Περισσότερα: http://venus.cslab.aueb.gr/portal/index ... &Itemid=55Ναυτεμπορική wrote:Έτοιμος για την άμεση μετάβαση στην ψηφιακή εποχή επόμενης γενιάς είναι ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι, ο οποίος την επαύριο κιόλας της απελευθέρωσης του τοπίου της επίγειας ψηφιακής θα μπορέσει να εκπέμψει στο νέο φορμάτ. Οπως ανέφεραν χθες, κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους δημοσιογράφους, ανώτατα στελέχη του σταθμού, το κανάλι είναι ήδη έτοιμο να εκπέμψει ακόμα και σε High Definition, μοντέλο στο οποίο στοχεύει η Ευρωπαϊκή Ένωση στην επόμενη εικοσαετία, αμέσως μετά την υιοθέτηση της ψηφιακής εκπομπής απ' όλα τα κράτη μέλη.
Ψηφιακή τηλεόραση επόμενης γενιάς ετοιμάζει ο Σκάι
- P3
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Ψηφιακή τηλεόραση επόμενης γενιάς ετοιμάζει ο Σκάι
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
- mikem4600
- Gbyte level
Καταπληκτικά νέα!
Τώρα το μόνο που μου λείπει είναι μια σοβαρή, high definition, ψηφιακή τηλεόραση (σαν αυτή ίσως!), ίσως για να συνδέσω και το (μελλοντικό) Xbox μου... 
Το περίεργο βέβαια είναι ότι τα μεγάλα κανάλια δεν ασχολούνται σχεδόν καθόλου. Ε, αφού έχουν δέσει το γάιδαρό τους στο αρχαίο PAL, γιατί να ασχοληθούν;

Το περίεργο βέβαια είναι ότι τα μεγάλα κανάλια δεν ασχολούνται σχεδόν καθόλου. Ε, αφού έχουν δέσει το γάιδαρό τους στο αρχαίο PAL, γιατί να ασχοληθούν;

Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Κάποια στιγμή θα αναγκαστούν να γυρήσουν. Το PAL δεν μπορεί να προσφέρει πλέον ευκρίνεια σε μεγάλες επιφάνειες. Εάν αναλογιστείς και ότι έχουν ξεκινήσει να παίζουν λύσεις cable-style δεν νομίζω ότι θα κάτσουν έτσι..
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
-
- Gbyte level
αν ήταν και 1080p θα ήταν εκπληκτικήmikem4600 wrote:Καταπληκτικά νέα!Τώρα το μόνο που μου λείπει είναι μια σοβαρή, high definition, ψηφιακή τηλεόραση (σαν αυτή ίσως!), ίσως για να συνδέσω και το (μελλοντικό) Xbox μου...
![]()