ.
ΚΑιι στα Ματ που οι μισοί είναι ΧΑ ....
Το θέμα φίλε Αρίωνα είναι ότι η ΧΑ δεν έχει απλά μερικούς άρρωστους άλλα ότι η ιδεολογία τους είναι αυτό ακριβώς : ΒΙΑ , ΜΙΣΟΣ , ΡΑΤΣΙΜΟΣ , ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ , ΠΟΛΕΜΟΣ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ .Δεν είναι μεμονομένο γεγονός ... είναι αυτό που θέλουν . και όσοι ψηφισαν και θα ξανα-ψηφίσουν ΧΑ γίνονται ηθικοί αυτουργοί αυτών των πραγμάτων
Αυτό θέλουν και αυτό επιδιώκουν και το χειρότερο είναι οτι από πίσω τους τους στηρίζουν διάφορα οικονομικο-πολιτικά συμφέροντα πους τους συμφέρουν όλα αυτά ..
Last edited by Jami on Wed Sep 18, 2013 8:21 pm, edited 1 time in total.
Reason: Double Post
Reason: Double Post
Και που ξέρουμε ότι όντως αυτός που τον σκότωσε ήταν χρυσαυγίτης και όχι και οργανωμένος οπαδός ομάδας;;;
Καποιοι λενε,
Από την επίσημη καφετζού του ΣΥΡΙΖΑ.
Καποιοι λενε,
που θα πάει θα το δουμε...
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Οι αυτόπτεις μάρτυρες γίναν καφετζούδες του Σύριζα.Εσύ δεν διορθώνεσαι συνεχίζεις όποτε παίζει παρόμοιο ζήτημα να την πετάς την μλκία σου.Εγώ δεν έχω ξανακούσει οργανωμένους του παναθηναικού να σκάνε με μαύρες μπλούζες κ μαίανδρους και αρβύλες.Παρ'όλα αυτά διάβασε λίγο τι πόσταραν παραπάνω.rose wrote:Και που ξέρουμε ότι όντως αυτός που τον σκότωσε ήταν χρυσαυγίτης και όχι και οργανωμένος οπαδός ομάδας;;;
Καποιοι λενε,
Και για τον μη νεοφιλελέ κόσμο που προσπαθεί να μιλήσει σοβαρά :Μιλάμε για ένα έγκλημα με ξεκαθαρο πολιτικό υπόβαθρο.Χρυσαυγίτες έστησαν ενέδρα και δολοφόνησαν δηλωμένο αντιφασίστα της περιοχής.Ας συνεχίσουμε να κρυβόμαστε λίγο πίσω από το δάχτυλο μας τι να συνδέει άραγε την χρυσή αυγή με την επίθεση?
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
- Αριωνας
- Kilobyte level
Έστω ότι όντως όλη αυτή η επίθεση είχε πολιτικό υπόβαθρο και δεν είχε καμία σχέση με ομάδες. Ο δράστης δηλώνει χρυσαυγίτης,αλλά κανείς μέχρι τώρα δεν γνωρίζει το λόγο επίθεσης και δολοφονίας του 34χρονου αντιφασίστα μουσικού. Πώς ξεκίνησε όλο αυτό κα γιατί έγινε;; Έχω ακούσει χιλιάδες διάφορες εκδοχές. Ποια όμως να πιστέψουμε;
Last edited by Αριωνας on Wed Sep 18, 2013 10:42 pm, edited 1 time in total.

Αληθεια, επειδη κατι ξερεις απο ενδυματολογία, οι αλλοι που καίνε έγκυες σε τράπεζες, πως σκανε?
που θα πάει θα το δουμε...
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Δεν ξέρω ρώτα κάνα ασφαλίτη φίλο σου να σου πει , μιας και με τα χοιρινά έχεις πολύ καλή σχέση.rose wrote:Αληθεια, επειδη κατι ξερεις απο ενδυματολογία, οι αλλοι που καίνε έγκυες σε τράπεζες, πως σκανε?
Αυτό το πράγμα που λες δεν υπάρχει.Όπου και να ψάξεις στο ιντερνετ οι ίδιες μαρτυρίες βγαίνουν.Τώρα αν θεωρείς πηγή τον Σκαι , που πριν μερικές μέρες ο χυδαίος μπάμπης πρότεινε συγκυβέρνηση χ.α και νέας δημοκρατίας κάτι λάθος κάνεις ,ξαναψάξου.Αριωνας wrote:Έστω ότι όντως όλη αυτή η επίθεση είχε πολιτικό υπόβαθρο και δεν είχε καμία σχέση με ομάδες. Ο δράστης δηλώνει χρυσαυγίτης,αλλά κανείς μέχρι τώρα δεν γνωρίζει το λόγο επίθεσης και δολοφονίας του 34χρονου αντιφασίστα μουσικού. Πώς ξεκίνησε όλο αυτό κα γιατί έγινε;; Έχω ακούσει χιλιάδες διάφορες εκδοχές. Ποια όμως να πιστέψουμε;
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/syg ... 17535.html
- Αριωνας
- Kilobyte level
Όταν λέω ότι έχω ακούσει χιλιάδες εκδοχές της επίθεσης, τι καταλαβαίνεις;;; Ότι ενημερώνομαι μόνο από ένα κανάλι;;; χαχαja_the_invincible wrote:http://news247.gr/eidiseis/koinonia/syg ... 17535.html
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Αυτό που μου έστειλες, το γνωρίζω.. χαίρω πολύ. Εγώ ζήτησα να μου πει κάποιος άμα ξέρει το ΛΟΓΟ της δολοφονίας και της επίθεσης από την ομάδα χρυσαυγιτών. Δεν θέλω να ψαχτώ άλλο. Όλη την μέρα, θέλουμε δεν θέλουμε, για αυτό το περιστατικό ακούμε απ'όλα τα ΜΜΕ.

- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Ωραία , ο Παύλος ήταν γνωστός αντιφασίστας στην χιπ-χοπ κοινότητα και μάλιστα πολύ ενεργός.Πολιτικός αντίπαλος , δεν ξέρω αν σε καλύπτει σαν κίνητρο.
Ναι είναι χρυσαυγίτης και αυτό υποδεικνύει πολλά για το ποιον του, όπως είπα. Αυτό όμως δε συνεπάγεται αυτόματα ότι η ΧΑ τον έβαλε να κάνει το έγκλημα. Σαν ανεγκέφαλοι που είναι, πολλά μπορούν να κάνουν. Όχι όμως λόγω συμμορίας, αλλά λόγω ηλιθιότητας. Αυτό έθιξα παραπάνω. Το ότι δε πρέπει να συγχέουμε τόσο εύκολα το πού ανήκει ένα άτομο με το τι προσωπικά κίνητρα μπορεί να έχει. Ναι, χρυσαυγίτης αλλά αφού και σαν άτομο είναι ηλίθιος, πολλά μπορεί να κάνει που δε του τα υπέδειξαν οι "αρχηγοί".michalis wrote: Πρώτα απ'ολα είπε ο ίδιος ότι είναι Χρυσαυγίτης και δεν το αντέκρουσε κανένας, εκτός φυσικά απ΄την αρχή που πήγαν να κάνουν τις πάπιες ως συνήθως, μέχρι που είδαν ότι δεν τους βγαίνει γιατί ο τύπος είναι μέλος του κόμματος. Προφανέστατα υποκινείται απ'ολο το μόρφωμα και αυτό αποδεικνύεται μόνο του απ'την καθημερινή δράση όλων τους, συμπεριλαμβανομένων και των μπράβων-βουλευτών που πληρώνω εγώ κι εσύ για να δέρνουν γυναίκες στα τηλεπαράθυρα. Εκτός του ότι γενικά ανθρώπους έχουν σκοτώσει και στο παρελθόν σαν οργάνωση, προτού γίνουν γνωστοί στο ευρύ κοινό.
Δεν απέκλεισα το πολιτικό κίνητρο, εγώ είπα πως δεν είναι σωστό να γίνονται έτσι αβίαστα τέτοιες υποθέσεις. Αν δεν είναι "μούφα" η συνέντευξη που έδωσε ο φίλος του θύματος, τότε ναι, υπάρχει πολιτικό κίνητρο και το θέμα είναι πιο πολύπλοκο αφού οι τύποι έδρασαν σα μαφιόζοι για να την πέσουν στην παρέα του θύματος. Μη το κουράζουμε άλλο, ένα σχόλιο έκανα.

“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- Αριωνας
- Kilobyte level
Δεν με καλύπτει,αλλά οκ.ja_the_invincible wrote:Ωραία , ο Παύλος ήταν γνωστός αντιφασίστας στην χιπ-χοπ κοινότητα και μάλιστα πολύ ενεργός.Πολιτικός αντίπαλος , δεν ξέρω αν σε καλύπτει σαν κίνητρο.

- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις.Ο Κασιδιάρης την μέρα μνήμης του μελιγαλά ζήτησε να τσακίσουν τους αριστερούς/κομμουνιστές κλπ.Άλλος βουλευτής των χρυσαύγουλων ( ο παναγιώταρος αν θυμάμαι καλά ) πριν λίγο καιρό έλεγε στα μέλη της χ.α στις γύρω περιοχές να " αναλάβουν δράση " και ότι "θα τους στηρίξουν".2 περιστατικά έχεις από τότε και 1 νεκρό.Συνδύασε και τις πρακτικές των χρυσαύγουλων και βγάλε συμπέρασμα.Δεν είναι ότι ο μιχαλολιάκος συγκεκριμένα διέταξε την επίθεση αλλά τίποτε δεν είναι τυχαίο και όλα συνδέονται.MpoMp wrote:Ναι είναι χρυσαυγίτης και αυτό υποδεικνύει πολλά για το ποιον του, όπως είπα. Αυτό όμως δε συνεπάγεται αυτόματα ότι η ΧΑ τον έβαλε να κάνει το έγκλημα. Σαν ανεγκέφαλοι που είναι, πολλά μπορούν να κάνουν. Όχι όμως λόγω συμμορίας, αλλά λόγω ηλιθιότητας. Αυτό έθιξα παραπάνω. Το ότι δε πρέπει να συγχέουμε τόσο εύκολα το πού ανήκει ένα άτομο με το τι προσωπικά κίνητρα μπορεί να έχει. Ναι, χρυσαυγίτης αλλά αφού και σαν άτομο είναι ηλίθιος, πολλά μπορεί να κάνει που δε του τα υπέδειξαν οι "αρχηγοί".michalis wrote: Πρώτα απ'ολα είπε ο ίδιος ότι είναι Χρυσαυγίτης και δεν το αντέκρουσε κανένας, εκτός φυσικά απ΄την αρχή που πήγαν να κάνουν τις πάπιες ως συνήθως, μέχρι που είδαν ότι δεν τους βγαίνει γιατί ο τύπος είναι μέλος του κόμματος. Προφανέστατα υποκινείται απ'ολο το μόρφωμα και αυτό αποδεικνύεται μόνο του απ'την καθημερινή δράση όλων τους, συμπεριλαμβανομένων και των μπράβων-βουλευτών που πληρώνω εγώ κι εσύ για να δέρνουν γυναίκες στα τηλεπαράθυρα. Εκτός του ότι γενικά ανθρώπους έχουν σκοτώσει και στο παρελθόν σαν οργάνωση, προτού γίνουν γνωστοί στο ευρύ κοινό.
Δεν απέκλεισα το πολιτικό κίνητρο, εγώ είπα πως δεν είναι σωστό να γίνονται έτσι αβίαστα τέτοιες υποθέσεις. Αν δεν είναι "μούφα" η συνέντευξη που έδωσε ο φίλος του θύματος, τότε ναι, υπάρχει πολιτικό κίνητρο και το θέμα είναι πιο πολύπλοκο αφού οι τύποι έδρασαν σα μαφιόζοι για να την πέσουν στην παρέα του θύματος. Μη το κουράζουμε άλλο, ένα σχόλιο έκανα.
Δεν καταλαβαίνω που δυσκολεύεσαι.Άμα σου έλεγα ότι τον φάγανε βάζελοι γιατί ήταν γαύρος θα σου φαινότανε λογικό και αρκετό ενώ το να τον φάνε φασίστες γιατί ηταν αντιφασίστας σου φαίνεται παράλογο?Δεν έχεις ικανούς τους χρυσαυγίτες για τέτοιου είδους χτυπήματα?Τι φάση?Αριωνας wrote:Δεν με καλύπτει,αλλά οκ.ja_the_invincible wrote:Ωραία , ο Παύλος ήταν γνωστός αντιφασίστας στην χιπ-χοπ κοινότητα και μάλιστα πολύ ενεργός.Πολιτικός αντίπαλος , δεν ξέρω αν σε καλύπτει σαν κίνητρο.
Δε χρειάζεται να συνδεθούν, σημασία έχει ότι συμβαίνουν και ότι η κατάσταση αρχίζει να φεύγει εκτός ελέγχου. Μου φαίνεται ξαναζούμε σκηνές παρόμοιες με την εποχή που είχε δολοφονηθεί ο Γ. Λαμπράκης... Δε μου διαφέρει και πολύ το σκηνικό να σου πω την αλήθεια, διαβάζοντας τι άνθρωπος ήταν το θύμα.ja_the_invincible wrote: Κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις.Ο Κασιδιάρης την μέρα μνήμης του μελιγαλά ζήτησε να τσακίσουν τους αριστερούς/κομμουνιστές κλπ.Άλλος βουλευτής των χρυσαύγουλων ( ο παναγιώταρος αν θυμάμαι καλά ) πριν λίγο καιρό έλεγε στα μέλη της χ.α στις γύρω περιοχές να " αναλάβουν δράση " και ότι "θα τους στηρίξουν".2 περιστατικά έχεις από τότε και 1 νεκρό.Συνδύασε και τις πρακτικές των χρυσαύγουλων και βγάλε συμπέρασμα.Δεν είναι ότι ο μιχαλολιάκος συγκεκριμένα διέταξε την επίθεση αλλά τίποτε δεν είναι τυχαίο και όλα συνδέονται.
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- Αριωνας
- Kilobyte level
Aκριβώς αυτό. Δεν τους είχα ικανούς να φτάσουν μέχρι και σε δολοφονία των πολιτικών τους αντιπάλων μέχρι που είδα αυτό. Συγχώρεσε με, αλλά απλά μου φαίνεται πολύ ακραίο και άρρωστο για να φτάσουν μέχρι εκεί. Εκτός και αν κρύβεται κάποιος σοβαρός λόγος από πίσω...ja_the_invincible wrote:...Δεν έχεις ικανούς τους χρυσαυγίτες για τέτοιου είδους χτυπήματα?Τι φάση?