Υπολογιστής με οθόνη LCD

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και συζητήσεις με θέμα την τεχνολογία.
Post Reply
ράνια
Kilobyte level
Kilobyte level

Υπολογιστής με οθόνη LCD

Post by ράνια » Mon Oct 08, 2007 11:29 pm

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα και δεν ξέρω τι παίζει αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει :razz: Αγόρασε ο ξάδερφος μου το πακέτο IDo+Home με υπολογιστή και διάφορα άλλα το οποίο είναι για να το συνδέσεις στην οθόνη της τηλεόρασης την LCD είτε μέσω σύνδεσης DVi είτε μέσω του συνηθισμένου καλωδίου οθόνης (RGB το έγραφε στην τηλεόραση). Αυτό υποτίθεται με το που ανοίγεις τον υπολογιστή και βάλεις την τηλεόραση στο συγκεκριμένο κανάλι που είναι για υπολογιστή πρέπει να παίξει. Δοκιμάσαμε και με τις δύο συνδέσεις και φως δεν είδαμε... Έχει κανείς ιδέα τι πρέπει να γίνει? :roll:
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Tue Oct 09, 2007 2:15 am

Χωρις να είμαι γνώστης του θέματος μου φαίνεται πως πρέπει με κάποιο τρόπο να ανγκάσεις το σήμα να πάει απο την καρτα γραφικών στην Lcd Tv.

[~edit]
Δοκίμασε όλες τις δυνατές αναλύσεις του υπολογιστή και δες αν σε κάποια απο αυτες δουλέψει η οθόνη.
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Tue Oct 09, 2007 2:30 am

Εγώ πάλι δεν κατάλαβα την ερώτηση.. :???:
Αν τα συνδέσατε σωστά και ανοίξετε το μηχάνημα και την οθόνη στο RGB in ή whatever θα πρέπει να δουλεύει..
Το μηχάνημα ανοίγει ?
Η τηλεόραση είναι σίγουρα στο σωστό mode για PC input
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
ράνια
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by ράνια » Tue Oct 09, 2007 9:26 am

Το μηχάνημα ανοίγει και η τηλεόραση είναι σωστά στο κανάλι που πρέπει. Υποτίθεται λέει ότι δε χρειαζόταν κάποια ρύθμιση παραπάνω... Αντί η οθόνη μου να είναι υπολογιστή είναι τηλεόρασης, και καλά θα έπρεπε να λειτουργεί κατευθείαν. emperomario από τη στιγμή που δεν έχω οθόνη να δω τι παίζει πώς θα αλλάξω αναλύσεις και τέτοια? Μήπως πρέπει να το βάλω πρώτα σε κανονική οθόνη να κάνω ρυθμίσεις και μετά σε τηλεόραση?
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Tue Oct 09, 2007 11:51 am

Ναι δοκιμάστε πρώτα το pc σε κανονική οθόνη υπολογιστή, να δείτε αν μπαίνει σωστά στα Windows, και στη συνέχεια πειραματιστείτε με τις αναλύσεις. Λογικά σε κάποια απο αυτες η τηλεόραση θα συντονιστεί :roll:
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
ράνια
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by ράνια » Tue Oct 09, 2007 12:16 pm

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά και η ανάλυση σωστή να μην ήταν δεν θα έπρεπε να δείχνει τουλάχιστον τα αρχικά? Η οθόνη παραμένει στο No Signal όμως...
Post Reply

Return to “Τεχνολογικά Νέα”