Υπολογιστής με οθόνη LCD
Υπολογιστής με οθόνη LCD
Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα και δεν ξέρω τι παίζει αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει
Αγόρασε ο ξάδερφος μου το πακέτο IDo+Home με υπολογιστή και διάφορα άλλα το οποίο είναι για να το συνδέσεις στην οθόνη της τηλεόρασης την LCD είτε μέσω σύνδεσης DVi είτε μέσω του συνηθισμένου καλωδίου οθόνης (RGB το έγραφε στην τηλεόραση). Αυτό υποτίθεται με το που ανοίγεις τον υπολογιστή και βάλεις την τηλεόραση στο συγκεκριμένο κανάλι που είναι για υπολογιστή πρέπει να παίξει. Δοκιμάσαμε και με τις δύο συνδέσεις και φως δεν είδαμε... Έχει κανείς ιδέα τι πρέπει να γίνει? 
- emperormario
- Wow! Terabyte level

Χωρις να είμαι γνώστης του θέματος μου φαίνεται πως πρέπει με κάποιο τρόπο να ανγκάσεις το σήμα να πάει απο την καρτα γραφικών στην Lcd Tv.
[~edit]Δοκίμασε όλες τις δυνατές αναλύσεις του υπολογιστή και δες αν σε κάποια απο αυτες δουλέψει η οθόνη.
[~edit]Δοκίμασε όλες τις δυνατές αναλύσεις του υπολογιστή και δες αν σε κάποια απο αυτες δουλέψει η οθόνη.
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level

Εγώ πάλι δεν κατάλαβα την ερώτηση..
Αν τα συνδέσατε σωστά και ανοίξετε το μηχάνημα και την οθόνη στο RGB in ή whatever θα πρέπει να δουλεύει..
Το μηχάνημα ανοίγει ?
Η τηλεόραση είναι σίγουρα στο σωστό mode για PC input
Αν τα συνδέσατε σωστά και ανοίξετε το μηχάνημα και την οθόνη στο RGB in ή whatever θα πρέπει να δουλεύει..
Το μηχάνημα ανοίγει ?
Η τηλεόραση είναι σίγουρα στο σωστό mode για PC input

Το μηχάνημα ανοίγει και η τηλεόραση είναι σωστά στο κανάλι που πρέπει. Υποτίθεται λέει ότι δε χρειαζόταν κάποια ρύθμιση παραπάνω... Αντί η οθόνη μου να είναι υπολογιστή είναι τηλεόρασης, και καλά θα έπρεπε να λειτουργεί κατευθείαν. emperomario από τη στιγμή που δεν έχω οθόνη να δω τι παίζει πώς θα αλλάξω αναλύσεις και τέτοια? Μήπως πρέπει να το βάλω πρώτα σε κανονική οθόνη να κάνω ρυθμίσεις και μετά σε τηλεόραση?
- emperormario
- Wow! Terabyte level

Ναι δοκιμάστε πρώτα το pc σε κανονική οθόνη υπολογιστή, να δείτε αν μπαίνει σωστά στα Windows, και στη συνέχεια πειραματιστείτε με τις αναλύσεις. Λογικά σε κάποια απο αυτες η τηλεόραση θα συντονιστεί 
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake